Hvorfor drepte du meg ikke i stedet for?

Faen alt er så jævlig for tiden, jeg er egentlig utrolig irritert på at livet mitt har blitt så ødelagt av han som voldtok meg!

Hver eneste dag våkner jeg, og jeg ønsker bare å sovne igjen, alt jeg gjør er et ork, jeg vil ikke dette her mer, jeg orker ikke mer!

Han Ødelagte livet mitt, og i nesten 3 år har jeg slete, han kunne like så godt drept meg der og da!  Jeg hadde i allefall sluppet all den smerten jeg har i etter tid! Den dagen han voldtok meg, så drepte han noe inni meg, han drepte den livs glade lille jenten, som likte å ha det useriøst rundt seg, og elsket nye ting, spesielt å reise! Men sånn er det virkelig ikke nå, jeg orker så vidt å stå opp fra sengen min, jeg har det forbannade ondt! Jeg føler ikke jeg lever, jeg føler meg som et tre som holder på å visne,

Jeg ser virkelig ikke lyset i tunellen, Etter at jeg ble innlagt på sandviken så har livet mitt stått stille! jeg ønsker bare en liten pause, fra tanker og vonde bilder, jeg ønsker ikke å gjennoppleve overgrepet flere ganger daglig, jeg takler det ikke lengre! Vær så snill kan ikke jeg bare få en liten pause?

Hva må jeg gjøre for å bare få en liten pause? er det noen som vet? Uansett hva jeg gjør, så kommer de onde bildene frem, jeg er blitt så utrolig utslitt av det!

Alt hadde vært bedre om han drepte meg, da hadde han i allefall fått sin straff! nå går han rundt og later som om alt er greit, og ingenting har skjedd, men han har faktisk ødelagt livet mitt totalt! Faen ta HAN! Jeg vet ikke om jeg skal være sint eller grine, jeg klarer lisom ikke å føle noe, Jeg er forvirret, det eneste jeg ønsker er å ha det litt bra, jeg syntes ikke det er så mye å be om!

Etter snart 3 år med bare lidelse, så håper jeg fortsatt på at den dagen skal komme der jeg slipper å få onde bilder opp i hode mitt, og den dagen jeg slipper å tenke på det!

Vær så snill la den dagen komme fort, for jeg holder ikke ut lengre!

Hvorfor drepte han meg ikke helt? han drepte jo alt som var inni meg, men han lot min tomme kropp bli igjen, En kropp uten noen sjel, en kropp som føler seg råtten, en kropp som bare vil knekke sammen!

Jeg føler ikke at jeg lever, alt er så utrolig uvirkelig, jeg skjønner faen meg ingenting alt er forrvirrende!

Jeg føler meg så utrolig mindreverdig, Hvor er den virkelige meg blitt av, den glade lille jenten som alltid smilte hvor er hun? En ting er sikkert, den dagen Han voldtok meg så drepte han den livsglade jenten som alltid lo! og han etterlot seg en trist, mindreverdig og forlatt liten jente, som bare ønsker å dø!

71 kommentarer

Emilie :-)

20.06.2009 kl.22:51

:-)fin blogg

Rikke aka Ricco

20.06.2009 kl.22:56

Det han gjorde mot deg var utrolig tragisk! Og at noen faktisk blogger om det med slike følelser kan kanskje få øynene opp til folk at slikt faktisk skjer i denne verdenen.Jeg syntes det er fint at du i alle fall har en blogg å drive med, og du skriver bra!Men selv om dette skjedde, så er du ikke mindreverdig! Det skal du bare vite. Jeg er sikker på at det er mange rundt deg som er glad i deg. Og du skal bare stå på med det du vil og kan :)Du har mange følelser som skal ut, og det tror jeg alle har. Jeg synes det er tøft av deg å skrive om det! Bare stå på!!

Zillybabe

20.06.2009 kl.23:00

Sterkt innlegg,og en sterk blogg,du skriver om ting andre ikke tar opp.noe som kan hjelpe andre i samme sitvasjon!;) Men du må aldri se på deg selv som mindre verdig! Tar kanskje feil,men du virker som en person som er rimlig sterk,når du klarer å skrive om slike hendelser! så ikke gi opp!!

thomas

20.06.2009 kl.23:01

:'(

Johannes

20.06.2009 kl.23:05

Som videoen viser: skal man ikke bare si "fuck you" til alt det vonde og velge en annen vei?Skjønner veldig godt at du har det vanskelig. At du har nok mot til å skrive om det og være mottakelig for hjelp er beundringsverdig - og er sikker på du får hjulpet mange andre i samme situasjon... nettopp fordi du tør å sette ord på det du føler - du får det ut!Klem fra Johannes

Aurora

20.06.2009 kl.23:06

Forferdelig at dette har hendt deg! Jeg synes også det er bra og tøfft gjort at du tar opp temaer som er så såre og som ingen andre skriver om.. Men når jeg leste innlegget her ble jeg litt "paff" og visste ikke helt hva jeg skulle skrive til deg.. Redd jeg skal si noe galt, noe som sårer o.l. Håper alt ordner seg for deg. Ingen fortjener dette!!Klem

Karen

20.06.2009 kl.23:09

Herregud! Jeg vet ikke hva jeg skal si!Stakkars, stakkars deg!Tro meg, det er alltid håp, uansett hva du tenker. Det kan jeg garantere deg!

dipsy

20.06.2009 kl.23:09

så utrulig flott at du TØR stå fram med det du tenker. At du våger å sette ord på det du har opplevd vitner om ei modig jente. Som kanskje også har kommet et skritt og to videre bare ved å skrive litt om hvordan du har det? Håper du nå klarer å komme deg enda lengre opp, for livet byr på så mye godt. Det finnes. Ha tro på at du også vil finne det gode, og få bedre dager, selv om veien dit kan føles lang og svingete. Du kommer i mål, en dag snart:D

Kristina

20.06.2009 kl.23:09

Ikke din feil at det skjedde, så er ikke du som skal føle deg mindreverdig!! Stå på, du kommer ut av helvete en dag! Vet ikke om du har prøvd det, men ta en sydentur elns med nærmeste familie? Da kan du slappe helt av, og glemme tilstanden her hjemme. Ellers er det alltid bra å snakke med noen om problemene. Vet heldigvis ikke hvordan du har det, og kan hende du har prøvd dette, eller at det ikke funker, men bare noen tips ;) Stå på ,ikke gi opp!

Helene Kristiansen

20.06.2009 kl.23:09

Jeg har lest igjennom innleggene dine, og synes det er utrolig trist det som har hendt med deg! denne bloggen åpner nok mange øyne... Du virken som en helt utrolig sterk person som kan skrive ned om dette som har hendt deg, og det er utrolig hjelpende for andre i samme sittuasjon å se at man ikke er alene om det! Husk at du ikke er det! Og du er absolutt ikke mindreverdig! Jeg forstår at dette er en følelse man kan få, men du er like mye verdt som alle andre og du må ikke gi opp! du skal se at lyset i den andre siden av tunellen snart vil skinne for deg :) det håper jeg virkelig! :) stå på!

Rikke aka Ricco

20.06.2009 kl.23:18

RE: bare hyggelig :)

mindreverdig

20.06.2009 kl.23:18

SV: Tusen takk for gode tips Kristina, setter pris på at du tar deg tid til å skrive en kommentar og lese bloggen min=)

Kristina

20.06.2009 kl.23:25

SV: Bare hyggelig, ofte små ting som hjelper :) Du kommer ut av det en gang, så sterk som du er !! Skal begynne å lese bloggen din daglig, føler med deg!Kan ingenting om sånt, men vet som sagt at små ord teller!

Zillybabe

20.06.2009 kl.23:27

Tusen takk!:) og bare hyggelig,håper ting blir bedre får deg etter vært! har man nådd bunnen er det bare en vei! og det er oppover;)

Sophie Gronnli

20.06.2009 kl.23:28

spørsmålsrunde på bloggen minspør meg om noe kult'a :D

Sylvi

20.06.2009 kl.23:35

SV: Hehe må jo reklamere vet du ;o)

Johannes

20.06.2009 kl.23:35

Sv: Jeg synes ihvertfall du er tøff og modig, jeg :-) At du på den måten kan være til hjelp for andre vil jo tilsi at NOE godt kommer ut av hele situasjonen. Du er tydeligvis en som klarer å takle det mer enn mange andre (siden du tør å prate om det) og da er det fint at du kan være til hjelp for andre.

caroline - din hverdagshelt

20.06.2009 kl.23:36

SV; Tusen takk!!Dette var gripende å lese, syns utrolig synd på deg! Noen ganger når jeg går alene ute om kvelden og hører skritt bak meg og sånt, så blir jeg litt småredd for at noe skal skje. Men det har ikke skjedd, og det er jeg så glad for! Veit ikke hvordan dette skjedde eller noe, siden jeg ikke har lest bloggen din før nå, men jeg håper virkelig du kommer deg ut av det!Skjønner ikke at noen har samvittighet til å gjøre noe så ondt mot en person! Håper virkelig det går bra med deg! - Klem!

caroline - din hverdagshelt

20.06.2009 kl.23:36

OG, jeg er enig med han over!

meg

20.06.2009 kl.23:41

jeg vet at det virker sånn, men husk at du er IKKE mindreverdig!! jeg kjenner deg ikke, men jeg har lest alt du har skrevet på bloggen, og en ting vet jeg: ei jente som klarer å komme gjennom noe sånn er ei sterk jente. bare fortsett å være sterk du. du klarer det. prøv å tenke på det positive med livet ditt. skjønner at det er mye vanskeligere for deg å gjøre enn jeg noen gang kan skjønne, men jeg håper du klarer det. jeg ønsker av hele mitt hjerte at du skal få igjen det gamle livet ditt igjen, og at du skal få det bra igjen...

Tonje

21.06.2009 kl.00:23

Først og fremst vil jeg rose deg. Rose deg for at du sitter og skriver om alt som har skjedd (i alle fall store deler av det). Det er virkelig tøft gjort av deg!Hva om du prøver å gjøre noe du likte før? Om det feks var joggeturer eller noe annet som gjorde deg glad. Hva om feks. å fremkalle masse bilder som betyr mye for deg av dine nære og kjære? Selv om du og kjæresten har vært igjennom mye motgang håper jeg dere har noen gode minner også, hva med å forfriske de? Lag en slags collegevegg. Forfrisk rommet ditt i farger som gjør deg glad. Føler litt rart å prøve å gi noen råd når jeg aldri har vært i situasjonen din før og at det mest sannsynlig ikke vil hjelpe med disse "rådene". Håper du klarer å få det bedre med deg selv. Prøv å tenk at du er et godt menneske uansett hvor vanskelig du har det og ikke minst har hatt det. Uansett hvor vanskelig og uvirkelig det virker, husk: Every cloud has a silver lining! Stor klem fra Tønsberg!

- I n a - K r i s t i n <3 -

21.06.2009 kl.01:07

Jeg skjønner ikke hvordan folk kan gjøre slikt med mennesker! De fortjener ikke en plass hær i verden! Går han virkelig rundt og later som ingenting? Han burde vært fengslet... Alle som voldtar noen ellr gjør noe annet forferdelig med folk fortjener å dø! Jeg skjønner virkelig hvorfor du er så ute av deg. Jeg vet ikke hvordan jeg ville takklet det selv, men tror neppe jeg har vært sterkere enn deg. Bare vent... tiden leger alle sår..selv om det ikke føles sånn. Hvis du prøver å trenge minnene bort, og tenke på andre ting tror jeg virkelig du klarer deg igjenom det. Når du har fått ut allt av sinnet ditt og den forferdelige følelsen via bloggen, og føler at du ikke trenger å snakke noe mer om det så kan du begynne å prøve å glemme det og prøve å hold deg unna samtale emner om akkurat voldtekt. Hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg tror det beste er at du glemmer det, men ta den tiden du trenger. Snakk, og skriv om det så mye du vill, men pass på at det ikke blir en vane. For en dag må du prøve å glemme det. Jeg er sikker på at det ordner seg etter vert når du begynner å tenke på andre ting :-) Håper det årdner seg...men husk jeg har ikke opplevd dette selv så jeg vet jo ikke helt hvordan du har det, men jeg bare prøver å hjelpe deg med litt råd :)

tonje

21.06.2009 kl.03:18

jeg har en nesten identisk historie som deg, bortsett fra at jeg er 34 nå, og dette skjedde da jeg var 16. Det sitter fremdeles i. Men ikke alltid, og ikke like mye. Men slippe vil det nok aldri. For noen år siden tok jeg kontakt med han/overgriperen på mail, og bare sjekket om han i det hele tatt husket meg. Det gjorde han, forsåvidt,- at jeg var "venninnen til xx". Spurte om den spesifikke kvelden, og om han husket det som skjedde, men det gjorde han ikke. Vet ikke hva jeg skal tenke om det. Hvordan er det mulig, liksom?

Mindreverdig

21.06.2009 kl.12:38

Sv: Tonje, det er veldig trist å høre, jeg unner virkelig ingen dette helvette som jeg lever i nå, men det er oppmuntrende og se at selv om du har hatt det vanskelig så har du kommet deg igjennom det! du blir som et forbilde for meg hvis du forstår!Jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig, jeg hater virkelig gutter, de tenker ikke! det gjør meg utrolig forbanna! Det viser bare hvor egoistisk gutter er! de vil bare ha seg noe der og da, og de driter i hvordan andre blir ødelagt av det!!! skjønner ikke hva som gjør slik at de tror det er greit!!! I mitt tilfelle så tok det han 20minutter å ødelegge livet mitt på! og det verste er at min familie har brukt 18år på å bygge meg opp som menneske!!! men det skal selvfølgelig HAN ødelegge på 20 minutter, det er helt for jævlig!!!! det er de verste 20 minuttene i mitt liv, og HAN har glemt de, det er faen ikke til å tro!!! men tonje, var du innlagt, i såfall hvor lenge? og hjalp det deg?Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Tina

21.06.2009 kl.12:53

oi, det hørtes ikke bra ut ! jeg får vondt inni meg av å høre slikt, gutter er noe dritt. fin blogg

Jeanette

21.06.2009 kl.13:03

Jeg er utrolig lei meg på vegne av det som har skjedd med deg. Men jeg kan trøste deg med det at det blir bedre med tida. Jeg vet hva jeg snakker om... Du kommer til å komme deg igjennom dette og bli mye sterkere som person! Men jeg vet det ikke er lett å tenke sånn nå... Bare husk at det er mennesker som er der for deg, og som støtter deg ! Ta vare på deg selv.- Jeanette.

mindreverdig

21.06.2009 kl.13:19

Sv: Jeanette, tusen takk for en fin og oppmuntrende kommentar=) jeg setter utrolig stor pris på det=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Linn

21.06.2009 kl.13:35

Utrolig trist å lese! Sterkt innlegg og sterk blogg! :/ Kommer til å følge med videre.

mindreverdig

21.06.2009 kl.13:37

Sv: Tusen takk linn for en fin kommentar=) takk for at du ønsker å følge den videre=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Lillestoremeg

21.06.2009 kl.13:43

SV, hun er halvt chihuahua og halvt dverg pincher. :)Synes kanskje du burde få deg en hund. Det hjelper veldig å ha en liten sak som elsker deg uansett hva og som stiller opp, og som lytter til alt du sier, selv om den kanskje ikke forstår hva du sier.

SongWriterGirl

21.06.2009 kl.13:44

Jeg håper for all del at drittsekken som gjorde dette mot deg sitter i fengsel!!!!!!! Ord blir fattige i en slik situasjon...jeg har ikke opplevd dette selv så jeg aner ikke hva slags trøst jeg skal komme med...men en ting kommer jeg på: Hvis du lar dette ødelegge livet ditt så lar du voldtektsforbryteren vinne. Og vi kan ikke la det skje! Mitt råd er at du får hjelp hos psykolog ukentlig og prøver å snu voldtekten til noe som kan gjør deg sterkere: som f.eks ved å hjelpe andre i din situasjon, starte en organisasjon som forebygger voldtekt e.l. Kanskje du kan starte en nettside der du oppforderer alle jenter i Norge som har blitt voldtatt til å skrive om opplevelsen og de varige men de har fått, også sende inn alle info'n til Stortinget merket "Vi ønsker strengere straff for voldtektsforbrytere". Det er på høy tid at de får strengere straff! Tenk på hva du kan få utrettet! Kjære deg...vær sterk. Det som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere...ikke vær en del av voldtekts statistikken...vær heller med på å få de mørketallene NED! Finn styrke i din egen tragiske opplevelse og gjør noe positivt for andre i din situasjon...utretter du noe så vil du også oppleve å få tilbake selvtilliten, styrken og alt som han tok fra deg! Du er ikke alene. Stor klem fra SongWriterGirl.PS: Jeg kommer til å bli fast leser av bloggen din.

Frk. Imperialist

21.06.2009 kl.13:48

Det siste du er er mindreverdig. Aldri la noen andre fortelle deg noe annet..Nobody can hurt you, unless you give them the permission to. Og da mener jeg absolutt ikke det han gjorde, der er han skyldig og ansvarlig fult og alene. Han tok fra deg friheten, tryggheten, selvfølelsen. Men den eneste som kan kreve den tilbake er deg.. Ikke la han fortsette å skade deg. Du er verdt så mye mer enn det..

Lillestoremeg

21.06.2009 kl.13:57

SV, awh :) Sikkert kjempesøt

Siw Christina

21.06.2009 kl.13:57

Skikkelig trist innlegg :/ håper det ordner seg. :)) DU har en sterk og fin blogg :)SV: ja, det er kjempe unødvendig syntes jeg ;o

mindreverdig

21.06.2009 kl.14:05

SV: SongWriterGirl, Dessverre så sitter han ikke i fengsel, det er et fåtall av dem som utfører voldtekt som havner i fengsel, det er veldig trist, for de fleste voldtar flere ganger, og det er urettferdig hvordan 1 menneske skal få lov til å ødelegge flere liv!Jeg opprettet denne bloggen for at folk skulle få øynene opp og kanskje jeg kunne hjelpe andre, Det er utrolig vanskelig og tungt å skrive om, men jeg finner styrke i alle de flott og støttende kommentarene som jeg får! Jeg ønsker At de som voldtar skal få svi! Kanskje en dag kan denne bloggen være ett samle sted, der andre som ahr opplev slike situasjoner kan snakke sammen og dele erfaringer, det er i alle fall det jeg håper på!Tusen takk for en flott kommentar, og setter pris på at du ønsker å følge bloggen min, det betyr mye=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Sara

21.06.2009 kl.14:24

SV: Takk for tipset:D

Gossip Boy - Vegard

21.06.2009 kl.14:37

Utrolig leit det som har skjedd med deg! :(Håper at du snart greier å gå videre, at du kan bli den du var før.Du lever, det bør du være glad for! Livet byr på så utrolig mange bedre situasjoner enn dette ! Prøv å kom deg over det, du vil nok aldri glemme det, men prøv å ikke la det gå ut over livet ditt. Kan sikkert være vanskelig, håper du greier det =)
Huff, trist å lese at slikt har skjedd deg! Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, men håper det går bra med deg! :)

Benedicte

21.06.2009 kl.14:42

din blogg er en som faktisk rørte meg litt, den får meg til å åpne øynene og se at sånne forferdelig ting kan faktisk ødelegge noen totalt, og at det faktisk skjer i det heletatt.man hører jo om sånne ting hele tiden, men man tenker liksomn ikke at det kan skje en selv som person.jeg føler med deg totalt, og du virker som en utrolig sterk person og dette tror jeg du kommer deg over.at en person skal få låv til å gå løst etter han har ødelagt et menneskes liv er helt forferdelig, sånne folk skulle fått låv å råttne i fengsel, det er ivertfall det jeg syns, lykke til videre med livet lissm.klem meg.

S

21.06.2009 kl.14:54

har lest en del innlegg på bloggen din nå, og det gjør et sterkt inntrykk på meg. Kjemp videre, selv om det ser mørkt ut. Du fortjener det, familien din og kjæresten din fortjener det.

emmieverlasting...

21.06.2009 kl.15:07

Sterkt å lese det du skriver, og at du klarer å skrive om det er en bra ting!Håper du kommer deg opp og frem, du har mange mange år igjen av livet, mange positive ting som enda ikke har skjedd! ikke mist håpet... Føler virkelig med deg!

Aylana Maritha Fjeldstad

21.06.2009 kl.15:08

Klemmer til deg, du gode jente ,)Smil vil igjen atter skinne. Du med et hjerte fyllt med gull.Et kjærlighets vesen med kjærllige budskap.Ikke gi opp håpet, du er sterk uten tvil,Noe vi andre vil lære av. Jeg sender deg lys og kjærlighet på din vei. Takk for kommentaren på bloggen min :)Klemmer til deg :)

Helene Heil

21.06.2009 kl.15:09

Så utrolig bra innlegg , du skriver det på en måte som gjør at vi skjønner hvor mye denne hendelsen ødela for deg , og hvordan du har det i ettertid. Det er sikkert til stor hjelp for andre jenter som har opplevd det , og vite at de ikke er allene.

21.06.2009 kl.15:10

Stygg blogg:)

sandra

21.06.2009 kl.15:12

sv: håper han leser bloggen din og lever et liv i total skam og den verste samvittighetsfølelsen i verden!

Jenni

21.06.2009 kl.15:15

Utroligtrist !!

idamarie

21.06.2009 kl.15:15

MIn terapi etter voldtekter og seksuelt misbruk var å lære å akseptere at JEG hadde opplevd det, lære å leve med bildene å si til meg selv at de er der sånn er det bare, å etterhvert forsvant de å kommer kankje en gang innimellom! Jeg tvingte meg selv til å lese utallige bøker om evne samme med filmer, helt til en dag så sluttet jeg spy av det! nå tåler jeg å se filmer, lese det i avisen å høre om det uten å klikke eller ville dø hvergang! men det tok maaange år. den siste voldtekten er det bare to år siden, å den første skjedde for 8 år siden! å jeg har først begynt leve for ca et år siden!! ta tilbake livet ditt, kan tok deg der å da, ikke la han ta resten!!!! ta det tilbake, ikke gi han mer makt over deg!!

mindreverdig

21.06.2009 kl.15:17

SV: Til deg som skrev Stygg blogg, For det første hvorfor skriver du ikke hvem du er? og hvorfor skriver du ikke hvorfor denne bloggen er så stygg?Du har all rett til å si at denne bloggen er stygg, men da syntes jeg du skal stå frem, og stå for det du sier! og fortelle meg hva som gjør den stygg, kanskje jeg kan endre på noe slik at du også liker den?Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Ingunn

21.06.2009 kl.15:39

Sv; Tusen takk for kjempekoselig kommentar :)Og jeg ble trist av å lese dette innlegget her. Går ikke an for meg å forstå den smerten du har på grunn av dette, det må være forferdelig. Jeg fatter ikke hvordan noen kan voldta en annen person, det er rett og slett en så hjerteløs og vond handling at det ikke kan begripes. Jeg håper du får det bedre etterhvert, og ikke lar voldtektsmannen vinne over deg. Det fortjener du ikke!

Mindreverdig

21.06.2009 kl.15:40

SV: Idamarie, trist at du har opplevd det, det er virkelig ingen som fortjener det. Takk for gode råd, men akkurat for tiden så føler jeg at alt er ganske uvirkelig. Jeg får virkelig ondt inni meg når jeg leser det du skrive, og det å bli utsatt for noe slikt over en så lang periode, det kan jeg ikke en gang forestille meg. Men det er oppmuntrende og fint å høre det at du har begynt å leve igjen, du hjelper meg å se lyset i tunellen og det er jeg takknemlig for! jeg skal ta tilbake livet mitt, han skal ikke få lov til å ha så stor kontroll, jeg vil virkelig ikke at han skal vinne.Jeg håper livet ditt er mye bedre nå og at du nyter det, for det fortjener du virkelig lykke til=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

velge og å ver anonym

21.06.2009 kl.15:41

Dagen din komme bare vent å se. d e og bra at du skrive ner ord å tanker ner her å får t bage melding. Ingen vett om min historie d e 3 år siden. eg ville aldri blitt trodd, pluss eg har fortrengt d, eg har et fantastisk liv men av å t komme d t bage som akkurat nå, då har eg kje ord på den mørke grusomme følelsen som komme øve meg...håll ud, ikje tenk mørke tanker, gå ud, ver sosiale, ha d kjekt. Keffor i all verden ska han få ødelegga deg! du e din egen sjef!

Griffus

21.06.2009 kl.15:44

Sv: Ja, den er sinnsykt chill! :)

Mindreverdig

21.06.2009 kl.15:49

Sv: Hei Velge og å ver anonym!Tusen takk for oppmuntrende kommentar! Jeg antar at det har skjedd noe lingnende med deg, det er slik jeg forstår det ut i fra det du skriver. Jeg hadde de samme følelsene som deg, jeg ville fortrenge det, jeg følte jeg ikke bille bli trodd og jeg velgte og begrave det. Jeg klarte det fint i 2 år, men uansett hvor mye jeg klarte å glemme det så var det alltid der. og jeg kom til en dag der jeg ikke greide å holde det inni meg lengre, det er som en tidsinnstilt bombe som bare venter på annledningen til å eksplodere. For meg så fungerte det å gjemme det vekk i 2 år, men, nå i etter tid ser jeg hvor dumt det var å holde det for meg selv. Jeg angrer fordi jeg kunne fått han jævelen inne sperret hadde jeg bare gått til legen. Siden jeg valgte å fortrenge det var det som om såret som ble skap ikke var renset og det ble bare mer og mer betennelse i det, og det gjorde bare ondere og ondere. Jeg har vært nødt til å gå inn i meg selv og jobbe med det som har skjedd altså å rense såret mitt fri fra betennelse, før jeg igjen velger å lukke det! Jeg anbefaler deg til å snakke med noen, for for meg ble alt verre når jeg valgte å fortrenge det, men hvis det funker for deg så er det supert, hvis du ønsker å dele det som har skjedd deg så er du velkommen til det, du kommer til å være anonym, og det aksepterer jeg. jeg er jo faktisk anonym selv, for meg hjelper det å snakke med andre og høre hvordan de har opplevd ting go hvordan de har greid seg igjennom det! dette ble en lang melding hehe, men men håper noe av det er til litt hjelp i allefallHilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Griffus

21.06.2009 kl.15:54

Ingen er mindre verdige enn andre. Bare kom deg ut og skap nye, gode minner som kan fortrenge de onde. Nå er det kanskje veldig lett for meg og si det, siden jeg ikke veit hvordan du har det og slikt, men bare prøv. Du taper ikke på å prøve å oppleve gode ting igjen. På å prøve å få det bra igjen.

Griffus

21.06.2009 kl.16:03

Jeg har noen venner som har opplevd noe av det samme, så jeg kjenner til hvor vanskelig det er, men fortsett å prøve, så kommer du deg over det til slutt ;)I lige måde :)

Henriette

21.06.2009 kl.16:25

Fy faem kor jævla du må har dæ. dæ ser ikkje ut som du har dæ lætt. men ikkje gi opp håpe! einn dag så tar di han jæveln! å du kommer ut fra helvette. du e ei sterk jenta, så ikkje gi opp håpe! kjenn eg blir litt førbannja at heile helsevesene å den drittn. fyfaen! men du, lykke til videre i livet. Ikkje gi opp! stå på! :)

mindreverdig

21.06.2009 kl.16:53

Sv: Tusen takk Henriette for støttende ord=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

dipsy

21.06.2009 kl.17:22

tusen takk for ein koselig helsing frå deg;D

Silje

21.06.2009 kl.17:34

du er sikkert lei av å høre dette nå, men historien din er veldig sterk! jeg har aldri vært borti det du har gjennomgått, og jeg kan heller ikke si at jeg kan forestille meg hvordan det har vært. men en ting er sikkert, jeg syntes du er kjempe tøff som klarer å skrive om det, sånn at andre mennesker kan ta del i historien din, og det vil kanskje hjelpe andre i samme situasjon som deg til å stå fram!for å være ærlig, var det like før jeg begynte å gråte da jeg leste innlegget ditt. det må være et mareritt å vite at voldtektsmannen går fri på gaten, og ikke sitter i fengel. og bildene du har gjør det sikkert ikke lettere! men har du fått hjelp i ettertid? for det ser jo ikke ut som at du har det noe bra med deg selv akkurat nå, og det skjønner jeg! men likevel syntes jeg du er sterk som klarer å fortelle oss andre om dette.

idamarie

21.06.2009 kl.19:46

Måtte inn å sjekke om du hadde skrevet noe tilbake! jeg vil bare rette på det jeg skrev., jeg har ikke blitt missbrukt så leeenge. men en periode over 2 mnd som 14 åring (nesten 15) en voldtekt som 17 åring og en til sommeren da jeg var 21! jeg har to barn jeg lever for, men hjalp ikke bare leve for de!!! måtte begynne leve for meg selv også! det må du å. vet det tar tid. håper du en dag ser lyset i tunnelen, er virkelig værdt å ta over å vinne!!! lykke til videre

camilla ness

21.06.2009 kl.20:02

Forsett å stå på !!! vet det er helt jævelig, har det sånn nå jeg også, men bare prøv så godt du kan!!! stor klem!

tonje

21.06.2009 kl.20:54

hei igjen!Nei, jeg har aldri vært innlagt, men jeg har slitt veldig psykisk siden dette skjedde- med mye depresjon og angstproblematikk. Det fører til at det er vanskelig å fungere i arbeidslivet,- og når det er vanskelig å fungere i jobb, så havner man på et vis "litt utenfor samfunnet" hvis du forstår... Jeg har vært vurdert for innleggelse et par ganger, men har altså aldri blitt innlagt. Men har hatt gått til psykolog i mange, mange år.

Mindreverdig

21.06.2009 kl.21:03

Sv: Idamarie, det er utrolig trist å høre at det har hendt deg så mange ganger, får helt ondt inni meg når jeg leste det du skrev, du er en sterk kvinne, og du åpner øynene mine når du har klart å komme deg igjennom alt dette og leve for deg selv, det er utrolig sterk og det hjelper meg tusen takk=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Mindreverdig

21.06.2009 kl.21:08

Sv: Tonje, det er ikke lett, men det er så utrolig urettferdig det var virkelig vi som har opplevd en voldtekt og lignende som burde blitt passet på, og det skulle ikke endt med at vi falt uten om samfunnet, det er urettferdig at det går ut over oss selv, Jeg vet ikke om du føler det sånn, men jeg føler meg som en kaste ball som alle bare kan gjøre det de vil med, det er utrolig ekkelt! Har psykolog fungert for deg? jeg personelig liker ikke måten psykologer jobber på, de tar så lett på ting, hvis jeg sier at jeg er lei meg så sier de du må ikke være lei deg det hjelper ikke, de har lisom ingen forståelse, jeg har hatt bedre nytte av en psykiater, men det finnes sikkert flinke psykologer også, jeg ahr bare ikke truffet en enda.Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

saritha

21.06.2009 kl.21:16

Dette var et veldig sterkt innlegg. Håper alt det beste for deg. At du skal komme deg igjennom dette her. Det er ikke din feil at det finnes så utrolige dumme mennesker i verden som ikke bryr seg om at de har ødelagt så mye. Utrolig flott at du tør å stå fram, og fortelle om det som har skjedd. Det beundrer jeg deg masse for !

Linn Connie

26.06.2009 kl.23:35

Vet hvordan du har det!! God bedring!!

Maiken/maikols.blogg.no

27.06.2009 kl.17:50

wow, dette var utrolig sterkt! du er utrolig tøff!

Henriette

30.06.2009 kl.23:07

AT FOLK KAN GJØRE SÅNT, JEG BLIR RIMELIG FORBANNET NÅR JEG LESER DETTE, DET KOMMER EN EKKEL KLUMP INNE I MAGEN MIN OG NÅ ØNSKER JEG VIRKELIG ALDRI OG BLI VOLDTATT, JEG HAR BARE LYST OG KOMME OG TRØSTE DET. STAKKERS DEG STAKKERS DEG! FAEN TA DEN JÆVELEN SOM GJORE DETTE MOT DET. AV 0G TIL ER DET BARE FAEN TA HELE VERDEN AV DE SOM GJØR SÅNT! DU BURDE FÅ LEVE ET NORMALT LIV, HOLD UT OG VÆR STERK. DU ER SÅ MYE MERE VERDT EN OG BLI GJORT TIL SÅNT! LYKKE TIL VIDERE I DITT LIV, HÅPER DU FÅR DET BEDRE. MVH HENRIETTE

NadiaBergesen

01.07.2009 kl.00:56

fy faen.. vet ikke hva jeg skal si.. jeg vet at det er en sår trøst - men jeg ønsker deg alt godt. Jeg har bare lyst til å gi deg en god klem og fortelle at jeg virkelig bryr meg.. Sterkt innlegg..
Lykke til videre, du virker som en sterk person. Ønsker deg alt godt!

masterstudent

24.07.2009 kl.14:06

Hei!Jeg kom mer eller mindre tilfeldig over denne bloggen mens jeg gjorde research til masteroppgaven min (den kan jeg eventuelt fortelle mer om siden). Jeg tenkte bare jeg skulle tipse deg om en annen side jeg kom over av samme grunn: http://www.krisepsyk.no/Temasider/Traumer/intervensjon/traumehjelp.htm Denne siden er litt "faglig", men den har, i tillegg til faglige forklaringer, en del tips du kanskje kan dra nytte av? Jeg har ikke vært i samme situasjon selv, og kan derfor ikke si om det hjelper eller ikke, men mange av tipsene virker gode. Det handler ikke om å glemme, men å lære seg å kontrollere tankene som trenger seg på, slik at du bestemmer over tankene og ikke motsatt.Håper det kan være til hjelp!:)(jeg tror kanskje det var en tekst til på samme nettsted som var bra, men jeg husker ikke helt)Lykke til videre! Jeg tar kanskje kontakt igjen senere!(jeg studerer forøvrig ikke noe som har med psykologi eller samfunnsfag å gjøre, så jeg har ikke noen faglig bakgrunn om temaet heller)

Skriv en ny kommentar

hits