Uff, nok en vanseklig dag snart forbi

Takk for kommentarene på det forige innlegget, jeg setter utrolig stor pris på det=)

I dag har jeg gjort, Ingenting egentlig! Nå for tiden så gjør jeg virkelig ingenting, det som egentlig får meg ut av huset ernår jeg går til psykriateren min, og det er to ganger i uken. Jeg har jo begynt på noen tabeletter, som heter Seroquel, holder på med å trappe opp medisinen, er det noen som bruker de eller har noen erfaringer de vil dele angåene det?

I tilleg har jeg fått noen sove tabeletter de heter zopiklon Merck, de har jeg fått fordi jeg har slete en del med å sove de siste årene, jeg har sovet gjennom snittlig 4-5 timer hver natt i flere år, jeg får bare ikke til å sove for jeg ligger å tenker, jeg klarer ikke å la vær å tenke på det som har skjedd, det er forferdelig om kvelden, for da er alt så stille, og ingenting skjer. og når jeg endelig sovner så ahr jeg mareritt om det som skjedde så jeg våkner igjen også ligger jeg våken, også sovner jeg igjen, slik holder det på hele tiden. Jeg har av og til noen dager der jeg bare sover fordi jeg er så utslitt, det kjennes veldig godt på kroppen når den ikke får noe god eller lang søvn på en god stund. men heldigvis så hjelper sove tabelettene meg, de er rett og slett fantastiske, men jeg føler meg som det pille vraket tar 5 tabeletter daglig, det er slitsomt og jeg føler meg veldig svak av det!

Jeg føler jeg aldri får en pause fra de vonde minnene om voldtekten, hver dag jeg legger meg så håper jeg virkelig at jeg slipper å våkne igjen. jeg vil bare sove for alltid, jeg trenger bare en liten pause!

Det skjer ikke noen fremgang i livet mitt, jeg føler alt står stille. ting tar så utrolig lang tid, og jo mer tid det går, jo mer lyst har jeg til å dø! Jeg føler meg utrolig tragisk når jeg skriver at jeg vil dø, for det er utrolig tragisk. men helt seriøst hva skal jeg gjøre da, hver dag er ett helvette å komme seg igjennom, jeg gruer meg allerede til i morgen, gruer meg til en ny dag med å bare ligge i sengen og være trist!

Alt er som en ond sirkel, og det er han som voldtok meg som har fått meg inn i denne sirkelen, det er urettferdig, det er virkelig han som burde vært der!

Jeg driver å tenker mye på døden, jeg er redd, jeg er egentlig utrolig redd for å dø, men jeg ser egentlig ingen annen måte å gjøre ting på for å få en pause!

Uansett hva jeg gjør, så kommer de stygge bildene frem, og jeg gjennopplever det onde opp til flere ganger daglig, jeg føler meg svak, jeg føler ikke at jeg passer inn i samfunnet lengre, jeg vil bare ligge i sengen min, under dynen og gjemme meg, slik at ingen kan få skade meg igjen!

For hver dag som går blir jeg mer og mer usikker på meg selv, jeg føler ikke at jeg kjenner meg selv lengre. for jeg er ikke den personen som er negativ, og ikke vil gjøre noe!

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, jeg bare skriver det som faller meg inn! men poenget er at hver dag er en utfordring å komme seg igjennom, og ting blir bare verre og verre, dagene blir tyngre og tyngre, og jeg blir mer og mer usikker på meg selv!

Jeg føler meg faktisk skitten, enkelte dager kan jeg dusje opp til flere ganger, men jeg blir liksom ikke helt rein. Det er han som voldtok meg som har skitnet meg til, det er ekkelt å tenke på det som skjedde, jeg vill ikke tenke på det! jeg ønsker bare å ha det bra, om jeg bare kunne få en dags pause fra alle tanker å minner så skulle jeg ikke klaget mer, hvis jeg bare kunne fått en dag uten noen bekymringer!

Dette ble ett litt rotete innlegg, men inni hode mitt så er alt rotete og det er nok derfor dette innlegget har blitt slik som det har blitt.

Jeg er veldig redd for å bli innlagt på psykriatisk avdeling, psykriateren min har snakket om at hun ønsker å legge meg inn på noe som heter Modum, har noen av dere hørt om det? jeg har lest om det litt på nettet, og jeg syntes faktisk det ser litt interesant ut, men jeg er redd, jeg er redd for alt det nye som kommer, og jeg er redd for alt det gamle som har skjedd! Jeg vill ikke være redd, hva skal jeg gjør for å ikke være redd? er du redd, i såfall hva er du redd for?

30 kommentarer

Henriette

21.06.2009 kl.22:26

Håpe så at alt komme te å fiksa seg me deg! du e et sterkt menneske, ikkje alle hadde klart dæ du går igjennom. men ikkje gi opp håpe! einn dag så komme alt te å fiksa seg, eg har trua på deg :)

Helene H. Torgersen

21.06.2009 kl.22:47

Hei, jeg vil veldig gjerne at du besøker bloggen min og sjekker det siste innlegget mitt.Prøv. :)

Mindreverdig

21.06.2009 kl.23:14

Sv: Tusen takk for støttende kommentar, setter utrolig stor pris på det, og det betyr mer enn du tror=) takk for at du har troen på megHilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Susann

21.06.2009 kl.23:59

Synd å høre du ikke har det bra! Men prøv å tenke positivt , selv om jeg vet det er for mye å forlange av andre som ikke er i din situasjon ..

Synne!

22.06.2009 kl.00:13

Håper så inderli at alt ordner seg med deg! Du har sikkert hatt ein utrolig tøff tid no, men husk at de er mangen som er glad i deg! Stå på! Og du er ikkje mindreverdi fordi du har blitt voldtatt, det er ikkje din feil! Håper alt ordner seg med deg!

Anne Marie

22.06.2009 kl.00:15

Jeg syns du skal prøve å legge deg inn der psykiateren din snakker om. Jeg vet ikke noe om det, men jeg vil tro det er en plass hvor du kan få skikkelig, profesjonell hjelp. Kanskje det hjelper deg videre. Alt er bedre enn å ligge i senga og synes synd i seg selv alene :)Lykke til !

Mona Charlotte

22.06.2009 kl.00:17

Jeg kommenterte en liten kommentar på 'Urettferdig' - men hele teksten kom ikke frem, uten at jeg vet hvorfor..her er i alle fall hele meldingen min:):Har du noen gang anmeldt det, da? Kunne kanskje vært en liten trøst da, om det ikke allerede er gjort?Du er veldig sterk som velger å skrive om dette, både som terapi og hjelp for de som kanskje også er i samme situasjon..Det er helt horribelt og beklagelig at noen utfører slike hendelser, uten å tenke på videre konsekvenser:/..

Christina Gjertsen

22.06.2009 kl.00:29

du skriver så bra!!!

Mona Charlotte

22.06.2009 kl.00:48

Håper det går bra med deg og kjæresten din oppe i alt dette:)!

Mona Charlotte

22.06.2009 kl.00:57

Sv: Hei, hyggelig at du svarer:)Okei, jeg forstår. Man kan være 'bedreviter' å si selv at 'jeg hadde nok kommet til å dra ti legen', men selv tror jeg ikke egentlig jeg hadde klart å gjort det på en annen måte en deg.. det må være uutholdelig å ikke vite hvem det var.. men samtidlig litt greit? med tanke på at da slipper du å se personen å vite at det var HAN som gjorde det..? Så klart kan ikke jeg vite noe om dette, blir vel mer som spørsmål:)Men ang den siste delen, så er jeg HELT enig. Det er umenneskelig hvordan én person på 20 minutter kan ødelegge en annens person liv, eller i alle fall mange, mange år. uansett hvor full man er, så har man en anelse på hva man holder på med.. overgrep er uakseptabelt.. :/Går det greit for deg om jeg i løpet av neste uke en gang nevnet bloggen din i et innlegg? Blir veldig tatt og engasjert i slike temaer, og ønsker virkelig å åpne folks øyne for slike ubegripelige saker..

idamarie

22.06.2009 kl.08:17

å nei, blir skikkelig sint for deg!!!! jeg kjenner igjen følelsen, å vet hvordan du har det:( men kan ikke gjøre noen ting for deg! hva skal vi gjøre?? sånne gutter/menn er jo faen meg over alt! jeg blir redd når jeg tenker på at jeg har to små jenter som skal ut i denne verden! men vær så snill å husk, at det finnes de som har overlevd dette å klarer leve. finn de menneskene å lær av de!!! dette klarer du! du må finne en utvei! ellers vinner han!sender et smil til deg!

Anne Marie

22.06.2009 kl.10:38

Sv: Ja, det visste jeg ikke om før etter jeg skrev den kommentaren. Leste resten av bloggen din først da skjønner du, så jeg skjønner veldig at du synes det er skremmende. Men du kan jo tenke på det slik at denne gangen er det DIN avgjørelse, at du går med på det selv. Du kan jo prøve å si det til dem at du er redd siden det har gått slik det har gått de siste gangene :)

Thomas

22.06.2009 kl.11:00

Jeg syns du er veldig sterk som faktisk skriver om dette. jeg tror ikke det er mange som har opplevd det du har som tørr å fortelle om livet sitt. ikke gi opp!

Hanne

22.06.2009 kl.12:42

Skrev en kommentar til deg ang Viken Senter for noen dager siden, og det er et av de Modum sentrene som er her i Norge.Jeg ville anbefalt deg å prøvd det ut. De har prøvehelger, slik at du kan komme en helg før du bestemmer deg, så får du se hvordan det er osv. Og de legger deg ikke bare rett inn og kaster deg ut igjen - men har et opplegg for deg etterpå også. Du er inne i et visst antall uker, så kan du begynne dra hjem i helgene etter en liten stund, så drar du hjem - venter litt før du drar tilbake igjen osv.Dessuten skal de hvis ha ganske gode opplegg har jeg hørt.Finn mer utav det! :)

elise klausen

22.06.2009 kl.15:38

http://eliseklausen.blogg.no/1245673827_konkuranse.html vil du være med? :-)Premien er et gavekort for 150,- på motehus.no

Nora Alexa

22.06.2009 kl.20:19

Ja, jeg går på Seroquel pga bipolar lidelse. Den virker bra men har et stort minus: Jeg blir DØDSTRØTT av dem. Ca en halvtime etter at jeg har tatt dosen blir jeg bare så trøtt at jeg holder på å sovne stående liksom. Det har gitt seg litt (Gått på det i kanskje to måneder) men det er fremdeles en skikkelig plagsom bivirkning.

Sofie M

22.06.2009 kl.22:04

SV: Huff, gøres ut som om du har det litt verre enn meg!

Cecilie

22.06.2009 kl.23:59

Håper du takler allt smerten da ! jeg tror du er stærk nåkk til og takle det : -)goo'bedring !ceciliecool.blogg.no

mindreverdig

23.06.2009 kl.13:05

SV: IdamarieTakk for kommentaren, du gjør noe for meg når du skriver en kommentar og viser at du bryr deg, det betyr mye=) Det er utrolig trist at verden er full i slike menn, Jeg skjønner at du er redd for jentene dine, det jeg ville gjort var å ta forhåndsregler, og sette grenser med å si at de ALDRI får lov til å gå aleine, men samtidig tror jeg det er viktig å ikke hindre de i å gå ut, for da blir de nok sint, å lyger til deg og går ut alika vell, det er en vanskelig balanse gang, men så lenge de holder seg sammen og rundt andre så er det det tryggeste, i en utrygg situasjon hvis du forstår hva jeg mener.Det er oppmuntrene å vite at andre har klart å leve med det, det viser jo at det er mulig, jeg prøver å finne de menneskene igjennom bloggen min, og jeg føler det hjelper meg=) og NEI jeg skal ALDRI la HAN vinne!!!Tusen takk for smilet, det varmet=)Hjertelig hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Sofie M

23.06.2009 kl.13:27

SV: Jeg sitter bare og prøver å finne ut hva jeg vil også videre når det kommer til noen gutter. Det kan være litt stress, men du har jo opplevd noe som er verre enn det. Da får jeg på en måte litt dårlig samvittighet.

cecilie

23.06.2009 kl.14:11

visse menn trengs ikke i værden.det skulle ikke vært noe som het ''voldtekt''det er noe dritt, det værste er jo det som skjer,og at man ikke kommer over det!og må sendes til sykehus og terapi osvjeg føler med deg, det har ikke skjedd med meg,har hørt veldig mye om dt .

camilla ness

23.06.2009 kl.16:42

tusen takk :) jeg gjør det jeg klarer, jeg er i akkuratt samme situasjon som deg, jeg har ikke lyst til å gjøre noe liksom .. jeg orker bare ikke, som du sier, har mistet gleden! det er noe forbanna drit, men i går var jeg faktisk ute med to kompiser og min søster. det var sinnsykt deilig! de sa de var glad i meg og de gjør liksom alt for å få meg bedre, selv om jeg ikke har vært med de siden barneskolen liksom. men du må bare prøve å få deg ut litt! det hjelper, selv om du ikke orker! jeg har faktisk fått meg hund, og jeg føler meg mye bedre! jeg er ute hver dag og det hjelper veldig :) håper det går bedre!!!

Nina Pham

23.06.2009 kl.22:02

anmeldte du ham da?

Millie

24.06.2009 kl.13:15

Jeg tror det er bedre om du da oppretter en egen mailadresse som du kan bruke i forbindelse med siden her, for jeg er i grunn ikke komfortabel med å legge ut om det på en så åpen nettside når jeg viser hvem jeg er. Nå har du i hvertfall mailen min, så kan du gi meg en lyd om du bestemmer deg for å lage en adresse og ta kontakt. :)

camilla ness

24.06.2009 kl.17:05

ja :P det gjør jeg, jeg går på 3 forskjellige medisiner.. en anti-depresiva, en stemmningsdempende og en mot mani og psykoser :) går du på medisiner ? klem :)

maren

24.06.2009 kl.22:35

eg håpe du føle deg bedre snart, dette e nokk ein vanskelige prosess, men hold ut! tenk at du greie d. som sjefen min seie: "positive tanker drar deg fremover, negative tanker bremser deg!"

;)

16.08.2009 kl.23:17

da jeg var mindre, var jeg og min familie på Modum ; )vi hadde ikke på langt nær slike problemer som du, vi hadde problemer i familien.. jeg var liten, og visste ingenting, bare var med.. men jeg husker det godt, og vil anbefale Modum :) liten, ganske så stille og fredlig plass, var alltid noe og finne på..koslige folk der, ooveralt.jeg håper du får d bedre, jenta ;) du fortjener ikke dette. du fortjener å være den du var før voldtekten skjedde!har troen på deg, jeg! ;D

mindreverdig

17.08.2009 kl.00:41

Sv: ;) Tusen takk for at du deler din erfaring med meg=) det setter jeg utrolig stor pris på=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Ane

02.12.2009 kl.18:54

Jeg er redd. Jeg er redd for kjæresten min, at det skal skje han noe vondt, at han skal dø. Og jeg er redd hele tiden. Hele dagen, hvert våkne øyeblikk. Om natten har jeg mareritt der jeg mister han. Men det er kun han selv som vet om angsten min, og han tar hensyn til den (og han blir mobbet av kompisene som sier han er "kjerringstyrt") Men han gjør alt for meg uansett, han er verdens beste <3

mindreverdig

02.12.2009 kl.21:17

SV: Ane, takk for kommentaren din.

Jeg syntes det er trist at du er redd for kjæresten din, men det viser jo også hvor mye han betyr for deg. og det at han vet det og respekterer det og tar hensyn til deg, det syntes jeg er helt fantastisk.

håper du blir mindre plaget av redselen snart

Hilsen mindreverdig=)

Skriv en ny kommentar

hits