=( Jeg er trist, Hvor er lyset i tunellen?

Takk for at folk kommenterer og bryr seg det betyr utrolig mye for meg,=)

Jeg vet ikke hvordan jeg får musikk frem på bloggen, men hør på sangen Er Ser av bjørn Eisdvåg. det er den jeg hører på når jeg skriver dette innlegget, kanskje dere kan kjenne igjen følelsen jeg har når jeg skriver dette, jeg er trist http://www.youtube.com/watch?v=7XKWzwHE9us   der er sangen men det er sissel som synger den, jeg syntes sangen er utrolig vakker!

Vet ikke helt hva jeg skal skrive i dag, jeg føler meg så tom. jeg merker at jeg ikke har lyst å leve lengre, den følelsen blir bare sterkere og sterkere for hver dag som går=( jeg var hos psykriateren min i går, hun ba meg trappe opp medisinen enda mer og jeg fikk utskrevet nye sove tabeletter, men jeg føler ikke at noen ting hjelper, jeg er så sliten og lei av alt dette styret som foregår, jeg er helt utslitt!

Jeg skal tilbake til psykriateren i morgen, og det er jo positivt det betyr jo det at jeg kan komme meg ut av huset i morgen i allefall for en liten stund!

Jeg merker det på meg, jeg vil rett og slett ikke gå ut, jeg føler egentlig selv at jeg har gitt opp, jeg klarer ikke å takle dette lengre, det blir for mye for en liten jente på 18 år som meg. Kan ikke noen hjelpe meg=( jeg trenger en som kan være der, slik som Bjørn eidsvåg synger: Eg ser at du er trøtt, men eg kan ikkje gå alle skrittene for deg, du må gå de sjølv, men eg vil gå de med deg!  Men akkurat nå går jeg de skrittene aleine=(, kjæresten min klarer ikke å hjelpe meg lengre, han klarer så vidt å komme igjennom sin egen hverdag!

Livet er virkelig tøft slik som ting er  nå, jeg holder ikke ut stort lengre, ting tar alt for lang tid! jeg er så sliten at jeg ikke lengre klarer å grine!!!

Uff i dag ble det utrolig mye syting og klaging på innlegget, men i dag har det vært en utorlig tung dag, den har vært vanskelig å komme igjennom. jeg vet ikke hva som gjør denne dagen så trist, men den ahr vært helt forferdelig, uff, jeg vet ikke hva mer jeg kan skrive, jeg er forvirret, oppgitt, sint, trist og lei meg!

Er det noen som vet en god måte å få ut frustrasjon på? ene gangen gikk meg og kjæresten min ut i skogen og hugget ned et tre faktisk med øks, det hjalp litt egentlig.

Dette ble nok et rotete innlegg!, jeg hører veldig mye på musikk for tiden, det gjør meg trist, men det er litt deilig å på en måte ha lov til å være trist, jeg føler jeg trenger å være trist, for det er trist jeg er for tiden! jeg kan ikke huske sist jeg smilte fordi jeg var glad, det er så lenge siden, har nesten glemt hvordan det er å smile, og hvordan det er å le. og ikke minst hvordan det er å ha det bra. nesten 3 år har gått, jeg klarer ikke flere år med denne smerten det må ta slutt snart, vær så snill, la meg få en pause :'(

3 kommentarer

Mona Charlotte

25.06.2009 kl.01:05

Sv: hei du:) Takk for et langt og ordentlig svar. Veldig trist å lese om tilværelsen og forholdene du nå lever i, og det er ikke noe noen som helst burde få opplevd. Forstår mye av det du sier, blandt annet det at voldtektsmenn virkelig bør vite hva det er det har utsatt et menneske for...Ang hvordan man kan få ut frustrasjon fåreslår jeg å 'dyrke en hobby' - noe du kan føle du mestrer, å evt få skryt for. Det kan være alt fra trening, kickboxing #gjennom kampsport blir en jo også tryggere på seg selv og føler seg sikrere..#, ridning, tegning, fotografering eller lignende. Eller du kan begynne å jobbe? #dersom du føler rede for det# i så fall med noe du er engasjert innen. Du kan evt oppsøke en sentral for mennesker som også er blitt seksuelt mishandlet, i nærmere tid enn deg selv - del erfaring og prøv å hjelpe. Du som har vært i en slik horribel situasjon er jo den beste til å kunne forstå en som har vært i samme situasjon..Få utløp for frustrasjonen og den eventuelle energien på en positiv måte:)

Mona Charlotte

25.06.2009 kl.02:56

Sv: Vil bare hjelpe, så det er bare hyggelig:) Det er jo veldig synd det blir slik, alt blir i en 'ond sirkel' som er vanskelig å bryte :/- men dersom du har et lyspunkt i dagen, eller om du tenker over alle eventuelle interesser, dersom noe av det får deg til å smile, eller i alle fall tenke en positiv tanke - det kan jo være alt fra som sagt en hobby, et sted å være eller mennesker å møte #familie f.eks#, så bør du vie tankene mer på et slikt spor:)

Annaaa

25.06.2009 kl.14:46

Jeg oppdaget bloggen din idag, og synes du er utrolig tøff! Du står på, og selv om du har lite krefter igjen så kjemper du. En hobby eller en lidenskap er hva jeg tror ville hjulpet. Jeg forexempel, skriver alt fra sanger, dikt, noveller og bøker. Jeg elsker å skrive. Gjennom skrivingen får jeg ut følelser og tanker jeg har inni meg, og ender som oftest opp med et smil når jeg er ferdig med en vellykket text. Jeg vet om andre som tegner eller løper både for å få ut følelser og for å få andre ting å tenke på. Du kunne jo kanskje prøvd, og se om det er noe du mestrer? :) Et annet forslag er kanskje å reise bort en ukes tid. En liten ferie med dine nærmeste, kanskje? Bare for å komme seg vekk litt..

Skriv en ny kommentar

hits