Alt er perfekt! unntatt følelsene og tankene mine

I dag er det nydelig vær ute, det er helt fantastisk, blå himmel, sol og 27 grader. det er den perfekte sommer dagen, alle venter hele året på! Jeg har gledet meg til disse dagene, bare ligge å sole meg, og kose meg. Men i stedet for å være ute slik som de fleste er, så ligger jeg i sengen min, godt gjemt under dynen min, og syntes synd i meg selv. Jeg vet jeg er patetisk, jeg burde virkelig tatt meg sammen, og kommet meg ut og slutte og syntes synd i meg selv, jeg vet at det meste ville blitt bedre hvis jeg kom meg ut.

Men det er akkurat som om kroppen min er splittet i to, Jeg har kroppen min, som ønsker å gå ut og slikke sol, og bade. men inni meg, der tankene og følelsene mine er. der er det bare veldig rotete, tankene inni meg sier, Du fortjener ikke å gå ut du er ekkel, du vet selv at du er stygg, ingen liker deg, du har ingen venner. du er misslykket og mindreverdig, du greir ikke en gang å gjøre kjæresten din glad. og ALT du tar i blir ødelagt! Og følelsene min sier: Du er et trist menneske, du kommer alltid til å være trist, du føler deg mindreverdig fordi du er det, du er sint og lar det gå ut over de som betyr mest for deg du er patetisk. du har ingen grunn til å leve for alle hater deg, til og med du hater deg selv!

Jeg er så lei, av alle tankene og følelsene, skulle ønske jeg bare kunne få en liten pause fra dem, tankene og følelsene mine er ond mot meg, de ødelegger meg! Det som er værst er at han som voldtok meg, puttet disse tankene og følelsene inn i meg, akkurat som om han spillte de inn på en telefon svarer i hjernen min og satte den på repit, slik at alt bare gikk om igjen og omigjen! det er helt for jævlig!!! det er helt utrolig hvor mye han har klart på de 20 minuttene! Jeg håper virkelig at han er fornøyd, for han har klart å ødelegge så uendelig mye, kan ikke gutter slutte å VOLDTA jenter!!!! hvorfor i helvette gjør dere det? ER DET NOEN SOM KAN SVARE MEG PÅ DET????

Hvorfor voldtar gutter jenter??? er det kjekt`? føler du deg mer mandig? eller er du bare så jævlig desperat at du ønsker å ødelegge liv fordi du er så desperat???

TIL alle som har voldtatt eller kommer til å gjøre det!!!!! TENK DERE VIRKELIG OM!!! les bloggen min og se hvor jævlig dere ødelegger et menneske!!! dere ødelegger ikke bare meg, men hele familien min! Du ødelegger min mor, Du ødelegger min far, DU ødelegger mine to brødre!!! og mest av alt så ødelegger du KJÆRESTEN MIN og MEG!!!! du ødelegger forholdet til meg og kjæresten min!!! DU stjeler livs gleden våres, du får alle til å grine, og alle til å føle seg skyldig, og føle at de burde gjort noe!!! Du får familien min til å føle at de har sviktet meg! Og du ødelegger så mye for meg at jeg aldri igjen klarer og stole på noen, og hver JÆVLA dag i snart 3 år så har jeg slete, hver jævla dag har vært en kamp for meg, skal jeg leve? eller skal jeg dø? ER DET VIRKELIG VERDT Å ØDELEGGE SÅ UTROLIG MYE, FORDI DU BARE MÅ DYPPE KØLLEN DIN????

Tenk deg om flere ganger før du velger å gjøre noe sånt! Det er ingen unnskyldning at du er full eller har drukket, du ødelegger det menneske like mye uansett!!!

Det er det samme som å drepe en person og mene du er uskyldig fordi du var full!!! Det er rett og slett uakseptabelt uansett hvilken tilstand du er i!!!!

Og en ting til gutter som voldtar, dere ødelegger utrolig mye for andre gutter, som bare ønsker jentene godt!!! foreksempel kjæresten min! dere ødelegger for han fordi jeg ORKER IKKE å ha sex med han!!!! og du som selv er gutt vet vel hvor viktig sex er i et forhold!!!!

SLUTT Å ØDELEGG FOR USKYLDIGE MENNESKER!!! det finnes så utrolig mange andre muligheter, Det er alltid en jente som ønsker å ha sex, og da kan dere ha sex med de som vil!!! HVEM FAEN er det dere tror dere er egentlig, siden dere kan utnytter jenter på den måten!!!

OG en ting til, HVEM FAEN ER DET DU TROR DU ER, DU SOM VOLDTOK MEG!!!? Hva er i veien med deg, du begynner ikke å ha sex med den som SOVER!!!! Jeg vil gjerne vite hva du tenker med? selv om jeg vet at det er pikken din!!! Hvordan kan du virkelig gjøre sånt mot et annet menneske? det er helt utrolig, men tusen takk skal du ha, du har ødelagt meg og familien din, håper virkelig at du er fornøyd!!!

94 kommentarer

25.06.2009 kl.13:39

synes så synd på deg, gråter nesten jeg. jeg vet det er vanskelig, men jeg håper alt går bra med deg:)

mindreverdig

25.06.2009 kl.13:43

Sv: Tusen takk for fin kommentar=) Det er faktisk helt utrolig at livet kan være så vanskelig=/Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Nikoline

25.06.2009 kl.13:52

Det er grusomt å lese... Men lykke til videre, håper det blir bedre! (:- Nikolinesofie.blogg.no

Marte.S

25.06.2009 kl.13:52

Dette er jo krangel som har pågått en stund da: pÅ siden det er noe som skjer med livet mitt fortiden, er det det som havner på bloggen min også ^^Noen liker å lese virkelighetens barnslige drama ; pTakk skal du ha : )

bitching

25.06.2009 kl.14:03

sv: Tusen Takk

Siw Christina

25.06.2009 kl.14:34

SV; takk :-)

Jannicke

25.06.2009 kl.15:00

Sterk blogg!

Katrine

25.06.2009 kl.15:23

Uff.. Jeg ble kvalm av å lese dette innlegget... Måten han har ødelagt livet ditt på. Jeg skjønner ikke hvorfor noen voldtar... Det er helt sykt. Jeg forstår ikke hvordan de kan "tenne" på d... D må være en sykdom, rett og slett! Psykopater...Selv om jeg skjønner dette er et stort sår på sjelen, så ikke la en ussel mark ødelegge livet ditt. Du er verdt et godt liv, gjerningsmannen er ikke verdt å ha "gleden" av å trykke deg ned i gjørmen....Tiden leger alle sår, noen er dypere enn andre... Jeg håper du kommer deg opp på bena og finner livsgleden..Lykke tilxoxo

Henriette

25.06.2009 kl.16:18

fyfaen, eg skjønna heller ikkje ka guttan tænka me (di som voldtar andre jente) di sku bære ha råtna opp i hælvette! fyfaen, tænk å jør nåkka så jævli? dæ ka e di tænka me? fyfaen altså... men du, lykke til videre i livet! håpe alt ordne seg for deg! :) stå på jente, stå på!

Thomas

25.06.2009 kl.20:03

lykke til... alle her vet at det er han som voldtok deg som er en ussel bit med boss. han fortjener å dø... eller egentlig så fortjener han å gå gjennom det som du går gjennom, så han får vite hva han har gjort med deg.HVORFOR ER FOLK SÅ JÆVLIG DUMME???

juliemariie

25.06.2009 kl.21:01

:( får tårer i øynene av å lese innlegget ditt! helt forferdelig.. sv: tusen takk:)

Silje

26.06.2009 kl.18:04

Utrolig sterk lesing på bloggen din. Jeg synes det er trist hvordan et offer blir så dypt ødelagt, imens voldtekteren bare lever videre. Så enormt urettferdig.Håper du finner livsgleden din igjen en gang :)

Linn Elisabeth

26.06.2009 kl.18:09

Så fælt at du ble utsatt for det! Jeg skjønner godt at du føler deg litt splittet, men hvis du hører riktig godt etter på den stemmen langt der inne - så vet du at den har rett i at du ikke er hverken mislykket, stygg, ekkel osv. Du er bare fortvilet og sliter med alt du har vært igjennom. Du burde gått til en psykolog for å ta tak i det. Han som gjorde dette med deg når du var beruset/sov etc. har ALL skyld, du er i din fulle rett til å bli sint! Men jeg håper at dette ikke knekker deg, at du klarer kjempe og få bra ting til med det livet du har og de menneskene rundt deg som er glade i deg og vil deg godt."Som din dag skal din styrke være!" Opp med hodet lille venn, du klarer dette også.Stor klem fra Linn (,"(",)

fay susann

26.06.2009 kl.19:03

Uff.. takk for besøket på min blogg. Bare ved å les litt fort igennom bloggen din har jeg lyst å hente deg å ta deg med hjem til meg... Føler du trenger en opptur å en opptimist. Noen som gir deg styrke å viser deg all gleden her i verden. Ta godt vare på deg selv du.. Husk at du lever bare en gang, å du har sjangsen til å vise hele verden hvor sterk du er :) Klem

Mitchy Von Itchy

26.06.2009 kl.19:08

Fælt å lese, Skikkelig tårer i øynenne fikk jeg...

Simen

26.06.2009 kl.19:19

Sv: Takk for sangen^^ Det er så lenge siden jeg har spilt piano men denne skal jeg virkelig lære meg =) Elsker denne typen piano spill. Jeg kan heller ikke skjønne hvorfor menn skal voldta! Jeg har en vennine som ble voldtatt... Stakars hun har det ganske ille hun også. Jeg synes ufattelig synd på deg som har vært igjennom noe sånt. Men du må ihvertfall ikke tro på noen måte at dette er noen andres skyld en voldtektsmannen. Som Katrine skrev i en kommentar her så tror jeg også at det er noe galt med sånne folk. Det må være en slags psykisk skade/sykdom. Håper du kommer deg igjennom dette så fort som mulig =) Lykke til videre =)

mindreverdig

26.06.2009 kl.19:32

Sv: Mitchy Von Itchy, Tusen takk for kommentaren=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

fay susann

26.06.2009 kl.19:34

Skulle da bare mangle. :) Aldr glem at det du leter lengst etter er rett rundt hjørne, å det du helst vill ha ser du ikke. Desverre skal man altid tillgi mennesker, men man skal aldri glemme, man kan ønske mye vondt, men et hjerte som tilgir er et hjerte som er rent, du er sterk, å det ser jeg når du skriver, den svake er den som sårer, den som ikke vill gi deg det rene.. En tåre på kinne kan lett bli til en foss, men en foss kan gi mye glede med tiden

liinecec

26.06.2009 kl.19:54

Skal ikke si jeg veit hvordan du har det, men vært igjenom akk det samme så kan kjenne igjen mye.Håper virkelig du får det bedre, og alltid husker på at det aldri er din egen feil og at du er verdt mye mer en hva man kan føle selv at man er.Du er sterk som kan skrive om det, kanskje mennesker skjønner de må virkelig sette foten sin ned når det kommer til slik saker.Synd straffen er lav for en slik forbrytelse. Det ødlegger like mye liv som drap.

Kine

26.06.2009 kl.20:01

å, herregud. helt forferdelig!:(Håper det går bedre framover. Vær sterk, dette klarer du.

Milla

26.06.2009 kl.20:08

wow , er ikke så mye å si . veldig sterkt innlegg... kan ikke si det blir bedre , men vær stærk ! ;*

Benedicte

26.06.2009 kl.20:08

Helt forferdelig.. Skjønner ikke folk som gjør sånt!..Sv; Takk :D

- Marita -

26.06.2009 kl.20:32

Hei, ville bare si at jeg synes utrolig synd på deg. Tror nok at ingen som ikke har opplevd det kan se for seg hvordan det føles. Du har blitt forferdelig urettferdig behandlet av helsevesenet! Når en person søker hjelp frivillig, skal de jo prøve å hjelpe, på en måte som faktisk er motiverende og positiv. Ikke hive deg inn på et isolat hvor du må sitte helt alene og la tankene kverne om alt. Håper du finner noen som vil hjelpe deg å finne livsgledet tilbake, det fortjener du!

ida

26.06.2009 kl.20:46

Ble utrolig trist når eg leste det hær innlegge. Syns utrolig synd på deg og er helt enig me dine spørsmål til de som voldtar. Håpe du kommer deg etterhvert og får det mye bedre.

liinecec

26.06.2009 kl.20:47

Sv : Håper virkelig du får den hjelpen du trenger.Fikk endel mailer etter jeg skrev på inlegge ditt her, om at jeg fikk slutte å surve over mine egne problemer i din blogg. Men de kan jo prøve å kjenne hvordan det er å være redd 4 menn skal komme å ta hevn for anmeldelsen selv så skjønner de kanskje litt mer at jeg ville bare si at alt blir bra, med tid og arbeid.( bare i tilfelle, 4 menn en gang, ikke 4 ganger med en ) Du burde få han til å gi deg erstattning, betale for hjelpen din og komme seg til helvette ut av landet. Beklager å måtte si sånn om medmennesker i norge men vil ikke ha slike vandrenes rundt oss. Bah. blir bare sint og lei meg av å lese slik

silje-marlén

26.06.2009 kl.20:54

Sterkt, det stikk i kroppen å læse bloggen din.. skulle ønske av hele mitt hjerte at noen kunne vist dæ veien til den lyse enden av tunneln, å det så fort som mulig.. Du har slitt lenge nok, du fortjener ikke disse tankene, hendelsen eller et mørkt liv i det hele tatt.. du e ong å æ håpe du får det bedre med tia, å håpe du kan få nyte en hæli sommer..Masse lykke til, å en stor varm klæm fra ei som ønske æ kunne hjelpt dæ:,)

hemmeligheter.blogg.no

26.06.2009 kl.20:57

sv: takk for det:)har lest litt på bloggen din, forferdelig det du har opplevd:'(Hadde noen behandlet en av de jeg er glad i på samme måte som det du har opplevd vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Eller, jeg vet at fornuften hadde forsvunnet og at jeg hadde gjort alt for å finne han som hadde gjort det, for så å 'snakke' med han til han forstod at det han gjorde har ødelagt et liv...Vet ikke helt om det er noe jeg kan si for å få deg til å føle deg bedre. Du er her i dag, og du kommer deg videre, skritt for skritt. Du er sterk, og ufattelig mye bedre enn det avskummet som gjorde det han gjorde mot deg.Husk at det er mange som er glad i deg og som tenker på deg. Sender varme tanker:)

kristine=)

26.06.2009 kl.21:05

DU ER UNIK,STERK OG FANTASTISK husk det..trist og lese at du har det så vanskleig,stå på videre.du fortjener å ha det mye beretrøste klem til deg fra meg

Laguna

26.06.2009 kl.21:13

Oi... så trist et innlegg :( Fatter ikke at noen kan gjøre sånn mot andre jeg :( Sender deg en stor klem, og håper det vil gå bedre med deg.

kristine=)

26.06.2009 kl.21:20

skulle bare mangle=)sånne mennesker burde bli satt inne på lifs tid..og du?du er ikke mindre verdig,du er like mye verd du somalle andre=)husk det,du er en sterk jente

Ingrid

26.06.2009 kl.21:22

åherregud så utrolig trist :-/ Håper virkelig ting blir bedre etterhvert, sender alle gode tanker til deg.

Hilde

26.06.2009 kl.21:25

syns sykt synd på deg! : ) håper det går bra med deg! Jeg forstår ikke poenget med å voldta! Jeg hadde ikke likt å ligge med en som ikke ville ligge med meg tilbake. Det er jo bare sykt, ka de ikke i hvert fall finne en billig jente som driter i det eller betale en hore?

Lotta

26.06.2009 kl.21:38

Takk for at du liker og lese bloggen min . ;-D Utrolig koselig å høre . Lest din blogg & syntes det er vanskelig å skrive en komentar. Jeg håper iallefall det går bra med deg , og om du vil prate med meg så er det bare å ta kontakt om du trenger noen å snakke med . Only-Lottaa@hotmail.com- Lottapjooooos.blogg.no

Ola H

26.06.2009 kl.21:38

SV: tusentakkHUff da. kor sykt da :(Glem det hele !!! Kom deg ut i SOLA :) Alle fortjener og sole seg mens det er vaarmt ute, jeg tåler jo nesten ikke 20 grader jeg engang. Er i Oslo og er fra Tromsø, takler dette nesten ikke :O

Ola H

26.06.2009 kl.21:51

SV: hehe

edikristine

26.06.2009 kl.22:03

fin blogg :)du er ganske tøff som sier det du føler osv.

Jannicke

26.06.2009 kl.22:05

Fiin blogg du og! Og kan bare si en ting... jeg vet hvordan du har det... :( Bare si hvis du trenger noen å snakke med
Huff, jeg får en klump i halsen hver gang jeg leser om noe slikt. Men lykke til vidre, løft deg opp - du er e sterk kvinne/jente! (:

sofie

26.06.2009 kl.22:42

Jeg blir lei meg av å lese det du skriver.(Ikke at du skriver dårlig)Det må være en helt forferdelig følelse du har sittet med i etterkant.De som voldtar kan bare gå å henge seg!Er ikke ofte jeg sier sånt, men nå mener jeg det.Når du dreper et menneske så mister den følelsene, men når du voldtar et menneske sliter den med det, kanskje resten av livet!Lykke til og god bedring, håper det går bedre med deg etterhvert ;-)- sofieslilleverden.blogg.no

Mariann Johansen ♫♥♫

26.06.2009 kl.22:53

Takk for kommentar. Har lest det du skriver, det er sterk kost. Håper det blir lettere for deg, at du får rett hjelp. Varme tanker din vei. Klem

anitaf

26.06.2009 kl.22:54

off stakkar deg! Får håpe du kommer deg over det til slutt, og ikke går med alle tankene i hodet ditt, det er forferdelig DET VET JEG!

Andrea

26.06.2009 kl.23:28

SV: Ja det var veldig koselig! :)God sommer, og takk for kommentar! :-D

MYLDRA

26.06.2009 kl.23:30

Slutt å tenke at du skal "ta deg sammen". Man kan ikke ta seg sammen og alt skal bli bra. Føler du at livet er heavy, kan ingen forvente at man skal ta seg sammen og være blid og flink. Jeg har ikke opplevd noe som har gjort at ting føles heavy, men det gjør ofte det allikevel. Og jeg er så driiiit lei av å "ta meg sammen". Nå har jeg tatt meg sammen nok, nå vil jeg ha hjelp til å få livet til å bli godt og kunne nyte godene. Jeg heier på deg at du kommer deg på bena igjen, men gi deg tid. Går ut i fra at du har noen å snakke med, får terapi. Bruk det for det det er verdt! You go girl! En dag vil du huske at du faktisk er helt fantastisk!!

MYLDRA

26.06.2009 kl.23:35

sv: Er i gang med det ;o) Heavy shit.. Med litt girl power fikser vi det! :D

Fredrik Austad

26.06.2009 kl.23:51

Takk :) var noen av de få bildene som ikke er masse kaos hehehåper du virkelig finner ut av ting!Aner ikke hvordan du føler det, men det er veldig sterkt

ida

26.06.2009 kl.23:55

SV: Når eg først så ditt siste innlegg på blogg.no sin forside og hadde lest det. Måtte eg bare starte å lese ditt første innlegg og helt fram til nå. Vet ikke helt ka eg følte inni meg når eg leste det, men det va ingen go følelse liksom. Kjente at eg ble trist inni meg og at noen tåra ville fram. Også følte eg bare for å dele det eg leste me personen som var i samme rom som meg. Eg kommer til å følge bloggen din videre.

Ida Sande

26.06.2009 kl.23:56

Utrolig sterk blogg! Husk at du har hele livet foran deg. Bruk den tiden du trenger til å komme deg på beina igjen, for det klarer du! Ønsker deg alt godt her i livet.

Magnus

27.06.2009 kl.00:07

Sv: Takk for det! ^^Men du, opp med hodet. Ikke la ting som har skjedd ødelegge deg.Jeg kan ikke si jeg hvet hvordan du har det og den regla der.Du må bare se så lyst på livet som mulig! Ikke grav deg ned i det negative.En elendig hendelse må ikke ødelegget et langt og lykkelig liv! :DEn trøstende tanke fra en tilfeldig person som bryr seg om alt og alle!

Magnus

27.06.2009 kl.00:12

Sv: Ja, kom deg ut og spark verden hardt i ræva!Så sier du "Føkk deg negativitet, hello positivity!"Etter det kan du enten danse vildt og hemningsløst ned gatene, noe jeg er personlig fan av. Eller ta dagen med ro og nye livet :D

Magnus

27.06.2009 kl.00:19

Sv: Kall det livserfaring om du vil!Jeg blir vel ikke kalt MR Brightside uten grunn?I morgen ser jeg helst at du blogger om noe positivt.Om det så måtte være om en god is eller en tur i parken!No more negativity ;) You hear me young lady!?

Line Anais

27.06.2009 kl.00:22

SV: tusn takk for kommentarn! for det første du er ikke mindreværdig, ALDRI tenk den tanken om deg selv, den vil knuse deg tilslutt. Voldtekt er sykt, kan aldri klare å sette meg inn i en slik situasjon. Håper du får det bra, at du får den hjelpen du trenger. Klem!

Jentepus

27.06.2009 kl.00:23

Ønsker det masse lykke til. Sterkt å lese bloggen din, og måten du skriver på treffer meg rett i hjertet.

Magnus

27.06.2009 kl.00:23

Sv: Jeg forstår fulstendig.Men baktanken er jo at når du skriver om noe positivt så har det skjedd noe positivt. Selv om det kanskje bare var småting. Poenget er, håper det skjer noe positivt i morgen i stede for alt det negative! :D Livet er jo herlig!

Line Anais

27.06.2009 kl.00:30

ingen problem! hvis du trenger en helt utenforstående å snakke med, stiller jeg gjerne opp! vet hvordan det er å føle seg helt alene.

Line Anais

27.06.2009 kl.00:34

sv: ingen problem, hater at andre har det vondt. virkelig ! legger msn min her, så om du noen gang vil snakke er det bare å legge til: superline@live.noklem!

Monika

27.06.2009 kl.00:42

Bare hyggelig og takk for kommentar tilbake. Det må være helt grusomt og jeg kan overhode ikke forestille meg hvordan du har det. Jeg har vært utsatt for et forsøk en gang, men kom meg unna. Skjønner ikke hvorfor de kalles voltektsMENN, for menn kan de ikke kalles. Er ingen ekte menn som gjør sånt mot damer, er bare tapere og syke dyr! (vill ikke kalle de mennesker heller jeg)

cathrine

27.06.2009 kl.00:51

sv; tusen takk :) oi stakkars deg, ingen fortjener å bli voldtatt! Fatter ikke hva som lokker folk til å gjennomfører noe sånn! Føler de seg mektige? Uff , menn som voldtar burde få kjønnsdelen skjært av med en sløøøøv kniv! Utrolig at du klarer å være så ærlig og åpen om dette som du er her, håper det går bra med deg!

karoline

27.06.2009 kl.01:00

Tusen takk for det:)Utrolig sterkt å lese bloggen din. Og jeg forstår godt at du synes synn på seg selv, for det har du all rett til. Det er så "skummelt" det med at når det begynner å bli fint vær ute og sommeren nærmer seg, så føles ting som er deprimerende enda værre. Det er noe med det å se andre ha det kjekt og kose seg mens solen skinner og alt er "bare bra". Fatter deg utrolig godt. Eller jeg fatter jo ikke akkurat hvordan du har det. Men har opplevd slike sterke/alvorlige ting i livet mitt jeg og. Så vet hvordan det er å være deprimert eller hvertfall veldig nedfor. Ønsker deg all lykke i fremtiden! Du virker kjempe sterk, og det er jo utrolig bra at du klarer å skrive om alle tingene i bloggen din. Så jeg har all tro på deg :DStor klem fra meg =)

Silje

27.06.2009 kl.01:15

jeg får bare enda mer vondt av deg når jeg leste dette innlegget. jeg skjønner ikke hvordan et menneske har samvittighet til å ødelegge et annet menneske på den måten du har blitt ødelagt! ikke det at jeg kan si hvordan du har det, for jeg har aldri i mitt liv vært borti noe sånt som du har. men jeg har vært dypt deprimert, kuttet meg og har de siste årene gått til psykolog pga. familieproblemer. så jeg kan si at jeg vet hvordan du har det når du sier at det begynner å bli fint vær og varmt ute, og at du da føler deg enda mer deprimert. for det jeg vært borti selv! og som hun thesecrets sa, du er en utrolig sterk person som faktisk klarer å skrive om følelsene dine her. og jeg tror det er en vekker for oss andre som faktisk ikke har fått ødelagt livet på den måten som ditt har blitt. for det kan skje hvem som helst. og det er det som er skummelt! men masse lykke til vidre! jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din.

Thomas

27.06.2009 kl.02:25

Søsteren til bestevennen min gjennom 10 år ble voldtatt... av sin egen far... han som jeg alltid har suttet rett ved siden av og spøket med... jeg hadde aldri forventet noe slik. han satt bare i fengsel i 2 og et halvt år for det... det er helt tragisk.Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan dere har det, og jeg vet det må være ekstremt vanskelig. en annen vanskelig ting, er å finne positive ting, når du føler deg så deprimert... jeg bare sier prøv. hun som jeg nettopp skrev om, hun flyttet til moren, før hun flyttet for seg selv. hun virker som om hun har komt seg på beina igjen.problemet er bare at jeg kan se på henne når hun smiler og ler at det ikke er ekte. det jeg har lagt merke til er at smilene blir mer og mer ekte for hver dag. alle hater han som voldtok henne, (naboen min) og jeg kjenner at jeg hater ham mer og mer etterhvert som jeg leser bloggen din.Lykke til videre og god bedring og tenk positivt... det er ikke du som er mindreverdig, men den jævelen som voldtok deg... husk det!

Marit - sånn passe sprø

27.06.2009 kl.08:25

Sv: Takk for kommentar. Trist å lese det du skriver om...tenk positivt, selv om det er vanskelig:)Det er nå man lever, ikke mens man venter på noe bedre! Ønsker deg lykke til!:)Ha en knallfin og positiv sommer:)

jarl

27.06.2009 kl.13:00

Helt forferdelig å lese! Off! Vet ikke hva jeg skal si til sannt en gang..!

Stine Sandberg

27.06.2009 kl.14:15

Fy faen! Jeg blir så jævelig sinna av å høre om jenter som har blitt voldtatt!! Jeg blir så utrolig irritert over at det finnes slike mennesker som virkelig ikke klarer å tenke på annet enn seg selv og sine behov. De jævlene som voldtar er noen kåte griser som tydeligvis ikke klarer å få seg et frivillig knull fordi de er for stygge. Jeg bare håper at du klarer å komme over det slik at du kan ha et normalt sexliv igjen. Siden noe sånt aldri har skjedd med meg så er det vanskelig for meg å forestille meg hvordan det er, men bare husk på at det er kjæresten din du skal ha sex med. Han elsker deg og vil deg ikke noe vondt. Håper virkelig at alt ordner seg for deg! Du fortjener så mye bedre enn dette. Ikke la det patetiske guttemennesket som gjorde dette ødelegge livet for deg!

Line

27.06.2009 kl.14:16

SV:Er alt for varmt ute ja. Men fineværet er her bare i max 10 dager til so skulle det visst komme dritt vær. Været vi har har hatt i det siste har vært for godt til å være sant når det kjem til Norge. Så snart kjem straffa... hehe:)Off... innlegget ditt er utrolig kjipt. Er heilt enig med deg, enkelte gutter kan faen meg ikkje å tenke!

therese birkeland

27.06.2009 kl.14:22

SV : er ganske kaldt ja , men når du har solet deg en stund er det deilig å hive deg uti :-) hehe

Suzanne

27.06.2009 kl.14:26

Huff, nå fikk jeg helt vondt inni meg stakkar. Hvordan kunne noen gjøre slik mot deg? :( Husk at du er spesiell, og at du har en kjæreste som helt sikkert elsker deg uendelig høyt, det er jo en stor grunn til at han er sammen med deg! Huff. Skulle ønske jeg kunne sende deg glade tanker :/

cathrine

27.06.2009 kl.14:41

sv: bare hyggelig =) kommer nok til å lese videre også, men ikke alltid jeg kommer til og kommentere for jeg er redd for og si no feil , men som sagt utrolig bra at du klarer å være så åpen og aærlig om dette! Ikke mangen som hadde klart det

Simen

27.06.2009 kl.15:03

Sv: Ja jeg har alt vist henne bloggen din =) Ser ikke ut som hun har svart noe, men hun skal ihvertfall ha lest innlegget. Det er sykt trist også, at noen i det heletatt kan gjøre noe sånt er sykt trist. Men du jeg syns Magnus har et godt poeng =) Få med deg noen venninner ut! opplev noe positivt! gjør ting som distraherer deg vekk fra episoden. Å glemme det helt vet jeg ikke blir lett, men kanskje det hjelper gradvis hvis du blir dishtrahert og opplever de gode sidene igjen =)igjen, Lykke til =)

Nora Alexa

27.06.2009 kl.15:05

Sv; Du har sikkert sagt det fem ganger eller noe :P Men takk :)
Folk som gjør slikt kan brenne i helvette!

cathrine

27.06.2009 kl.16:15

sv: igjen bare hyggelig =) godt det varmer hjerte ditt=)

Veronika

27.06.2009 kl.18:35

Sv: Takk for tipset, den var kjempe fin!Jeg får vondt inni meg av å lese sånn, skulle ønske det ikke fantes noen som harsamvittighet til å gjøre noe så forferdelig..Håper det går bedre med deg etter hvert!

Silje

27.06.2009 kl.19:01

bare hyggelig! :-)det er helt utrolig å lese historien din, og jeg kjenner at jeg blir dårlig inni meg når jeg leser innleggene dine! jeg får så vondt av deg. selvom jeg ikke kjenner deg, vet jeg at du ikke fortjener det du har gått gjennom. for det er det ingen som fortjener! det er forferdelig, og det skader personen som går gjennom dette for livet.jeg skal ikke si at jeg vet hvordan du har det, for jeg kan aldri forestille meg hvor jævlig dette må være for deg. og det virker ikke som at personen som gjorde dette mot deg har blitt straffet? og det er bare enda verre!vi som ikke har vært borti det, kan tulle og si at det sikkert aldri vil skje oss, men det er jo ingen som vet det.du er et av mange uskyldige offere, men likevel er det dere som får det verst i ettertid. det er dere som blir ødelagt både fysisk og psykisk, ikke personen som gjorde dette. og det er feil! personen som gjorde dette mot deg burde blitt straffet!!jeg tør ikke gå alene på kvelden, og jeg tør ikke ta taxi alene heller. og for noen uker siden var vi på kreta, og da gikk jeg litt alene på kvelden. det var lørdags kveld, en helt ukjent by i et ukjent land, og jeg kjente ingen. og jeg havnet selvfølgelig i masse smug! kanskje jeg er paranoid, men jeg følte at ganske mange eldre menn og gutter kikket etter meg, og da ble jeg livredd. det var like før jeg brøt sammen i gråt, så redd var jeg!du er utrolig heldig som har en familie som støtter og hjelper deg. familien min er også helt fantastisk! de stiller 110 % opp for meg uansett hva, og det er utrolig deilig å vite. og jeg vet ikke om du vet dette, men mamma og pappa skilte seg da jeg var 11 år, og mamma fikk psykiske problemer etter skilsmissen og for noen år siden ble hun innlagt på psykiatrisk avdeling. hun ble der i 3 mnd. og før det utviklet hun spiseforstyrrelser. så jeg har hatt det ganske tøft de siste årene, men heldigvis så har familien alltid vært der for meg!jeg syntes det er skummelt å være deprimert. jeg har også fått "anfall" der jeg bare ligger i sengen.jeg klarer ikke bevege meg, og alt blir bare svart. etter det fosser tårene og jeg klarer ikke puste. det er helt forferdelig, og jeg er redd. jeg er ikke redd for om jeg kommer til å dø, men hva som kommer til å skje med mamma hvis det skulle skje meg noe.kommer hun til å bli så syk at hun må legges inn igjen, får hun spiseforstyrrelser eller begynner hun å kutte seg igjen?tusen takk for at du sa de ordene der. det er akkurat det jeg trenger nå. familieproblemene vi har, har nesten ødelagt familien. og meg og lillebroren min har stått midt imellom mamma og pappa, og det har preget depresjonene jeg har. men jeg går til psykolog, og håper virkelig at det hjelper snart!

emmieverlasting...

27.06.2009 kl.20:45

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på bildene mine:o) Ja, hunden er søt, er ikke til å komme bortifra det:o) Det er en japansk spisshund. har flere bilder på bloggen, under "tips" tror jeg, hvis du er intr. i å se...Håper du får en fin dag:o)

Anette

27.06.2009 kl.23:30

Som jeg skrev på bloggen min i stad: IKKE GI OPP PRØVE Å FÅ HJELP! Ja, vi har blitt voldtatt, krenket og slått, og ja de har pikken i hodet. Og de aner ikke hva de har gjort mot oss, så jeg tilgir dem for å ha pikken på feil plass. Det er et HELVETE.

Anette

27.06.2009 kl.23:34

Som jeg skrev på bloggen min: Aldri gi opp prøve å få hjelp! Ja, vi har blitt voldtatt, krenket slått. Ja, de har pikken i hodet, men jeg tilgir dem for å ha pikken på mfeil plass for de vet ikke hva de gjorde mot meg.

Anette

27.06.2009 kl.23:37

Som jeg skrev i bloggen min: ALDRI GI OPP PRØVE Å FÅ HJELP! Ja, vi har blitt voldtatt, krenket og slått, men jeg gir meg ikke. Ja, de har pikken i hodet, men jeg tilgir dem for de vet ikke hva de gjorde mot meg! Det er et helvete!

Anette

27.06.2009 kl.23:38

Det bel litt mange ganger..TRodde ikke det kom fram, sorry.. fikk hvertfall forklart meg..:=)

Sara

28.06.2009 kl.00:04

Jeg sitter her med tårer i øynene.. Men jeg prøver å holde meg strek for din skyld. Gutter som voldtar skal faan meg bare gå å henge seg! Jeg tror virkelig ingen i hele verden uten om de, forstår hva de driver med og tenker med. Selvom du ikke aner hvem jeg er, vil jeg at du skal love for deg selv og være sterk. kjempe for å få tilbake livet ditt. Hvis du vet hvem han er, så burde du gi faan i hvor lenge siden det er og annmelde han, og stå for ditt! Jeg har det helt vondt inni meg for dine vegne. Jeg håper virkelig det kommer til å endre seg, og at du får livet ditt tilbake, fortest mulig! Helst i morn! Men jeg er desverre ikke gud.. Hvis jeg hadde vært det, skulle jeg ordna opp alt sammen! Jeg er virkelig lei meg på dine vegne, og ønsker deg alt godt! Hilsen www.mylifesaralinlokkenbelike.blogg.no (:

Svein

28.06.2009 kl.00:08

Får virkelig håpe du klarer med tiden å komme deg tilbake til hverdagen.Ingen kan vite hvordan du har det inni deg.Det viktigste noer at du har venner og famile som hjelper deg,at du tar steg for steg..Det er grusomt med all volden i samfunnet.Det er grusomt at mennesker ødelegger andre sine liv...Lykke til! Håper du kommer deg på beina igjen....ta tida til hjelp,gjer så godt du kan å ta små skritt..

Kine

28.06.2009 kl.00:34

Jeg skjønner faen ikke hva som er problemet til de som voldtar!! jeg synes skikkelig synd på deg! Du er en sterk person, hadde du ikke vært det, hadde du gitt opp nå! Jeg ønsker deg bare lykke til videre. Varme klemmer fra meg.Et lite spørsmål bare, du trenger ikke å svare om du ikke vil.Kjente du han som gjorde det vonde mot deg?

Linn

28.06.2009 kl.00:35

DEt er helt ufattelig hva folk finner på. Trist at menn ødelegger for så mange også, man hører jo nesten aldri om en kvinne som har voldtatt en mann? Jeg merker godt frykten for selv å bli voldtatt når jeg er alene på kvelden og det går berusede(og for den del også edru) menn omkring meg. Det er utrolig trist ettersom det er et mindretall som faktisk voldtar folk! Det er virkelig ikke du som skulle bli lagt inn på "gale hus" det er dem, go de skulle blitt der for alltid, for er du så ødelagt at du kan gjøre noe slikt, ødelegge noen på den måte og krenke deres rettigheter som menneske så fortjener du ikke et liv i mine øyne. Da kommer du aldri til å bli frisk i hodet, du kommer alltid til å være en trussel for samfunnet! Håper den som gjorde dette mot deg, blir/ble tatt og aldri, og da mener jeg aldri, får sjansen til å gjøre noe slikt igjenn. Vær sterk, du klarer det til slutt!

Silje

28.06.2009 kl.00:53

sv: tusen takk selv, for at du svarer! det hjelper meg mye å lese det du skriver. for på en måte føles det som om jeg kjenner deg, selvom jeg egentlig bare snakker med deg over nettet. for selvom vi ikke har vært borti det samme, har vi likevel noe til felles; begge er deprimerte.seriøst, jeg begynte å gråte når jeg leste det du skrev. det du har opplevd virker så uvirkelig for meg. jeg vil aldri kunne vite hvordan du har det, uansett om jeg blir voldtatt. jeg vil kanskje føle meg like dårlig, men jeg vil aldri kunne forstå hvordan det virkelig er. jeg også håper du får den pausen snart. jeg tror virkelig du trenger det! ikke vondt ment, men du virker sliten. og det skjønner jeg!for noen ganger trenger du å koble av litt, sånn at det ikke blir for mye. men det er bra at du har både venner, familie og kjæreste som støtter deg og hjelper deg gjennom dette helvette. fy faen. jeg vet ikke hva jeg skal si. det er det verste du kan gjøre hvis du voldtar noen! å voldta de mens de er på sitt svakeste, nemlig når de sover. det er jo helt utrolig!nei, jeg skjønner ikke hvordan enkelte mennesker kan bli tilfredsstilt ved å voldta og ødelegge et annet menneske på denne måten.han som voldtok kan gå fornøyd ut døren, og fortsette som vanlig, mens du.. du blir skadet for livet.jeg skjønner at du ikke anmelder det på en måte, for straffen for voldtekt er altfor lav! men det at du kanskje møter personen igjen på gata helt tilfeldig, frister kanskje ikke så veldig det heller? men vet du hva? det er verdt å leve. du må ikke la han vinne! og du har faktisk hjelpe meg ved å skrive det du har skrive til meg. du har gitt meg et nytt syn på problemer, og fått meg til å innse at det alltid finnes en løsning uansett hvor vanskelig problemet er! så tusen takk!jeg vet. jeg ble livredd, og når jeg kom tilbake til hotellet litt senere begynte jeg å gråte. jeg var så lettet over at ingenting hadde skjedd, samtidig som jeg var redd. hva hvis de hadde fulgt etter meg, og kom og voldtok meg mens jeg sov? siden det var så varmt måtte vi ha vinduet oppe om natten, men den natten lukket jeg det igjen. jeg var mildt sagt livredd!og når jeg var alene på hotellet, for at pappa og de var nedpå stranden .. jeg turte nesten ikke gå utenfor leiligheten. jeg var så redd for at noe skulle skje. for hvem kunne jeg rope på? jeg kjente jo ingen. ja, det ødela veldig mye for meg. etter at mamma og pappa skilte seg, har jeg problemer med å stole på folk. jeg er redd for at de plutselig skal forlate meg. for det er sånn jeg følte det når mamma og pappa skilte seg. jeg følte at de forlot meg begge to. men det problemet begynte for alvor da hunden min døde for snart 2 år siden. etter skilsmissen ble jeg utrolig knyttet til den, og når vi måtte avlive den, ble jeg helt knust. den hadde hjelpe meg gjennom skilsmissen mellom mamma og pappa, og plutselig gikk han bare bort. så jeg husker jeg skrev en lapp der det sto "de du elsker forsvinner alltid" eller noe. jeg også har dager der jeg føler at jeg bare er i veien. jeg har bare lyst til å ja, du vet. jeg har seriøst prøvd en gang. og selve opplevelsen var så skummel at jeg aldri mer har prøvd. men du må ikke gi opp! det er ikke verdt å la han vinne. du skal vinne denne kampen, og hvis du vil, hjelper jeg deg gjennom den! selvom jeg ikke kjenner deg, kan jeg hjelpe deg gjennom skrivingen. skriv til meg når du har dager der alt er svart, i stedet for å tenke på andre tanker. jeg har vært hos 3-4 psykologer de siste årene, men blir aldri lenge nok til at de kan gi meg en diagnose. jeg får hele tiden den regla med at de egentlig ikke bryr seg om meg, at de får betalt for å later som at de bryr seg om meg. jeg vet det ikke alltid er sånn, men det er sånn greie jeg har fått for meg. men hun jeg har nå, har jeg snart gått til 1 år, og det begynner faktisk å hjelpe. jeg tror jeg kjenner henne så godt at jeg snart kan stole på henne, så jeg gjør fremskritt. det går kanskje sakte, men det hjelper hvertfall. tusen takk for gode ord!du også virker som et fantastisk menneske. selvom du bærer mye vondt med deg, klarer du å fortelle dette til meg. det er fantastisk!

Maria

28.06.2009 kl.22:22

herregud, jeg synes utrolig synd på deg! jeg håper virkelig at du kommer deg gjennom det her, selv om det virker sinnsykt tøft. begynte nesten å grine jeg også, synd at noen litt for kåte gutter skal gå over grensen så sinnsykt mye og ikke tenke over hva de gjør. det kan som i dette tilfellet gjøre ikke bare et menneske - men også alle rundt ødelagt.. håper det kommer til å gå bra med deg!

kristin

29.06.2009 kl.07:31

det er stilig med slik tatovering ja=)

Stine.

29.06.2009 kl.16:52

Du er heldig som har familien din med deg. Lykke til videre..

Marius Myrmel

30.06.2009 kl.14:46

Jeg føler med deg, selv om jeg ikke har noen videre innsikt i hva du har opplevd, annet enn hva du har skrevet og beskrevet i bloggen din, jeg vil bare rette på en ting.Det er ikke gutter som voldtar jenter, det er noen jævla SVIN som voldtar jenter!

Synne Holst

01.07.2009 kl.15:00

Skulle ønske jeg kunne si at jeg forstår, men det føler jeg ikke at jeg kan. Jeg vil bare si at jeg støtter deg. Og at jeg kan skjønne det at det ødelegger. Lykke til videre, jeg håper at det ordner seg for deg og familien din. :- )

ss

01.07.2009 kl.15:48

fyfaen jeg syns synd paa deg .. jeg grat etter aa ha lest alle tingene, tenkt at noe saa felt kan ha skjedd med en saa fin jente, hun du beskrev, hun du var for .. jeg onsker deg, kjaeresten din, og hele familien din et lykkelig liv, kos

mindreverdig

01.07.2009 kl.15:58

SV: SS tusen takk for fin kommentar, du skriver mye fint=) tusen takk for det, det betyr utrolig mye=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Meg

03.07.2009 kl.22:13

sterkt å lese, har selv blitt voldtatt- jeg var 15 år og jomfru, spennende for en 27år gammel gris, som skulle ha meg til å henge opp plakater. Det var veldig sterkt for meg å oppleve dette derfor kunne jeg ikke fortelle det til noen - følte jeg. Men etterhvert ble det for tungt, jeg fortalte det til min beste venn, og iløpet av et år hadde jeg blitt voldtatt to ganger. En gang av en 'sjef' og en gang av 'min beste venn'. Jeg har skrevet opplevelsene mine på www.faenheller.no og det hjalp meg, litt. (jeg heter pokerface ) Lykke til videre, og du - ta kontakt om du trenger noen å snakke med. ( Mail )

Britt Tone

16.07.2009 kl.22:01

Hei, det var jeg som skrev forrige kommentar, dumt av meg å skrive det forrige innlegget, glemte e-postadressen min og alt.. Jeg vil bare ikke at andre skal vite at jeg - litte jeg har blitt voldtatt, vil ikke ha kommentarene går det bra osv... Stå på vidre :) Bra blogg!

rebecca

18.07.2009 kl.10:37

oi, jeg ble veldig rørt av disse historiene dine. jeg kan ikke si at jeg vet akkurat hvordan du har det, for jeg har ikke opplevd det selv, men jeg kan si at jeg får veldig vondt av å lese fra bloggen din. det er helt umenneskelig at menn, rettere sagt svin, kan være så ufølsomme, kåte og egoistiske at de voldtar et liv på den måten. jeg skjønner virkelig ikke at de kan leve med seg selv etter å ha gjort noe så grusomt. ingen fortjener det.skjønner at du har det utrolig vondt, men jeg håper at du ikke lar det ødelegge resten av livet ditt, for det er tross alt ikke din egen feil, og da lar du på en måte han vinne.syntes det er utrolig flott av deg at du fortsetter å være så sterk, det står det respekt av! bare fortsett å snakke med familien og vennene dine og tenk gode tanker om deg selv :)

Kristin Storhaug

22.07.2009 kl.02:18

ikke la noen så dumme folk ødelegge deg, stå på !Så klart er det veldig vanskelig for meg siden jeg aldri kan forestille meg det du har vært igjennom, men jeg håper virkelig at det går bra (: Lykke til

Skriv en ny kommentar

hits