Drømmer om noe bedre!?!

Alle drømmer vel egentlig om noe bedre, men noen drømmer mer enn andre. jeg Er av den typen som  drømmer utrolig mye, jeg drømmer om et bedre liv, bedre tanker, bedre følelser, jeg drømmer om å bli et bedre menneske rett og slett.

Jeg drømmer om at verden skal bli et bedre sted å leve, jeg drømmer om at det skal bli slutt på voldtekter og overgrep, jeg drømmer om at traumatiske hendeles ikke skal skje, jeg drømmer om at alle skal ha det bra med seg selv, jeg drømmer om at jeg skal ha det bedre med meg selv!

Jeg drømmer og drømmer, men det skjer ingenting. Jeg har håper og drømt om noe bedre i 2 år, men jeg står fortsatt på samme sted, jeg står fast, jeg trodde drømmene skulle hjelpe meg, hjelpe meg til å finne det positive, og finne lykken! Men fortsatt har ingen av mine drømmer gått i oppfyllelse! Hva er da vitsen med å ha en drøm? det blir bare til at du skuffer deg selv, fordi det du drømmer om aldri skjer!

Jeg vet ikke lengre om jeg skal fortsette med å drømmer, håpe og tenke. for det skjer jo aldri noe av det jeg ønsker. det eneste som skjer er det motsatte, det skaper mye smerte hos meg! jeg føler alle jobber i mot meg, Hvorfor? er det bare noe jeg føler eller er det slik? Jeg merker det på noen av kommentarene jeg har fått på innleggene min, de spør om jeg er EMO? seriøst hva er det for noe å spørre om, hvis det virkes som om jeg er Emo så kanskje det virker sånn ,men tenk deg om JEG er ikke Emo, i såfall har jeg BLITT en Emo på grunn av at HAN voldtok meg! Dere kan godt kalle meg deppresiv, men hva er vitsen, dere har vel fått med dere at jeg lider psykisk, jeg har det virkelig ikke bra emd meg selv, og før dere skriver en slik negativ kommentar, tenk dere om vær så snilL! jeg skriver om følelsene min her inne, jeg er utrolig sårbar, Jeg gjør dette for å hjelpe meg selv, og forhåpentlig vis andre. Men hvis dere skriver bare for å skrive det, så la heller vær, fordi dere ødelegger mer enn dere tror! jeg drømmer om at denne bloggen skal hjelpe meg og andre, jeg prøver å være optyemistisk, så ikke tråkk mer på meg, nå vet dere at jeg er utrolig sårbar!

Men hvis det er noen spørsmål eller noe dere lurer på så SPØRR, ikke bare tro at jeg er emo fordi jeg skriver om at jeg har blitt VOLDTATT når jeg sov! jeg er ikke noen jævla emo av den grunn, men uansett hva er gale med emo? dere har vel deres egne problemer, alle har problemer, men bare i forskjellig grad! Selv om du kanskje har det helt perfekt, så ikke rakk ned på de som ikke har det så bra, vær heller mer våksen i hode, og strek ut en hjelpende hånd! Det er det jeg gjør her på bloggen, jeg prøver å strekke ut hånden min for å bli hjulpet, og for å hjelpe andre!

Uff nokk et rotete innlegg, jaja det får heller bare være=)

Men jeg lurer på, lever dere for drømmene deres? eller lever dere bare for å leve?

Jeg har alltid levd for drømmene mine, helt til HAN knuste dem, ved å voldta meg, nå vet jeg ikke helt hva jeg lever for, men kanskje drømmene mine kan komme tilbake en dag, og da kan jeg kanskje endelig føle at jeg lever igjen, det ville jo vært supert=)

Takker for kommentarer på de andre innleggene mine, det betyr utrolig mye,

ER DET NOE DERE LURER PÅ ER DET BARE Å SVARE!!!=)

Hilsen Mindreverdig

26 kommentarer

bare innom, med noen ord....

03.07.2009 kl.17:02

Kjære venn :) Ikke slutt å drømme, for drømmer er håp, og håp er det eneste vi har! :) Dette er viktig! Mister du håpet og troen, mister du grepet! Du er ei ung jente, full av håp og lengsel, med mot og tid vil du kunne sette dine drømmer til virkelighet, for det er "cluet"! Du må realisere dine drømmer! Mange av dine drømmer krever vannvittig mye innsats og vilje, mot og håp, og ikke minst tro! Men alle er mulige å streve mot! Jeg synes unasett at du skal konsentrere deg om å bygge deg selv opp bit for bit, dine drømmer skal du beholde, for en vakker dag, lille venn, er du den som realiserer dine egne og andres drømmer!! :D Jeg synes du er tapper og modig! Stå på og fight videre, du er en vinner, og det lyser av respekt av innlegget ditt! Ta vare på deg selv, bruk tiden godt...fremtiden din er garantert lys, men du ser det bare ikke....enda!! ;)En varm sommer klem // Robban :)

Hilde

03.07.2009 kl.17:59

Ikke slutt å drømme! det å drømme er bra :) forsett med det kjære deg!...som han skrev før meg... det er viktig! mister du håpet og troen mister du grepet!---hvet det kansje er vanskelig!. å jeg hvet du ikke har det bra!.. om du vil snakke så si i fra!.. jeg forstår deg ! jeg hvet hvordag du har det! en dag vil det snu! det er vanskelig å tro! men forsatt å håp og drøm!kysser fingrene for deg! stå på! du er sterk!STOR klem :)

Silje

03.07.2009 kl.19:56

Jeg er lei av å drømme selv. Jeg ser alltid framover, håper og tror at alt vil bli bedre, men så blir det bare verre :(Jeg håper at ting går bedre for deg snart. Du hjelper iallefall andre ved å være så åpen om hvordan du føler deg.

Thomas

03.07.2009 kl.20:37

Hei likeverdig. (det er det du er, ikke mindreverdig)For det første så er jeg enig med deg at folk må tenke seg om får de kallerd deg emo og at emo faktisk ikke er noe gale. for det andre vil jeg bare si at alle vil deg alt godt, og ingen jobber mot deg. Hvis du ser på flertallet av komentarene så er de(i alle fall forsøk på å være) oppmuntrende. Alle vil deg alt godt. fortsett å drøm, for drømmer kan skje.Tenk positivt, kjære likeverdig=D=D

Ellen

03.07.2009 kl.20:49

hei! Jeg får helt vondt når jeg ser at du har kalt bloggen mindreverdig. Det er du ikke. Og du må IKKE slutte å drømme. Vet det er hardt, men du er nødt til å reise deg. Du skriver at han har ødelagt drømmene dine for deg. Ikke la han styre, ikke la han vinne. Du kan reise deg. Beklager at denne posten er litt hard mot deg, men vil bare hjelpe. Du har fått nok "stakkars deg"-meldinger. Nå må du reise deg å komme deg videre. Jeg vil bare ditt beste :)

Hilde

03.07.2009 kl.21:40

sv: .. ja!.. jeg har faktisk det!.... desverre... verden er grusom! å rett å slett ikke retferdig.. japp jeg vil gjerne snakke! la deg foresten til som venn! vil forsette å følge med på bloggen din :)å er enig med de andre .. du er ikke mindreverdig selv om du føler det sånn =/

Ida V

03.07.2009 kl.22:00

SV; Ja den med honning kan jeg nok prøve, men den er enig med den cola greia ja ;p

Kine Fossmo

03.07.2009 kl.22:01

sv: hehe.. kvelte bilen fem ganger på rad.. like flaut hver gang ;P

Giddy

03.07.2009 kl.22:11

Sv: Takker:) Likte designet ditt forresten!Og du må ikke slutte å drømme! Man må for alt i verden holde på håpet og drømmene, for det er noe av det viktigste man har. Ikke la han ødelegge for deg, for det er han ikke verdt! Vet selv hvordan det er å være deprimert, og blir så trist av å høre om andre som sliter med å se lyset også. Men du må bare prøve alt du kan å kjempe, håpe og drømme, så klarer vi oss alle sammen til slutt!

Elisabeth

03.07.2009 kl.22:41

svar:Jeg så kommentaren din først nå, jeg.. Måtte visst godkjenne den først, og visste ikke helt hvor jeg gjorde det. Så må jeg si at jeg syns det er utrolig trist at det er så utrolig mange som rett og slett ikke bryr seg om politikk. Alle bryr seg om politikk, enten de vet det eller ikke. Alt er politikk, er det ingenting du engasjerer deg i i hele verden? Syns du ikke det er dyrt å ta bussen? Ville du ikke likt gratis prevensjon for jenter? Er det ikke for dårlig kinotilbud, eller ungdomstilbud i kommunen der du bor? Jeg kan spørre i det uendelige, og jeg kan garantere deg at du bryr deg om politikk i en viss grad enten du tror det eller ikke.. ;)Takk for det du skriver, forreseten. Kjempekoselig og høre at du syns jeg er så flink til å skrive! :)

Marion

03.07.2009 kl.23:12

Takk for komentar:)Høres ut som tøffe greier det du har vært gjennom.håper du klarer å komme over det/leve med det etter hvert!

Mindreverdig

03.07.2009 kl.23:13

Sv: Tusen takk Marion=)Hilsen mindreverdig

selia

04.07.2009 kl.00:22

Sv: Tusen takk :)

Sofie M

04.07.2009 kl.00:54

SV: Så gøy at du er innom da:) Hvorfor fortsetter du egentlig å lese? Hva er det som gjør den så interessant?

fjeldstadheggland

04.07.2009 kl.02:19

å drømme er en bra ting!

Heidi

04.07.2009 kl.02:23

Bra skrevet !

Katrine øien

04.07.2009 kl.02:32

Bra skrevet og fint innlegg :)

bare innom, med noen ord....

04.07.2009 kl.09:41

Sv: Bare hyggelig det! Stor varm sommerklem // RobbanGOD SOMMER vennen! :D

Malene

04.07.2009 kl.14:04

Eg får heilt ilt i meg når eg leser kva du har vore igjennom! Det e forferdelig at nokon skulle måtte gå igjennom noke slikt! Fortsett å drøym - du kan komme deg igjennom det! :)

Oda

04.07.2009 kl.16:50

Fin blogg du har :)Drømme er en bra ting, ikke gi opp. Lykke til videre :) Du kommer deg gjennom det.

Hildizz

04.07.2009 kl.19:37

Skreiv ett innlegg om voldtekt på bloggen min,og jeg nevnte deg,håper det er greitt?:)..Les det ,www.hildizz.blogg.no

maren

05.07.2009 kl.23:46

hold on, be strong!

Hilde

06.07.2009 kl.19:52

skal bare si :Jeg har fått ny blogg de gamle va www.hilde92.blogg.noden nye e rosahilde.blogg.no

Nora

07.07.2009 kl.20:02

Fortsett å drømme og håpe - og gjør det du kan for å få drømmene til å gå i oppfyllelse! Selv om det forferdelige skjedde med deg, er du fortsatt din egen lykkes smed, og DU kan gjøre livet ditt bedre :) Kjemp videre!!

Jeanette Larsen

07.07.2009 kl.20:26

Du må ikke gi opp håpet og å drømme. Fortsett å drømm, kom deg opp og gjør det du kan for at drømmene dine skal gå i oppfyllelse. Sett deg mål for livet ditt og lag en listen over mål. Når du har skrevet ned alle målene/drømmene dine, kan du prioritere dem etter viktigst/minst viktig. Deretter kan du begynne med det viktigste og danne deg en nye liste over ting du må gjøre for å oppnå dette.Lykke til videre!

bare innom, med noen ord....

10.07.2009 kl.14:54

Hei! :)håper det går bra med deg, min venn? Lenge siden du skrev noe her, men du har kanskje ferie du også? Jeg har desverre vært lite virksom de siste dagene, takket være lite tilgang til data og internett. Håper å høre fra deg, så jeg vet at du lever og har det greit.Ha en fin sommerkveld.Varm sommerklem Robban :)

Skriv en ny kommentar

hits