Hvorfor kan jeg ikke ha det bra, når jeg er hjemme?

Nå har jeg ikke skrevet noen inlegg på nesten en uke, grunnen til det er at jeg har vært på ferie. Jeg har vært på bilferie sammen med kjæresten min, jeg har kost meg utrolig masse, og det har vært deilig med en liten avkobling fra min triste hverdag!

Jeg har faktisk hatt det helt greit i nesten en uke, jeg har prøvd å ha det kjekt og fokusere på det positive, det har ikke alltid vært like lett, men jeg har klart det til en viss grad, og det har vært en kjekk uke

Men med en gang jeg kom hjem, så ble på en måte alt trist igjen, hvorfor blir det slik?  med en gang jeg gikk inn på rommet mitt, så hadde jeg bare lyst til å begynne å grine, det er som om en negativ sky, inntar hodet mitt hver gang jeg kommer hjem, det er helt forferdelig. Jeg håpet at jeg kunne få en litt lengre pause, enn bare noen dager. Er det slik at jeg ikke fortjener å ha det litt bra i en god periode? Hva er det som gjør det?

HVORFOR KAN IKKE JEG HA DET BRA NÅR JEG ER HJEMME?

jeg har ikke lyst til å ha det bra når jeg er på ferie, eller andre steder, det stedet jeg trenger å ha det bra er HJEMME. for når jeg er hjemme så føler jeg meg trygg! Det eneste stedet jeg virkelig er trygg er hjemme, og der kan jeg ikke ha det bra og være glad?

Hva er det som gjør at jeg ikke kan ha det bra når jeg er hjemme? Selvfølgelig det er bra at jeg har fått en liten pause fra alt det onde når jeg var på ferie, men hva er det som gjør at alle tankene og følelsene kommer og kontrolerer meg, med en gang jeg kommer hjem?

Er det for mye å be om at jeg ønsker å smile og være glad når jeg er hjemme? HVORFOR GÅR IKKE DET?

Er det min feil at jeg ikke klarer å være glad? Eller har HAN SOM VOLDTOK MEG tatt med seg alt som heter glede, som jeg hadde inni meg? eller fortjener jeg rett og slett ikke å være glad?

Jeg har så utrolig mange spørsmål, men jeg vet ikke hvem jeg skal stille de til`? så er det noen som kan svare meg? eller må jeg finne svarene selv?

Uff, jeg blir sliten av alle tankene, tankene de gjør ondt, jeg vil kvitte meg med tankene, men det går ikke, de er der, og jo mer jeg prøver å kvitte meg med de, jo verre blir de!

Minnene fra voldtekten gjør utrolig ondt, og det at jeg gjenopplever voldtekten er det værste, hvordan kan jeg få slutt på det? JEG ØNSKER BARE Å HA DET BRA! Er det noen som kan hjelpe meg, eller er det bare jeg som kan hjelpe meg selv?

Vær så snill, kan noen gi meg noen svar, jeg er utorolig lei og frustrert. men hva hjelper vel det? uff, jeg orker snart ikke mer.

Nokk et trist og sytete innlegg fra meg, jeg prøve rå fokusere på det positive, men uansett hvor mye jeg fokuserer så kommer det en liten negativ tanke inn og ødelegger alt. det er helt forjævlig, jeg vil bare ligge meg ned og begynne å grine, for jeg vet ikke hva ellers jeg kan gjøre???!!!

Hjelp=(15 kommentarer

Hilde

10.07.2009 kl.19:07

Kjempe kjekt å høre at du har kost deg i ferien å at det har gått bedre en det det gjør hjemme...synest ikke du klager langt i fra!!kan du ikke prøve å gjøre noe kjekt når du er hjemme? hvet det er vanskelig men prøv! det vil vell bli litt bedre... ta kjæresten din med på kino? gå ut å spis ?eller se en koselig film hjemme?lag mat sammen?det MÅ vere noe som hjelper... prøv deg fram er sikker på ting ordnerseg for deg.. det krysser jeg fingrene for i allefall =DSTOR Klem!

caroline - din hverdagshelt

10.07.2009 kl.19:16

Kanskje kjæresten din kan overnatte eller noe slikt? :-) Huff.. Skulle så inderlig ønske at jeg kunne ta bort det vonde, og gi deg glede og et smil! Lykke til! Du er en sterk person, og du skal komme deg gjennom dette!

hobbit

10.07.2009 kl.19:27

Hei likeverdigFlott at du hadde en fin ferie:DJO, du fortjener å være glad. det er som du sa i en komentar, du må bare rense såret, så la det gro... Du kommer nok til å bli glad igjen, oftere og oftere skal du se =D

10.07.2009 kl.19:50

Så flott at du har hatt en fin ferie da :)Kan være du blir trist av å være hjemme nå fordi du rett og slett har veldig mange minner av at du har vært mye trist når du har vært hjemme de siste årene, og at det å være hjemme for deg er en påminnelse av det vonde.

mindreverdig

10.07.2009 kl.21:00

Sv: Det kan du ha veldig rett i, for når jeg er hjemme så er jeg lei meg, kanskje det er blitt en påminnelse om det vonde, hmm men uansett takk for kommentaren=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

caroline - din hverdagshelt

10.07.2009 kl.21:19

SV; Hm, okei. Sorry at jeg ikke kom med noe bedre, men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si :( Klarer ikke å forestille meg hvor vondt du må ha det! Håper alt ordner seg for deg, snart! Lykke til.

Marianne

10.07.2009 kl.21:30

stakkars deg :-( , uff :-( , kan du ikkje bare snakke me kjæresten din om dette ? , så kan han hjelpe deg :-) , eg vett de e kje lett , vis du he vonde tanker i hode mens du er hjemme , men snakke me typen din , å sov hos han , elle la han sove hos deg ? =) , så snakker dere ut :-) , lei en film , kos dere kjempe masse :-) , lykke t ! , krysse fingrane for deg ! :D , snakk ut me typen din (y)

Renate Celine T

10.07.2009 kl.21:37

sv: tusen takk ! :-Dkjempefin blogg :-D

mindreverdig

10.07.2009 kl.21:41

Sv: Marianne=) takk for tips, og kommentar, men kjæresten min vet alt dette, og han gjør alt for å hjelpe meg, det er trist for det hjelper lisom ikke, situasjonen er ikke noe lett for noen av oss, han har også blitt deprimert på grunn av dette, og det er utrolig trist=/Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

bare innom, med noen ord....

10.07.2009 kl.22:30

Gi aldri opp lille venn, det vil snu, tro meg! Synes det virker som du kanskje trenger litt forandring hjemme, jeg vet ikke, men kanskje det kunne hjelpe å male om rommet, om-møblere, bytte ut noen møbler...du føler deg trygg der, men kanskje minnene av alt det vonde sitter i "veggene"? Bare tanker jeg har etter å ha lest innlegget ditt.Sv: Kjempe flott å høre at du har hatt en fin ferie uke, du trengte den nok også, som meg! Jeg koser meg masse med mine barn og har det veldig fint! Selv om været er alt annet enn sommeraktig! ;) Du er ei sterk jente, med små små skritt vinner du terreng! I've been there, I know! Bare hyggelig, og ja jeg bryr meg om deg...du er for ung til å ha det så tøft, hele livet ligger foran deg, du ser det nok snart! Kjempe bamse klem Robban - I'm allways here!

caroline - din hverdagshelt

10.07.2009 kl.23:05

SV; Vil jo så gjerne hjelpe, vet du :)

Gry

11.07.2009 kl.01:31

Tusen takk for din stemme, veldig trist å lese at du ikke har det så bra.. Håper du finner ut av det og kan møte hverdagen smilende!

tinaiselin

14.07.2009 kl.22:57

håper alt blir bedre. ikke gi opp. du er sterk! :)

mindreverdig

14.07.2009 kl.23:08

Sv: Tusen takk for fin kommentar på begge mine innlegg tinaiselin=)Klem fra http://mindreverdig.blogg.no/

20.07.2009 kl.15:15

DU fortjener å være glad! Jeg tror det kanskje har noe med at alt hjemme minner deg på alt det vonde. Det er der du har vært etter voldtekten og det er der du har sluppet de vonde følelsene ut gjennom tårer osv. Jeg vet ikke hvordan du har det, så jeg skal ikke komme med noen "gode" råd, fordi jeg vet ikke hva som er gode og hva som er dårlige råd. Men en ting vet jeg, du er ikke alene, og du fortjener å være glad. INGEN ting er din feil. Alt er den idiotens feil. Det skulle ikke gått ann. Jeg sender deg tusen strore smil, klemmer og oppmuntringer. Aner ikke hva mer jeg kan gjøre..

Skriv en ny kommentar

hits