Jeg griner meg i søvn, hver jævla natt! FAEN TA HAN!

Nå ligger jeg i sengen min, nok en kveld der jeg ikke klarer å sove, jeg ligger her og tårene mine bare triller! jeg klarer ikke å stoppe dem, de renner av seg selv! Hver kveld blir det slik som dette, jeg er faktisk sjokkert over at jeg har så mye tårer inni meg, de stopper jo aldri, det abre strømmer på!

Jeg griner ikke høyt, jeg lar bare tårene trille ned på kinnet,og videre ned på puten, der alle tårene til sammen lager en stor dam!

Jeg griner ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg ikke klarer å la vær, jeg har det så jævlig ondt inni meg, så jeg antar at det er kroppens måte å reagere på. Det er om kvelden det er værst, rett før jeg skal legge meg til for å sove, da kommer de værste bildene frem, jeg ser han forran meg, jeg kjenner smerten når han holder meg fast, og jeg kjenner den uutholdelige smerten han ga meg når han stappet den inni meg, jeg vil skrike, men jeg får det ikke til, jeg vil være sint men jeg får det ikke til. det eneste jeg klarer er å la tårene renne stille ned over kinnet mitt. puten min er helt gjennom våt.

Jeg hater kveldene, jeg hater alt som har med å sove å gjøre, grunnen til det er fordi jeg ikke er trygg! Jeg trodde jeg var trygg når jeg lå og sov! men jeg tok så utrolig feil, hva er i veien med folk? eller for å si det sånn HVA ER I VEIEN MED HAN? Hvordan kunne han VOLDTA meg når jeg sov? Når jeg var på mitt SVAKESTE, når jeg ikke kunne beskytte meg selv, HVORDAN KUNNE HAN?

Jeg klarer ikke å slutte å grine, jeg gjenopplever voldtekten flere ganger dagli, det er som om det skjer igjen, jeg klarer ikke dette lengre, det er en uutholdelig smerte!

Jeg blir kvalm å dårlig, når jeg tenker på hva han gjorde mot meg. ikke nok med at han voldtok meg mens jeg sov, men når jeg prøvde å si NEI, STOPP og komme meg vekk, så slo han, HAN SLO HARDT! han slo meg i magen, og i fjeset, han slo meg flere ganger, med knytte neven! Han slo utrolig hardt! han stoppet ikke å slå! Jeg skrek, men INGEN HØRTE, musikken var for høy. og han fortsatte med voldtekten til han var helt ferdig, Jeg klarte ikke å komme meg vekk, alle de slagene jeg fikk mot hode, de gjorde meg svimmel!

Faen ta han, han ga meg utrolig mange blå merker på kroppen og i fjeset. jeg løy til de rundt meg og sa at jeg hadde falt! jeg så helt for jævlig ut i fjeset, men jeg valgte å holde meg inni slik at ingen skulle se det!

Jeg klarte ikke å se meg selv i speilet, det minnet meg bare på hva han hadde gjort mot meg! Hvordan kunne han? Jeg har fortsatt arr i fjeset etter at han slo meg! Hver gang jeg ser meg selv i speilet så ser jeg arret! og det er en minne om den værste kvelden i mitt liv! Hvorfor måtte han lage et synelig merke på det han gjorde? Hvorfor kunne han ikke bare voldtatt meg og gått! hvorfor måtte han slå og mørbanke meg? HVORFOR?

Hvorfor måtte han i det hele tatt voldta meg?

Faen det gjør så utrolig ondt å ligge i sengen hver kveld og ikke klare å sove, fordi jeg er redd for å våkne av å bli voldtatt på nytt!!! Det er for jævlig å ligge i sengen og la tårene renne fordi jeg er redd for å sovne!!!

Hvorfor måtte det skje meg? hvorfor må det skje med noen i det hele tatt???

Jeg klarer ikke å stoppe tårene som renner fra øynene mine, de renner av seg selv, de renner fordi jeg har det ondt. jeg griner meg i søvn hver jævla natt på grunn av at HAN VOLDTOK MEG! Hvorfo kunne han ikke bare spurt meg om penger, så kunne jeg gidd han det, slik at han kunne kjøpt seg en hore på strand kaien? HVORFOR!!!? jeg ville gidd han alle pengene som fins i denne verden, for å ha sluppet å bli voldtatt!!!!

FAEN TA HAN!!!, tårene mine triller, puten min er gjennomvåt, jeg ønsker bare å sovne og aldri våkne opp igjen! for hver dag er en jævla utfordring, spesielt om kvelden, for da renner tårene, og jeg klarer ikke å sove før jeg er blitt helt utslitt av å grine!

Uff, livet er urettferdig, hvorfor kan jeg ikke bare få lov til å være i fred fra tankene og minnene, hvorfor kan ikke alt det onde bare forsvinne, slik at jeg kan få slippe å lide meg igjennom hver kveld!!! VÆR SÅ SNILL, la meg få være i fred!!!!!

91 kommentarer

Therese

11.07.2009 kl.02:09

Huff, jeg blir dårlig og lei meg på dine vegner !! :(Men er bra du skriver om det, får det ut på en måte... om du skjønner?At folk ikke skal få SOVE ifred er bare helt sjukt, og han går fri??Jeg forstår du har det vondt, men jeg forstår ikke hva du går igjennom. Alt jeg vet er at tårer hjelper, og å skrive hjelper. Kanskje du kan gå til en lege / psykolog ? Eller kanskje du allerede får hjelp?

Malin

11.07.2009 kl.02:09

Så forferdelig! For en fyr!Kjenner jeg blir fylt av hat bare ved å lese det.OMG.Herregud,stakkars deg. :(

Stina

11.07.2009 kl.02:17

Så utrolig trist å lese det her, stakkars!! Det her fortjener du ikke i det hele tatt!! Uff, jeg er så lei meg på dine vegne. Og på alle andre som har opplevd det samme som deg.. Du kommer deg gjennom det, du må det!! Har du noen rundt deg du kan snakke med? Noen du kan ringe til, noen som kan komme å være hos deg, som du stoler på? Krysser fingrene for deg :) Du er tøff!!

Inger Marlen

11.07.2009 kl.02:22

Utrolig trist å lese.. Anbefaler deg å gå til politiet med dette, og skaffe deg en psykolog som du kan snakke med. Håper også du har mange venner som støtter deg å du kan prate med.Klem fra meg.

siw

11.07.2009 kl.02:26

Trist å lese =/

Linn

11.07.2009 kl.02:27

trist :Shttp://habestad.blogg.no/1247270864_11jul2009.html#commentkomenter da vell :D ha en fin dag videre, fin blogg foresten god sommer:D:D

Inga

11.07.2009 kl.02:28

Ikke jug om dette. Gå til politiet og få jævelen satt bak lås og slå. Det er du som lider, ikke han, ennå!! Snakk også med en psykolog. Da kanskje du klarer å sove uten å måtte være så redd. Ellers ville jeg låst døre når jeg gikk å lå meg bare for å være helt sikker. Stå på jente! Du er tøff og kommer deg gjennom dette. Kjenner jeg får lyst å slå ihjel den drittsekken! Føler så ufattelig med deg!!

Purply

11.07.2009 kl.02:29

Hele innlegget var veldig rørende .__.Selv om jeg ikke kjenner deg skulle jeg ønske han ikke hadde gjort det,og jeg håper at du klarer å få sove ordentlig snart..

..

11.07.2009 kl.02:32

uff , stakkas deg :-S du bør si det til foreldrene dine , om du ikke har gjort det..og ivertfall annmelde det!Kjenner du fyren? eller har hatt noe kontakt med han , siden han voldtok deg når du sov ..

Stina

11.07.2009 kl.02:34

sv. godt å høre at du har det ivertfall, gode og trygge mennesker rundt deg. jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe! men på playlisten min inne på bloggen ligger det en sang som heter beautiful lord, den hører jeg på når livet stormer som mest. kanskje den kan gi deg litt fred? :)

mindreverdig

11.07.2009 kl.02:36

SV: Hei .. Takk for kommentar, foreldrene mine vet at det har hendt meg, og kjæresten min vet det, jeg har ikke anmeldt det, fordi han kommer ikke til å bli tatt uansett, jeg aner ikke hvem han var, og det skjedde for snart 3 år siden, så jeg det er ingen bevis på det. Jeg har aldri sett eller snakket med han, han må nok ha kommet til festen etter at jeg sovnet=/Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Charlene

11.07.2009 kl.02:36

Huffda, kjære deg, jeg beklager virkelig at det finnes mennesker som han... =( han fortjener å få sin straff, så jeg håper virkelig du anmelder han for dette, selv om det kan være vanskelig..http://www.dixi.no/gratis-advokathjelp.84429.no.html (la den med, just in case.. )Uansett, vær sterk, snakk med venner og ta imot all den støtten du kan få, det fortjener du=) Håper det ordner seg for deg. Jeg krysser fingrene for deg;)

Charlene

11.07.2009 kl.02:45

Sv: Leit å høre, får håpe han iallefall sitter igjen med dårlig samvittighet som gnager han ihjel. Bare tanken på at han har ødelagt livet til en person, jeg håper virkelig han er klar over det. Men jeg fortsetter å krysse fingrene, en dag vil kansje skrekken forsvinne bittelitt?Du kommer kansje ikke over det, men du kommer deg nok videre;)

Therese

11.07.2009 kl.02:47

SV: Norge i et forbanna nøtteskall. Blir så sinna. Burde ha funnet han.Uff, blir trist på dine vegner. Men vet du hva?? Where there's a will, there's a way.DU er sterk ! Jeg føler det gjennom tekstene dine. Bearbeid det selvom det tar ÅR, og kom deg igjennom dette. Du kommer til å stole på mennesker igjen litt etter litt. Det har jeg tror på!

Inger Marlen

11.07.2009 kl.03:09

sv; Trist da.. skjønner at ting som dette ikke er så lett å fordøye .. dette skjer desverre mange jenter, og det skal ikke skje! Blir så sint inni meg. Vi jenter bør bære med oss pepperspray.er bra du har mange støttende da. Og har egentlig ikke noen tips til deg hvordan du skal bli i bedre humør.. Men gud kan kanskje være til hjelp. er ikke noen stor gudbeer. men har en familie som er kristen, og jeg har bett til gud jeg å.. å det gir meg trygghet.. selvom jeg banner å har hatt sex før ekteskap å har kommen med hvite løgner.. :)klem

:)

11.07.2009 kl.03:13

eg kjenner deg ikke ellernoe . men har lest så mange historier , så jeg sier bare : ikke gi opp! det går bra til slutt skal du se :)

Ellen

11.07.2009 kl.03:15

Sterkt innlegg dette!Synd han ikke vil bli tatt for dette.Håper du vil føle deg bedre med tiden.Sikkert lettere sakt enn gjort.Uansett lykke til i livet ditt.Hilsen,Ellen.

Trine

11.07.2009 kl.03:45

Dette er så trist å lese.. Har ikke ord. Har lest de andre kommentarene her og de fleste har sagt det jeg tenker...Jeg vet akkurat hvordan det er å gråte seg i søvn, ikke føle at man er verdt en dritt. Det er så ille sånn du har hatt det. Går nok neppe an for oss andre å sette oss inn i. Men føleklsene kjenner jeg igjen.. dessverre..Jeg ønsker deg alt godt, jeg synes det er grusomt at noen må leve med så mye vondt. Det er de helvetes drittsekkene som bør lide, ikke du!Livet vil bli bedre, aldri gi opp, selv om det virker usansynlig..STOR klem fra Trine

Eirik

11.07.2009 kl.05:40

Utrolig grusomt å lese om det her.Jeg har opplevd noe liknende, uten at jeg ønsker å gå noe nærmere inn på det. Det nærmer seg et år siden. Jeg klarer meg stort sett greit idag, bortsett fra at jeg holder meg unna steder der det er sannsynlig at jeg vil treffe på de folkene. Jeg vil likevel ikke råde deg til å følge min metode hvis du ikke har en utrolig sterk psyke. Det jeg gjorde var å klare meg på egenhånd. Det hendte jeg snakket om det med venner, men stort sett fortrengte jeg det, og snakket aldri med psykolog, politi eller andre om det. Og jeg hadde en forferdelig angst, som minner om det du forteller om, og hadde mareritt om det hver natt i månedsvis. Men etter ca et halvt år, sov jeg roligere. Men mitt beste råd er likevel ikke å gjøre som meg, men heller faktisk snakke med en psykolog om det. Jeg tror det vil hjelpe deg. Ønsker deg lykke til. :)

Jessica

11.07.2009 kl.09:40

:( Uff! :(

Hilde

11.07.2009 kl.10:19

sv: ja faen ta han! han burde vert burt inne så bare det!!!!!herregud!... hvet nesten ikke ka e skal si! dette inlegge va skrerkt...Takk for svar på min blogg =Djada.. det går helt greit.. litt små deppa.. men va på konsert i går så ble et lite inlegg...

Cami

11.07.2009 kl.10:24

Trist men ikke steng det der inne prøv å få snakket med det noen som kan gi deg trygghet&støtte

Linn

11.07.2009 kl.12:23

god sommer - besøk bloggen min da - alltid koselig med komentarer! fin blogg foresten!

Helene Heil

11.07.2009 kl.12:38

Så sterkt innlegg ! Skulle ha vært så mye mer en kunne ha gjort for voldtektsofre. Greit nok at det finnes en god del sentre og lignende. Men det er ikke lett å stå frem og si at en vil dit pga en er blitt voldtatt heler. Det skulle ha vært flere som var sterke nok til å skrive om det , slik at noen kanskje reagerer til slutt ! :-)

Vilde

11.07.2009 kl.14:02

sv: Heihei, tusen takk for komeantar :-) dette var skikkelig trist å høre :-(

-

11.07.2009 kl.14:15

jeg ble rørt når jeg leste det der, fikk tårer i øynene.. utrolig sterkt av deg å skrive ned alt, det må ha vært helt forjævlig hele greia..! håper det ordner seg for deg med tiden.. big hug

Lene Halvorsen

11.07.2009 kl.14:26

sv; takk:)fy faen for en jævla idiot! jeg kjente at jeg bare begytnte og koke inni meg ;ojeg vet ikke hva jeg skal skrive en gang.at en person/gutt kan være så forbanna skutt i hue? det fatter jeg ikke!Jeg håper virkelig at du kommer deg på bena igjen!

Hanne

11.07.2009 kl.14:43

enkelte er ikke mennesker, men monstre!!

Katrine

11.07.2009 kl.15:02

Tusen takk for det :) koslig å få tilbakemeldinger på sånt ! Lykke til med bloggingen !

Marita Olsen

11.07.2009 kl.15:15

SV: Takk for kommentar. Fin blogg du har :) Fy faen, for en forbanna drittsekk, jeg blir utrolig trist og lei meg på dine vegne. og sånne jævler burde vært sperret inne ! Det er bra familie og kjæreste stiller opp, det skjedde med moren min for to år siden også, hun har begynt å komme seg veldig . Det vil seff ta litt tid, men du kommer deg, og blir et sterkere menneskse !1 Men ikke hold det inni deg, snakk om det til dine nærmeste. Jeg får vondt på dine vegne.. :( Ha en fin dag videre.

Aylana Maritha Fjeldstad

11.07.2009 kl.15:33

Ja jeg er det :)Hvordan det fungere.. hmm.. hehe :)Vel jeg er et binneledd mellom åndeverden og denne verden. som vi lever i.Jeg forrutser hendelser, kan se fortid nåtid å fremtid. Spår, healer, alt egentlig.. nesten litt superwoman.. hehe.. nei da ler :)Jeg er meg, fødtsånn. Vi alle er jo mediale, men ikke alle bruker det. Jeg bruker alle sansene mine, å har tilgang til mye informasjon. Sånn som feks når rødekors ringte meg for å få hjelp til å finne en savnet, så fant jeg han. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det egentlig. Jeg bare vet at jeg er annerledes :) Å jeg vet at du burde sette nesa di opp i været :) å drite i andre ,) Du er for omringet av mennesker som vil deg vondt, både venner å andre. Kutt dem ut, å du vil se store forandringer i livet å mer glede :)Jeg har ikke lest bloggen din nå, mener å ha lest et innlegg for lenge siden, men dette er hva jeg ville si til deg, selv om du ikke ba om det :)Lys & Kjærlighet sendes deg :D

Aylana Maritha Fjeldstad

11.07.2009 kl.15:38

Tårer er fint kjære deg :) De renser sjelen å de vil komme helt til den er renset ferdig.Når slike ting skjer med mennesker, som er så groteskt. Kjente jeg ble så sinna. Så renner tårene, selv om man kanskje ikke hadde tenkt til å gråte.Jeg bare undrer, hvor er denne mannen nå ? Jeg håper han har fått sin straff av politiet ?Jeg skjønner det ikke jeg heller, men det er jo helt klart at det finnes en god side av menneskeheten og en ond side av menneskeheten. Akkurat som det er på den åndlige siden.Hadde jeg vært hos deg, nå ville du fått en stor klem. Men siden jeg ikke er, sender jeg deg en.Å om du tillater det vil jeg gjerne gi deg healing :) Send meg et pip om det :) Klemmer

lilly

11.07.2009 kl.15:51

Hei!Når jeg leser blogen din, er det som å høremine egne tanker. Jeg har selv.. Blitt utsatt for seksuelle overgrep, og sliter enda med det. Jeg anbefaler deg å gå til en psykolog sm driver privat, hvis du har penger til det. Her er du sikker på at du ikke blir slengt i mellom!Lykke til videre.btw; flott at noen av "oss" tør og stå frem og fortelle hvor jævlig "20 minutter" fktisk kan være... Er kjempestolt av deg!

mindreverdig

11.07.2009 kl.15:55

Sv: Lilly, Tusen takk for en fin kommentar, det gjør meg ubeskrivelig ondt å lese at dette har hendt deg også, jeg får klump i magen og ondt i kroppen. Ingen fortjener det! jeg blir så sint, det ødelegger så jævlig når slikt skjer!Hvis du ønsker å snakke eller ta kontakt så har jeg en mail adresse du kan sende til: mindreverdig@hotmail.com der kan du velge om du vil sende som anonym eller ikke!Jeg har funnet en psykiater som er ganske flink, men alt tar så jævlig lang tid, livet er virkelig urettferdig, fordi det er vi som er ofre som lider av det! Det er feil, jeg håper han som gjorde det mot deg har fått sin straff, og jeg håper så inderlig at du kan klare og komme deg på beina igjen!!!Tusen takk, det betyr mye det du skriver=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

kristin

11.07.2009 kl.16:28

ja du burde ta en tur innom, en veldig fin blogg hun har!

kristin

11.07.2009 kl.16:35

Tusen takk for det!

anette

11.07.2009 kl.17:13

Stakkar deg ! faen for en idiot. at noen i det hele tatt kan gjøre det. de burde bli lagt inn alle sammen...

Lene-Cecilie

11.07.2009 kl.17:14

SV: Så koselig å høre, håper du fortsetter å lese den nye da :) For et utrolig gripende og trist innlegg, føler så sinnsykt med deg, Har vært borti det samme selv, ting blir aldri det samme etter noe sånt skjer..

isabelle nathalie

11.07.2009 kl.17:16

Uffameien! Det høres helt forferdelig ut :-/Du, som alle andre fortjener ikke å ha det sånn hjemme! Det unner jeg deg asolutt ikke.Men for å få opp humøret ditt kan jeg vell si at du skriver utrolig bra! Jeg digger bloggen din, rett og slett :-)

bitchmaster

11.07.2009 kl.17:18

Off.. Ble helt dårlig av dette innlegget.Fælt at en person er i stand til noe sånt.Fælt at den tingen som skal være avslappende for oss mennesker, er blitt det verste for deg.Håper du kan få noe medisiner som kan hjelpe deg med søvnen.Tankene kan ingen fjerne, men søvnen kan fikses

Inger Marlen

11.07.2009 kl.17:28

sv; Ja jentekvelder er koselig. Får meg i godt humør :DKlem

Angelica M. A. Steen.

11.07.2009 kl.17:51

Sv; Tusen takk for hyggelig kommentar!jeg leste innlegget ditt, har ingen kommentar å skrive hær, men kan gjerne snakke med deg på msn...koswww.sessan91.blogg.no

Trine

11.07.2009 kl.18:06

SV; Takk skal du ha. Du skriver godt selv...Klem..

caroline - din hverdagshelt

11.07.2009 kl.18:47

SV; TUSEN TAKK FOR KOMMENTAREN ;-*Du skal få navnet ditt, med link til bloggen, sammen med de andre, når jeg får tid! Som du kanskje så i innlegget, så skal jeg på biltur til Nordland! IMORGEN.. Så jeg håper ikke det gjør noe om det blir etter "reisa" mi? :)__________________________________________________________________HUFF!!!! For et utrolig gripende og trist innlegg! Jeg vet ikke hva jeg skal si.. Men går du til psykolog for å bearbeide dette? Jeg sier IKKE at det er enkelt å bare bearbeide det! Men kanskje du kan få det litt bedre hvis du snakker om det? :(Jeg får helt vondt inni meg når jeg leser innlegget, virkelig.. Huff.. Jeg veit ikke hva jeg skal si! Jeg skulle bare så inderlig ønske at jeg kunne ta bort alt det vonde og triste, slik at du kunne bli en lykkelig og livsglad jente, igjen! Jeg håper virkelig du får det bedre snart! En så forferdelig person fortjener faen meg ikke å gå fri! Det er HAN som har gjort noe galt, men DU som må lide for det!! :( Lykke til i kveld! Og fremover.. :( Du er en sterk jente, og du skal klare det!

Mariel Alexandra

11.07.2009 kl.19:05

Skulle gjerne visst hvem denne fyren var. Han fortjener å oppleve det samme selv! Håper du har en godt støtte apperat rundt deg som gjør livet ditt litt lettere. Det er utrolig hva vi mennesker tåler av dårlig erfaringer, og jeg håper du med tiden klarer å glemme og leve bra videre! Du fortjer kun det beste!! Jeg vet ikke hvordan det er å være deg, siden jeg er meg, men jeg tenker på deg!

Fredrik Austad

11.07.2009 kl.19:07

Takk :)Utrolig rørende! Kjenner sinnet bygger seg opp. Fy faen for et ondt menneske! Men du er sterk og kan greie det, det tar bare tid!fy fane!

Camilla

11.07.2009 kl.19:15

sv; takk!Jeg syns du burde anmelde han hvis du vet hvem det er, for det er ikke akseptabelt i det hele tatt! Haper det går bra med deg, og ønsker deg alt godt! :)

Maiken

11.07.2009 kl.19:18

Tusen takk skal du ha :)

Hege <3

11.07.2009 kl.19:26

Sv: ja, det er det! Spesielt når man har fått store lønninger! :D

Camilla

11.07.2009 kl.19:29

sv; En jeg kjenner opplevde omtrent det samme, på en litt annen måte. Hun kom over det ved å snakke om det, og finne trøst i andre. Lykke til!

Falla Maria

11.07.2009 kl.19:45

Sv: takk! :)-Wow! Sykt.. Stakkars deg! Fikk vondt inni meg av å lese dette :(

caroline - din hverdagshelt

11.07.2009 kl.19:46

SV; Huffda.. :( Og tusen takk!

Annie

11.07.2009 kl.19:56

Sv; Ntåå, tusen takk : D

lene

11.07.2009 kl.20:00

sv: tusen takk =)

fit or not

11.07.2009 kl.20:03

Sv: tusen takk :) Men så forferdelig trist innlegg da :( Jævla møkkafyr som har gjort det mot deg! Han skulle blitt kastrert og pint til døde. Forbanna folk som gjør sånt :( Du må jo få hjelp til dette her da, kanke ha det sånn! Masse klemmer til deg..... Ikke vær redd, han kommer ikke tilbake. Har du hørt om tankefeltterapi? Tror nok at det kanskje kunne hjulpet deg.

fit or not

11.07.2009 kl.20:10

Sv: Les her: http://www.tftnorge.no/Jeg har selv prøvd det mot... ja noe kjipt som skjedde :/ Og det funker faktisk! Får tankene over på noe annet, det er et eller annet som skjer i kroppen når du "banker". For det er det det går ut på nemlig. Å banke på forskjellige steder på kroppen, mens man tenker på problemet/angsten, noe du gruer deg til osv. Det koster jo noen tusen da, men man har vel en slags fornøydgaranti. DEt hjalp og hjelper meg fremdeles den dag i dag, hvis jeg plutselig får noia. :) Les litt om det og ta evt kontakt med noen som holder til i nærheten av deg. Det skader jo ikke å ringe og høre hva dette dreier seg om :) Det er fælt å gå rundt og ha det vondt!

Linn løseth

11.07.2009 kl.20:27

Jeg blir så full av hat når jeg leser dette! og jeg føler med deg så inderlig, håper du får det bedre, du fortjener ikke dette!

Nems

11.07.2009 kl.20:30

SV: Ja, synes hu er råtøff jeg! :)Har ikke tid til å lese hele inlegget ditt nå jeg, men kommer tilbake og leser senere :)

hobbit

11.07.2009 kl.22:21

fortsett å kjempe, og husk: Du er likeverdig, men han jævelen som gjorde det utilgivelige er mindreverdig.Hold on, be strong:D

Chadbird

11.07.2009 kl.22:57

Du høres veldig sterk ut som klarer å snakke om dette her, mange gjemmer det jo inni seg hele livet. Jeg tror du klarer å vinne over frykten engang, jeg tror du er sterk nok til det. Hold ut, jeg er sikker på at hvis du tar tiden som hjelp, vil du få det bedre om en liten stund.
sv:jeg er enig :)Takk for komentaren!¨Tror jeg har lest om det på bloggen din før, men det er like trist nå.Jeg gråter også :/Men ikke fordi noen har voldtatt meg heldigvis :)

Aylana Maritha Fjeldstad

12.07.2009 kl.04:59

Takk igjen :)Jeg skal gjøre mitt beste :)Så håper jeg du kommer deg :)Klemmer

KE

12.07.2009 kl.14:54

Fikk heilt vondt inni meg av å lese alt du har opplevd, og opplever hver dag! Det var en syk syk mann som gjorde dette mot deg, og jeg håper han har fått sin straff selv om du ikke har anmeldt han! Trist å lese at du har hatt så dårlig erfaring med psykiatrien! For den er slettes ikke så verst mange plasser! Og jeg håper du får en annen opplevelse om du skulle bli innlagt igjen, frivillig! Ser du nevnte Modum i ett innlegg, og det hadde jeg sterkt vurdert om jeg hadde hatt det som deg! Jeg tror det ville gjort deg godt. Jeg har høt mye godt om Modum Bad! Og jeg tror nokk du absolutt trenger mer hjelp enn det du allerede får. Jeg kjenner jeg blir litt bekymret for deg her jeg sitter, uten mulighet for å vite hvem du er, vet kjæresten din om denne bloggen? foreldra dine eller psykiateren din? Det er nokk veldig traumatisk for ett menneske å bli tvangsinnlagt, du burde fått et alternativ, det å bli innlagt frivilig, før de gjør noe så drastisk. Ikke vet jeg om du hadde tatt imot det tilbudet eller hva, og akkurat der og da, var kanskje legen redd for at du faktisk skulle ta livet ditt? I steden for å bli sendt rett hjem etter innleggelsen, burde du nokk fått et opphold på en åpen avdelign ei stund, der du fikk mer hjelp, evt et opphold på et DPS (distriktspsykiatrisk senter) Jeg synest det er trist at du ikke fikk noe mer oppfølging etter du ble sendt hjem. Håper du får den hjelpen du trenger og fortjener! Og at du får et liv du føler er meningsfylt og godt selv med denne vonde erfaringen her! Mange klemmer og styrketanker fra KE

mindreverdig

12.07.2009 kl.17:16

SV; Linn Løseth tusen takk for fin kommentar, det betyr mye=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

mindreverdig

12.07.2009 kl.17:48

SV: KE Først vil jeg bare si tusen takk for en lang, fin og oppmuntrende kommentar, takk for at du tok deg til til å lese bloggen min, det betyr masse=) Det er veldig trist, for jeg har egentlig vært maks uheldig, men jeg har funnet en psykiater nå som jeg går overens med, så jeg ahr ikke like forferdelig syn på det nå lengre, som jeg hadde for 1 måned siden. Ja modum har vært oppe som et alternativ, men jeg tror egentlig ikke jeg er helt klar enda, for jeg sliter virkelig med å snakke om hva som har hendt. jeg klarer å skrive alt her fordi, her er jeg anonym, og ingen vet at meg er meg skjønner du. Jeg føler at jeg får for lite hjelp, og jeg er utolmodig, men jeg er også ganske forvirret og usikker på hva jeg føler og vil. det er fint at du bryr deg=)Det er ingen som vet om at denne bloggen er meg, jeg ønsker ikke at de skal vite det fordi sånn som kjæresten min ville bare blitt utrolig lei seg! Grunnen for at jeg ble tvangs innlagt var for at han trodde jeg skulle ta livet av meg, men han brydde seg ikke og jeg klarte ikke å svar han så godt, for det første var det en mann, og jeg var aleine med han, det er skummelt nok i seg selv! det å bli tvangs innlagt gjorde alt verre for meg, det har lisom gjort at jeg virkelig har nådd bunnen. spesielt når de ikke hadde noen oppføling av meg, jeg ventet i 1 måned for å komme til på poliklinikk, til en psykiater. og når jeg kom dit så prøvde hun faen meg å tvangs innlegge meg igjen.Seriøst jeg har ikke ventet i 1 måned for å bli tvangsinnlagt på nytt! uff, jeg føler meg som en liten ubetydelig kaste ball. Tusen takk igjen for kommentaren, utrolig fint av deg=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Lotte Andrea

12.07.2009 kl.18:30

å fyy! jeg kjenner jeg blir sint! håper det går bedre med deg etterhvert.. :(

STAFFI

12.07.2009 kl.18:31

Hei.. tusen takk for en koselig komentar:)

Wolverinne

12.07.2009 kl.19:31

sv: hyggelig at du tok turen innom bloggen min:) så over til ditt innlegg... kjenner jeg får helt vondt.. kjenner det går kaldt nedover ryggen på meg... lite man kan si for å gjøre ting bedre og jeg kan virkelig ikke forestille meg hvordan du har det.. håper bare at du kan bruke de positive tingene du skrev om i et tidligere innlegg om positive ting i en tung hverdag, og at det kan gi deg styrke....

Aurora

12.07.2009 kl.19:32

SV: Blir outfit bilder i morgen. Stikk innom hvis du vil se :)- Jeg synes forferdelig synd på deg! Jeg synes du er sterk. Jeg beundrer deg!! btw følger med bloggen din :)

Ritaa

12.07.2009 kl.19:38

sv: Ja, de er så nydelige!:D

farfalla

12.07.2009 kl.20:06

Uff, utrolig trist og grusomt at det skjedde med deg. Veldig lei meg på dine vegne.Fin og veldig trist blogg du har :) Jeg håper og tror du kommer til å få det bedre etterhvert.Stå på!

Evelyn

12.07.2009 kl.20:40

Sv; Helt enig med deg ! kunne ikke vært mer enig..Begynte å grine når jeg las innlegget ditt her på bloggen din..Håper du får det bedre. Er så utrulig trist å lese sånt.. Du fortener ikke dette !

Chadbird

12.07.2009 kl.21:41

SV: tusen takk for komentaren. Jeg synes det er veldig modig av deg å fortelle så detaljert om noe så grusom. Det er veldig tøft av deg. Jeg tror at du kan hjelpe mange slik som du selv sier. Ikke bare dem som har gått igjenom det samme som deg, men også uforstående som meg. Jeg kan ikke forestille meg hvor grusomt du har det, men allikevell er det lettere for meg å forstå hvor grusomt noe slikt kan være. Det er veldig fint at du gjør dette. Stå på! og når jeg sier det så mener jeg ikke bare med denne bloggen, for du må bestemme selv hva og når du vil fortelle noe, men også stå på når du møter en ny dag selv om det er vanskelig, for ved å lese dette merker jeg at du er sterkere enn de fleste:)

Ingvild

12.07.2009 kl.21:44

SV: takk for kommentar...:)Nå ble jeg skikkelig deppa av bloggen din. Fyfaen, livet er så sinnsykt urettferdig noen ganger - jeg har ikke ord. Jeg håper bare av hele mitt hjertet at du kan klare å forbi dette og leve et normalt liv. klem fra meg

Jenny Maria

12.07.2009 kl.22:29

uææ, så jævlig! for en drittsekk! Dette er IKKE din skyld :o omg, faen ta han!

astridmerethe

12.07.2009 kl.23:32

Se mitt siste innlegg for en bitteliten oppmuntring :)

Mari.

13.07.2009 kl.01:27

Så trist å lese! :(Håper virkelig at det går bra med deg!

Bon Linus

13.07.2009 kl.12:48

:(

Bon Linus

13.07.2009 kl.17:14

sv: håper du får hjelp til å komme over dette.. Kroppen din har ikke godt av å bære på dette helt alene..

Ingeborg Holden

13.07.2009 kl.17:15

sv: Stemmer :)

Chadbird

13.07.2009 kl.17:54

Sv: Det er veldig fint at du svarer meg. Du viser at du ikke er en overfladisk liten dritt som gjør dette for oppmerksomhet. Mange ville ha skrevet om noe vondt i livet sitt for få folk til å føle synd på seg. Du står heller på å hjelper alle dem som ikke vet hva dem skal gjøre. Det er nok veldig mange som trenger å høre at det finnes noen som har opplevd det samme som seg. Du er kjempe flink, virkelig. Jeg synes du takler situasjonen du er i veldig bra, selv hvor vanskelig det er for deg, det er derfor du virker som en sterk jente. Sterk som prøver å leve livet vidre selv hvor vannskelig det er, og jeg er sikker på at en gang i framtiden så slipper du å tenke så mye på det vonde og heller på alt det gode, for det er det sterke mennesker klarer og jeg vet du er en av dem.

Siv Jensen

13.07.2009 kl.23:15

uff utrolig trist å lese;( Men jeg syns det er bra gjort av deg og sette ord på hva som skjedde og sånn. Selvom han la inn ett forevigt minne i deg ved å gjøre hva han gjorde. Selv vært borti sånn her, så vet hvordan det er:S Med tiden så ligger det litt mere bak deg, men det vil ta tid, og du kan trenge all den støtten du kan få fra de du kan stole allermest på. En kamerat sa til meg: det fins kun en straff for voldtektsmenn og pedofile her i verden: Reagens rør ned i pikken og klem til for harde livet, Reagensrøret knuser i masse små biter og mannen vil dø, rett og slett blø i hjel. Det hadde dog vært smertefullt for han, men det ville aldri, på langt nær, vært så smertefullt for de han ev har voldtatt, for de har minnene i reprise, reprise og repsise.Bra gjort at du skriver om det her sånn og, for det betyr at du begynner å bli sterk. Stå på! Minnene forsvinner nok ikke, men de svekkes!

Siv Jensen

14.07.2009 kl.13:04

Sv: Det tok veldig lang tid før jeg fikk noe glede i livet. Tilgjorte smil og latter, satt lenge i. Var 13år da det skjedde, nå er jeg brått 22år. Aldri vært hos sykolog eller noe, fortalte det kun til min søster og den gangens kjæreste. Livet gikk nedover fra den dagen det skjedde, mye rart kom inn i bilde, som dop, alkohol, selvkutting. Foreldra mine svikta litt syns jeg, de la ikke merke til noe. Men jeg skjulte meg inni mitt skall, for jeg følte meg så liten, så ubetydnings full, ville bare forsvinne. Gikk på skolen dag ut og dag inn, leke blid og fornøyd, men når noen ville finne på noe sa jeg nei. Likte meg bedre på mitt rom, "å gjøre lekser" altså skjære seg selv og dope seg litt. Søstra mi tok brått affare og prøvde da å hjelpe meg, tok alt dopet, alt jeg skjærte meg med. Ja det var tøft gjort for ei på 12år å gjøre. Søstra mi hjalp meg med det. Gjorde meg sosial igjen, litt mer blid, men tilgjorte smil fantes enda, tilog med da jeg stod som konfirmant. Så kom videregående, klarte ikke bestå der, klarte ikke være der, sosial angst og veldig redd for at mannelige lærer sku være voldtekts menn. Sluttet videregående etter å ha prøvd ett år. Da ble livet mye lettere etter at jeg var ferdig med skole. Og jeg var jo sosial igjen. Det hjalp meg veldig. Men de som var min reddning var mor til min eks. Ho spurte om jeg ville flytte opp til ho og være barnevakt for hennes datter. Jeg sa ja med engang, så i en alder av 17år, var jeg enda ikke frisk. Men mora til min eks, leste meg som en bok. Ho sa det har skjedd ting i livet ditt, som du ikke er stolt av som du føler deg sånn og sånn av. Jeg brast ut i gråt, og ho trøstet meg så godt ho kunne. Etter vært så ble jeg sammen med sønnen hennes. Livet var på vei oppover, nyforelska og hadde en som jeg forstod meg, som støttet meg, falske smil, begynte å bli til ekte. Men livet gikk i berg og dalbane. Flyttet sammen med eks min i halden. Alt gikk fort der, flytte sammen, forlovelse og graviditet. Under graviditeten, så kom det tilbake, svakheten, osv, tilog med litt kutting. Flyttet hjem til mor og far. i en alder av 19 kom vesla mi til verden. Verdens nydligste baby, som jeg skapte. Ho er den som gjorde at jeg måtte være sterk, ville ikke la henne se at jeg var svak. Tillot det ikke. Men de svake periodene kom de og. Igjen var søstra mi der og tok seg vesla mi, når jeg ikke kunne, følte at jeg ikke klarte. Men jeg var så ubeskrivelig glad i den vesle jenta mi. så jeg skulle bli bedre, skulle hadde ikke noe valg. Til slutt klarte jeg det, med støtte fra famili og nære venner. Idag har jeg ny kjæreste, og dattera mi er snart 3år. Jeg har det bra. Men tiden kommer når jeg føler meg svak igjen. Men skjuler det så godt jeg kan for min datter. Men jeg er sterkere nå enn hva jeg noen gang ville vært, om denne hendelsen ikke skjedde. Den har gjort meg sterk. Men jeg vil aldri oppleve noe slikt igjen, å skal gjøre alt som står i mine makter for at min datter aldri aldri opplever noe slikt. Minnene forsvinner aldri, de har svekkes, men detaljer huskes godt enda. Det er ett forevigt minne man vil glemme, glemme og bare leve livet. Men hvordan kan man det når minnene sitter så dypt i.jeg har funnet glede og i ha en katt. Han kan jeg fortelle hemmeligheter til, han sier ikke noe annet enn å male. og ved at dattera mi sier fin du er mamma, når jeg pynter meg litt på håret osv, hjelper og mye i hverdagen. Håper du finner igjen glede i ditt liv og. Og at det aldri skjer deg igjen. å at du prøver å glemme. Det er ikke lett. Håper min historie hjalp litt, selvom den ble evig lang her. Mvh Siv

Siv Jensen

14.07.2009 kl.14:54

Sv: Takker for fine ord og sånn. Problem med å stole på gutter/menn vil alltid ligge der. Min søster er nå 20 og har fortsatt den egenskapen, være der når noe skjer, og ho ser på meg når noe er galt, samme gjør jeg med henne. Uten ho, så vet jeg jaggu ikke hvordan tingen hadde blitt. Har du en sånn person du kan stole 110prosent på og fortelle alt til?det er superdeiligt og kjekt å ha. Grunnen til at jeg delte min historie med deg var for at du kanskje ville skjønne at det var flere som deg, at det ga deg litt positivtet å ikke være alene om ting. Dyr er bra terapi de og. De gir ubetinget kjærlighet. Jeg har det bra, etter 9år med slit, og opturer og nedturer før jeg kan si med hånden på hjerte at jeg har det bra.. Nå går det mest oppturer. Du sa det hadde gått 3år her i ett innlegg eller hva det var. Du har og kommet deg godt da! Du er sterk du og! Det er sterkt gjort å klare å sette ord på det som har skjedd. Men det letter så mye, enten ved å gråte eller å bli litt sint.Håper du får det bra med deg selv endag, for husk, å ta livet ditt pga det den drittsekken gjorde, er overhodet ikke verdt det. Da vil han seire. Om du klarer deg igjennom tøffe perioder og viser at du er sterk, så er du som har seiret. Du må gjerne komme til meg med tingen du vil snakke om. Om du føler for det.Vær stolt av deg selv, du har klart deg igjennom noe av det verste som kan skje en person. Selvom du sier du prøvde å ta livet ditt, så er det litt normalt, man ha vekk smerten, for smerten er uttholdelig.Men sammen er vi sterke, ikke sant? Ønsker deg en fortreffelig dag videre:D klemmer fra siv

Helene

14.07.2009 kl.15:53

Huff, trist å lese :(

Siv Jensen

14.07.2009 kl.16:57

Så bra at han har støttet deg gjennom så mye. Han er unik ja. Mange gutter ville ikke gjort slikt. Men det sier jo litt for hva du betyr for han. Kjempe bra at han fins der for deg, å støtter deg mot alt du måtte trenge det til.Nei ingen vil miste sin søster, barnebarn osv. Det er han drittsekken ikke verdt, den smerten familien ville følt heller.Min eks sa: roma er ikke bygd på endag, og TTT regelen fins i alle sine liv, uansett hva. (TTT= TING TAR TID) og har funnet ut at han hadde rett. De orda virket så feil engang, men med tiden så har jeg skjønt meningen med de.Unner deg alt godt her i livet. =)Du virker som en godjente, selvom tingen har skjedd.=) Klemmer fra siv

Siv Jensen

14.07.2009 kl.17:54

koslig.har du søsken og til sammen i alders messig årsak blir vi SMS :P hehe. Lo meg grønn da den tanken ble tenkt:P Sett at jeg har konkurranser på min blogg?Vinne sko, eller Kan shoppe for 3500kr, Alle får gratis gave=)klemmer fra siv

Eilin Cecilie

14.07.2009 kl.20:48

Du er virkelig en jente med trøkk! Det at du skriver om det som skjedde er utrolig tøft gjort av deg! Det at du vil hjelpe andre er noe av det fineste du kan gjøre. Enda du har det jævlig selv. Du er sterk! Jeg leser innleggene dine med tårer i øynene, men tror nok de tårene som faller fra dine øyne har mer smerte og sorg i seg. Noe jeg aldri ønsker for noen. Håper du kan finne glede en dag! Ønsker deg alt vel!

Celine

15.07.2009 kl.05:25

Det er saa lettende og se folk som deg. Denne forferdelige verden er... Forferdelig! Synes skikkelig synd på deg , og jeg prøver og forstå , selv om jeg vet at du er den eneste som vet hva DU gjennomgår. Godt og høre at du har folk rundt deg som bryr seg. Dette var saa sykt trist og lese. Dette er hva jeg kaller en blogg med handling! Dette er et viktig tema! Stå på!

kagomesama!

21.04.2010 kl.17:34

HOLY SHIT!? han voldtok deg!? OMG EN JÆVLA STYGGE DRITTSEKK FUCKINGS UNGE HAN ER!!! DET MÅ VÆRE FORFERDELIG! (unskyld at jeg banner men jeg er sint) OG OFCOURSE TRIST! serrr! hva sa kjæresten din egentlig? om dette. det ER FÆLT! stakkar deg!

HÅPER DET GÅR BRA VIDERE! holy shit liksom ...

mindreverdig

23.04.2010 kl.16:00

sv: Kjæresten min reagerte med sinne, han er også blitt deprimert pga av dette

Skriv en ny kommentar

hits