Nå nermer kvelden seg=( JEG VIL IKKE! Voldtekten har Ødelagt meg!!!

Jeg gruer meg, gruer meg til jeg skal legge meg, jeg vil ikke, jeg orker ikke! det er det samme som skjer hver kveld, jeg ligger våken når resten av verdens sover, og alt er stille, Jeg får ikke sove, så jeg må ligge våken! Jeg orker ikke, jeg vil ikke, det er utrolig slitsomt å ligge våken, for det eneste hode mitt er fullt av er minner, tanker og følelser fra VOLDTEKTEN, jeg klarer ikke å la være å tenke på den. om kvelden så kommer bildene sterkere frem, Mye sterkere!

Jeg har prøvd mye forskjellig, jeg har blant annet prøvd å sitte våken å gjøre masse ting, slik at jeg blir skikkelig trøtt, også gå inn å legge meg i håp om at jeg får sove med en gang! men slik blir det ALDRI! Uansett hvor trøtt jeg er så klarer jeg ikke å sove med en gang, Det er akkurat som om bildene og tankene hører til sengen min! Faen heller jeg ønsker bare å sovne med en gang, ikke ligge å bli pint av alle bildene og minnene hver gang jeg skal legge meg=(

Dette gjør at jeg gruer meg til hver kveld, jeg gruer meg til å legge meg, Jeg vil ikke se alle de dumme bildene i hodet mitt før jeg sovner=( For når jeg gjør det, så ender det med at jeg drømmer om voldtekten også, det er helt forferdelig=(

UANSETT hvor jeg går eller snur meg, så er bildene, tankene og følelsene der, de er rett og slett uutholdelig, jeg vil bare slippe=( JEG VIL VÆRE I FRED! i fred fra alt det onde, jeg vil rømme langt vekke, bare løpe å gjemme meg, Men jeg finner ALDRI et godt nok gjemmested, Bildene, tankene og følelsene finner meg alltid!

Jeg føler at den eneste utveien er å Dø, kanskje jeg da kan få fred, fred fra bildene, gjennopplevelsen, tankene og følelsene! FAEN heller jeg orker ikke mer, det er som det står et stort blinkende skilt oppi hode mitt der det står: DU HAR BLITT VOLDTATT!!!!

Jeg skriver ordet Voldtatt, med stor uthevede bokstaver, FORDI det er det jeg ahr opplevd! Og virkelig jeg hater det ordet, det gjør meg utrolig ondt å lese eller skrivet det ordet! men jeg har bestemt meg for å bare si det og skrive det mange, mange, mange ganger, så kanskje det til slutt ikke blir like gale for meg å høre det! For folk bruker ordet hver dag! JEg tror faktisk ikke folk er klar over hvor ofte de bruker ordet VOLDTEKT!

Det blir som oftest brukt som kødd, Men hver så snill ALLE DERE som leser dette! Tenk dere om, tenk dere virkelig om før dere sier ordet VOLDTEKT. For voldtektsoffre som meg er det utrolig sårt å høre det ordet! når jeg hører det ordet så stivner jeg litt til is, For ordet er så jævlig brutalt, for det beskriver det JÆVLIGSTE jeg noen gang har vært utsatt for! SÅ prøv å ikke bruke det ordet så mye, for hos noen så stikker det ordet JÆVLIG sypt, og er utrolig sårende!!!

Når jeg gikk på skolen, så ikke nok med at jeg måtte smile og le og late som om jeg avr glad, jeg måtte faen meg le, når folk rundt meg køddet med ordet voldtekt! Det mest smertefulle ordet jeg viste om, måtte jeg late som jeg syntes var vittig, fordi at DERE ikke tenker dere om at VOLDTEKT faktisk er noe helt JÆVLIG som noen aldri burde køddet med!!!

Sorry dette ble et litt sint innlegg, men jeg HATER det ordet mer enn alt i verden, fordi jeg vet hvordan VOLDTEKT føles!

Uff, det gjør meg ondt å bruke det ordet så utrolig mye, men jeg syntes virkelig at det er feil at VOLDTEKT er så TABU som det er i dag! Det er veldig personlig, men det er et utrolig stort problem! Jeg skulle i allefall ønske at det ble fokusert mer på voldtekt, slik at personer spesielt gutter VIRKELIG kan forstå hvor mye en VOLDTEKT kan ødelegge et menneske!

Jeg tror folk hadde voldtatt mindre, (jeg håper i allefall det) Hvis de hadde hvist hva det virkelig gjordet mot og med et menneske!!!

FOR HELVETTE KAN IKKE NOEN ÅPNE ØYNENE SINE OG FORSTÅ?

VOLDTEKTEN SOM JEG BLE UTSATT FOR HAR GJORT MEG UTROLIG ØDELAGT! MEN DET VÆRSTE ER; AT JEG SKULLE ØNSKE AT HAN DREPTE MEG I STEDET FOR Å VOLDTA MEG!!!!

Jeg skulle virkelig ønske det av hele mitt hjertet, Jeg ville heller vært dø, en å ha det slik som jeg har det nå!

Jeg kjemper, jeg kjemper virkelig for meg selv, jeg kjemper for å overbevise meg om at jeg må leve!!! Hva slags liv er det? Å hver dag måtte overbevise seg selv om at I dag må du leve!

Jeg er sliten, rett og slett totalt utslitt, Og som jeg har sagt før så: Hadde han drept meg så hadde han i allefall fått sin straff!!!


Beklager et rotete litt kjeftet innlegg, men jeg har bare skrevet alt automatisk, slik som det har kommet opp i hodet mitt, beklager skrive feil men dette innlegget skrev jeg litt fort! Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre=)

Hilsen Mindreverdig =`(

69 kommentarer

Trine

14.07.2009 kl.21:45

Jeg synes dette er så vanvittig vondt å lese! Du fortjener ikke dette, ikke følelsene, tankene du sitter med, redsel, uff alt... Jeg tenker på deg, faktisk. Jeg tenker ofte på de som har det vondt, selv om jeg ikke kjenner deg...En veldig stor og varm kos fra meg til herlige deg!

KAROLINE

14.07.2009 kl.21:52

sv: takk :)høres helt forferdelig ut det du har vært igjennom. og for all del, det er absolutt ikke din skyld det som har skjedd, og du fortjener ikke denne smerten! håper ting ordner seg.

astridmerethe

14.07.2009 kl.21:53

Jeg vil si at jeg forstår hvordan du har det, men det gjør jeg ikke. Jeg tror ikke noen kan forstå det, om de ikke har opplevd noe slikt selv. Jeg syns virkelig synd på deg, ikke at det hjelper. Men du kan trøste deg litt (ikke at det kan måle seg noe med hvordan du har det.) med at du har veldig mange lesere som prøver å forsta hvordan du har det, og som får vondt av det. Vi prøver å "hjelpe" deg. Vi prøver å løfte deg opp på beina igjen. Jeg har lest bloggen din, men aldri tur å kommentere i redsel for å si noe dumt, eller å være altfor "klissete". Men jeg syns direkte synd på deg, det du har opplevd er noe av det grusomste. Jeg er lei meg på dine vegner!Trøstende og oppløftende ord fortjener du ihvertfall!Hilsen astrid merethe.

Tanny

14.07.2009 kl.21:54

Huff, jeg er enig med TrineStakkars du må ha det forferdelig. Jeg synes virkelig synd på deg

sexandall

14.07.2009 kl.22:26

Dette er jo absolutt ikke din skyld.Denne personen burde brenne et visst sted!Jeg håper du kommer til å føle deg bedre ettehvert

Cathrine

14.07.2009 kl.22:28

Huff, jeg får helt vondt av å lese dette...Ingen fortjener å ha det sånn..Håper det går bedre med deg etterhvert, og at du kommer deg igjennom det på en eller annen måte..!

MYLDRA

14.07.2009 kl.22:33

sv: Det er bare helt sykt. Du har dessverre vært så uheldig å møte på enda et sykere menneske. Det å skade noen er verre enn å ikke bry seg... men bare nesten. Jeg har ikke ord for hva jeg føler når folk tar seg frihet til å ødelegge andres liv.

M

14.07.2009 kl.22:34

Jeg forstår. Veldig godt. Vil ikke gå innpå mer om det fordi det er for sårt.. Du er tøff som er så åpen om det. Det er ikke din skyld at dette har skjedd deg. Hang in there.

carine

14.07.2009 kl.22:42

Nå triller tårene... Du fine jente, ikke la han få tankene dine!!! Har du lest boken? "men tankene mine får du aldri". Sender et lass med masse gode tanker til deg.

Camilla

14.07.2009 kl.22:43

Jeg syntes det er veldig viktig at du tar opp det med at folk bruker ordet voldtekt som kødd. Det fikk hvertfall meg til å tenke veldig, folk bør rett og slett tenke mer over hva de sier. Man vet ikke alt om alle - Langt ifra! Og alt skal man ikke kødde med heller.

M

14.07.2009 kl.22:44

mm.. Ja opplevd for mye egentlig. men legger ikke ut alt. Jeg går til behandling. Uten det så vet jeg ikke. og god støtte fra mannen min og familie , venner! Går du til behandling? Får du bearbeidet det vonde? Klem til deg!

mindreverdig

14.07.2009 kl.22:47

SV: Tusen takk for en veldig fin og positiv kommentar=) det var fint at dette fikk deg til å tenke, det var det jeg ønsket=) nå ble jeg litt glad=)Klem fra http://mindreverdig.blogg.no/

Silje

14.07.2009 kl.22:48

herregud, jeg får så vondt av deg.følger med på bloggen din, og leser alle innleggene du skriver. får like vondt av deg hver gang. det er ikke rettferdig at noen mennesker skal få ødelagt livet sitt på denne måten som du har fått. vi andre har problemer vi også, selvfølgelig. men å få ødelagt livet sitt på denne måten .. jeg kan ikke forestille meg hvordan du må ha det. eller, jeg har fått et visst inntrykk via bloggen din, men jeg tror ikke jeg noen gang vil forstå hvordan du egentlig har det. men som jeg har sagt før, jeg syntes du er drit tøff! og det står virkelig respekt av å kunne skrive ned følelsene sine sånn at hele norge kan se dem. jeg tror ikke jeg hadde klart det, men det er meg. og denne bloggen viser jo bare oss andre at det faktisk finnes mennesker som er sterke! selvom du har opplevd noe av det verste som finnes, holder du deg oppe, står på og kjemper mot det vonde. selvfølgelig, minnene vil alltid være der og minne deg på det som har skjedd, men jeg tror du klarer å komme igjennom det.som du har sagt til meg tidligere, du har venner, familie og en kjæreste som støtter deg. og jeg er temmelig sikker på at mange lesere også stiller opp for deg selvom vi egentlig ikke kjenner deg. men sannheten er det at historien din har inspirert meg til å ta tak i mine egne problemer. for hvis du kikker på tidligere innlegg, får du vite hva problemene er. du har fått meg til å tro på det gode, at det faktisk finnes en løsning på depresjonene og kuttingen. tusen takk, og jeg håper virkelig du fortsetter å blogge. for det hjelper så mange, selvom kanskje ikke alle sier det.tusen takk, virkelig.

Janne&Randi

14.07.2009 kl.22:48

Det fikk meg til å tenke, jeg skal hvertfall aldri bruke det ordet som kødd igjen. Håper å tror at du kommer deg gjennom dette, bare det at du tør å skrive det ned og legge det ut på nettet syns jeg er veldig modig gjort av deg :)

carine

14.07.2009 kl.22:49

Sv; Ja, den er utrolig fin! Les den... Er noe med det! Ikke la han få gleden av å knekke deg. Jeg hater han med deg!!!

tinaiselin

14.07.2009 kl.22:50

det gjorde utrolig vond og lese! :-(

Jentepus

14.07.2009 kl.22:53

Synes det er viktig at du ser at vi er mange her som bryr oss om deg, ingenting som gjøres mot ham kan lindre din smerte men det kan kanskje stoppe andre fra å ødelegge for flere.

M

14.07.2009 kl.22:53

Jeg håper du virkelig får det bedre med tiden! Ønsker deg lykke til videre! Stor klem!

Hilde

14.07.2009 kl.22:54

stakkars, stakkars, stakkars deg! Bare hold deg sterk! Legg vekk tankene om å dø. HAN tok riktig nok noe viktig fra deg da han voldtok deg, men ikke la han ta hele livet ditt også! og som Carine sa, han kan ikke få tankene dine.Dette klarer du! Ønsker deg virkelig en lang og drømmeløs natt.

henriette:)

14.07.2009 kl.22:55

Huff. Må være helt forferdelig å ha opplevd noe sånt.Det er ikke din feil noe av det. Stå på videre i livet!Ønsker alt godt!:)

Tine

14.07.2009 kl.22:55

Hei...Flott skrevet. Er ikke mange som står fram når de har opplevd noe så sterkt. Bildene i hodet ditt vil forsvinne.. det er helt jævelig i begynnelsen, men det vil ordne seg.. Lykke til & stå på.. du klarer dette...Ikke trykk deg selv ned.. du er ikke mindreverdig!!!

mindreverdig

14.07.2009 kl.22:56

Sv: SILJE jeg vil bare si TUSEN TAKK, takk for alt det fine du skriver, takk for all skryten, takk for at du leser bloggen min. Jeg gjør mitt beste, jeg prøver å være sterk, jeg føler meg må være sterk, for dere! Det du skriver treffer meg og det rører meg, tårene kommer frem i øyen kroken, ikke fordi at jeg er lei meg, men fordi jeg blir rørt av det du sier=)Jeg blir glad når du forteller at jeg har hjulpet deg, det gjør meg utrolig godt å vite at jeg iallefall ahr greid å hjelpe en person=) Jeg skal se igjennom innleggene og finne det du har skrevet=) hvis du lurer på noe må du bare spørre, eller hvis du ønsker å snakke, jeg stiller gjerne opp! Tusen takk silje, tusen takk=)

Torunn Galina

14.07.2009 kl.23:17

Håper det går bra med deg. Ingen fortjener noe slikt, det er sikkert og visst. At innlegget ble rotete og surt, gjør ingenting, det er sikkert bare deilig å få ut dine sterkeste meninger om det :)

Hege

14.07.2009 kl.23:25

:-/jeg sitter her å tenker på hvor mange jævler som sitter der ute i verden. jeg syntes virkelig ysnd på deg. jeg føler virkelig med deg. FAEN! at det går ann..du har vært redd og lei deg i 3 år. og du kommer sikkert til å bære det med deg til du dør. en klem, fra en trist person :-//

Renate

14.07.2009 kl.23:27

Dette var sykt vondt å lese,jeg kjenner bare tårene presse på ,vert ord jeg leser ver bokstav jeg lese så presser tårene på og jeg lære meg noe nytt, jeg hater voldtekt, jeg vet at det ødelegger veldig mye av live . jeg selv HATER ordet voldtekt .jeg vet godt hvordan du har det , og det er rett og slett helt jævlig , går ikke an å ha det mer jævligare det er til å med mye verre en jæævlig !. men jeg synst du er en kjempe sterk jente og forsett å kjemp ! du kommer over det til slutt :] og blogg'en din er fantastisk, merker fort at du er en sterk jente, og jeg er sikker på at du har mange venner og familie som støtter deg ver eneste dag,time og sekund ! og forsett og skriv , jeg er 100% sikker på at det er mange so lærer no nytt i frå deg hverdag :] . og forsett og kjemp, du er mye stærkere en du tror !

Renate

14.07.2009 kl.23:39

Sv ; må nåkk dessverre si at jeg har nåkk det "/ .så jeg håper du har det bra :] . jeg har komt over det verste men ligger forsatt noen minner igjen , er ikke så veldig lenge siden det sjedde men det sjedde ikke bare 1 gang, ingen i familien min vet om det men mange av vennene mine gjer, og dei har støttet meg hele tiden og hatt kvelder der jeg fekk snakke ut og dei fekk sei sine meninger og det har hjelpt meg kjempe mye og fleste vennene mine er godt voksne so dei vet ganske mye om ting , men verste va og holde det så godt skjult får familien . så jeg føler med deg ! du er en kjempe stærk jente og jeg har følelsen av at du klarer deg, du kommer til å komme over det til slutt :]

Renate

14.07.2009 kl.23:45

Sv ; tuusen takk , det var godt å få dele det med noen som har opplevd det samme og noen jeg ikke kjenner . det hjalp virklig mye :] tuusen takk ! : ) jeg er veldig gla for at jeg oppdaget blogg'en din og fekk dele det med deg :)så jeg gir mange varme klemmer tilbake frå http://renoatiee.blogg.no/ :)

uvesentlig

14.07.2009 kl.23:48

jeg vil bare si at jeg syns du er kjempe tøff som skriver om dette,jeg har vurdert selv å lage en blogg å skrive om det, som en slags terapi.som deg har jeg opplevd det samme,det dukker opp igjen overalt.spesielt i drømmer, heller mareritt er vel riktig ord. som deg blir jeg også utrolig irritert over at folk bruker dette som et kødde ord. senest i går satt jeg på bussholde plassen og en gutt på 15-16 år sa til en kompis " herregud skal du voldta meg med sykkelen din?" jeg frøs til is.ble helt satt ut,at bare et ord kan gjøre så mye med en. bare ved det lille ordet klarte han å få meg til å tenke tilbake, på alt det vonde. hvorfor i helvete tror folk at dette er et kødde ord. håper folk får opp øynene snart og slutter å bruke ordet på den måten. Du vet aldri hvem som har opplevd det,kanskje er det den stille venninna di, jenta ved siden av deg på bussen, damen som virker så sur i kassa på rimi,eller bare jenta med tårer i øynene på bussholdeplassen.

cheetah

14.07.2009 kl.23:58

Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri turt å kommentere fordi jeg har vært redd for å si noe dumt, fordi jeg vet overhode ikke hvordan du har det. Men jeg må bare få si at jeg synes du er utrolig tøff og sterk! Det at noen som deg får livet ødelagt på denne måten er mer en urettferdig, det er ubeskrivelig. Jeg synes denne bloggen forteller en grusom historie, men jeg tror også du lærer bort mye til andre, jeg lærer i hvertfall mye av deg. Takk for det! Ønsker deg alt godt, heier på deg!

mindreverdig

15.07.2009 kl.00:08

SV: Uvesentlig, tusen takk for fin kommentar og gode tilbakemeldinger=) Jeg anbefaler deg å lage en slik blogg, det har hjulpet meg utrolig mye og det hjelper stadig, spesielt når jeg får kontakt med personer som har opplevd noe av det samme!Det er utrolig trist å lese at du har opplevd det samme som jeg har, det gjør meg virkelig ondt, hvis du ønsker noen å snakke med så har jeg opprettet en mail adresse: mindreverdig@hotmail.com Jeg vil gjerne hjelpe deg om du ønsker det!Det er bra du er enig med meg når det gjelder å bruke ordet VOLDTEKT! det er fælt og helt forbannade grusomt=(Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

mindreverdig

15.07.2009 kl.00:11

Sv: Cheetah, Først vil jeg si tusen takk for at du har fulgt bloggen min, det varmer=) du må ikke være redd for å kommentere for ingenting er feil å si, som jeg har sagt før, bare et smile fjes hjelper, for det varmer=) Tusen takk for alt det finer du sier det betyr mye, takk for at du ønsker meg alt godt å heier på meg det er utorlig fint gjort av deg=) tusen takk for at du syntes bloggen min er lærerik:D:DHilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Sunniva

15.07.2009 kl.00:15

sv; Tusentakk :) Var kjempesnill og fin hund! Kanskje den blir tatt godt i mot av din hund, ja :)Var kjempebra skrevet, innlegget ditt! Stå på, dette klarer du! Jeg syns det er helt feil at folk skal kødde med ordet voldtenkt.. På samme måte som de kødder med ordet "emo"..

hobbit

15.07.2009 kl.00:32

hei likeverdig.Du må huske at på den mørkeste time kan det ikke bli verre, bare bedre. det ble en litt dårlig metafor-lignende sak. det jeg mener er, på kveldene når du ikke får sove, så kan det jo bare bli bedre. Jeg vet det er vanskelig, men prøv å tenkte positivt. det hjelper. det fant søstera til kameraten min ut. hun hadde det helt likt hver kveld, men prøvde å tenke positivt, og det hjalp.hun fikk sove mye bedre, og følte seg mye bedre på dagtid også. jeg tror det var det som var vendepunktet, som fikk henne på beina igjen.så vil jeg bare si, du er sterk som tør å stå frem, og jeg vil tro det hjelper både å få sagt det, og alle de oppmuntrende komentarene.SMIL=D

Daggi:)<3

15.07.2009 kl.00:33

Jeg skjønner utrolig godt at du har det jævli. Jeg vil aldri kunne forstå, men jeg skjønner det. Hold motet oppe, jente. Du er utrolig sterk som klarer å være så åpen med det, og styrken vil til slutt klare å bære deg ut av det. Din åpenhet, og ærlighet, vil til slutt vise seg å være gull verd, og selvom alt føles håpløst og jævli nå, vil man alltid møte en bedring. Det at du skriver så åpent om det på bloggen din, kan være en tankevekker for mange, og det virker så utrolig mye sterkere når man leser om det fra en som faktisk har opplevd det. Du fortjener virkelig alle de rosende, og støttende kommentarene som er lagt inn her, og når jeg leser din utrolig sterke historie, må jeg bare føye meg inn i rekken. Jeg får tårer i øynene bare av å lese om dette. Du fortjener et ufattelig godt liv, og jeg håper virkelig du klarer å komme deg ut av det uføre jævelen satt deg opp i, til en viss grad. Jeg gir deg alle de lykkeønskninger som kan gis, for du er et sterkt menneske, og uansett hvor mye jævelskap man møter, finnes det alltid et lys i skumringen.

mindreverdig

15.07.2009 kl.00:46

Sv: Daggi Tusen takk for at du kommenterer og tar deg tid til å skrive meg en kommentar, det betyr mye! Takk for alle flotte ord du skriver, Jeg kan ikke si annet en takk, for det du skriver varmer skikkelig=) jeg håper lyset i skumringen kommer snart, for jeg er utålmodig, jeg vet ting tar tid, men jeg føler jeg har det travelt. men en ting skal du ha du hjelper meg å finne lyset, DET GJØR DERE ALLE! TAKK FOR ALLE FLOTTE OG STØTTENDE KOMMENTARER DET BETYR UTROLIG MYE=) TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!!!Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Linn

15.07.2009 kl.01:02

sv: takk for kommentar !fin blogg du hadde ^^

Hanne

15.07.2009 kl.01:07

åå herlighet, jeg syns synd på deg! Jeg får så utrolig vondt av å lese innleggene dine! :( Håper du klarer deg gjennom dette! Jeg har ingen idee om hvordan du har det eller noe, men tenker det er helt JÆVLIG! Stakkars deg! Får håpe du får sove snart! du fortjener ikke å ha det vondt, når det er han som skulle blitt straffet for dette!

Helene

15.07.2009 kl.01:15

Voldtekt er ikke et ord man tuller med. Du lærer bort mye til andre og bloggen din er sterk. Og det er jeg sikker på du er også :)

Rock - Smile

15.07.2009 kl.01:19

æ love å lese bloggen din en gang æ har bedre tid, for det e ikke den rette oppmerksomhet til dæ lese over den her bloggen fort ser æ, og skal derfor respektere dæ og dine opplevelsa, og ta mæ god tid seinar :)

Sunny

15.07.2009 kl.01:23

Off det var med et vondt hjerte jeg leste innlegget ditt. Det gjør meg vondt at du lider for noe en drittsekk har gjort, det fortjener du ikke. Jeg kjenner deg ikke, men ingen ikke sin værste fiende ønsker man slik smerte. Jeg ønsker deg ihvertfall alt godt, og håper du får den hjelpen du trenger. Håper du har folk rundt deg som støtter deg og er der for deg. Klem fra meg=)

Daniel & Marius

15.07.2009 kl.01:25

Sv: jepp:)

Christoffer

15.07.2009 kl.01:26

Håper du kommer deg gjennom dette!Ønsker deg alt godt!Klem : )

Marit - sånn passe sprø

15.07.2009 kl.01:30

Du kan være stolt av bloggen din...tror helt sikkert du hjelper mange jenter med å sette ord på denne grusomme ugjerningen. Du kommer nok helt sikkert til å hjelpe mange i fremtiden også, så stå på og tenk på alle "gutter/menn" som leser bloggen din!! Jeg er sikker på at du har, og kommer til å forhindre voltekter ved å sette så sterke ord på dine følelser :)Det kommer nok dager som blir mindre smertefulle enn nå, så vær sterk og ikke la sånne "kødder" ødelegge livet ditt!!Nattaklem...

Veronika

15.07.2009 kl.01:35

Hei! Ville bare si at jeg får veldig vondt inni meg nårjeg leser det du skriver.Jeg har vært inne på bloggen din mange ganger før og jegblir virkelig lei meg altså, det er ikke noe jeg bare sier.Jeg syntes virkelig ikke at du eller NOEN andre der ute fortjener å oppleve det du har opplevd.. Jeg skulle så veldig gjerne ønske at jeg kunne si noen ord somhadde fått deg til å glemme alt det her så du kunne startet et bedre liv, men jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal si, for jeg har aldri opplevd noe lignende, og jeg klarer ikke forestille meg det heller!Men jeg håper du får pratet om dette med noen du er glad i,som kan gi deg støtte og hjelpe deg videre!Som sagt har jeg aldri opplevd noe så fælt selv,men det hjelper ALLTID å snakke med noen man stoler på og som du vet vil hjelpe deg!Det hjelper uansett hva du har opplevd!Og husk alltid at du er like mye verdt som ALLE andre, og at ingenting av det som har skjedd er din feil.Du har vel sikkert hørt dette fra mange andre,og det hjelper kanskje ikke så mye å få høre det igjen aven 14 år gammel jente som bare er et "barn".Men uansett følte jeg at måtte si dette til deg, fordi jeg håper virkelig at du får det det bedre snart.Jeg håper bare at du klarer å legge dette bak deg,og jeg håper du ikke vil gi opp! Hvis du fortsetter å kjempe som du gjør, så VET jeg at du snart vil få det bedre! Jeg ønsker deg ALT godt videre. Du kommer deg over dette,jeg vet du gjør det.

Linn

15.07.2009 kl.01:53

det er helt forferdelig hva du har gått igjennom. det er sikkert ikke så lett, men hev deg over den jævelen av en drittsekk, og ikke gi han gleden og nytelsen i å se at livet ditt er ødelagt. dette klarer du!!!

Yvonne Nicole

15.07.2009 kl.01:59

huff .. jeg har ikke ord jeg søte deg :(

filmanmeldelser

15.07.2009 kl.02:10

Trist :( Lykke til videre;)

annthi

15.07.2009 kl.02:12

takk

Ellisiv

15.07.2009 kl.02:37

sv; oi, du er utrolig sterk som klarer å beskrive følelsene dine så bra etter å ha vært igjennom noe sånn, mange som ikke klarer å snakke om det i det hele tatt vet du. ønsker deg alt vel og vet du klarer å komme over det, selv om det henger med deg for resten av livet, må du bare være sterk.

Maria Bergli

15.07.2009 kl.03:16

Huff, synes så synd i deg! kan si jeg forstår hvordan du har det, for jeg har opplevd det samme, og det er helt forferdelig... Du er veldig sterk som har klart å åpne deg helt om dette på bloggen, det må du vite! Håper det fikser seg for deg, og at du får det bra igjen. Håper det virkelig.

Maria Bergli

15.07.2009 kl.03:34

sv: ikke noe å si takk for, tehe. Jeg kom meg igjennom dette, og det tror jeg du også gjør. Det tar litt tid, men snakk med noen du stoler på, det hjelper utrolig mye.

Ordbevisst

15.07.2009 kl.03:44

Voldtekt er et ord som det i og for seg ikke er feil å bruke verken metaforisk, allegorisk, eller på tull men som for deg har forandret mening. Et ord er et ord, og har ingen negative sider ved seg selv, men i ditt tilfelle er det synonymt med din livssituasjon nå. Jeg ser at du bruker ordet veldig ofte i bloggen din, og jeg vil tro det er ordet du velger å beskrive deg selv med i stor grad slik du føler det nå. Å føle et overtramp når noen tuller med voldtekt(hendelsen) kan jeg forstå, men jeg tror det vil hjelpe deg å kunne bruke (både uttrykke deg selv og LYTTE) til ordet voldtekt i det lange løp. Jeg sier ikke at dette lett lar seg gjøre, men det er i seg selv bare "et ord" som kanskje selv er blitt "voldtatt" i språket med å ha blitt misbrukt, ikke ta det som noe annet.Dette var en liten bisetning, og ellers vil jeg si at du håper du finner en måte å leve livet ditt til det fulle på, men også at du finner håpet til å fortsette.

Kristin

15.07.2009 kl.03:47

Huff så leit og trist. Vet akkurat hvordan det føles. Du er ikke mindreverdig! Han som gjorde det mot deg skulle fått pikken kutta av! Trist og lese på bloggen din. Håper det ordner seg med tiden. Varme klemmer!

mindreverdig

15.07.2009 kl.03:51

Sv: Overbevist, tusen takk for at du skriver kommentar, og det du skriver er helt riktig, det jeg ønsker er at folk skal forstå at ordet ikke alltid er like greit å bruke, for det er desverre mange i dag som er offre, jeg ønsker bare at folk kan tenke seg om, men jeg er imponert over det du skriver, takk for at du delte det med meg=)Takk for oppmuntringen det varmer=)=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Two Faces

15.07.2009 kl.04:21

SV: tusen takk for det :)Du har en sterk historie, det er tøft å lese at du har det så vondt.Du har en god blogg, jeg er imponert over at du klarer å skrive som du gjør. Stå på.

Celine

15.07.2009 kl.05:57

Hvor gammel var du da du ble voldtatt? Kan du skrive et innlegg om hvordan han kom seg innpå deg og sånn? Hadde virkelig satt pris på o. Jeg fikk vite litt mer eksakt hva han gjorde mot deg.

Trine

15.07.2009 kl.05:57

SV; Jeg takker for det, men føler meg ikke spesielt modig.. men føler det er nødvendig.. hvis du skjønner...Klem i natten..

Lene Ådnebergli

15.07.2009 kl.07:07

Jeg håper virkelig at alt ordner seg for deg, kjæresten og familien etterhvert. Gjør meg vondt og lese at du har det så vondt, føler meg dum da jeg kan finne på å klage over verdens verste liv for vi har fisk til middag. *skammer meg* Håper virkelig du klarer og komme deg gjennom dette.Everything is ok in the end, if it's not ok, then it's not the end.Husk det! Og du er like mye verdt som alle andre i denne verden!

Renate Celine T

15.07.2009 kl.07:28

sv: hihi, tusen takk :)

Malin

15.07.2009 kl.08:11

Hei. Jeg begynte og lese bloggen din i dag, og jeg kommer til å følge den videre. Jeg synes virkelig synd på deg etter alt du har opplevd. Men jeg synes du er utrolig sterk som klarer å dele dette med alle andre, og at du tør. Jeg er virkelig stolt av deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Jeg får tårer i øynene av å lese noe så vondt, men jeg vil fortsette å lese fordi jeg håper alt ordner seg snart for deg. Du er like mye verdt som alle andre, og jeg mener det! Du er sterk, ikke glem det!

Sholaa

15.07.2009 kl.09:24

Tusen takk for hyggelig kommentar:)Det er jo bra at du har et sted der du føler deg trygg på å dele følelsene dine. Da slipper du å sperre dem inne i deg. Håper ting blir bedre for deg etterhvert og at du har mange som er der for deg når du trenger det:)

Lene Halvorsen

15.07.2009 kl.10:15

sv, tusen takk!jeg har lest alle inleggene dine, jeg skjønner ikke hvordan du holder ut. Men du er en sterk person! det skal du ha, stå på !

tinaiselin

15.07.2009 kl.14:43

moren min var gjennom akuratt det samme som deg. det tok lang tid for henne og komme over det,men du må bare innse at det var ikke din skyld. det klarte huetter mange år. :- )fortsett sånn og stå på :)

mindreverdig

15.07.2009 kl.14:45

SV: Malin, tusen takk for flotte ord=) du skriver utrolig mye fint, og det varmer=) takk for at du vil lese bloggen min det gjør meg glad=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

mindreverdig

15.07.2009 kl.14:50

Sv: Tinaiselin, Det er trist å høre om moren din, det gjør meg virkelig ondt, det er flott å høre at hun har kommet over det, det er motiverende for meg, for din mor besviser for meg at det finnes en mulighet, fordi hun selv har klart det=) Din mor er sterk, og det er du også jeg tror du er en kjempegod støtte for henne=) Jeg håper jeg snart kommer meg over det=) det hadde vært helt fantastisk=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/
hvis du har vanskeligheter med å sovne, som jeg skjønner kjempe godt, en person skal aldri gå gjennom noe sånt, men har du snakket med leggen din om sovepiller, eller noen slags soverpiller. jeg har vanskeligheter med å sove og bruker sånn "sove" piller for å sove.
SV: ja jeg veit, men jeg tenkte mer på sånn andre som man ikke kan bli avhengi av x] vanskelig å forklare, men det er slags sove-piller som ikke akkurat er sove-piller heller, men de hjelper deg med å sove. det er på en måte natur medisiner da. husker ikke helt hva det heter men er noe rundt melatonin elns og de funker faktisk veldig bra.

Silje

15.07.2009 kl.21:26

neinei, det er du som skal ha takk. det er du som får meg til å tenke fremover. det finnes faktisk en løsning, en utvei. jeg må bare lete litt. så tusen takk for at du deler følelsene dine med meg og resten av blogg norge. før jeg begynte å lese bloggen din, har jeg aldri sett på voldtekt som så alvorlig. men nå vet jeg hvor vanskelig det er, og jeg er så glad for at det aldri har skjedd med meg. dette er kanskje veldig dumt av meg å si, men jeg syntes virkelig ikke du fortjener alt dette her. du har lidd nok, og utifra det du skriver virker det ikke som at det kommer til å gi seg med det første. men som jeg har skrivd før, du er et fantastisk menneske! og selvom jeg egentlig ikke kjenner deg, føles det som at jeg kjenner deg på en måte. jeg har blitt kjent med deg gjennom følelsene dine, og på en måte kan jeg si hvordan du har det. for jeg vet hvordan det er å ha depresjoner, og jeg vet hvor vondt det er å ha et problem, uten å egentlig vite hva det er. og jeg må atter en gang si tusen takk for at du skriver som du gjør. det har hjelpe meg utrolig masse. og jeg håper virkelig du fortsetter, for dette har på en måte blitt som en terapi for meg. for når jeg er deppa eller har det vanskelig, pleier jeg å lese bloggen din. det minner meg på at det er mennesker som har det vanskelig, men de gir ikke opp. de kjemper mot det vonde, akkurat som deg. tusen takk for alt!

maja

17.07.2009 kl.01:58

Utrolig bra blogg, følger med og leser hvert innlegg. Jeg synes det er trist å høre hvor idiot enkelt folk kan være,å gjøre sånne domme ting som ødelegger folks liv. Du fortjener virkelig ikke dette. Du er utrolig sterk som har klart deg gjennom dette i 3 år. Å du er like mye verdig som alle andre! Jeg håper at du kommer deg gjennom dette, du fortjener virkelig ikke dette. Jeg skulle ønske jeg kunne gjort mer for å hjelpe enn en liten kommentar.

Skriv en ny kommentar

hits