Hvorfor så mye kritikk?

Tusen takk for alle de flotte og støttende kommentarer, jeg har fåt av dere=) det varmer virkelig, i en tung hverdag

Uken har vært vanskelig og utorlig slitsom, men det positive er jo at jeg lever fortsatt=)

Jeg har lest en del kommentarer, de fleste skriver mye støttende og fint. men det er noen som stiller spørsmål ved om bloggen min er bare noe jeg finner på, noen mener at jeg lyger, mens andre mener at jeg overdriver og at voldtekt ikke er så gale som jeg skal ha det til, og noen mener at det jeg har er en sympatiblogg, og at hvis jeg ønsker å hjelpe andre, så må jeg slutte å skrive slik som jeg gjør, og heller begynne å gi råd om hva andre jenter i samme situasjon kan gjør!

Hva mener du?

Helt seriøst, Jeg er et vanelig menneske, jeg er ikke perfekt, beklager altså!

Hvis folk mener at jeg lyger om denne voldtekten, så må dere gjerne mene det! Men da syntes jeg dere bør åpne opp øynene deres og se at den verden vi lever i ikke er så Jævlig perfekt som dere skal ha det til! Det er mange mennesker som opplever voldtekt hver jævla dag, og det er utrolig mange som har det verre enn meg, men hvorfor i all verden skal jeg lyge om noe slikt? eller er dere så naiv at dere går rundt og tror at ingenting som dette vil skje dere? Jeg kjenner jeg blir ganske sint og lei meg, når jeg får slike kommentarer, for når dere skriver slikt så føler jeg ikke at dere har peiling på hva dere snakker om! Men hvis dere ikke tror på meg eller bloggen min, så trenger dere ikke å lese den, det er ikke verre enn det=) Men vær så snill, ikke gå rundt å tro at dette ikke kan skje dere, for det var virkelig det jeg gjorde, og se hvor JÆVLIG FEIL JEG TOK!

OVERDRIVER JEG? når jeg skriver om hvordan voldtekten skjedde? Nei det gjør jeg virkelig ikke, hvorfor tror dere at jeg overdriver? Er det fordi det er så jævlig brutalt å lese om? Jeg tror dere blir litt skremt av at jeg er så ærlig, men dere skal vite at jeg virkelig IKKE overdriver, og hvert eneste ord jeg skriver er så sant! Vær så snill, ikke lev inni deres egen lille naive boble, det er farlig, for det er dem som er mest naiv som opplever voldtekt, fordi de går rundt å tror at alt er så fint og bra, men sanheten den vil de ikke innse! Jeg mener dere bør inse det før det er for sent!

Har jeg en sympatiblogg? hva mener du?

Jeg mener fortsatt som jeg har sagt tideligere at jeg har opprette denne bloggen for å hjelpe meg selv og andre, men det som er viktig å vit er at jeg ikke er noen ekspert, jeg kan virkelig ikke alle svarene, jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne sagt: gjør sånn og sånn så blir du kvitt de jævligste tankene og minnene, Men beklager det kan jeg ikke!

Hvorfor tviler dere på at jeg har opprettet denne bloggen for å hjelpe andre?
Er det noe jeg virkelig ønsker så er det å hjelpe og støtte andre personen i lignende eller samme situasjon, og jeg syntes virkelig at jeg har fått det til! Beklager for at jeg skriver om sterke ting, som er utrolig brutalt, men det er min måte å hjelpe på! Jeg prøver virkelig å få dere alle til å  forstå hvor JÆVLIG VOLDTEKT ER!

Vær så snill slutt å kritiser når dere ikke en gang vet hva dere kritiserer om! Hvis dere mener noe er feil så er konstruktiv kritikk mye bedre!

Men det jeg mener, er at: Hvis du ikke liker bloggen min, så ikke skriv, faen for en stygg blogg. skriv heller hva du ønsker at jeg kunne gjort annerledes, som sagt jeg er ikke perfekt! Vi alle lærer så lenge vi lever! Spørr hvis du lurer på noe?

Tusen takk for oppmerksomheten din!

Hilsen Mindreverdig

33 kommentarer

Ramaskrik

17.07.2009 kl.13:53

Jeg syns du er tøff jeg!

Hannah

17.07.2009 kl.14:00

Synes det er modig å på en måte komme ut.. Bare at det gjelder voldtekt!! Ikke gi deg, det du skriver setter ting i perspektiv!! :D

katrine

17.07.2009 kl.14:01

Enig med amaryllisDessuten er det DIN blogg. Du kan skrive det DU vil og vaere saa sympatisoekende eller overdrive saa mye du vil hvis det er saann folk oppfatter det, noe jeg ikke helt forstaar at de gjoer. De vet ikke hvordan du har det.

Marit - sånn passe sprø

17.07.2009 kl.14:10

Syns ikke du overdriver. Vi er alle forskjellige, og en voldtekt vil kanskje ikke påvirke alle i samme grad. Bare stå på! Det viser bare at du har følelser og bryr deg om deg selv :)Ha ei flott og positiv helg!:) Klem fra Marit.

~Forfatterspiren~

17.07.2009 kl.14:13

Herlighet, sånne folk vet ikke hva de snakker om. Ting man ikke har opplevd selv har en tendens til å virke mindre "farlig". Men mindre du faktisk tenker over hva det er som har skjedd, og det er jo ikke alle som har en fungerende hjernekapasitet. Du er modig som tørr snakke om det du har vært gjennom, og så absolutt en inspirasjon.

Renate

17.07.2009 kl.14:20

Det kommer alltid til å være folk som tar lettere på ting enn andre. Folk som mener dette er en sympatiblogg og at du finner på ting. Sånn kommer det alltid til å være. Du må heller bare konsentrere deg om at du skriver for din egen del og de leserene som er positive. Ikke de få menneskene der ute som liker å kommentere negativt om alt. Du overdriver ikke i det hele tatt. Du er ærlig og skriver om hvordan du oppfattet voldtekten. Det kan ingen ta ifra deg, det er bare du som vet hvordan de tingene er samme hvor mye andre vet om det som skjedde. Dine meninger, dine følelser = ditt liv. Jeg mener personlig du er sterk. Jeg liker bloggen din, og kommer til å lese samme hva andre sier og gjør. Stå på :-)

cheetah

17.07.2009 kl.14:33

Stygge kommentarer er så patetisk at jeg blir helt flau. Det er jo faen meg DIN blogg, og du har lov til å skirve akkurat det du har lyst til. Hvis det er noen som ikke liker bloggen din så kan de da bare la være å lese den? Sånn er det jo i virkeligheten også, er det en person man ikke passer så godt sammen, ja da lar du være å henge med denne personen. Det virker som om de kunne trenge litt hjelp selv spør du meg. Men tenk på alle de som får hjelp av å lese bloggen din. Stå på, du er så sykt sterk! :)

Silje

17.07.2009 kl.14:47

Ikke gi deg! Du er en viktig person som belyser dette temaet. Seksualforbrytelser bør bli tatt langt mer alvorlig. At du er med på å utføre dette via bloggen din, synes jeg er flott gjort av deg. Stå på! :)

Zara

17.07.2009 kl.14:49

Hei jeg tror problemet til de som leser bloggen og som kommer med stygge komentarer ikke forstàr seg pà at mensker kan gjòre noe slikt, og ergo tror du lyver .Tengte det litt med en gang sjael ass,men som du sier: kom dere ut av bobla og forstà at faktisk ting som dette skjer hver eneste dag.!!! Hvordan kan noen i helvete vere sà dust mot et menneske.? men jeg tror deg, men forstàr ikke at det gàr ann og gjòre sànn mot et annet menneske. Lykke til videre og hàper du kan komme over det en dag. Fortsett og skriv om det, det er god terapi!! masse klemmer.

Ingrid

17.07.2009 kl.15:48

Har ikke prøvd verken laser eller elektrolyse. Men har en vennine som har tatt elektrolyse, hun er fornøyd. Har også to andre venniner som har tatt laserbehandling på overleppa, ene er kjempe fornøyd, andre er ikke helt fornøyd enda :-)

Rock - Smile

17.07.2009 kl.15:58

Man skriver det man selv vil skrive, så får de som ikke liker bloggen din, bare drite i å lese den og kommentere! :) Tror den hjelper mye mer enn hva enkelte tror..

Hege

17.07.2009 kl.16:00

sv; jepp! åja , den er kjip :-p

carine

17.07.2009 kl.16:27

Skriver folk det? Setter virkelig spørsmål rundt sånne ting!Her er min mening; BRA at du er så åpen og at du deler. For din del tror jeg kanskje det kan være til hjelp å dele, kanskje ikke like lett å snakke med mennesker. Jeg tror at de fleste som holder slikt for seg selv gjør det fordi de er redd for å ikke bli tatt seriøst eller at folk faktisk sår tvil! Det er rystende det du forteller, men for mange er det virkelighet. Åpne opp, kjære deg! Støttende kommentarer kan faktisk kanskje hjelpe. Det er så bra at du setter ord på ting og på en måte kanskje gjør det til din lille terapi. Jeg blir også litt satt ut av kommentarer som "jeg vet hvordan du har det", for vet du hva?? Ingen har vært i dine sko og ingen kan vel vite uansett om de kan kjenne seg igjen.. Eller hva? Dette her er desverre din greie og det er du som skal komme sterk og vis ut av det hele. Denne kampen skal du klare MED eller UTEN blogg. Du vet.. De menneskene som har opplevd værst, blir som regel de beste. Og siden jeg blir så ivrig her, så lurer jeg på om jeg kan gi deg et lite tips om et mål??? Vet det høres helt på trynet ut nå,men jeg tror det er det eneste som kan hjelpe MED TIDEN! Det er nemlig å tilgi. Tror det kan være en fin port for å gå videre i livet. Normale mennesker kan ikke sette seg inn i hva dette monstret har påført deg, men prøve å tilgi tror jeg for mange er en reddning. Det handler om din selvfølelse dette her. Du skulle fått alle penger i verden som oppreisning, men sånn er det jo ikke. Jeg tror den dagen du kan tilgi er den dagen du kan settes fri...Ikke bry deg om disse skeptiske kommentarene... Tror nok det er folk uten mye motgang bak seg som skriver. De er ofte de mest dømmende og bedrevitende. Huh, langt svar her.. Unskyld meg for å buse på med råd, kan jo hende det er det siste du trenger. Men blir så engasjert!Bra at folk deler, og ikke bare klær og kos, men også litt fra den brutale virkeligheten.Ta vare på deg selv i dag;)klem til deg;)

olivia

17.07.2009 kl.16:50

Tro meg, jeg vet akkurat hvordan det er ettersom at jeg har en ganske lik blogg som deg.Jeg fikk i begynnelsen utrolig mye støtte og det gjør jeg fremdeles, men når de stygge og negative kommentarene kommer så er det de du merker mest. De fleste gangene blir jeg drit forbanna og starter en kommentar krig, haha. men etterhvert har jeg merket at jeg bare driter i det, gidder ikke å henge meg oppi det og prøve å forklare en dust at hun/han tar feil fordi de kommer aldri til å forstå det uansett. Ingen av de som leser bloggen din kjenne deg, så de kan jo ikke komme å forklare DEG hva som er feil med alt det jævlige du har opplevd.Haha, også dette med sympati. Får alltid mail og kommentarer om det samme, at jeg bare skriver bloggen min fordi jeg er en emo liten unge som søker oppmerksomhet og kun vil komme på topplisten. Jeg tror både du og jeg skriver bloggene våre fordi vi trenger å få det ut, alt som har skjedd. Det er iallefall sånn med meg, jeg skriver pga at jeg har ingen å snakke med, fordi jeg faktisk ER gal og ikke vil snakke med noen jeg kjenner om det eller en psykolog. Det er mye lettere å få det ut på bloggen min, og selfølgelig alle trenger støtte, men det er ikke det jeg søker :) Lykke til, jeg skal forsette å lese bloggen din og ikke alltid skrive så lange kommentarer xD

17.07.2009 kl.17:02

Dette er jo en bekreftelse på at det er en sympatiblogg..For nå bruker du alt det negative til å få oppmerksomhet...Alt som du kan få oppmerksomhet på bruker du! Vi er ikke dumme...Og når du skriver VOLDTEKT!! Med store bokstaver?! jaha? why? Vi er ikke dumme...

cheetah

17.07.2009 kl.17:33

Du som har skrevet over her, kan du ikke bare la jenta få litt sympati da? Kanskje det er det hun trenger? Er du sjalu? Fy faen sånne som deg kan gå meg på nervene!

mindreverdig

17.07.2009 kl.17:48

Sv: Til deg som ikke har skrevet navn! Det var i allefall det minste du kunne gjort, slik at jeg kunne fått svare!Jeg blir egentlig ganske flau på dine vegne, jeg syntes nesten litt synd i deg for at du ikke forstår mer enn som så, men du er et tydelig bevis på et naivt menneske, som tror verden er helt perfekt, Åpne øynene dine, virkelig! Du er grunnen til at jeg skrev dette innlegget, jeg bare skjønner ikke hvordan enkelte mennesker som deg fungerer! forstår dere ingenting? eller er dere så naiv og tror at denne verden er perfekt? Uff, jeg har faktisk forklart hvorfor jeg skriver det med store bokstaver, men det har du tydeligvis ikke fått med deg! og hvis jeg skulle hatt dette som en sympati blogg, så hadde jeg virkelig ikke ønsket å være anonym, Men jeg driter virkelig i hva du mener eller skriver, jeg ahr virkelig andre ting å bruke kreftene mine på! men siden du skrev en slik kommentar, så føler du deg virkelig truffet av det innlegget, og det viser jo bare hvor ufølsom og naiv du er=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

mindreverdig

17.07.2009 kl.17:57

Sv: Katrine, tusen takk for alt det fine du skriver, og du har helt rett, det er min blogg, jeg skriver hva jeg vil skrive, tusen takk=)=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

17.07.2009 kl.19:03

"Men jeg driter virkelig i hva du mener eller skriver" Hadde du ikke følt deg truffet hadde du ikke holdt en fosvarstale:) Skjønner du ikke at enkelte vet hvem du er???

mindreverdig

17.07.2009 kl.19:14

Sv: Det var ikke ment som noen forsvars tale, men du er ganske dum vis du tror det er det det er=), stakkar deg=)Hva er det for noe flaut å skrive da? "Skjønner du ikke at enkelte vet hvem du er?"Vettu hva, det er ingen som vet hvem jeg er=) og det er jeg kjempe glad for=)Men jeg syntes du skal slutte å besøke bloggen min så mye, for det er ingen som vil ha deg her=) du har virkelig fritids problemer som går inn og ut av bloggen for å se om jeg har svart deg, stakkar deg=)

17.07.2009 kl.19:18

Haha...Så hvorfor svarer du da:) Slutt å si i mot deg selv lille venn..jeg synes virkelig synd på deg..Jeg må si det...

17.07.2009 kl.19:20

og et siste ord før jeg lukker vinduet..jo...Det er faktisk noen som vet hvem du er..Dette er internett...året er 2009...go figure...

mindreverdig

17.07.2009 kl.20:07

Sv: Jeg svarer fordi dette er min blogg, jeg ser jo alle kommentarene, jeg er ikke slik som deg som går å leiter, men jeg bryr meg virkelig ikke om deg, Jeg syntes virkelig synd i deg,hvorfor bryr du deg så mye om at jeg skriver om voldtekt og andre støtter meg, Føler du deg utrolig truffet kanskje`? Noe må det være, stakkar deg=/

Anja

17.07.2009 kl.20:20

Enkelte eksisterer kun på internett for å lage kvalm, slik er verden.

hobbit

17.07.2009 kl.22:17

hei likeverdig.jeg er helt enig med deg mindre(like)verdig. dere her oppe som ikke tør å skrive noen navn kan bare holde kjeft. Hun har gått gjennom noe ingen av dere fjols som kritiserer henne kan i det hele tatt tenke dere. HOLD KJEFT.Du er sterk likeverdig, og syns du er flink til å be de jævlene lenger oppe holde kjeft =D

Charlene

18.07.2009 kl.00:13

Huff.... Teit av meg å si dette som det er en enkel sak, men DRIT i de teite folka som våger å tro de vet alt, om deg og at dette bare er tull.. De vet ikke en dritt, eller så er de bare ute etter noen å hakke på (du er tøffere enn de er uansett)... Jeg synes det fremdeles er supert at du tør å være så åpen, det hjelper nok mange flere enn du kan tenke deg. Stå på=)

Kim Norheim

18.07.2009 kl.01:11

Soo what.. alle må få fortelle hvordan dem har det.. Og mennesker trenger sympati.. Så vist folk skal slenge drit eller noe får de til helvete heller lese Lars Tangens blogg... :P

Malene Bue

20.07.2009 kl.15:23

Hei igjen.. Ville bare si at de som kommenterer det ikke vet noen ting. Jeg tror det er viktig at noen forteller historiene sine, ikke bare for å hjelpe seg selv og folk i samme situasjon. Men også for å opplyse andre som ikke har opplevd det, folk som meg, om hvordan det egentlig er i verden vår. Jeg HATER å tenker på at det er sånne folk der ute som mener at kvinner er mindreverdige. For det er vi ikke. Undersøkelser sier at vi er mye smartere enn de fleste menn. Så der får de den! Jeg er utrolig stolt av å være jente, og det er mye pga. jenter som deg som er så sterke selv etter alt som det vonde i livet deres. Kunne virkelig ønske jeg kunne hjelpe, så hvis du vill snakke om det så er det bare å si i fra. Jeg vet ikke hva jeg kunne gjort for deg, men jeg er flink til å lytte eller lese i dette tilfellet :P Få det ut, Skriv det du føler på bloggen din, slik at du får det ut av systemet, slik at andre skal vite at de ikke er alene og for at jeg skal forstå sannheten. Tusen takk for en ærlig, brutal men flott blogg :)

Elisabeth :D

20.07.2009 kl.23:23

Kan ikke folk vise medmennesklighet for denne jenta ?! Jeg har ikke blitt voldtatt, Men har en utrolig dårlig Erfaring med en gift mann med barn,Det var en helt forferdelig dag har alldri hatt dt så ille,, Vil helst ikke skrive om dette på min egen blogg fordi Da kommer folk bare og spør hele tiden og jeg er ikke en sånn person som liker å fortelle så veldig mye detaljer ol. særlig ikke når det er noe så personlig.. vet at folk bryr seg om meg men noen ganger lurer jeg på om folk bryr seg fordi de lurer eller for å bry seg.,Men dere som skriver at detter er overdrivelse ol.. Det er overhodet ikke denne jentas skyld og hun må få det ut på en måte hun skriver det ikke for å få oppmerksomhet men for å få ut alle de forferdelige tankene sine forde hun kanskje ikke liker å snakkke om det, Da er det mye lettere skrive det for da føles det ut som du skriver det til deg selv måten hun føler ?!

11.08.2009 kl.06:52

Det skinner gjennom på hele bloggen din at du KUN ønsker å få ut det du sliter med men kanskje mest av alt fordi du ønsker å være til hjelp, du ønsker å virkelig kunne få gjøre noe konstruktivt ut av et helvete, og ære være deg for det, skjønne menneske! Og den - unnskyld meg - fitten som skrev de tingene til deg, ER det rett og slett synd i! Slike tapere vil ALDRI skjønne hva noenting her på jorden dreier seg om! Jeg er bare sjeleglad for at jeg aldri skal måtte ha noe med slike folk å gjøre! Blokkér ip-adressen hans/hennes/filtrér ut kommentarene - slikt faenskap har du overhodet ikke bruk for:(

Sara

27.04.2010 kl.14:39

jeg synes det er bra av deg å skrive en slik blogg. Der du er så ærlig og klarer å fortelle alt dette!

Du har virkelig åpånet øynene mine for hvor mye fælt som kan skje, på bare 20 minutter! Det er helt utrolig.

mindreverdig

30.04.2010 kl.22:03

Sv: Tusen takk sara=)

meg

10.08.2012 kl.04:22

Dette er kanskje ganske sent skrevet, men jeg ble så provosert av den personen som ikke skrev navn...

Min søster ble mobbet på ungdomsskolen, terror hver eneste fuckings dag av slike som deg, på grunn av dette og tre voldtekter har hun nå gidd opp livet...

slikt DREPER...

Be careful what you say, the person you're speaking to might be fighting for their lives...

Skriv en ny kommentar

hits