Er Voldtekt Jenters skyld!?!?

Jeg har virkelig lyst til å grine nå! grunnen til det er fordi jeg stadig leser om gutter/menn som mener at voldtekt er jenten sin feil! Det er helt forbannade utrolig!?!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=150532

Hvordan kan det være våres feil? Hvordan kan det være min feil? Helt seriøst hvordan kan det virkelig være min feil, Du voldtok meg mens jeg sov!!! Jeg skrek nei, jeg skrek stopp, men du bare fortsatte! Hvordan kan du si at det er min feil?

Jeg skjønner meg virkelig ikke på at gutter/menn kan mene det! De sier at det er jentenes feil blant annet fordi vi går utfordrene kledd, Jeg skjønner ikke hva de tenker med! Å SÅ DA om vi går utfordrene kledd, det betyr faen meg ikke at dere kan ha sex med oss når vi skrike NEi og STOPP og ligger der å griner! SKjerp dere virkelig!!!

OG en ting til! Hvis det virkelig skulle vært jenter sin feil, så hadde det vært fordi hun hadde lyst og det ville han også, og vet dere hva DA HADDE DET IKKE VÆRT VOLDTEKT! men sex fordi begge ville det!

Jeg er helt rystet, det er ikke rart at det er så mange voldtekter som skjer, hvis guttene/mennene mener det ikke er dies feil! faen jeg blir flau på dies vegne! Herregud, hvordan kan dere i det hele tatt si det, har dere ikke hjerne?

TIl DERE GUTTER\MENN SOM MENER AT VOLDTEKT ER JENTERS SKYLD! TENK DERE OM, DET ER DERE SOM STIKKER PIKKEN DERES INN I EN JENTE SOM SKIKER NEI! STOPP! OG LIGGER DER Å GRINER!

Uff denne verden er helt forbannade utrolig, jeg håper alle voldtekts menn, brenner i helvette! fordi DE ØDELEGGER LIV TIL USKYLDIGE!!!

En sint hilsen fra Mindreverdig

Hvorfor må verden være så forferdelig?

46 kommentarer

eline

17.07.2009 kl.19:16

fy faen, at gutter/ menn kan si noe sånt er utrolig ! viss de sier at jenter utfordrer er det noe riktig galt oppe i hodene dems! for de ødelegger nok livet til offeret..

17.07.2009 kl.19:19

er det mulig?! jenter sin skyld! jeje, in my ass!

mindreverdig

17.07.2009 kl.19:20

Sv: eline, ja det er helt sykt hvor dum noen gutter er, og ja en voldtekt ødelegger virkelig livet til offeret=/Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

..

17.07.2009 kl.19:20

Dra på loppa!!!Ikke faen om voldtekt er jentest skyld!!Gutter og menn er bare så sykt dumme og tjukke i huet at de tror at du kan pule alle som går i miniskjørt eller er kledd "utfordrende".Ei jente skal kunne gå naken uansett hvordan hun ser ut, og INGEN gutter eller menn skal kunne voldta henne fordeom.Selv om ei jente kler seg sexy osv. så betyr ikke det at hun vil ha sex med en villt fremmed.Uansett hvordan ei jente ser ut skal INGEN, absolutt INGEN overhode INGEN tvinge den jenta til og ha sex med de eller noe annet rart. Er vi nødt til og se ut som noen forbanna burka kjerringer for og kunne være i fred eller??????????

Lena Marie

17.07.2009 kl.19:21

Utrolig dumt å si at det er jenter sin skyld!Det er jo helt klart gutten sin skyld at han voldtar! :s

Christoffer

17.07.2009 kl.19:22

Personer som sier voldtekt er jenter sin feil, aner virkelig IKKE hva de snakker om ... Burde evt tatt seg en tur til psykolog!

mindreverdig

17.07.2009 kl.19:22

Sv: .. jeg er veldig enig med det du skriver, det er ikke akseptabelt i det hele tatt! de behandler oss som om vi ikke var verdt en dritt!Det er helt patetisk vi må jo få lov til å pynte oss, og føle oss vell med oss selv, uten at vi skal bli voldtatt!Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Tilla

17.07.2009 kl.19:26

det er helt sinnsykt!

Yessie

17.07.2009 kl.19:28

Voldtekt er aldri jenta sin feil .. ALDRI !!!!!!!!!!

solskinnet

17.07.2009 kl.19:31

voldtekt er aldri jenta sin feil!!!! med mindre ho er med på det sjøl, men da kan det ikke kalles voldtekt. alle menn som voldtar, brenn i helvette!!!!

Mystiker

17.07.2009 kl.19:33

Hey, jeg er enig og jeg synes det er veldig synd at du har blitt voldtatt.. Men vær så snill å ikke si ting som ''vi må jo få lov til å pynte oss, og føle oss vell med oss selv, uten at vi skal bli voldtatt!''. For det får det som å virke på meg som at alle menn har potensiale å begå voldtekt.. Gjør litt vondt å lese for en som er mann selv.Hele den 'du kler deg for utfordrene' kom vel først og fremst fra muslimske miljøer.. Og det er jo forståelig da de har et helt annet syn hvordan en kvinnen skal kle seg.Jeg elsker å se på kvinner som går lettkledd.. Men det er desverre ingen sikkerhet for at alle menn klarer å kontrollere seg. Det er akkurat det som er problemet i mine øyne.. Enkelte menn lar bare det dyriske innstinktet ta over helt, og da skjer ting som dette :|Uansett, håper du kommer over det / har kommet over det. Vet det er vanskelig å leve med.God helg!

Hanne

17.07.2009 kl.19:34

de burde ikke leve, burde aldri kommet til verden. har bare ikke ord.

Yessie

17.07.2009 kl.19:35

Du er ikke alene jenta mi ... Vi er fler som har vert utsatt for det mest grusomme. Det har skjedd med meg også, men at du står opp sånn for denne saken, jeg er stolt. Jeg snakker ikke om det. Ikke med noen. Liksom greit at folk har glemt det. jeg får tårer i øynene å lese hvor vondt du har hatt det, og har det enda i dag.Det er aldri din feil, aldri. Aldri vert det heller.Jeg er en sta jente, og hadde mine vonde tider.Jeg tok til meg og sa til meg selv; Han skal FAEN ikke komme er å ØDELEGGE livet mitt!FAEN ! NEI !!.. og jeg skal aldri la det han gjorde, får hindre meg fra noe i livet.Det er vondt, ja det er det, det vet du også, men tro meg han er ikke verdt noe i ditt liv.Ikke la han forfølge deg i hverdagen, drømmene, fester, familie og ikke minst tankene dine.Står stille ved siden av deg, sammen med deg, sammen skal vi stå imot dette faenskapet.Sammen skal vi komme gjennom dette

Silje

17.07.2009 kl.19:38

herregud, kjente jeg ble ganske forbanna nå jeg også!hvordan kan gutter/menn si at en voldtekt er jentas skyld? såvidt jeg vet er de ikke de som ligger der og får guttens penis trengt inn i seg, mot sin vilje.og det er heller ikke de som blir ødelagt for livet!faen heller, til dere som mener at det er jenters skyld at de blir voldtatt, hva tenker dere med? og skal dere ha et bevis på at voldtekt ikke er jentas skyld?se på denne bloggen. se hvor ødelagt denne jenta har blitt! stakkars, hun har jo blitt merket for livet. hun vil aldri bli den samme jenta noen gang, bare pga. voldtekten!så da syntes jeg det er feil av mennesker å si at det er jentas skyld!til mindreverdig:jeg syntes du er utrolig. du er en herlig jente og et utrolig sterkt menneske!jeg beundrer deg virkelig. måten du takler problemene på, er jo helt utrolig. du er sterk som klarer å skrive om voldtekten, og jeg beundrer deg virkelig.

mindreverdig

17.07.2009 kl.19:44

Sv:; Silje, tusen takk for alle de støttende ordene, tusen takk, det varmer virkelig=)Jeg håper virkelig alle voldtekts menn brenner i helvete, jeg har ikke ord, jeg er utrolig sint, jeg kjenner det bobler inni meg!Det du skriver er fantastisk fint av deg, tusen takk=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Veronica S

17.07.2009 kl.19:44

Det er ikke jenter sin feil. Er som de sier, vi kler oss utfordrene, men helt seriøst, kan vi ikke få gå i miniskjørt og singlett uten at gutter tar det som et signal på å være billig? Kler vi for mye på oss, så er det negativt det også..Er faktisk ikke jentene sin skyld at man blir voldtatt, er jo en grunn til at det heter VOLDtekt.

Sara W.

17.07.2009 kl.19:44

Er helt enig med deg! Personer som sier det, vet virkelig ikke hva de snakker om. Voldtekt er ufrivillig sex og hvordan kan det være jenters feil?At jenter går i utfordrende klær betyr ikke at det er da "greit" å bli voldtatt.

christine

17.07.2009 kl.19:55

herregud! det er aldri offeret/jenta sin feil at man blir voldtatt. Enkelte jenter kler seg jo utfordrende, men de vil jo ikke akkurat bli voldtatt heller da! Det er Mannen/Gutten sin feil som faktisk tenker sånn om en kvinne! f.eks; Åh, den jenta kler seg utfordrende, kanskje hun vil bli voldtatt?" Hvem i helvete tenker sånn! Dette innlegget provoserte meg, for hvordan i HELVETE kan gutter/menn tenke at det var offeret sin feil? IN MY ASS!

christine

17.07.2009 kl.19:57

btw til mindreverdig; Jeg kunne ikke blitt mer sinna av og høre at dette har skjedd med deg!Jeg er lei for at det hendte med deg, dette skal jo ikke hende med noen egetnlig. Men det er i en syk verden vi lever i, og du er ei sterk jente!

Henriette - heenriiettee.blogg.no

17.07.2009 kl.19:57

voldetke nu faen ikkje jentan si skyld, ka faen?! det e guttan som hold oss nede, å som stekk den inn. det e vi som prøva å gjør motstand, men vi klar det ikkje. det e urettfærdig, vess guttan ska gje oss jentan skylda.. fyfaen! Tell guttan : dåkker dær ute som e voldtekstmenn.. fyfaen, dåkker burde reis te hælvetta, førr det e dær dåkker hørr heime! dåkker ødelegg så jævli masse.. gå heller å finn dåkker ei hora, som vil ha sex me dåkker. ikkje ta jente som ikkje vil! dåkker ødelægg så jævli masse!!Tell jenta : dåkker dær ute som e blidd satt ut førr voldtekt, ikkje ta det inn på dåkker at det e dåkkers feil, førr det e det altså ikkje! finnes ikkje! fyfaen.. det e bære tragiskt å sei at det e jenta si skyld, førr det e det altså ikkje!!mindreverdig : det e ikkje di skyld det som skjedd me deg førr 3år sia.. du prøvde men klarte ikkje å kom deg unna. pluss han va jævli feig, såm verkelig måtte banke deg opp, førr at han sku få seg nåkka.. fyfaen, den jæveln dær sku ha dødd!!

christine

17.07.2009 kl.20:15

I was so tired, Then I fell asleep. Suddenly a boy, had his thing between my feets.I tried to fight back, but he held me so hardHe started punching me in my face, then everything was blackand when i came back, he acted that nothing was wrongI couldnt held my tears back, I started crying a riverNow I just feel discusting, but im still strong!Cause I wont let my family suffer, not anymore.Today, Im just keep pushing my self,m but still i cant forget.He messed up my life, and I wonder why I was the target?et lite vers eller dikt eller hva jeg nå skal kalle det, til deg :-)håper du kommer noensinne over dette!

Mille

17.07.2009 kl.20:35

Jeg er en av dem som ofte starter med å skrive: "Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg.." Jeg har sittet her å lest gjennom hele bloggen din, og det jeg sitter igjen med er sinne, frustrasjon, og jeg føler meg helt oppgitt. Helt slapp. At et menneske kan gjøre noe slikt er en SKAM! Jeg blir FLAU av å vite at jeg bor i samme by som den taperen. Jeg blir SINT for at han kan ta seg frihet til å voldta en jente når hun sover, og gi faen etterpå. Jeg er FRUSTRERT fordi ingen stopper dem, og jeg er OPPGITT fordi et menneske kan ha samvittighet til noe sånt. JEG HATER DEM! Virkelig HATER dem. Selv har jeg ikke opplevd dette, men jeg skulle likevel likt å se ham lide. Virkelig lide. Han fortjener det. Du sier du kunne ønske at han tok livet av deg istedenfor, slik at du slapp smerten og han fikk sin straff. Men personlig synes jeg ikke at den straffen er god nok. HAN ER EN SKAM. Han er patetisk. Han fortjener å lide for det han gjorde. Dust. Han er så fantastisk patetisk, så tragisk. At det er mulig å synke så dypt. At han kan ødelegge et liv for 20 minutter med tilfredsstillelse. Jeg blir KVALM. Rett og slett KVALM. DU, derimot. Du er utrolig. At du har klarer å leve med dette, at du står fram med denne bloggen for å dele din historie og hjelpe andre er fantastisk. At du hever deg over ham, at du vet at du en dag vil komme sterkere fra dette. Bare kjemp, kom deg videre. Du klarer dette! Du er sterk.

Kim Norheim

17.07.2009 kl.20:52

No har jeg dessverre vært borte fra bloggen din en stund pga ferie.. Men jeg er enig med deg.. Det er så sykt kvalmt og høre gutter som liksom mener det er ok.. Ok. Enkelte jenter går utfordrende kledd men det er da ikke noe grunn til å voldta dem.. Nei.. Straff voldtekt med lovens strengeste straff... 21 år..

Anette

17.07.2009 kl.21:02

Jeg lurer på hva som foregår i hodene til mennesker som sier og mener sånne ting. Ingen har rett til å røre en jente som ikke vil. Selvom om du hadde gått i undertøy midt på svarte natta, og møter på en fremmed kåting, er vel ikke det noen invitasjon til sex? Helt latterlig. Føler med alle jenter som har opplevd dette, og håper gjerningsmannen får en straff han fortjener!

Kine

17.07.2009 kl.21:04

Mener ikke de er jenters feil, selv om noen jenter kan gå noe utfordrene gir det da ikke gutter grunn til å pule de heller! Fy faen, for noen kryp! Uff, jeg synes så innmari synd på deg! :( Har ikke vært borti lignende selv så jeg kan ikke tenke meg til hvor fælt og vondt du må ha det! Men jeg håper det går bedre med deg. Snakker du med noen? får du hjelp på noe vis? jeg håper og tror du vil klare å komme deg forbi dennne hendelsen, begynne å leve livet ditt igjen, ha det fint. Det fortjener du så til de grader! For ei sterk jente er jeg sikker på at du er! Dette klarer du! Kjempeflott at du laget denne bloggen, tror den kan hjelpe deg videre også. Stå på! Gode klemmer :)

Malin

17.07.2009 kl.21:50

hei. jeg synes virkelig ikke at det er jentenes skyld. hvorfor skulle de nekte da? folk er forferdelig dømmende og mener alltid vond. dårlig gjort. jeg trodde ikke folk kunne tro det, værtfall ikke når de ser denne bloggen og hører alt om saken. FORFERDELIG EGOISTISK! du er fortsatt sterk, veldig sterk : )

Lene Duus

17.07.2009 kl.22:06

BLOGGEN DIN ER VURDERTwww.leneduus.blogg.no

hobbit

17.07.2009 kl.22:12

kjære likeverdig.føler meg egentlig flau over å være gutt nå... det Kan jo ikke være jentenes feil... Hvis noen sier det er de jo bare idioter!

Lene Duus

17.07.2009 kl.23:40

sv; bare hyggelig!

Crister

17.07.2009 kl.23:57

Voldtekt er aldri en jente sin skyld, det er jo en grunn til at det heter voldtekt. Også er jo det faktisk en grunn til at det er brudd på sedlighetslover og paragrafer! Alvorlig talt, stakkars dem som blir utsatt for slikt!Tusen hjertelig takk for koselig kommentar på bloggen min forresten!

Yvonne Nicole

18.07.2009 kl.00:09

tusen takk for et nydelig kommentar :)) du er så skjønn! Aner ikke hvorfor du skrev det du skrev ;o men takk likevel, u made my .. night? ARRRG! at gutter kan tro at det er en jente sin skyld?! Jeg blir så fyrt. DET ER JO IKKE DET! Jeg synes at de mannfolka/guttene som voldtar burde få kutta av penisen .... punktum

Hilde

18.07.2009 kl.00:28

Herregud det e helt jævlig!! det kan faen ikke vere jentene sin feil...1 : guttene stikker jo driten IN I jenten!2. De e sterkere en jenter..3. de stopper jo ikke..hvordan kan det vere vår feil?...herregud e så jævla tragisk blir sint noen gutter brude ikke ha PIKK!sorry ordene men jeg blir så sint!... er så enig med hun som skrev over meg her.. de som voldtar burde få kutta av penisen!...apsolutt...kjønner ikke ka noen gutter / menn tenker med!...Hva er gøy med å ødlegge noen meneskers liv?. hva er poenget?!..om bare en vondtekst forbryter kunne svart på det!...går å lurer vær eneste dag-.-!DE kan henge seg! kan de ikke bare ta de billige horene som stå å venter i stede for uskyldige jenter som ikke vil!!!

Astrid

18.07.2009 kl.00:33

Tusen takk for hyggelig kommentar, og jeg må bare si at det ikke er uten grunn at jeg er fast leser av bloggen din! Du skriver virkelig om emner som betyr noe, og det er så viktig å ta vare på det. Blogger med verdi, slik som din. Stå på, du har alltid en leser i meg!

cheetah

18.07.2009 kl.00:43

Jentas skyld, ja da har jeg hørt det å. Må nesten le. Hvis man blir så jævlig kåt av å se jenter i utfordrene klær at man blir nødt til å voldta dem så trenger man et selvbeherskelseskurs, lær seg å behersk deg, eller ronk for all del! Det er faen meg ikke jentas skyld, det er det mest dustete jeg har hørt noensinne. God klem til deg likeverdig.

Kristine Aga

18.07.2009 kl.00:50

Skitt. Det er jo tydelig at du har opplevd noe utrolig tungt og vondt. Både fysisk og psykisk. Jeg håper at du kommer deg helskinnet igjennom det med både verdigheten, psyken og livskvaliteten på plass - selvom det er kanskje litt mye å håpe på?Uansett. Tusen takk for at du tar opp et såpass viktig emne og for at du kommenterte på bloggen min!Ha en god helg, nei, en fantastisk deilig helg!!!Klem.

cheetah

18.07.2009 kl.00:53

Oj, kommentaren min ble litt surrete, jeg var litt irritert. :P Men håper du skjønte hva jeg mente ;)

Charlene

18.07.2009 kl.01:21

SV: Det skulle nesten bare mangle=) Du har måtte gå gjennom mye dritt, og fortjener at noen forteller deg hvor sterk du er som har klart å komme så langt=) Forresten, må si meg helt enig, blir så provosert av å lese at gutta stadig skylder på at det var jenta som "la opp til det" på gud vet hvor mange tåperlige grunner de finner på.. Argggh! Sier bare litt om hvor totalt hjernedøde noen av de er!God natt, håper du ikke blir liggende våken for lenge og at du får noen fine drømmer.. =)

18.07.2009 kl.01:37

herregud, det er absolutt ikke jenters feil! men jeg lurte på en ting; ble du gravid eller noe etter voldtekten? ønsker veldig at du forteller om dette i ditt neste innlegg isåfall :)

Bettina

18.07.2009 kl.02:41

Jeg lurer også på hvorfor folk her i verden er så jævlige og spesielt gutter/menn! de tenker ikke med huet sitt, de tenker med pikken sin og den vil ha makt over alt! Og det er ikke jenters feil at de blir voldtatt, det er jo guttenes skyld!

:)

18.07.2009 kl.16:21

Jeg har også sett flere diskusjoner med akkurat det.Jeg kan virkelig ikke fatte å begripe at dem sier det er jentenes feil.Til å med en lærer jeg hadde sa det, da ble det bråk.Selvom en jente går littegranne utfordrende kledd betyr det ikke at guttene kan gjøre hva dem vil..Jeg må egentlig le når noen mener det.

Tilla

18.07.2009 kl.16:27

sv: Det eneste jeg vet, er at vil lever i en syk, syk, SYK verden! Det er nesten ingenting som sjokerer lengre!

Janne

19.07.2009 kl.15:37

Vi jenter skal ikke bli voldtatt uansett hva vi har på oss syns jeg! Jeg føler meg ganske hjelpeløs her jeg sitter å leser bloggen din, men sender varme tanker til deg. Og håper du vil få det bedre

Malene Bue

20.07.2009 kl.15:29

Flørting betyr IKKE at vi vil ha sex!! (raporten du lagg ut) det gjelder jo ikke deg.. Blir sint på de som mener det.. At om jeg går alene på en øde strekning så er ett overgrep min feil. HALO!!! Å teit kan man bli!

line

20.07.2009 kl.21:42

Stakkars deg, håper at det går bra med deg nå ;(

VOE

23.07.2009 kl.01:29

INGEN voldtekt er jenter sin skyld, det er helt forferdelig at jenter skal ha skyldfølelse av dette! Enhver mann som voldtar må være SYYYYK i hodet!! Herregud, hvem kan tenke at man bare kan behandle jenter på den måten man vil? Kjenner jeg blir så utrolig provosert!Jeg kan innrømme at det kom noen tårer da jeg leste gjennom hele bloggen din i dag! Uff, det må være vondt å ha det sånn inni seg, skulle virkelig ønske at du ikke hadde det sånn! Du fortjener å føle deg like fantastisk og nydelig som du er! Håper at ting ordner seg med tiden :)

merethe

25.09.2009 kl.00:03

Jeg har nå lest alle innlegga fram til det her i løpet av den dagen her. Jeg synes det er helt forferdelig å lese om alt som har skjedd deg, at du har opplevd dette. En venninne av meg har også blitt voldtatt, hun var 12 år gammel da det skjedde og er 17 nå. Mannen var over 30 år gammel, så jeg kan bare tenke meg hvor ille det er, selvom jeg selvfølgelig ikke vet det helt innerst inne. Mitt verste mareritt er å selv bli voldtatt, jeg klarer ikke engang å se det på en film hvis det skjer der. Jeg mener straffen for voldtekt burde vært på lik linje som drap, og når jeg leste dette innlegget kjente jeg at jeg blei IRRITERT. Jeg blir så SINNA når jeg hører gutter si at det er jenter sin feil ! Uff ..

Jeg skriver på et gammelt innlegg nå men håper du ser og svarer på det .. Jeg kommer nok framover til å følge med på bloggen din, for det er helt forferdelig å vite at det er så mange jenter som gjennomgår noe så fælt som det du gjør nå.

Jeg håper jeg leser i de nyere innlegga etterhvert at du har det bedre, at du har fått hjelp til dette og ikke har havnet hos flere gale psykiatere.

Jeg vil du skal vite at jeg støtter deg, og vit at DU ER STERK!

Det at du i det hele tatt klarer å skrive om dette gjør deg unik, det er ikke mange som klarer det. Og du er utrolig heldig som har en så god kjæreste som støtter deg. Jeg unner deg alt godt og håper på en bedre fremtid ! :)

- Merethe

Skriv en ny kommentar

hits