Hva gjorde Voldtekten med kroppen min!?!

God kveld alle sammen=) tusen takk for mange flott kommentarer og all støtten

Jeg oppdaget at jeg ligger på 92 plass på mest besøkte blogger=) det var utrolig kjekt å se=) det gjorde meg virkelig glad, tusen takk alle sammen=)

Jeg fikk nettopp en kommentar, fra en ukjent: der stod det: men jeg lurte på en ting; ble du gravid eller noe etter voldtekten? ønsker veldig at du forteller om dette i ditt neste innlegg isåfall :)

Så det er det jeg skal fortelle dere om i dette innlegget

Ble jeg gravid av denne voldteken? Nei heldigvis ikke, jeg hadde flaks, for jeg tok ingen angrepille eller noe, for å være ærlig så viste jeg ikke at slikt fantes, for jeg hadde aldri hatt sex før!

Men Kroppen min, hadde sin reaksjon!

Etter voldtekten så prøvde jeg å glemme, jeg drakk utrolig mye alkehol, dette gjorde jeg for å bli full, for da slapp jeg å huske, og i en periode tok jeg mange hode pine tabeletter i håp om at jeg skulle slippe å våkne opp nesten morgen!

Men en kveld, da drakk jeg en flaske med sprit, jeg drakk alt jeg kunne for å slippe å huske! Og den kvelden husker jeg utrolig dårlig, jeg husker bare små glimt av denne kvelden! jeg var i en bursdag til en veninne, Jeg husker forspillet, jeg husker ikke bussturen, men jeg husker at jeg gikk bort til festen! Jeg husker jeg sa hei til veninnen min!

Etter det husker jeg At jeg spydde, jeg husker at jeg fikk noen helt FOR JÆÆVLIG mage smerter! folk ble bekymret, og de plaserte meg på en benk, jeg husker at jeg frøs og at jeg hadde utrolig mage smerter! Jeg hylte, og jeg skrek!

Helvette dere aner ikke hvor JÆVLIG ondt jeg hadde! De jeg var med bestemte seg for å ringe til sykebilen! Sykebilen kom og hentet meg, jeg ble kjørt rett til haukeland sykehus, Jeg måtte ta masse prøver, og jeg fikk masse varme pledd på meg! Jeg hadde 2,6 i promille og jeg var sterkt nedkjølt, jeg hadde svak hjerte rytme!

Hele den kvelden lå jeg på akutten, jeg husker bare små glimt, husker at legen stod rundt meg, og tok prøver og satte sprøyter, jeg husker at jeg hyperventilerte, fordi de holdt meg fast, det minnet meg om voldtekten=(

Hele den natten lå jeg til overvåking, jeg husker lite, og det meste jeg har fortalt hittil er ting som andre har fortalt meg!

dagen etter hadde jeg fortsatt utrolig mage smerter! Jeg var helt idiot som drakk så jævlig som jeg gjorde, ting kunne ha gått virkelig gale den kvelden! men takket være gode venner så gikk det greit!

Men jeg slapp ikke ut av sykehuset, For mage smertene var fortsatt der! jeg hadde så jævlig ondt, jeg måtte ta masse forskjellige prøve, det værste av alt var når jeg måtte til gynekologisk undersøkelse! Det var en mannlig lege! jeg satt meg opp på stolen, men når han skulle begynne, jeg bare taklet det ikke, jeg begynte å hyperventlilere og jeg var livredd!

Siden jeg ikke klarte gynekologen første gang så skulle jeg få noe beroligene før jeg skulle til neste gynekolog, men dette var også en mann og jeg taklet det ikke jeg hyperventilerte igjen!

Legene bestemte seg for at jeg var nødt til å ha en gynekologisk undersøkelse, så de måtte legge meg i narkose, for å klare å ta det!

Jeg måtte også ta sånn undersøkelse slik at jeg fikk rør gjennom munnen og ned i magen!

Jeg tok også undersøkelse der jeg fikk røret opp i rompen, men da var jeg heldigvis i narkose!

JEG VAR SYK I 3 MÅNEDER, det var 3 helt jævlige måneder, men inn og ut av sykehuset!

Det som viste se å være i veien med meg, var BETENNELSE på eggstokken og egglederen!

Jeg kan ikke si at dette er direkte følger av voldtekten, men hadde ikke voldtekten skjedd så hadde jeg nok Aldri blitt syk, fordi jeg hadde aldri valgt å drikke meg drita full for å glemme!

Jeg er heldigvis frisk nå, og jeg drikker ikke lengre for å glemme, jeg tar heller ikke for mange hodepine tabeletter! Men jeg har fortsatt lyst til å dø, men jeg lever for familien min og kjæresten min, de fortjener ikke å gråte over meg! Ikke fordi han kåte idioten ødelagte livet mitt PÅ BARE 20minutter FORDI HAN BARE MÅTTE VOLDTA MEG!!!

Faen ta han, jeg ahr virkelig lidd meg gjennom nesten 3 år på grunn av han, jeg ahr slitt fysisk og psykisk, jeg håper han brenner i helvette! Ingen fortjener å bli voldtatt!!!

Hilsen Mindreverdig

57 kommentarer

Trine

18.07.2009 kl.02:09

INGEN fortjener det nei! Jeg f¨år vondt av deg når jeg leser innleggene dine, samtidig så er jeg temmelig sikker på at det gjør deg "godt" på en måte å skrive om dette. Bearbeidelsen av din store store sorg. Det er bare så urettferdig. Jeg vet litt om hvordan det er å drikke bort sorger ja. DET anbefalles jo IKKE, men så enkelt det er i øyeblikket!Nok et sterkt innlegg lkjære deg, fra en sterk person!Tenker på deg...Stor klem i natten..

Therese

18.07.2009 kl.02:15

Sterkt innlegg som får gåsehud til å reise seg på armene mine.Mange velger dessverre alkohol som siste utvei ilag med piller. Men jeg er glad vennene dine tok seg av deg og ikke valgte å la deg være, slik de fleste har en tedens til å gjøre fordi dem tror man bare er for full !Jeg ser du har kjæreste. Kan jeg spørre hvordan det er for deg? Eller, hvordan forhold dere to har?Du har jo kommet en GOD vei når du har en kjæreste som er der for deg. Med tanke på alt du har vært igjennom.Se på de små forandringene og fokuser på de som noe positivt.Jeg sier det igjen, du virker sterk. Fortsett å blogge. Du gir MYE til folk som kanskje har og er i samme posisjon som deg, og en tankevekker til unge jenter og gutter der ute.

Marielle Andersen

18.07.2009 kl.02:16

verste jeg har hørt, utrolig urettferdig. god sommer videre og husk å se min blogg.

18.07.2009 kl.02:21

synes det er helt forferdelig det du har opplevd , og håper også han brenner i helvete hele livet ! det samme skjedde med en veldig nært familie medlem med meg og ingen fortjener noe slikt !

Siriann

18.07.2009 kl.02:21

Pga ferie har jeg ikke vært innom bloggen din så ofte... Men, jeg blir skikkelig lei meg når jeg leser hva du har vært igjennom :'(Må sette meg ned en dag og lese det du har skrevet den siste tiden... Vet liksom ikke hva jeg skal si... En klem til deg fra meg denne julinatten *klem*

Anna Fara

18.07.2009 kl.02:27

Grusomt :/ At noen kan gjøre noe såntberges.blogg.no

Siriann

18.07.2009 kl.02:29

sv: Jeg har det bare bra :) Koser meg masse, selvom jeg er hjemme i "kalde" Norge igjen.Skulle ønske ferien varte litt lengre, men men.. Har bittelitt jetlag enda tror jeg, får ikke sove om natten lengre.. Litt rart med tanke på at Orlando kun er 6 timer bak oss..

Marit Ingrid

18.07.2009 kl.02:31

Tårer i øynene jeg!Voldtekt er noe av det jævligste jeg vet om. Det er ikke noe som frustrerer meg, eller gjør meg mer sint enn voldtekt.Det ødelegger virkelig folk! Å det værste er at de aller fleste voltektsmenn slipper unna med det! 7 av 10 voldtektssaker blir henlagt i Norge. Pga dårlige bevis. Og de aller fleste saker blir ikke en gang annmelt, fordi jenter mener det er deres egen feil. Verden ska ikke være sånn. Vi jenter skal ikke være redd for å bli voldtatt!Jeg vet ikke hva jeg skal si til deg, annet en det at jeg føler med deg, og håper du har det bedre nå. Lykke til videre, og takk for at du deler med oss!

FLORENTHYNA

18.07.2009 kl.02:32

Jeg har selv blitt voldtatt men har vært gjennom så mye annet drit at det tok ikke over livet mitt på den måten. Bare se fremover, det er INGENTING annet å gjøre. Slutt å grine, kom deg opp igjen og lev livet.www.florenthyna.com

Leah renee <3

18.07.2009 kl.02:36

Et sterkt innlegg! Fra en sterk person!

your not alone

18.07.2009 kl.02:36

Sterktinnlegg, og synes du er tøff som skriver om dette. Selv ble jeg voldtatt for 4 år tilbake, noe jeg husker meget godt - og som jeg aldri klarte å si til noen. Mora mi fant et ark der jeg hadde skrevet stikkord, og hun lurte på hvorfor jeg ikke hadde sagt noe. men ting forandret seg for meg, og jeg prøver å la vær å tenke på det. Det er såklart noe jeg sliter med, men gjorde akkurat som du å drakk meg skikkelig dritings på fest flere ganger. Psykologene prøvde å gjøre ting bedre for meg, noe som de virkelig ikke gjorde, og jeg prøvde overdose, selvskading, alt av selvmords forsøk, men jeg klarte til slutt å la være. Jeg synes du er sterk som forteller om din historie på bloggen din. Det er noe som det blir sett på som respekt. Jeg vet at dette blir vanskelig å leve med, men du har mange rundt deg du kan snakke med om nødvendig:-) Stå på videre.

cheetah

18.07.2009 kl.02:38

Hvert innlegg du skriver setter så dype spor. Dette var grusomt å høre. Jeg har faktisk drukket meg så full at jeg har måttet bli pumpet på sykehuset jeg å. Og jeg har også hatt infeksjon i underlivet, ble smittet av offentlig do i afrika, det er det jævligste jeg har vært med på. Men dette tror jeg er verre og da kanskje jeg har en anelse på hvor grusomt det er, derfor ser jeg opp til deg, fordi du er så syyykt sterk!!

Anna Fara

18.07.2009 kl.02:44

du har ikke lyst til å legge meg til som venn? Jeg aner ikke hvordan jeg gjør det skjønner du. Så kan jeg lissom holde meg oppdatert når du skriver nye innlegg. Håper også du har lyst til å følge med på bloggen min :)

Katrine

18.07.2009 kl.02:45

huff, får helt ondt i meg av det du forteller.. ingen fortjener dette!!

mindreverdig

18.07.2009 kl.02:50

Sv: Your not alone, tusen takk for kommentaren, det er virkelig trist å høre, skulle virkelig ønske at jeg var den eneste som var nødt til å oppleve dette, for jeg unner virkelig ingen det! det gjør meg ondt å lese om at dette har hendt deg, og preget deg=(Jeg føler av og til det at å dø er eneste løsningen, jeg føler meg på en måte klar for å dø. men samtidig så har jeg verdens beste familie og kjæreste og de holder meg på en måte i livet!Tusen takk for at du kaller meg sterk=) det varmer, jeg håper virkelig det ordner seg for deg også og at du klarer å ha et så fint liv som du kan=) det unner jeg deg=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

maja

18.07.2009 kl.02:52

Uff, jeg blir så lei meg av å lese hvordan du har det. Å tanken på at du faktisk drikker deg full og havner på sykehuset for å prøve å glemme ting. Jeg synes ekstremt synd i deg. Håper han som voldtok deg får sin straff, å mer! Jeg, personlig.. hadde ALDRI trodd at voldtekt skulle være så ille. Ikke det at jeg trodde det ikke var noe ille at all, men ikke så ille som du forteller. Håper ting orner seg :(

Marit Ingrid

18.07.2009 kl.02:58

Jeg la forresten ut ett innlegg om bloggen din på min.Jeg syns flere burde lese historien din!

Stine

18.07.2009 kl.03:07

Er du utlending? Bare spør.. Ikke vondt ment!! Og en ting til, hvorfor i hælvete anmelder du det ikke? Du skriver bare sånn "ååå, han får gå fri og leve livet blablabla" men du skriver ingenting om du har anmeldt det eller ikke. Dersom du ikke har gjort det er det din egen feil at han går fri og lever livet da, så da har du ingenting å whine for dersom du ikke gjør alt du kan for å gjøre livet hans til et helvete! Såpass burde du skjønne og.

maja

18.07.2009 kl.03:08

Sv: Jeg får tårer i øynene når du sier sånt som at du heller ville at han skulle drepe deg. Jeg kjenner deg jo ikke, men fordeom så synes jeg du fortjener bedre en dette. Du burde ikke ha det slikt. Tenk at dette skal skje en så uskyldig person.. jeg har ikke ord. Jeg håper VIRKELIG at ting orner seg, og at du på en måte kan legge dette bak deg.. fordeom jeg forstår at det er veldig vanskelig. Du er heldig som har så mange som støtter deg, selvom det av å til ikke kan være nokk.

Ida Jørgensen!

18.07.2009 kl.03:10

Jeg har lest bloggen din en gang innimellom, og jeg får så utrolig vondt inni meg når jeg hører om slikt, fordi det er rett og slett ikke retferdig - idet hele tatt. den måten noen kan utsette en annen person for, all dem smerten, jeg syns det er grusomt, og jeg vil bare at du skal vite - at du er helt sikkert et flott menneske, og dugjorde ikke noe galt! du er langt ifra alene, hele norge sitter og leser bloggen din og støtter deg. jeg skal virkelig skrive en anmeldelse på bloggen min (en positiv altså) om denne bloggen, og bringe "budskapet" videre, fordi dette skal virkelig settes en stoppe for!mvh. idajorgensen.blogg.no!

mindreverdig

18.07.2009 kl.03:24

SV: Stine, For det første så er jeg ikke uten lending, tenker du på alle skrive feilene kanskje?Nei jeg har ikke anmeldt det, grunnene til det er fordi jeg ikke aner hvordan han ser ut, for jeg sov da han begynte å voldta meg, og når jeg våknet så slo han meg så mange ganger at jeg ble svimmel og husker lite!Jeg var en redd liten 16åring som nettopp var blitt voldtatt og banket opp, jeg var for svak for å gå til legen, jeg ville bare glemme og fortrenge alt som skjedde! så grunnen for at jeg ikke har anmeldt det er fordi: 1. Jeg aner ikke hvem han er eller hvordan han så ut2. jeg dro ikke til legen for å sikre bevis fra sæden hans!3. jeg takler ikke å måtte sitte å forklare og fortelle hva som skjedde til forskjellig folk!4. hvis det hadde blitt rettsak som det bare blir i 3 av 10 tilfeller, så får voldtektsmannen maks noen måneders fengsel og noen tusen i oppreisning! Det er faen meg ikke en straff en gang! og det å stå å forklare seg, når han jævelen sitter å ser på deg hadde jeg faen meg aldri klart"Det er litt feil av deg å si at jeg ikke kan whine over det! for jeg gjorde en feil etter voltekten og det var å ikke gå til legen, dette er noe jeg virkelig angrer på, men uansett om jeg hadde annmeldt det så hadde det vært for jævlig for meg, og de hadde aldri funnet han uansettHilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Stine

18.07.2009 kl.03:33

Du forteller jo absolutt alt om det i hvert innlegg her, så hvorfor ikke til en lege? Du kan jo også vise bloggen din til legen, så slipper du å fortelle det muntlig? Du burde anmeldt det uansett, det var jo flere folk på den festen? Noen må ha sett han.. Men for all del, du er utrolig modig i det hele tatt, jeg hadde blitt et skikkelig nervevrak om det hadde skjedd meg.. Stå på videre, og lykke til!

Leah renee <3

18.07.2009 kl.03:35

SV: Gjør ingenting,jeg godtok jeg:)Jeg beundrer deg for at du er så sterk å forteller hele verden om det som har skjedd..

mindreverdig

18.07.2009 kl.03:40

Sv: SIlje, det jeg virkelig sliter mest med er å inse at det er JEG som har blitt voldtatt, det at det virkelig har hendt meg det er helt jævlig å innse! og for å kunne snakke med noen lege, så må jeg har klart å innse at voldtekten har hendt meg! Det er det som er så utrolig deilig med denne bloggen, jeg kan skrive det jeg føler og tenker, og etter på så kan jeg lese den og tenke huff stakkars jente, men samtidig så vet jeg at det er jeg som ahr opplevd det, men jeg nekter for meg selv om at det er det som har skjedd meg! Så der er det store problemet! jeg vil ikke være den svake jenten som har lyst til å dø! jeg bare klarer ikke å vide denne bloggen til noen som kjenner meg, det er akkurat som om noen stopper meg, de er vanskelig å forklare, jeg vet ikke om du forstod det=) Jeg har valgt å ikke anmelde det, grunnen til det er fordi det blir for mye for meg, jeg vil la ting som har hend, være hendt! jeg ønsker ikke ¨å måtte ripe opp minnene mer enn nødvendig!Det var bare venninnen min jeg kjente, og hun snakker jeg ikke med, jeg brøt all kontakten med henne etter den kvelden=/Tusen takk for fine ord=) det varmer=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Hilde

18.07.2009 kl.03:42

off får klomp i halsen av dette inlegget.. =/ sitter mer tårer i øynene hvet ikke ka e skal si.. hører ikke deilig ut med den betennelsen! å kjønner at du hyperventilerte da du skute gynnokologgreiene .. de e skumle !...

silje

18.07.2009 kl.06:50

Kjenner jo at tårene presser på... Stå på, du klarer deg nok gjennom dette, du er en sterk person... Ingen fortjener en slik opplevelse

Ingeborg Holden

18.07.2009 kl.08:27

sv: Tusen takk :)

Therese

18.07.2009 kl.10:25

SV: Det er jo forståelig at det blir slik,men det viktigste er jo at du har prøvd / og fremdeles prøver. Han forstår det nok, og det er bra at du har en som stiller opp for deg.Jeg er enig i at sex er noe intimt og fint i et forhold, men LANGT fra det viktigste ! Det finnes mange måter å vise kjærlighet på, annet enn selve sexen, så det skal man jo ikke tenke så mye på. Det handler om å finne løsninger på problemer, ikke se på det faktiske problemet.Jeg klarte meg fint utensex i 2 og et halvt år ilag med eksen min, vi gjorde andre ting. Det er langt ifra det som får to mennesker til å knyttes, og jeg håper du vet det ( selvom jeg tror du er såpass oppegående at du gjør det )Alkohol løser ingenting, men lager KUN mer problemer.Spesielt for dem rundt en. Det gjelder å gå inn i seg selv og finne utav hva man vil med livet.Prøve få orden selvom det ikke er så lett."Happiness depends on ourselves" - som det så fint heter..

Helene

18.07.2009 kl.10:33

Jeg får tårer i øynene av alt du skriver. Det er så sterkt å lese at noen opplever sånne ting :(

M

18.07.2009 kl.11:16

Hei! Sier igjen at du er sterk som deler dette. Jeg holder på for tiden å prøve å bearbeide alle voldtekten(e) overgripene.. så jeg greier liksom ikke å svare på det du skriver for det er så vondt.Men hold ut! KLEM!

hobbit

18.07.2009 kl.11:52

hei likeverdigJeg fikk nå ett enda verre syn på voldtekt... jeg hadde aldri engang forestilt meg at slik kunne skje av det... det sier seg jo selv at folk prøver å glemme på den måten... det er det mange som har gjort.Du er sterkere enn de fleste, og det bør du være stolt overYNWA

Christine

18.07.2009 kl.12:05

Huff, stakkars deg ;s skjønner faen ikke hva probmlemene til folk er! du er veldig sterk og håper det går bedre med deg :)

Christine Corneliussen

18.07.2009 kl.12:47

sv: tusen takk :D

18.07.2009 kl.13:43

Da jeg var 12 skjedde det noe med meg, jeg vet ikke hva fordi jeg husker ikke noe. Det eneste jeg husker var at jeg ble dradd bakover, og plutselig sto jeg utenfor døren til musikkskolen, der jeg skulle, og jeg hadde ett langt kutt på låret mitt, og har fortsatt arr. jeg har aldri fortalt det til noen, og kommer aldri til å gjøre det, men det å skrive dette hjalp litt. Du skriver om hvor gjerne du vill glemme, men jeg vill huske. Jeg hater det å ikke vite hva som skjedde i de 15 min. av mitt liv. Etter det har jeg hatet å bli tatt på skuldrene!Jeg vet dette ikke hadde noe med innlegget ditt å gjøre, men det var godt å få det ut!

mindreverdig

18.07.2009 kl.13:49

SV Det gjør meg utrolig ondt å lese at du har opplevd det samme som meg, jeg kjenner jeg får en stor klump i magen, og tårene presser virkelig på! du var bare 12 år gammel, det er helt for jævlig!!! hvor gammel er du nå?jeg syntes du er sterk som skriver om det til meg, takk for at du deler dette med meg! det at du holder dette inni deg, det er helt forståelig, jeg tenkte akkurat som det, det gikk over 1 år før jeg ikke klarte å holde det inni meg lengre, så jeg var nødt til å fortelle det!Jeg anbefaler deg til å skrive om det eller snakke med noen, for det kan virkelig hjelpe, spesielt når du syntes det å skrive på bloggen min hjalp deg, så bør du fortsett å skrive=) og la det komme ut!hvis du ønsker å snakke med meg, kan du legge meg til på msn eller sende meg en mail, du velger selv om du vil være anonym eller ikke! men her er iallefall adressen hvis du er interessertmindreverdig@hotmail.comHåper virkelig at ting ordner seg for deg=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

mooremiri

18.07.2009 kl.14:08

sV. tuusen takk for det =)=) hehe! skal si det til henne=)

Linn Maria

18.07.2009 kl.14:17

sv: Hjertelig takk!Har vært inne og tittet på bloggen din flere ganger, men somler med å få kommentert. Du skriver så sterkt, og jeg blir så forbanna over at det finnes mennesker som tar seg den friheten å ødelegge et annet menneske kun for å tilfredsstille seg selv. Ingen, absolutt ingen, fortjener det du har vært igjennom!

18.07.2009 kl.14:21

SV: jeg er nå 15 år.Jeg har prøvd å fortalt det til noen som jeg har skjent hele livet mitt, men jeg finner aldri de riktige ordene. De to årene etter det hadde jeg skyldfølelse. Jeg gikk rundt og trodde at alt var min feil, jeg gjør det også litt nå.Det hadde aldri skjedd hvis jeg ikke hadde gått den veien, og det hadde aldri skjedd hvis jeg hadde gått 5 min. tidligere som jeg skulle. Jeg tenker slik hele tiden, men prøver å fortelle meg selv at det var ikke min skyld. Men jeg klarer aldri å forstå det!Noen ganger jeg drømmer jeg om en lukt som minner meg om akkurat denn natten. Jeg drømmer lukten av alkohol. Jeg drømmer mer også, men når jeg våkner husker jeg kun at jeg står forann musikkskolen, og prøver å forklare musikk læreren hvorfor jeg var sen. Jeg har bestandig hatt lyst til å fortelle dette til noen, men har også bestandig ikke hatt lyst, hvis du forstår.

mindreverdig

18.07.2009 kl.14:31

SV: Det at du nesten har holdt det helt for deg selv i omtrent 3 år, det gjør meg virkelig ondt! jeg forstår deg virkelig at er vanskelig å finne de rette ordene=/ for jeg føler at det ikke finnes noen rette ord. alt som har med voldtekt å gjøre er helt absurd! Jeg vet hvordan det er å ha skyld følelse, det er ikke noe kjekt, jeg hadde også utrolig mye skyld følelse i begynnelsen og jeg tenkte akkurat som deg, hva om jeg ikke hadde gått der? hva om jeg tok en seinere buss! men jeg har prøvd å lære meg selv, at NEI DETTE ER IKKE DIN FEIL, men det er så utrolig vanskelif å innse! metoden jeg brukte på for å ikke føle meg så skyldig var rett og slett likegyldighet! for man kan dessverre ikke endre på noe som allerede har skjedd! så når jeg fikk tankene opp i hodet mitt om, hvorfor tok jeg ikke bussen litt seinere, så tenker jeg ikke over det, jeg svarer lisom ikke på spørsmålet for meg selv, jeg bare ignorerer det så godt jeg kan, fordi det betyr virkelig INGENTING! og det endrer heller INGENTING!Drømmer eller mareritt har jeg også, det som du sier er nok veldig normalt, jeg har ikke noen lukt jeg forbinder med det, men jeg gjenopplever voldtekten flere ganger daglig, når jeg er våken og å når jeg sover! Jeg aner ikke hva man skal gjøre for å slippe! men jeg går på sove piller, og da slipper jeg de verste tankene, bildene og gjenopplevelsene=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Kim Norheim

18.07.2009 kl.14:31

Du fortjener virkelig den 92 plassen :) Kanskje høyere opp også :)Takk for kommentaren :) Du som fikk meg til å skrive om det :)

silence

18.07.2009 kl.14:47

sv: nå er det nesten 50/50

Aylana Maritha Fjeldstad

18.07.2009 kl.15:04

sv: Jeg hadde skjønt det om jeg nettopp hadde fødet eller så. Men det er nå snart 4 år siden, å det er først nå jeg har fått skikkelig forbrenning. Å faktisk kan bruke str jeg brukte før jeg ble gravid. Som 48 - 44 i stede for 54 liksom ..Til og med str L er forstort i bukser. De sklir av meg.. å da lurer jeg på hvordan noen kan tro jeg er gravid ?* oppgitt * Men takk for at du bryr deg :)

Maria Bergli

18.07.2009 kl.15:15

Sv; tusen takk : )

Lene Duus

18.07.2009 kl.15:19

sv; ja hvertfall med samme ring ;o

Renate

18.07.2009 kl.15:19

SV; Tusen takk. Jeg håper på det jeg også. Men man vet jo aldri...

Burka Malene

18.07.2009 kl.15:21

sv: tusen takk. Det har du også, og jeg syns der virkelig stort av deg å stå frem på denne måten. Greit nok at du er anonym, men det er vel en befrielse for deg selv regner jeg med? Ble denne voldtektsmannen noen ganger funnet og satt til retten? Jeg er utrolig stolt av deg at du holder ut, og jeg trenger ikke kjenne deg for å kunne være ærlig å si det altså. Stå på :)

Ida Victoria

18.07.2009 kl.15:33

Sv. Tusen takk :-)For en utrolig jente du er! Får helt gåsehud av innleggene dine. At noen kan være så jævla rasshøl er uvirkelig. Jeg klarer ikke sette meg i situasjonen din, det er utenkelig for de som ikke har opplevd det!

Eilin Cecilie

18.07.2009 kl.15:51

SV; du burde virkelig lese bøkene, de er utrolige.

Lene Duus

18.07.2009 kl.17:36

sv; ja det er det. skikkelig tamt her idag!:psikkert pga ferie osv!:)

« clickclack

18.07.2009 kl.18:13

Jeg får virkelig gåsehud av bloggen din. Jeg vet ikke hva du går igjennom men jeg verden er idiotisk og fucka. Ofte, veldig ofte, det er også veldig modig gjort å skrive dette. Nå skjønner kanskje andre hvordan det er etter man har blitt voldtatt.Jeg håper det skal gå bra med deg.

Camilla

18.07.2009 kl.19:05

jeg syntes virkelig synd på deg, det er fælt at noen må gjennomgå noe sånt. jeg sitter og skjelver så jeg vet ikkehelt hva jeg skal skrive. men jeg syntes egentlig du virker sterk, og det er utrolig bra du har holdt ut. jeg har sitti og lest mellom alt du har skrivd og det er utrolig hvordan folk kan være.. Håper virkelig det går bedre med deg etterhvert. på grunn av det som har skjedd fortjener du det beste. lykke til!

xyzæøå

18.07.2009 kl.19:47

For en dritt han personen som voldtok deg er. Han kan umulig ha noe å tenke med. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg har ikke opplevd noe sånt selv, men har opplevd andre ting som har satt spor, og som ofte kommer som mareritt om natten. Håper det går bedre med deg og med andre som er blitt utsatt for sånne ting. Lykke til.

jennyph.blogg.no

18.07.2009 kl.21:52

det er jo bare helt jævlig hvor mye du må leve med dette. ingen bør få oppleve å bli voldtatt, det er bare jævla drittsekker som voldtar jenter/damer. får helt gåsehud av å lese dette, og når du skriver det her føler du deg mer fri enn å gå rundt å tenke på det hele tia. du er veldig sterk føler jeg, som har gått gjennom dette i 3 år (?) bra ! og stå på :) håper at det går bra med deg og dere flere der ute som er utsatt for sånne ting ;)

Michelle

18.07.2009 kl.23:07

Heihei. syns det han drittsekken gjorde er helt foor jævlig!Blir bare sur av å tenke på han som gjorde dette mot deg og alle andre drittsekker!Jeg har lest noen få innlegg, men ikke alle.. et spørsmål.Har du politianmeldt han?? snakket med han styggingen? ;s

Malin

18.07.2009 kl.23:12

huff'a meg. jeg grøsser litt av dette. Det å bli holdt igjen av to menn, etter en voldtekt er jo ikke lurt. det var bra at det ordnet seg. jeg synes virkelig synd på deg, men å drikke er ikke den beste løsningen. men det ser ut som du lærte noe av :) du er virkelig unik som orker, klarer og VIL skrive om dette ute i offentligheten. jeg beundrer deg for det, og du er virkelig sterk og livsvillig tror jeg nok. men du bør prøve og få det til at du vil leve for din egen del, og ikke bare for familie/venner/kjæreste. det betyr like mye for dem at du vil leve, som at du lever. tror jeg da. håper fortsatt på at dette kan bli glemt en dag, og at den livsglade jenta du var før kommer ut til verden igjen. det hadde væt fantastisk, selv om jeg ikke kjenner deg. menn kan være forferdelig, og er vedlig desperate. værtfall noen av dem. jeg føler med deg, og sex er faen meg ikke alt her i livet? skjønner ikke hva disse kriminelle tenker med, eller om de tenker i det hele tatt! tenk å ødelegge et helt menneske på 20 MINUTTER! det er sykt, og ikke minst forferdelig! de er bare tragiske, og fortjener og miste understellet sitt, UTEN BEDØVELSE! jeg virker kanskje sur, men det er på sånne menn som disse. stakkar deg, jævla de! : - )

sandra :-)

18.07.2009 kl.23:35

fyfaen. jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. og jeg mener det, jeg gråt når jeg leste dette. jeg kan selfølgelig ikke forestille meg hvordan det var / er. men jeg skjønner at det må være heelt jævlig ! og jeg beundrer deg for at du klarer å skrive om det , å at du har kommet så langt. at du forsatt lever , å at du gjør det for familien din. du er virkelig sterk, og jeg håper du skjønner selv, at det er jævla bra gjort ! :) og jeg skjønner at du sikkert tenker at hvorfor måtte det skje akkurat DEG , osv , men det er det nok ingen som har svaret på. og at den jævla mannen som gjorde dette mot deg, klarte å gjøre noe sånn , er også helt sykt. sånne mennesker som det der, burde fått lide 1000 ganger så mye som det du gjør nå, for du har ikke gjort NOE , som får det til å fortjene dette ! jeg håper du en gang, klarer å legge dette bak deg , og får ett langt å fint liv :-) selv om det alti kommer til å være med deg , så kommer det til å gjøre deg utrolig sterk ! lykke til ! :)

Malene Bue

20.07.2009 kl.15:33

Stakar deg, aner ikke hva jeg skal si! Glemte å spørre om jeg får lov til å referere til din blogg i et innlegg jeg planlegger å skrive om temaet. Tenkte jeg skulle skrive litt om Voldtekt generelt og oppfordre jenter som har opplevd det til å lese bloggen din slik at de får vite at de ikke er alene. Men bare hvis det okay for deg selvfølgelig :)

Skriv en ny kommentar

hits