Jeg ser Voldtekten, som om den var i går=`(

Tusen takk for alle fine og støttende kommentarer, og ikke minst, takk for at så mange besøker bloggen min,

Jeg ligger faktsik til min store overaskelse som nr 51 på mest besøkte blogger=)

Lexandra.

19.jul.2009 kl.02:26

jeg har et lite spørsmål, setter pris på om du svarer i neste innlegg :) :

Det begynner og bli en god stund siden hendelsen skjedde nå, men ser du saken som den var i går? er det like jævlig nå som det var da hendelsen skjedde?

Jeg fikk denne kommentaren, og jeg har tenkt å svare med et innlegg siden hun ba om det=) Hvis noen av dere andre ønsker at jeg skal skrive et innlegg om noe dere lurer på, så bare skriv det i kommentar feltet=) så skal jeg svar så godt jeg kan=)Ja det er en god stund siden voldtekten skjedde, snart 3 år!

Om jeg ser saken om den var i går?

Som jeg ahr sagt tideligere så prøvde jeg å glemme og fortrenge voldtekten rett etter det skjedde, jeg klarte det til en viss grad, men et år seinere så klarte jeg ikke mer, det ble for mye for meg, og kjæresten min fikk vite det! I det 1året så klarte jeg å leve med det, men etter jeg fortalte kjæresten min om det såble minnene mye tydeligere, og jeg begynte å gjenoppleve det som skjede sammen med at det kom masse onde bilder opp i hodet mitt.

Minnene har bare blitt vondere og vondere etter som tiden har gått, og jeg gjenoopplever voldtekten flere ganger daglig! så Ja jeg ser saken som om den var i går, Jeg føler at han voldtar meg om og om igjen i hodet mitt. og det blir verre og verre for hver gang det skjer, for det blir mer og mer detaljert jo flere ganger jeg gjenopplever det! Jeg vet at han ikke voldtar meg igjen og igjen, men det er den følelsen jeg har og får, Når det skjer så må jeg virkelig ta meg sammen, for som oftest så er jeg ute med venner eller på jobb, og det er en utrolig ekkel situasjon, jeg vet ikke om jeg helt klarer å beskrive det, men det er som om jeg fryser til is inni meg, og jeg kjenner tårene presser på og jeg vil skrike Nei, Stopp ikke gjør det. men det kan jeg ikke fordi da vil de rundt meg tro jeg er gal. så det jeg gjør når gjennopplevelsene kommer, jeg stikker meg selv med noe spist eller klorer meg, bare for å forstå at DET SKJER IKKE, at det bare er inni meg! jeg vet at det ikke skjer men jeg føler det skjer!


Er det like jævlig nå, som det var da hendelsen skjedde?

Jeg vil si at det er mye jævligere=`( for da det skjedde så gikk det ikke helt opp for meg, jeg hadde det jævlig ondt og jeg slet, men det var på en måte et åpent sår som jeg abre lot gro! Det som ahr skjedd i ettertid er at når voldtekten ahr kommet opp som tema, så er alt mye verre. jeg angrer på at jeg ikke bestemte meg for å gjøre noe med det med en gang. Det jeg pleier å si når jeg skal forklare hvordan det er, er at: Det var et utrolig dypt sår, som jeg bare lot gro, men jeg renset det ikke før jeg lot det gro, og det gjorde slik at det kom betennelse i det, og når du får betennelse så gjør det utrolig mye ondrer, for da må du stikke hull på betennelsen for så å gå ned i såret og renset det!
Håper dere forstod hva jeg mente, i såfall alt er mye verre når jeg måtte ta det opp igjen!

Så ja jeg vil si at det er mye jævligere nå, for nå har jeg det virkelig ikke bra med meg selv, jeg har for å være ærlig bare lyst til å dø=`(

Jeg føler alt har blitt til et problem for meg, etter voldtekten jeg føler ikke at jeg fungerer i noen sammenhenger, noen sier at jeg har blitt fjern og spørr meg hvorfor jeg ikke hører etter når de snakker. grunnen til det er at jeg ikke klarer å fokusere, elelr konsentrere meg! når jeg ser på tv, så kan jeg sitte å glo i flere timer, og hvis noen spør meg, hva tv programmet handlet om, så har jeg rett og slett ikke peiling. jeg har alt for mange tanker og følelser inni hodet mitt, de forstyrrer livet mitt til de grader, Jeg prøver å få alle tankene og følelsene ut på bloggen, men jeg føler ikke at jeg får det helt til!

Jeg ahr bare lyst til å skrike og hyle for jeg ahr det så ondt, men jeg klarer liksom ikke å skrike og hyle uansett hvor mye jeg vil! det eneste jeg klarer er å la tårene renne, eller klarer og klarer de renner jo av seg selv=`( faen i dag har vært en trist dag, jaja

Tusen takk for at dere tok dere tid til å lese innlegger, det setter jeg utrolig stor pris på

Hilsen Mindreverdig=/


25 kommentarer

Ane Moseidjord.

20.07.2009 kl.19:48

Før jeg begynte å lese bloggen din, trodde jeg ikke voldtekt var så ille. Men jeg ha virkelig skjønt at det er helt grusomt. Jeg syns du virker som ei veldig tøff jente. Og jeg håper alt ordner seg for deg en dag... Stå på !! :-)

Charlotte

20.07.2009 kl.20:20

Vet hva du mener. Stå på, lykke til så masse.. Stor klem fra meg

Silje

20.07.2009 kl.20:21

oi, dette var utrolig sterkt å lese. jeg føler på en måte med deg, for jeg vet veldig godt hvordan det er å ha det vondt inni seg, uten at noen andre vet det. eller, de vet det, men de kommer ikke gjennom muren som du har bygd opp. men nok en gang, jeg syntes du er utrolig. du skriver om voldtekten på en måte som gjør det mer ekte for oss som lever det. og hvertfall jeg har fått bilder i hodet når jeg har lest innleggene dine. jeg blir så lei meg på dine vegne, og det er ikke få ganger tårene har trillet mens jeg har lest innleggene dine. seriøst, ingen fortjener å bli voldatt samme hva de har gjort! for de blir skadet for livet! men du er jo et levende bevis på at selvom man har det forjævlig, kjemper du!og jeg er så glad for at jeg fant denne bloggen. den gir meg styrke til å kjempe mot problemene, og du har på en måte blitt et av de menneskene jeg ser opp til. " Det var et utrolig dypt sår, som jeg bare lot gro, men jeg renset det ikke før jeg lot det gro, og det gjorde slik at det kom betennelse i det, og når du får betennelse så gjør det utrolig mye ondrer, for da må du stikke hull på betennelsen for så å gå ned i såret og renset det! "> jeg skjønte veldig godt hva du mente med det, og du beskrev det veldig godt!men vær så snill, ikke tenk på at du vil dø. du har en kamp du skal kjempe, og du skal ikke gi deg! du får ikke lov. du har kommet så altfor langt til det! virkelig. og hvis du trenger, skal jeg hjelpe deg på veien. selvom jeg egentlig ikke kjenner deg, føltes det på en måte som at jeg kjenner deg. for vi har begge opplevd ting, og jeg tror det kan hjelpe oss begge å snakke sammen, dele opplevelser og ikke minst gi hverandre råd. og du får hvertfall ikke lov til å gi opp!

Charlotte

20.07.2009 kl.20:25

SV: Du fortjente egentlig en lengre og trøstende kommentar, men ser mange andre har kommet med lange fine kommentarer. Har litt dårlig tid nå skjønner du. Men tok meg helt klart tid til å lese innlegget ditt to ganger.. Ja, hørt at vi ligner ett par ganger :) Godt å høre at dere to har ett godt forhold. Prater du med moren din om voldtekten eller?

Janikke

20.07.2009 kl.20:25

STÅ PÅ!! vet at det er vanskelig, jeg har opplevd det selv, men du klarer det til slutt. det du må si hver morgen i speilet er: Jeg er vakker, og det var ikke min feil(voldtekten)! jeg ble voldtatt for 9år siden, men nå har jeg fått masse støtte av familie og kjæreste! jeg elsker livet, men av og til kommer det onde tanker i hodet. og da må du bare si: jeg er vakker, det var ikke min feil! det hjelper! hjalp hvartfall for meg :)GO GIRL! ;)

KRISTINA-LISE

20.07.2009 kl.20:26

Veit korleis du har det :/ Men stå på :D

Frida

20.07.2009 kl.20:28

haha, taper

Victoria Rinde

20.07.2009 kl.20:32

trist trist trist, uff;( får ikke frem et ord jeg!

Anne panda

20.07.2009 kl.20:35

dette var sterke ord, men jeg tror dette faktisk viser folk hvor gal en slik hendelse er og hvor mye den kan ødelegge! Du er sterk som klarer å gå gjennom tiden etter!

Janne

20.07.2009 kl.20:38

Frida: hvem er taper? hvet moren din om dette? klarer du å snakke med henne om det ? eller er det kun du som hvet om voldtekten? :O :(

MetteKristin

20.07.2009 kl.20:45

Huff, ikke bra å lese dette. Det er virkelig ikke noen burde oppleve! Du må bare vite at det er mange, mange mennesker som støtter deg og du er sterk!

Jente15

20.07.2009 kl.21:18

Jeg ville bare at du skulle vite at du er en sterk person. Og at du er en inspirasjon. Og at jeg tror du hjelper MANGE med å fortelle om det. Jeg har ikke opplevd det samme, så jeg skal ikke si at jeg vet hvordan du har det, men jeg håper du får et bra liv videre. Det er den beste hevnen. Å vise at man kommer seg videre.

Charlotte

20.07.2009 kl.22:14

SV: Ja, forstår. Bare lurte på om dere var så "close". Ha en fin kveld! liker bloggen din VELDIG godt. :)

camilla ness

20.07.2009 kl.22:27

det er bare til å snakke :) jeg er her jeg :)

Leah renee <3

20.07.2009 kl.22:28

Huff! Du virker som en veldig sterk jente!! Så du klarer nok å komme deg gjennom det selv om det er en forferdelig ting som har skjedd.. du kommer nok til å vokse å bli et eldreog sterkere menneske enn den du var: )

hobbit

20.07.2009 kl.22:52

hei likeverdig.jeg synes bare mer og mer synd på deg for hvert innlegg som du skriver. eg ser det er tungt. men jeg vil bare si at jeg håper du får det bedre etterhvert, og jeg tror du får det bedre etterhvert.hold on, be strongYNWA

Karianne

20.07.2009 kl.22:53

Du er utrolig sterk, beundrer mennesker som deg ! Men ALDRI si at du er mindreverdig.. For det er du ikke :-)

HanneEmilie

20.07.2009 kl.22:54

*bows*Jeg hadde aldri klart å skrive om noe slikt og fortalt det til andre.Selv om jeg ikke har hatt en slik opplevelse kan jeg fortsatt tenke meg hvor fælt det er og hvor mye den opplevelsen måt ha forandret deg..*pats on head* You Go GIRL, be a little proud of who you are :Dp.s thank yah, for din komentar på min blogg ;)

cheetah

20.07.2009 kl.23:15

Uff, jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg tenker mye på deg. Seder deg varme tanker.

M

20.07.2009 kl.23:27

Takk det samme. Det er ikke enkelt det du skriver om. Men jeg ser alt, hver detalj hver dag, prøver å glemme. Men jobber med det. Uten behandling vil jeg ikke lære meg å komme over det / å lære meg å leve med det. Jeg klamrer meg fast til behandlingen.

Silje

20.07.2009 kl.23:37

sv: herregud, det er ikke noe å takke for. det er jeg som er heldig som fant bloggen din. du gir meg inspirasjon til å fortsette, tusen takk! :-)

helt anonym

21.07.2009 kl.01:27

jeg vil bare si at jeg vet hvordan det er. jeg vet hvordan det er å føle seg skitten og ikke å tørre å si det til noen. Jeg ble voldtatt av to som jeg kjente veldig godt for noen år tilbake, men noen ganger kommer hele hendelsen tilbake i detalj. jeg vet at det høres helt usannsynelig og idiotisk ut nå, men: det blir bedre, jeg sier ikke at det blir helt bra, for det blir det aldri. jeg fikk hjelp ca 6 mndr etter det skjedde, og bare det å kunne fortelle om hendelsen til en ukjent person, en person som ikke kjenner deg eller den som gjorde det føles utrolig godt. Bare det å kunne gråte ut, ikke bare holde det inni deg. Stå på, jeg har ikke lest alle innleggene dine enda, men jeg håper du får hjelp. Lykke til vidre.

mindreverdig

21.07.2009 kl.01:30

SV: Helt anonym, tusen takk for at du deler din historie med meg, og tusen takk for at du viser at det finnes en vei mot noe bedre, takk for motivasjonen og inspirasjonen tusen takk=)Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Juliet

24.07.2009 kl.01:31

Jeg skjønner akkurat hvordan du har det. Jeg har selv blitt voldtatt, og navnet du bruker "midreverdig" er sånn jeg føler meg... Jeg lurer på om du har en mail hvor vi kan prate litt? For jeg kjenner ingen som har gått gjennom det samme som meg...

11.08.2009 kl.06:41

Jeg er bare så jævlig jævlig lei meg for det som har skjedd, jeg finner ikke ord engang:( Jeg har bare lyst til å holde deg kjempehardt og passe på at ALT skal bli bra igjen for deg!

Skriv en ny kommentar

hits