Kampanje, SAMMEN MOT VOLDTEKT!

Jeg har tenkt i noen dager nå, jeg har tenkt veldig mye på, hva jeg kan gjøre som person for å forhindre flere voldtekter! Jeg ønsker virkelig å bruke bloggen min til akkurat dette, jeg håper dere støtter meg!

Jeg vil Starte en kamp, og den vil jeg starte akkurat nå! Kampanjen som jeg har startet i dette øyblikk heter:

SAMMEN MOT VOLDTEKT!Jeg har bestemt meg for å spørre dere!

Hva mener DU må til for å hindre voldekter i å skje?

Jeg har begynt med å skrive ned noen av de punktene jeg syntes er viktig, i kampen MOT VOLDTEKT! Hjelp meg med å gjøre denne listen mye lengre (skriv hva du mener i kommentar feltet, så tar jeg det med i denne listen):

 • Jeg Mener at alle jenter Burde fått gratis selvforsvars kurs,
 • Jeg syntes voldtekt burde blitt et tema som folk snakker mer om, slik at folk kan forstå hvor jævlig det er!
 • Jeg vil få voldtekt frem i media, Hvorfor skal det være tabu?
 • Norge må innse at voldtekt er blitt et stort samfunnsproblem, det må gjøres noe med!
 • VI kan ikke lengre bare sitte i ro å ser på at flere og flere jenter Blir ødelagt
 • Men det er også viktig å merke seg at også gutter blir utsatt for voldtekt!
 • Jeg syntes vi skal begynne å kjempe, jeg klarer ikke å kjempe aleine men hvis DU hjelper meg, så kan vi sammen klare å lage en stor kampanje, og få folk til å forstå at NÅ MÅ NOE GJØRES!

 • 21 PERSONER ER HITTIL MED PÅ KAMPANJEN!


 • Kamillemor mener:. Jeg syns straffen skal heves betraktelig mye, det skal virkelig svi for vedkommende og skremme andre fra å voldta !


 • cathsverden jeg støtter meg til strengere straffer for voldtekt. det SKAL svi!

 

 

 • Ane Jeg er med! Den dag i dag er det jo enkelt for voldtekts"takeren" å slippe unna, det bør det bli satt en stopper for!

 

 • Marie Det burde helt klart bli større konsekvenser for de som utfører voldtekten!

 

 • Stine Voldtekt er en sak som bør tas mer opp, og det er ingen tvil om at straffen er alt for lav. Hele rettssystemet i landet vi bor i er rett og slett for dårlig.

 

 • Marte jeg syns at regjeringen og politiet burde gjøre noe mer for å stoppe dette.

 

 • Sissel staffen for voltekt bør økes, med FLERE år!
  det bør skrives mye mer om det. Det burde også bli mer tatt opp på skolene, slik at folk veit hva det er og hvor grusomt det er og hva men skal gjøre om noe slik hadde skjedd.

 

 • Anette Strengere straff! Det ødelegger mer for pesonen enn mange tror!

 

 • Charlene de burde gjøre noe med rettssystemet her i landet! mange jenter TØR ikke å anmelde voldtekt, fordi de sjeldent får medhold i saken sin! Men helt enig i at straffen burde være mye strengere

 

 • Janne er med! gratis selvforsvarskurs er bra! å laaang fengelstid, ca livstid

 

 • hobbit straffen burde vært VELDIG mye høyere, i tillegg burde jo folk bli mer advart om hva som skjer med offeret. de som voldtar KAN jo ikke vite hva det gjør med en person. Selvforsvar for både gutter og jenter.

 

 

 • Malene Bue Flere kvinner inn i rettssystemet, Mannelige dommere har en uavene med å ta parti og jeg er 110% med på denne kampen

 

 • Elise Klausen Jeg skal helt sikkert være med på kampanjen, uansett!

 

 • Silje tema blir VOLDTEKT - ØDELEGGELSE AV LIV?
  selvfølgelig er jeg med!

 

 • cheetah  Jeg syns straffen skal heves betraktelig mye, det skal virkelig svi for vedkommende og skremme andre fra å voldta !

 

 • VOE Jeg synes at hver eneste troverdig anmeldelse burde bli tatt seriøst opp av politiet. Jeg støtter deg virkelig

 

 • Maren Myhre Jeg syns politiet skal begynne å ta tak i flere saker ! man leser hele tiden om jenter/gutter som anmelder saken, men så blir den hennlagt! Jeg syns flere skal bli oppmerksomme på akkuratt denne saken. Det skal ihvertfall ikke være tabu. Og selvforsvar kanskje i skolen!

 

 • Therese ... 

  • Jenter OG gutter bør få gratis selvforsvarskurs, gjerne gjennom ung.skoler. Ta de vikigste triksene for å komme seg unna ulike grep voldteksperson gjør
  • Voldtekt og sexundervisning bør gå under det samme. Skoler bør bli mer opptatt av å snakke om slike temaer og kanskje leie inn folk som har god greie på disse to temaene. Ikke bare sette på en film og tro elever følger med. Foreldre bør også i god tid sitte seg ned å snakke med barn om slike ting!
  • Er enig med deg om å få slikt frem i media. Voldtekt er IKKE ok, og det burde være mer fokus på problemet, som du også sier er blitt et samfunnsproblem.
  • Strafferammen på voldtekt, hva er det nå? Noen som vet det?Jeg mener straffer i Norge er ALTFOR små. Og jeg er lei av at folk sier at unger som blir sendt i fengsel blir ødelagt osv osv og må få tilbud og hjelp. Hva med personer DEM har ødelagt da?
  • "Ikke bruk krig mot krig" - men straff skal gies til dem som begår straff - deretter gi dem hjelpen de trenger for å unngå å begå slike straffer igjen !!
 • Kristin Det burde bli enklere å anmelde voldtekt. Og en bør føle at en ikke er aleine i systemet. Kanskje et samarbeid med en rådgiver/psykolog som kan følge en igjennom rettsvesenet kan gjøre det lettere?Vis gjerne din støtte og Skriv et innlegg om Dette, kopier gjerne det jeg skriver, og vær med i Kampen mot voldtekt!!!

83 kommentarer

Lill Renate

22.07.2009 kl.20:06

Utrolig bra, jeg joiner jeg. Du vet hvorfor også :) er drit lei av alt, at ingen gjør noe med det eller prøver å hindre det.

Kamillemor

22.07.2009 kl.20:07

Hei.Så bra innlegg, veldig viktig å belyse dette.Jeg syns straffen skal heves betraktelig mye, det skal virkelig svi for vedkommende og skremme andre fra å voldta !

emmieverlasting...

22.07.2009 kl.20:19

Ett virkelig bra innlegg!
fin blog- og bra skrevet! :) stikk også innom min blogg, og les om livet mitt i Portugal :-)

Cathrine

22.07.2009 kl.20:59

Er så enig i innlegget ditt. spesielt i den siste linja kamillemor har sagt. i norge i dag er det jo omtrent ingen straff for å voldta, da er det jo ikke rart det skjer igjen og igjen. det virker jo omtrent som om det er lovlig. jeg støtter meg til strengere straffer for voldtekt. det SKAL svi!

Torbjørg

22.07.2009 kl.21:00

Jeg skjønner deg godt, og synes det er fantastisk at du er så åpen om det som har skjedd med deg. Satt tårekvalt når jeg leste bloggen din igår, men jeg klarte ikke å skrive noen kommentar, for jeg vet hvor jævli alt føles, jeg har vært i samme båt og sliter fortsatt, men alt har blitt smått bedre, siden det nå er 4 år siden. Jeg var 14 år gammel da det skjedde, eksen som gjorde det. Jeg lurte på om jeg kan skrive ett innlegg om din blogg, hva den handler og og skrive på en måte støttende innlegg?

lene

22.07.2009 kl.21:05

bra innlegg. og de punktene var veldig viktige synes jeg :)

unsecreto- En eskortes dagbok

22.07.2009 kl.21:06

Sv: Tusen takk for støtten!

the big book

22.07.2009 kl.21:06

bra skrevet ;))

jeanette21

22.07.2009 kl.21:07

Veldig bra skrevet, jeg er med!!

Ane

22.07.2009 kl.21:09

Jeg er med! :) Utrolig bra. Som du sier, voldtekt burde virkelig settes mer fra i media, det er noe man bør sette alvorligere konsekvenser for. Den dag i dag er det jo enkelt for voldtekts"takeren" å slippe unna, det bør det bli satt en stopper for!

jeanette21

22.07.2009 kl.21:12

Jeg har skrevet et innlegg på bloggen min om dette

Marie

22.07.2009 kl.21:13

Veldig bra innlegg, kjempe bra skrevet, jeg er helt enig at man burde gjøre noe med voldtekten, det ekke bra at jenter (og gutter) skal bli helt ødelagt, også er det ingen som gjør noe med det, helt forferdelig! Det burde helt klart bli større konsekvenser for de som utfører voldtekten!

Stine

22.07.2009 kl.21:17

Du virker som en utrolig flott jente, som har måtte oppleve alle jenters mareritt! Voldtekt er det jævligste noen kan oppleve, og jeg beundrer deg virkelig for at du skriver om følelsene dine på denne måten! Og jeg blir trist og lei meg når jeg leser om det du har opplevd. Jeg håper du står på videre, og er stolt av deg selv som er så sterk! Voldtekt er en sak som bør tas mer opp, og det er ingen tvil om at straffen er alt for lav. Hele rettssystemet i landet vi bor i er rett og slett for dårlig.

Hedvig

22.07.2009 kl.21:31

Utrolig bra at du skriver om dette!

silje (:

22.07.2009 kl.21:34

Hallo!Jeg skjønner frustrasjonen din utrolig godt. jeg leste lenger ned i dine tidligere innlegg hva som hadde hendt,og jeg kjent kvalmen bølga opp med en gang ;s Du har en ganske viktig blogg,det får meg til å tenke. Jeg synes utrolig synd på deg, og jeg håper du kommer over det her en dag! Det samme med kjæresten din.Og at alt blir bra for deg igjen!Jeg har også litt negativ kritikk. Ikke ta dette innpå deg, men jeg synes det er veldig mye "banning" og "stygge" ord i innleggene dine.. Du skriver også på dialekt,som kan være vanskelig å lese.Så hvis du hadde delt opp litt, kanskje sluttet med de banneordene,og heller skrevet noe annet.. Som kanskje ikke treffer så fryktelig hardt. Jeg skjønner hvor frustrert du er! Virkelig!Men bloggen din blir så mye enklere og følge med på hvis du deler opp linjene,skriver på bokmål og ikke banner så mye med store lange ord :) Jeg er også kristen,derfor jeg reagerer ¨på skrivemåten din,selv om jeg skjønner hvor dypt du vil utdype at du hater denne personen!Lykke til videre!

Marte

22.07.2009 kl.21:37

jeg syns at regjeringen og politiet burde gjøre noe mer for å stoppe dette. jeg synes det er i hvertfall noen burde begynne å stoppe dette.

Sissel

22.07.2009 kl.21:45

Som du skriver: staffen for voltekt bør økes, med FLERE år!det bør skrives mye mer om det. Det burde også bli mer tatt opp på skolene, slik at folk veit hva det er og hvor grusomt det er og hva men skal gjøre om noe slik hadde skjedd. digger bloggen din: ) kjempe bra innlegg!

Anette

22.07.2009 kl.21:51

Strengere straff! Det ødelegger mer for pesonen enn mange tror! ;-)

Charlene

22.07.2009 kl.22:10

oG ikke minst, de burde gjøre noe med rettssystemet her i landet! Utifra det jeg har hørt (søstera mi studerer juss) så er det mange jenter som ikke TØR å anmelde voldtekt, fordi de sjeldent får medhold i saken sin! Tenk det a, du blir utsatt for voldtekt, og når du faktisk prøver å anmelde personen, blir du selv anklaget for løgner? Men helt enig i at straffen burde være mye strengere, man har tross alt ødelagt et menneske for livet. Det er ikke verdt to lusne år i fengsel (om man i det hele tatt får fengsel!)

Janne

22.07.2009 kl.22:13

er med! gratis selvforsvarskurs er bra! å laaang fengelstid, ca livstid

Thomas

22.07.2009 kl.22:13

hei likeverdig.jeg syns jo for det første at straffen burde vært VELDIG mye høyere. i tillegg burde jo folk bli mer advart om hva som skjer med offeret. de som voldtar KAN jo ikke vite hva det gjør med en person. Selvforsvar og slik er også en god ide, men som du sier litt lengre nede så er det faktisk gutter som blir voldtatt også, så da burde jo egentlig de også få det.Stå på!

Torbjørg

22.07.2009 kl.22:23

Godt å høre at jeg får lov til det :) Med meg går det faktisk bra per idag. bor sammen med typen som jeg har vært sammen med siden januar 2006, er forlovet og ser lyst på fremtiden :) Hvordan går det med deg? Får så vondt av å lese innleggene dine :(

Silje

22.07.2009 kl.22:31

Superbra tiltak! Bloggen din alene er jo en god begynnelse til å få oppmerksomhet rundt dette, så du gjør en kjempejobb ved å fortelle så åpent om det.Alt for mange har for lite peiling på hvor alvorlig voldtekt er. Støtter deg 100%!

Malene Bue

22.07.2009 kl.22:37

Jeg syns vi skal få flere kvinner inn i rettssystemet. Mannelige dommere har en uavene med å ta parti -.- De punktene du har sagt er kjempe viktige, og jeg er 110% med på denne kampen. Jeg vil ikke dette skal skje med flere. Gutter eller jenter!.

Astrid

22.07.2009 kl.22:40

Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal si. jeg har lest de fleste innleggene dine nå og føler meg helt rar inni meg. Jeg har det så fint, men tenker ikke over at noen kan ha det så vondt som deg. Jeg håper virkelig alt går bra med deg og at det kommer til å gå fint i fremtiden også. Du er en UTROLIG sterk person! at du i det hele tatt klarer å skrive om dette, jeg beundrer deg for det! hvis det samme noen gang hadde skjedd meg, er jeg nesten sikker på at jeg ikke ville klart å skrive så mye om dette. men som sagt du er en utrolig (faktisk mer enn utrolig) sterk person og på grunn av det vil du helt sikkert klare og komme deg gjennom dette! stå på! ;)

Torbjørg

22.07.2009 kl.23:00

Nå er innlegget mitt publisert. Det hadde vært koselig hvis du kunne skrevet ett innlegg om min støtte osv. Linken til innlegget er http://tpetersen.ipublish.no/news/show/112398

elise klausen

22.07.2009 kl.23:18

Ekstremt bra skreve heile bloggen, fortjene virkelig 1. plassen på topp lista! Jeg skal helt sikkert være med på kampanjen, uansett! fortsett sånn, du hjelper mange med denne bloggen og :) håper du fortsetter!

Misa

22.07.2009 kl.23:25

Det er så utrolig trist å lese det du har gått gjennom og hvordan det påvirker livet ditt.Jeg håper personen som gjorde dette mot deg, vil brenne i helvete...og selvfølgelig at du en gang skal få det bra! :)

Silje

22.07.2009 kl.23:40

dagens tema i morgen er klart! tema blir VOLDTEKT - ØDELEGGELSE AV LIV? selvfølgelig er jeg med!

cheetah

22.07.2009 kl.23:44

Jeg er med!! Jeg tenkte på akkurat det samme som "Kamillemor", kommer ikke på noe annet akkurat nå, men jeg skal tenke ;)

Silje

23.07.2009 kl.00:07

sv: jeg er helt enig! dødsstraff er bare en feig måte for forbryteren til å slippe unna det h* n har gjort! jeg syntes de skal bli sendt til et fengsel som har spesialisert seg i psykiatri. for personene som gjør dette, må jo være syke! for hvem mennesker har hjerte eller samvittighet til å drepe andre, uskyldige mennesker? ingen normale mennesker har det, uansett grunn. jeg håper hvertfall ikke det!jeg syntes også at det er feil at personer rundt forbryteren skal lide. det er jo ikke de som har gjort noe galt! det er faktisk h*n, og det er h*n alene som skal lide, ille alle rundt vedkommende! og har du vært så sinnsyk at du dreper eller voldtar et menneske, skal du kunne stå for det! og det blir rett og slett for dumt å si at du ikke visste at det ikke var lov. det er greit når du er liten og dum, men når du blir eldre .. nei, det blir for dumt!

Ei fra sørlandet

23.07.2009 kl.00:38

Hei, jeg følte at jeg måtte legge igjen noen ord til deg. Jeg ser og skjønner utrolig godt at du har det vondt, og du er absolutt ikke mindreverdig! Du er et flott menneske som fortjener MYE bedre enn en voldtekt..! Jeg har ikke opplevd en voldtekt selv, men jeg har vært et mobbe offer i flere år. Og går med mange av de samme tankene hver dag.. Syns du er en utrolig sterk person ! =) Det er ikke lett, men du har jo klart det lenge, og kommer nok til å klare det til slutt! =) Jeg beundrer deg som tørr å lage en blogg om dette, og fortelle alle sammen hvordan det er og leve med noe sånnt. Det er helt utrolig! Du er flink! Og du har min fulle støtte heile veien =). For og være ærlig, så begynte jeg og grine, jeg blei så rørt og sjokkert over det du har fortalt i denne bloggen. Du er helt utrolig. Håper du får det bedre snart, du trenger det virkelig. Ingen fortjener og ha det sånn, og ihvertfall ikke og få livet snudd på hodet.Trøsteklem fra meg =)

VOE

23.07.2009 kl.01:08

Jeg synes at hver eneste troverdig anmeldelse burde bli tatt seriøst opp av politiet.Jeg støtter deg virkelig, blir lei meg av å tenke på at du føler deg mindre verdt på grunn av hva et forferdelig menneske har gjort mot deg. Håper du føler deg bedre etter hvert!

Maren Myhre

23.07.2009 kl.01:09

Jeg syns politiet skal begynne å ta tak i flere saker !man leser hele tiden om jenter/gutter som anmelder saken, men den blir lagt den ! Utrolig teit ! Tror ikke de skjønner alvoret. Jeg syns flere skal bli oppmerksomme på akkuratt denne saken. Det skal ihvertfall ikke være tabu. Syns det kan være lurt å ha, som du sier, selvforsvars kurs. Kansje på skolen?

Jentepus

23.07.2009 kl.02:02

Du er utfordret!

Therese

23.07.2009 kl.02:36

SÅ FLOTT!!!!!!!! :DNå snakker vi her! Bruk ditt problem til noe positivt.Du gjør meg så STOLT !! :D- Jenter OG gutter bør få gratis selvforsvarskurs, gjerne gjennom ung.skoler. Ta de vikigste triksene for å komme seg unna ulike grep voldteksperson gjør.- Voldtekt og sexundervisning bør gå under det samme. Skoler bør bli mer opptatt av å snakke om slike temaer og kanskje leie inn folk som har god greie på disse to temaene. Ikke bare sette på en film og tro elever følger med. Foreldre bør også i god tid sitte seg ned å snakke med barn om slike ting!- Er enig med deg om å få slikt frem i media. Voldtekt er IKKE ok, og det burde være mer fokus på problemet, som du også sier er blitt et samfunnsproblem.- Strafferammen på voldtekt, hva er det nå? Noen som vet det?Jeg mener straffer i Norge er ALTFOR små. Og jeg er lei av at folk sier at unger som blir sendt i fengsel blir ødelagt osv osv og må få tilbud og hjelp. Hva med personer DEM har ødelagt da?"Ikke bruk krig mot krig" - men straff skal gies til dem som begår straff - deretter gi dem hjelpen de trenger for å unngå å begå slike straffer igjen !! Jeg syns dette er en kjempebra ide av deg! STÅ PÅ!!

Kristin

23.07.2009 kl.03:26

Det burde bli enklere å anmelde voldtekt. Og en bør føle at en ikke er aleine i systemet. Kanskje et samarbeid med en rådgiver/psykolog som kan følge en igjennom rettsvesenet kan gjøre det lettere? (Jeg vet ikke, har heldigvis aldri blitt voldtatt. Men jeg har blitt utsatt for overgrep fra noen i familien. Og jeg vet at mye må gjøres før jeg i det hele tatt vil vurdere å annmelde han.)

Therese

23.07.2009 kl.03:27

Bare lurer på ett par tingKjenner du han som voldtok deg?Vet du hvem han er?Har du anmeldt det?Synes utrolig synd på deg!

Hege

23.07.2009 kl.13:21

jeg syntes at fortellinger om voldtekt, skal fortelles. kanskje man skjønner at man ikke skal møte folk man skjenner og lignende. DETTE ER FORFERDELIG!Les dette to jenter som opplevde noe forferdelig:SEn død venninne..!Det hele begynte med at jeg og venninnen min skulle være alene hos meg i en hel helg. Vi fikk jo telefoner av de voksne heletiden klart.. men vi var heelt alene og vi koste oss veldig.Vi gikk på sol.no og begynte å chatte, vi latet som om vi var 16 og 17 år.. fordi tina var 14 og jeg selv var 15 år. Vi begynte å chatte med mange, bare gutter selvsagt.. en gutt der var 18 å han hadde besøk av kameraten sin som også var 18 år. Martin og Joacim het de. Og vi snakket en hel time med dem.. da vi bestemte oss for å se på film å skulle til å gå sa han det, det som fikk oss til å stivne og etterpå gjøre det dummeste, mest uansvarlige vi kunne gjøre. De spurte om vi ville møte dem og at de kunne skjøre til Tønsberg.. der vi bodde de sa at de bodde i Horten og at de gjerne ville møte oss..Vi løp inn på badet og sminket oss veeldig mye.. badet oss i parfyme og hårskum og løp ut i den klare kjørlige vår natta.. himmelen var klar og det var ganske kaldt ute. Vi gikk nedover den lange gata vi bodde i og skulle møte dem ved Mc Donalds. Det kriblet i magen min, vi hadde sett bilde av dem på msn da vi ga adressen min til dem.. og de var veldig pene begge to. jeg skjente på meg at det var galt det vi gjorde.. men vi ville finne på noe helt uvanelig og sprøtt og dette passet utmerket. Vi ble enige om å dulte borte hverandre hvis vi ville hjem, som et lite tegn.Da vi kom frem var klokka fem over ni.. vi skulle møte dem ni og vi regnet med at de var der et sted. Da vi kom nærmere så vi dem.. de var like pene som på bildet..- hei.. tina så på meg etter hun hadde sakt det.- Heizann! svarte de og små lo litt til hverandre..Tina og jeg latet bare som ingenting.- nå? Var vi ikke som dere hadde ventet? Sa jeg og så usikkert bort på Tina.- Å jo da.. blir moro detta! gleder oss skikkelig til vi kommer hjem.Hadde de innbildt seg at vi skulle bli med de hjem eller noe? Aldri i livet om vi skulle! Jeg dultet borti tina..- jaja.. sa hun og smilte selvsikkert bort til de to guttene som stod foran oss?- ja.. vil dere dra på kino eller bli med hjem med en gang?Jeg dultet borti tina igjen.. litt hardere denne gangen.- jeg har ikke penger det har vel ikke katrina heller.. men vi kan jo hvis dere spanderer? Eller så blir vi med dere hjem..?hva var det med Tina..? Tok hun ikke tegnet mitt?- Hallo dere.. Jeg tror vi må dra jeg kom på at farmor skulle komme i kveld og vi.. mer fikk jeg ikke sakt før tina begynte igjen.- Vi blir med vi.. kom igjen da katrina redd for at de skal voldta oss eller? Hun sa det rett foran tryne dems og jeg skatt litt til.- Kom da.. så skal vi ta dere med!Vi kom hjem til de etter en kjøre tur fra Tønsberg til Horten. Jeg var så redd og jeg ville bare gråte.. jeg var jo den som alltid hadde vært tøffest av Tina og meg, å nå stod hun der foran de to guttene og tok av seg jakka.Jeg så rart bort til henne.- uff, det er varm her i Horten! Sa hun og jeg kunne se at hun hadde gåsehud og var iskald.- Jaja.. bare å si ifra hvis det blir for varmt kan jo bare ta av deg genseren eller noe så blir det litt bedre.Jeg snudde meg mot Martin.. han som snakket hele tiden mens Joacim bare lo av det han sa.Vi kom inn i en rotete ekkel og skitten leilighet.Tina gikk helt bort til Martin.. hun tok av seg genseren foran alle og de begynte å kline.. var a helt dum eller? Jeg kjente en hånd på skulderen.. Joacim trakk i BH stroppen min..Det var da det klikka helt for meg.. jeg bare løp ut på gata.Det kom ingen etter meg med det samme men jeg hørte en dør smelle bak huset så jeg løp videre.. jeg kjente ingen i Horten.. hadde ikke med meg fem øre heller.. så jeg hadde to enkle valg: jeg kunne ringe familien min å drite meg helt ut å aldri få gå ut av døra mer eller være alene, eller jeg kunne bare begynne å gå å ringe Tina...Jeg løp bortover mot den veien vi hadde kommet.. jeg prøvde desperat å ringe Tina.. men hun tok den ikke.. etter 10 forsøk kom jeg til telefon svarer.. hun skrudde den av.. kom hun virkelig til å ligge met Martin? Jeg gråt.. og jeg løp.. lenge og jeg prøvde å ringe igjen.. mobilen hennes var på igjen og jeg ringte et ring, to ring og noen tok den. Jeg hørte bare masse surr og i bakgrunnen hørte jeg henne.. hun gråt, og hun skreik høyt! Hjelp, hjeeelp! Jeg gråt selv også.. hva skulle jeg gjøre nå? Jeg hørte de to guttene lo det og jeg hørte bare masse surr og knitring lenge, lenge og jeg satt på en iskald benk å ventet, ville ikke gå tilbake. Katrine! Hjelp meg da for faen! Jeg hørte henne i bakgrunnen og hun var livredd i stemmen.- Hallo? La meg få snakke med Tina nå med en gang for hælevete!!! Hva er det dere driver med? Ikke rør Tina!! Jeg var kjempe sinna.. livredd for min aller beste og dummeste venninne.- Å? Så du er litt tøff i kjeften likevel din lille feite reddhare..! hørte jeg fra andre enden.. det var en av guttene jeg kunne ikke tyde hvem av dem det var. jeg var vell ikke feit.. tvert imot.. jeg var faktisk alt for tynn og hadde hatt spise problemer flere ganger før!- la meg få snakke med Tina da!- hei.. Katrine??? er du der?? Katrine?? Tina var livredd i stemmen- herregud Tina hei! jeg er her, jeg er her!!!!! Går det bra? Hvor er du? hjemme hos dem? Er du okay??- bare hjelp meg du! De er drit slemme..! Bare hent hjelp ok? jeg blør masse.. de kutter meg!! hjeeelp! hent hjelp! bare gjør det!!! hjelp meg Katrine. vær så snill å ikke la meg være her alene lengre nå! jeg dør snart!! hjeeelp. hun gråt og hylte i telefonen.- men.. jeg fikk ikke sakt mer det blei lagt på og jeg løp bortover mot en mann som gikk gående borte på fortauet.- Hei du! Kan du hjelpe meg vær så snill? veninna mi er inne i et hod non typer som kutter a!! kan du hjelpe vær så snill?Mannen bare gikk videre å han gadd ikke en gang snu seg!- hallo!!!! hjelp meg da for faen er du helt dum???Jeg gråt og nynnet sårbart på sangen vår.. favoritt sangen til Tina og meg ?another day in paradise? hatet meg selv.. kunne jeg ikke bare ringe onkel eller noe? Jeg bestemte meg.. jeg skulle til å ringe da telefonen min gikk ut for strøm..Jeg sitter hjemme nå.. skriver denne lange fæle historien.. den endte ikke bra.. slettes ikke! Å jeg hater at jeg var villig til å utsette veninna mi for det der når jeg bare kunne ringe familien før det var for seint.. jeg har ikke sett Tina siden den kvelden for to år siden.. og jeg husker bare at jeg løp tilbake til gata de var i.. jeg hørte skrikene og løp opp til trappa bak huset.. døra ble låst i det jeg skulle åpne den og i vinduet kunne jeg se tina.. de hadde håndjern på henne og hun var bindt til kjøleskapet på kjøkkenet.. jeg hylte da jeg så henne.. Martin tok en lomme kniv mot halsen hennes og vinket meg bort derfra.. jeg løp ned til gaten igjen.. jeg løp inn til huset ved siden av der en gammel man satt å så på en film.. jeg tok tak i telefonen og ringte tante.. hun ringte videre og jeg ble bedt om å ringe politiet jeg gjorde det og mannen sa hvem gate det var å alt det der.. jeg gråter hver dag.. hver natt hele tiden.. går på medisiner for å få sove og jeg har omtrent ikke vært på skolen? hører på sangen vår heletiden og blir aldri lei.. ser på gamle bilder og Tina var alltid så glad, så fornøyd og jeg elsket henne mer enn noe annet!De fant henne hengene halveis fra kjøleskapet.. hun hang fra hendene sine og det var blod på kjøleskapet og på gulvet. I følge Politiet ble hun voldtatt og herjet med lenge før hun ble drept.. en langsom, pinsom død..

mindreverdig

23.07.2009 kl.16:33

Sv: ThereseBare lurer på ett par tingKjenner du han som voldtok deg? Nei, jeg aner ikke hvem han erVet du hvem han er? Jeg så aldri fjeset hans, alt kom så brått påHar du anmeldt det? Nei jeg har ikke anmeldt han, og det angrer jeg påHilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Amanda Åsberg

23.07.2009 kl.17:13

Jeg kjenner raseriet boble når jeg leser det du skriver. Du skriver at et menneske har ødelagt deg, pga voldtekt..noe så grusomt...Du må vite at jeg, og mange andre lesere av bloggen din, støtter deg. Dessuten lærer alle som leser bloggen din noe helt spesielt. Du lærer oss at vi har det utrolig bra med oss selv, og det er noe ingen burde ta for gitt..-vær tapper.

jennyph.blogg.no

23.07.2009 kl.17:16

jeg er med ! det burde stoppes engang for alle. voldtek er det verste, de aner bare ikke at det kan ødelegge en person! jeg har aldri blitt det selv, men hører så masse om det.

Liv Maria

23.07.2009 kl.18:27

Jeg er med! Synes at de som voldtar andre slipper for lett unna, politiet burde gjøre noe med alle voldtektssakene som kommer inn, og de som voldtar burde få en mye hardere straff! Er også enig med deg i at alle jenter burde fått gratis selvforsvars kurs.

Lisa

23.07.2009 kl.22:04

jeg er med! Fy søren, jeg var nære på å bli voldtatt selv, og jeg sier ikke at jeg vet hvordan du har det, men jeg skjønner at du lider noe helt forferdelig!! Alt du måtte gjennom... Fy søren, det er for ille. Dette er kanskje litt strengt, men jeg er for kastrering/avkappa pikk av voldtektsmenn. Dessuten er fengselsstraffen ALT FOR lav! 21 år er det meste man kan sitte inne i norge, og 21 usle år synes jeg ikke veier opp mot å ha ødelagt et ungt pikeliv som ditt!
Si din mening ang dyremishandling på min blogg ( vis du har en )Hva er ditt synspungt?

Heidi Karine

24.07.2009 kl.01:05

Jeg er selvfølgelig med!Jeg er helt enig at voldtekt burde bli et større tema både i skolen og i samfunnets media. Det burde også bli enda strengere straffer for voldtekter ødelegger faktisk liv det også.

maria

24.07.2009 kl.01:06

Håper det ordner seg mellom dere :)Mindreverdig?? Nei, jeg synes du burde skifte navn på bloggen din. Du er overhode ikke mindreverdig. Du er TØFF, MODIG, og et FLOTT menneske!!! Håper du en dag greier å se deg selv i speilet og smiiiile :)ps:hvordan ble sexlivet etter en slik tragisk hendelse? om du ønsker å svare på det her i bloggen din.

Silje

24.07.2009 kl.01:27

hei! :-)tenkte du ville lese dette innlegget!http://siljedericham.blogg.no/1248348910_voldtekt__deleggelse_.html#comment

Villemo Marie

24.07.2009 kl.01:38

Jeg syntes at norsk samfunn burde ta voldtekt mye mere alvorlig, det er akkurat som de bare driter i det. og en av grunnene til at folk fortsatt driver med det, er fordi man slipper så lett unna straff. i halden's avis (halden arbeiderblad) leste jeg om en jente fra Halden som hadde blitt voldtatt å jobbet mot dette, hun annmeldte ikke for et halvt år senere, hun var jo livredd stakkar. så det er alvorlig, og belive me, jeg er med i kampanjen. alt for at flere folk skal lide ! og ikke minst, straffen burde være like ille som den som blir udsatt for voltekt. og jeg syntes heller ikke man skal drepe, da slipper man unna straffen sin lett, man skal lide i et fengsel i utlandet, norge er ikke strenge nok

Monica

24.07.2009 kl.02:24

- Det burde være lettere å få anmeldt det. Om du er fjorten år, er det vanskelig å vite hvor du skal snakke om det osv. Det burde være mer klarhet i hvordan du går fram, hva du burde/ikke burde gjøre osv.- Folk som har opplevd voldtekt, burde reise rundt på skoler og fortelle om det. Det hjelper mye mer enn å bare se film og faktisk høre fagfolk snakke om det.- Det burde fortelles at det er bra å anmelde det. Det er mange som ikke tør, vil osv. anmelde det.- Strengere straff og det burde vises mer i samfunnet, at de ønsker å fange voldtekstforbryterne. De kan være like farlige som drapsmenn.Stå på!

Åste

24.07.2009 kl.03:19

Jeg joiner jeg å!for det er så latterlig dårlig beredskap mot slik og en voldtektsmann kan slippe unna det med nesten ingen ting,mens de som sitter igjen må slite med det resten av livet!Noen ganger så er samfunnet ganske så skeivt fordelt synes nå jeg.Kjempe bra! :)

tinaiselin

24.07.2009 kl.14:56

jeg syntes det er utrolig fælt. blir utrolig opprørt av alt sammen.syntes synd på deg og lykke til videre ;- )

camilla Lien

24.07.2009 kl.20:37

jeg er med! kjempe bra! Synes straffene bør heves betraktelig, og at det i flere tilfeller bør gjøres mer for å ta den som er skyldig!

Anja S

24.07.2009 kl.20:49

kjempebra skrevet :) Jeg er med!

jannicke.

24.07.2009 kl.22:10

eg er med! det trengst å gjere meir for å forhindre voldtekt, mykje meir! Og det må bli enklare å melde/rapportere det til politiet.Eg er einig i at det trengst kurs mot sjølvforsvar, slik at alle kan beskytte seg sjøl i ein eventuel situsjon. Støtter kampanjen :)

MetteKristin

24.07.2009 kl.23:59

http://theshyone.blogg.no/1248360218_sammen_mot_voldtekt.htmlSkrev ikke så mye om hva jeg mente, men er med uansett ;)

Tina

25.07.2009 kl.00:23

når du skal anmelde ett voldtekt, må du ha sperm som bevis som oftest. du skal ikke dusje og slikt før du anmelder det. er det ikke slik? jeg har hørt det. men det synes jeg er helt fiel! de fleste som blir voldtekt føler seg skitne og ekle, og de får panikk og går og dusjer. jeg tror jeg hadde gjort det! før jeg hadde kommet meg til politi og slikt. så jeg synes det er idiotisk at en må ha bevis slik! torr de fleste som hadde kommet inn etter ett voldtekt hadde vært ganske tydelige i måten de snakket på og så ut? eller tar jeg helt feil? :S

Ingunn

25.07.2009 kl.19:04

Jeg støtter deg, uten tvil. Slike saker burde bli tatt alvorlig av politiet!Og jeg synes det er utrolig synd at du føler deg mindre verd pga et så fårferdelig menneske. Jeg håper virkelig du føler deg bedre etter vert!

Ingunn

25.07.2009 kl.19:24

jeg er med foresten! Det trengs mer til får å forghindre voldtekt

Martha

25.07.2009 kl.21:33

Selvfølgelig joiner jeg.. Jeg skal love deg.. du er ikke alene.. jeg kjenner desverre alt for mange ..

Charliiie♥

25.07.2009 kl.22:26

Hei:)Jeg likte bloggen din sykt godt!Jeg vet hvordan du kan få opp il 2000 innpå bloggen din hver dag, du renger bare å trykke her så legger du noen koder og vips så han du få mange flere besøkende. Jeg lagde dette for ikke så lenge siden og nå har statestikken økt kjempe mye!♥Her er linken:http://www.freetxtad.com/?SKRIVENKOMMENTARHEROGDUFÅRENFASTLESERLykke til videre med bloggingen og jeg håper du ble glad for tilbudet♥

Connie

25.07.2009 kl.22:32

Støtter deg og andre som har blitt utsatt. Har ikke kopiert hva som står i inlegget ditt; men har ihvertfall tatt opp temaet. Se om du ønsker og si litt om det selv? Stå på! Elsker bloggen din forresten.www.Conniejb.blogg.no :)

madeleine s h

26.07.2009 kl.00:32

jeg er med fordi sannheten er ja jeg har opplevd det og han ødela livet mitt og fikk ikke straff fordi de henla saken :'(

Kristina

26.07.2009 kl.12:04

Straffen må bli lengre og hardere, og politiet burde holde foredrag om voldtekt på skoler, spess ungdomsskoler/videregående. Der kan de gi tips, som feks å aldri gå alene på en ukjent fest, alltid ha med seg veninner/kamerater.

Vilde

26.07.2009 kl.21:57

Herregud, jeg synes så ubeskrivelig synn på deg! At noen kan gjøre noe sånt! Ei veninne av meg var nerme noe sånt, men hun slapp unna med bare å bli banket opp, da noen hørte henne. Det er så sykt urettferdig... (hun sliter med dette..)Jeg håper (og tror) at du prøver å glemme dette. Gå til psykolog, det kan være til kjempegod hjelp, fortell det til en av dine nærmeste - tipper du vil føle deg lettet, begynn på yoga (kjempebra for det psykiske), og noe annet nytt! Det verste er nok å være aleine, og ha masse tid. Jo mer opptatt du er, jo lettere blir det nok å tenke på andre ting også. Håper det var til noen hjelp!Og jeg håper virkelig du klarer å komme over dette en dag! Du fortjener ikke noe sånt, og hadde aldri i hverden fortjent det! Ikke la han ødelegge deg. Prøv å bestem deg for det :)

Anonym

26.07.2009 kl.23:53

For en bra blogg. Jeg har nå sittet og lest alle innleggene som du har skrevet, og det er virkelig trist det som har skjedd deg. Jeg håper det snart blir bedre for deg. Jeg har selv opplevd å bli voldtatt, for ikke så lenge siden. Jeg merker at forrige setning var vanskelig å skrive, for jeg prøver å ikke tenke på det som har skjedd. Jeg kan kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Du er en utrolig sterk person som greier å sette alle de vonde følelsene og tankene ned med ord, og greie å skrive om det her på bloggen. Jeg tror jeg aldri hadde greid det.

Eirik

27.07.2009 kl.02:49

Huff. Når jeg leser dette håper jeg at ingen kikker på tingene jeg skriver på bloggen min.Seriøst. Dette er ikke et forsøk på selvreklame engang. Hold dere unna, dere kommer til å bli så sinte. Kopier linken til min blogg og blokker den eller noe, om mulig.

Therese

27.07.2009 kl.04:18

Bra respons!! :DJeg håper du får til dette, kanskje dette hjelper deg videre i kampen om å komme over situasjonen du er i.Hvordan er det med deg og kjæresten og i livet ellers fortiden?Håper å høre fra deg. Mvh Therese :)

Hilde

27.07.2009 kl.10:30

- Det burde vært lettere for folk å vite hvor de skulle gå hvis de ble utsatt for voldttekt, altså må de bli informert om litt på forhånd, og det bør være et sted de kan få hjelp.- Alle som blir utsatt for voldtekt bør få gratis psykologtimer eller noe, altså snakke med noen. Gjerne selvom de insisterer på at alt er bra med dem også, for de kan ta skade likevel.- Dropp tabuet! la fler folk vite mer om voldtekt, så vet de at det ikke er noe bra.- Slutt å kødde med ordet "voldtekt". Det sårer folk som f.eks Mindreverdig, og det gir intrykk av at slik vold ikke er så ille.- det bør bli strengrere straff, men fokus på å "hjelpe" voldtakeren slik at de ikke gjør det igjen.- folk bør være mer klar over straffen, slik de tenker seg om før de ødelegger folks liv.kjære Mindreverdig, vennen, stå på videre (L)

Mona - KONKURRANSE!

27.07.2009 kl.11:31

Jeg er med! Jeg har laget en gruppe på facebook om å få stoppet voldtekten. Den heter Stopp voldtekten.

Tonje Lenore

27.07.2009 kl.12:13

Dette her er jeg så med på!Jeg sier JA til strengere straff i Norge!!

Kim Norheim

27.07.2009 kl.22:36

Klart mye kan gjøres.. Men og innføre gratis selvforsvarskurs til jenter er litt tull syntest jeg. Da burde gutter også fått det. Er ikke bare i samhold til voldtekt man trenger forsvare seg. Men på en annen side. Det handler kun om holdinger fra liten av. Som med en hund. Er den lært til å være snill allrede som valp så er den det. Så kanskje man bør ta det opp i skolene. Politiet må fortelle om straffene rundt. Offre må fortelle om hvor ille det er .. Litt som når politiet har sånn besøk i første klasse og sier at stjeling er gale. Og så MÅ de RETTE taes.. Det skal rettsbehandles.. Og finner man ut den skyldige er skyldig så skal man ikke bare gi 2 -3 års fengsel. Vi bør nok snakke oppi 10 - 12.. Mens da drap må heves til 40 ... selv om grensen nå kun er 21... Vi har for små straffer i landet.

Phoebe

27.07.2009 kl.23:31

Hei! Takk for at du la igjen linken til bloggen din. Den var kjempe fin! Nå er det snart farvel til blogg.no for min del, og du kan finne meg på http://phoebe.ipublish.no. Håper du følger meg videre. Ha en god natt!

28.07.2009 kl.02:16

skal du ikke blogge mer snart a?

Hilde

28.07.2009 kl.03:15

Kjempe bra inlegg....jeg er med^^ :)Håper at du skriver nytt inlegg snart. ikke hørt noe på en liten stund.. begynner å bli beskymret =/ håper at går bra med deg!

Carolineee

28.07.2009 kl.20:06

JEG ER MED. Kjempebra innlegg, du er sterk! Stå på videre!

Marthine

28.07.2009 kl.23:31

JEG ER MED!

Maria

29.07.2009 kl.00:05

HeiiHeii.. Hold hodet ditt høyt hevet, du er sterkere enn du tror...Alt godt..:)

Camilla!

30.07.2009 kl.14:02

Jeg har anbefalt blogge din, fordi jeg synes du skriver så bra! og det har virkelig inspirert meg! Jeg håper du leser innlegget mitt , og lykke til videre! www.camillablom.blogg.no

Caroline - HTML HJELP

02.08.2009 kl.21:03

Større konsekvenser! Det må svi! Det ødelegger veldig for personen som blir utsatt...

02.08.2009 kl.22:11

Så utrolig bra tiltak! Strengere straffer. DET SKAL SKREMME OG SVI!!stå på!

Jeanett

12.08.2009 kl.03:46

Jeg er med . Jeg synes det er skremmende at voldtekt er så tabu, Og enda mer skremt blir jeg når jeg ser hvor lite rettsaker som faktisk ender med dom. En ting er når politiet ikke klar å ta gjerningsmannen men en annen er at dem har masse bevis og ender opp med ingen dom. Dessuten synes jeg politiet skal endre holdning når dem snakker med offret. For dem får offret til og føle at det er dem så er skyldig. Det burde være flere som får tilbud om krisehjelp og man burde snakke mere om det !

Skriv en ny kommentar

hits