Beklager alle sammen =/ + Epikrise

Heisann alle sammen, jeg må bare beklage for at jeg ikke har skrevet på bloggen min på en god stund.

Jeg har bare ikke orket å skrive noe, jeg har hatt det litt vanskelig og tøft i det siste, men nå skal jeg skal prøve å skrive litt selvom!

Jeg fant en gammel konvolutt fra Bergen Legevakt, oppi der har jeg alle papirene mine, Jeg så at første gangen jeg gikk ned på legevakten for å få hjelp var i mars! det var min Mor som hadde bestilt time, og jeg skulle snakke med en dame fra livskrisehjelpen. dette var på en måte begynelsen på den kampen jeg kjemper nå. det er snar 5 måneder siden jeg begynte, og jeg føler ikke meg bedre, men desverre verre. grunnen til at jeg nok føler meg verre, er fordi jeg ble tvangs innlagt på sandviken, og det opplevde jeg som en nytt overgrep! Jeg fant epikrisen fra oppholdet mitt på sandviken


 

Utdrag fra epikrisen:


Pasienten ble innlagt etter § 3.1 av psykiater Berle ved BLV pga en alv. depresjon med suicidalfare.

Vurdering/plan: pasienten ble søkt innlagt med en antatt alvorlig depresjon med mulig selvmordsfare, Ut. vurderer henne til å være moderat deprimert, har noen symptomer til PTSD. og lettere sosial angst. ikke vurdert som mangel på kontroll eller psykose. Pasienten fremstår relativ moden og gir etterhvert god kontakt, men har innledningsvis store vansket for å snakke.

Det er sentralt  at pasienten får rask profesjonell oppfølging for å forhindre at vanskene forsterkes og forstyrrer hennes fungering sosialt og i skole mer en det i dag gjør!Jeg har desverre ikke fått rask nok hjelp, så plagene mine har forsterket seg=/
Jeg skal skrive mer seinere eller en annen dag, jeg orker ikke nå beklager.

Hilsen mindreverdig

23 kommentarer

Kristin

30.07.2009 kl.20:15

Så trist. Er ikke så mye jeg kan si. Men jeg føler med deg. Jeg vet hvor vondt og vanskelig det kan være. Jeg kan ikke gjøre annet enn å si at jeg tenker på deg, og ber om at du snart får det bedre.

MetteKristin

30.07.2009 kl.20:25

Skjønner at du ikke orker! Er glad for å høre fra deg da :) Støtter deg 100% :)

Smile

30.07.2009 kl.20:25

:'/ jeg håper at du får snart får det bedre.

sisselkristine

30.07.2009 kl.20:30

Huffda :/Håper det går bedre med deg fremover. (:

Silje

30.07.2009 kl.20:33

Vet dessverre alt om hvor vanskelig det er å få hjelp når man trenger det :(Syntes du er sterk. Lykke til videre.

Trine

30.07.2009 kl.20:44

Huff da, kjære deg. Jeg vet dessverre hvordan det er å ikke få hjelp når man trenger det.Du er sterk og flott. Ikke gi deg! Ønsker deg alt godt!

emmieverlasting...

30.07.2009 kl.20:45

Du trenger da ikke beklage! Det er sterkt gort at du skriver om dette her i det hele tatt syns jeg!Håper du føler deg bedre snart!klem fra meg:o)

MALIN

30.07.2009 kl.20:46

støtter deg hundre prosent, fra nå av skal jeg være din faste leser.jeg ville ha gitt deg en klem, stakkars deg !

Linnea

30.07.2009 kl.20:54

Uff. Jeg gråter når jeg leser innleggene dine. Du skal ikke beklage fordi du ikke orker skrive. Du er sterk og modig som tørr og skrive om dette. Jeg håper virkelig du får det bedre fremover! Jeg har lest din blogg lenge, og du er ja, veldig modig og sterk.

Silje

30.07.2009 kl.20:55

uff, nå ble plutselig familie og gutteproblemene jeg ligger å gråter over, borte.for når jeg leste det der, fikk jeg enda mer vondt av deg. jeg har sagt det mange ganger, men det føltes som at jeg ikke får sagt det nok.jeg syntes virkelig synd på deg! du fortjener faen ikke alt dette i det hele tatt!du som bare er snill og god, skal slippe å gå gjennom dette!du fortjener det bare ikke rett og slett.men når det er sagt, syntes jeg du er tøff som faktisk kjemper denne kampen! du fortjener virkelig respekt for det, uansett hva folk sier!for du er et av de menneskene jeg ser opp til, og som gir meg lyst til å kjempe mot problemene mine. tusen takk for all inspirasjon, og jeg håper du kommer deg gjennom dette!eller, jeg vet du gjør det, for når et menneske er så sterkt som du er nå, kommer de gjennom alt. tusen takk, du gir meg virkelig håp. :-)

Mariann Johansen ♫♥♫

30.07.2009 kl.21:26

Godt å høre fra deg igjen, selv om du er sliten av å kjempe nå... Jeg ville bare tipse deg om en annen blogg, jeg vet dere har opplevd noe av det samme - selv om hun kanskje er dypere ned i problemer enn deg (eller - hva vet jeg) Det er i alle fall veldig interessant å følge henne.www.vakkertmareritt.blogg.noØnsker deg masse lykke til videre.

Mariann Johansen ♫♥♫

30.07.2009 kl.21:28

Jeg mente selvfølgelig http://vakkertmareritt.blogg.no

Kaja

30.07.2009 kl.22:12

oj, det var virkelig trist å lese! Ingen fortjener å ha det så vondt ! Håper du klarer kampen!Klem fra meg :)

Eilin Cecilie

30.07.2009 kl.22:52

Lykke til, ønsker deg alt godt! Jeg vet du kan greie dette!

tinaiselin

30.07.2009 kl.23:08

glad for at du blogger igjen, men utrolig forferdelig og lese! jeg støtter deg 100% : )

Siriann

30.07.2009 kl.23:14

Gir deg som vanlig en klem jeg!!Synes det er helt forferdelig at de ikke har hjulpet deg skikkelig enda!! De må jo forstå at du ikke kan gå slik som dette..

Elise

31.07.2009 kl.00:54

Hei.. Jeg forstår at en som er blitt voldtatt har det vondt. Når jeg var 14 hadde jeg en kjæreste som stadig forgrep seg på meg imot min vilje, han var også psykisk truende og fysisk voldelig mot meg. Siden min unge alder trodde ingen meg, alt ble bare et rykte og jeg en dum bimbo. Det var vel egentlig bare en "uskyldig flørt" fra min side, min første "kjæreste" som jeg ikke var så glad i som jeg trodde. Jeg forstår at din situasjon er annerledes. Men jeg vet hvordan det føles i dag å være intim med kjæresten min, som jeg virkelig vil være med mer enn noe annet, og føle en avsky og redsel. Jeg elsker min kjære, han er utrolig, men det er ikke så lett å forklare til en gutt at det er ikke deg.. det er.. og det kan ikke være lett for han å forstå heller. Jeg vil bare ønske deg lykke til videre. Det jeg har måtte gjøre er å godta det som har skjedd, for det har ødelagt store deler av livet mitt. Jeg ble innlagt, sucidal osv.. Nå er det bedre, men ikke bra. Gutten snakker fortsatt om meg og setter ut rykteflommer om meg enda det er flere år siden. Jeg prøver bare å glemme det. Jeg ønsker så inderlig å knuse tryne hans. En ting er sikkert - Når du er på bånn, kan det bare gå en vei og det er oppover, selvom veien føles evig vil du på et tidspunkt kunne føle den er nærmere. En dag prøv å godta det som har skjedd, ikke si det er greit, ikke tilgi, ikke tenk yes jeg ble voldtatt, men noen ganger må man faktisk bare innse fakta.. Og ta det livet og de hendelsene man har fått, det er ikke uten grunn. For du er sterkere og vil bli mer og mer med tiden. Lykke til, ønsker deg en god tur oppover (: Har ingen negative hensikter med dette innlegget, just as u know (:

31.07.2009 kl.01:15

hvordan trengte han seg inn i deg?

Monica

31.07.2009 kl.18:46

Utrolig fælt å lese ! Kunne så ønske jeg kunne hjelpe deg. Føler jeg vil gi deg en stor klem og si at alt kommer til å ordne seg. Det er trist å høre at noen har samvittighet til å finne på å voldta et annet menneske. Straffen bør absolutt blir større. Jeg har for lenge siden meldt meg inn i en gruppe på facebook hvor de er for strengere straff. Kjenner også jeg bli irritert og skuffet på Norges system som tvangsinnlegger deg. Du virker som et sterkt menneske - jeg håper bloggen din kommer lenger opp!

Renalicious

31.07.2009 kl.19:21

det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere :) det er vel all hjelp jeg kan gi fra andre siden av skjermen.. good luck! :D

Monica

31.07.2009 kl.21:38

http://www.facebook.com/group.php?gid=23379475749Du kan jo vise frem denne, slik at flere melder seg inn :)

Hilde

31.07.2009 kl.21:58

åh, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet dette, men jeg syns urolig synd på deg og jeg krysser fingrene for at du skal få et noenlunde normalt liv igjen! Det er skjeldent jeg kommer innom bloggen din uten å felle en tåre eller to (hundre)... kjære, kjære deg, lykke til, stå på, vær sterk! dette skal du klare! Ikke la Han vinne med å ødelegge hele livet ditt! husk at alle vi bloggere er her og heier på deg (L)

Therese

02.08.2009 kl.15:21

Jeg vil skrive til deg som en her oppe gjorde, bare for å fortsette å se litt positivt på noe veldig negativt, og det er at hva som ikke dreper deg, gjør deg sterkere.Du har blitt ansett som en person som har stor fare for å ta selvmord, og du er FREMDELES her!Det teller MYE, og det viser at du er en JÆKLA sterk jente, og jeg er STOLT over deg !!Du kjemper deg videre gjennom dagene, og for hver dag som går må du ta den lille delen av å ha klart deg gjennom en dag med deg. Du er unik, og du er dyktig! Fortsett slik !!

Skriv en ny kommentar

hits