Slutt å plag meg, og HJELP meg i stedet!

Stopp det er nok nå! Jeg snakker ikke til deg, men til tankene og følelsene mine, jeg vil at de skal slutte å dra med seg de vonde minnene!

Jeg føler meg litt gal nå, men jeg har faktisk tenkt til å skrive et innlegg til tankene og følelsene mine, og jeg ønsker å be dem stoppe!

Kjære tanker og følelser, Jeg er en jente på snart 19år, jeg har snart levd i 19 år, og av alt det fine og vakkre, og alt det positive jeg har opplevd i livet mitt, Hvorfor Velger dere å fokusere på de 20 verste minuttene jeg har hatt i mitt liv?

Hvorfor kan ikke dere, mine kjære tanker og følelser prøve å fokusere på alt som har vært fint i livet mitt? Hvorfor kan dere ikke får meg til å huske, alle de fine julaftene jeg har hatt i mitt liv? Hvorfor kan dere ikke fokusere på alle latterkrampene jeg har hatt opp igjennom sammen med mine gode venner? Eller i det minste få meg til å tenke på alle de gangene jeg virkelig har vært glad? Hvorfor kan ikke dere, mine kjære tanker og følelser samarbeide litt? kan ikke dere få meg til å tenke på en gang jeg virkelig var glad, og få meg til å få den følelsen igjen?

Vær så snill? kan dere gi meg følelsen av glede? det hadde vært utrolig deilig, og jeg ville blitt utrolig lykkelig=)

Men i stedet for å gi meg alt det gode dere kan gi meg, så gir dere meg bare elendighet, dere bidrar til å føle meg elendig og mer deprimert. Dere fokuserer bare på voldtekten, og dere får meg til å tenke på den hele tiden, dere får meg til å gjenoppleve den, og dere gir meg de vonde og ekkle bildene i hodet mitt! og i tillegg så gir dere meg Skyldfølelsen og mindreverdighetsfølelsen, Hvorfor gjør dere det?

Det er ikke noe kjekt når dere jobber i mot meg, jeg prøver virkelig å komme meg videre, og jeg kjemper for å komme meg opp igjen på beina, men dere ødelegger utrolig mye, hvorfor gir dere meg de tankene dere gir meg? og hvorfor gir dere meg de følelsene jeg virkelig ikke trenger? Hvorfor kan dere ikke bare hjelpe meg, hjelpe meg med å tenke på alle de fine tingene i livet mitt? og hjelpe meg med å få de gode følelsene tilbake?

Kjære mine egne tanker og følelser, jeg ber dere om å samarbeide, og ikke jobbe i mot meg! og jeg ber dere om å IKKE bare fokusere på de 20 forferdelige minuttene, men fokusere på resten av de 18årene av livet mitt som er bra!?!

VÆR SÅ SNILL, Gi meg positive og fine tanker, og gi mer følelsen av Gelde og lykke! Er det så mye å be om, min kjære tanker og følelser?

Jeg ønsker bare å ha det bedre enn jeg har det nå, vær så snill å hjelp meg! og vær så snill å slutt å bare fokusere på de 20 minuttene, hjelpe meg med å komme meg videre, og hjelp meg med å leve med det som har skjedd,

Kjære tanker og følelser hjelp meg til å bli den livsglade jenten igjen, den jenten som jeg en gang var!

Hilsen Hilsen http://mindreverdig.blogg.no/

37 kommentarer

murmeluppa☪

31.07.2009 kl.22:31

Utrolig sterkt innlegg....jeg kjenner meg godt igjen...jeg håper du når frem til tankene dine.... *klem*

Trine

31.07.2009 kl.22:49

Jeg ble fanget av overskriften her ja, og dette var et sterkt innlegg.. Det er så lett, dessverre å kjenne seg igjen i dette.. Huff..En good klem sendes deg...

MetteKristin

31.07.2009 kl.23:07

Huff... Veldig sterkt innlegg! Kjenner igjen følelsen av at tanker og følelser ikke vil jobbe med deg. En stoor klem fra meg :)

caroline - din hverdagshelt

31.07.2009 kl.23:08

Sier det samme som de andre, veldig sterkt innlegg. Jeg håper virkelig det samme som deg, jeg vil virkelig at du skal få tilbake lykken og gleden din. Ønsker deg masse lykke til videre med å få det til!

Hilde

31.07.2009 kl.23:12

gråter for deg vennen... lykke tilmed tankene

Ingrid

31.07.2009 kl.23:29

Jeg vet hvordan du har det, på alle punkter..

Liliane Karlsen

31.07.2009 kl.23:35

Uff det der høres ikke bra ut. jeg håper virkelig det ordner seg! men nettside adressen din plager meg!Ingen er vel mindreverdige? den eneste som gjør deg til det er vel deg selv?Hadde aldri kunne tenkt den tanken om meg selv! er ikke bare det at du trekker deg selv ned.Men at du i det heletatt tenker det om deg selv. Hvordan kan andre kunne klare å like deg, hvis du ikke liker deg selv?tror egentlig bare du selv kan hjelpe deg, vi andre kan støtte. jeg sier ikke dette for å plage deg, men fordi du rett og slett selv må innse hvem du er og at du er alt annet enn mindreverdig!

caroline - din hverdagshelt

31.07.2009 kl.23:39

SV; Bare hyggelig! Kan ikke la være vet du!

miriam

31.07.2009 kl.23:45

hei... jeg vet veldig godt hvordan du har det. akkurat nå høres dette helt sykt ut, men tro meg: det kommer til å ordne seg. litt etter litt etter litt.det kan gå litt tid. dager, uker, måneder, kanskje år. men sakte (og nesten umerkelig) får du livet ditt tilbake.jeg var i samme situasjon. og jeg er blitt kjent med mange andre som har eller har hatt det likedan. og det ordner seg alltid. du må bare gi det tid.det er på mange måter et idiotisk råd - det virker ihvertfall slik når du er midt oppe i det. men det funker.det smarteste du kan gjøre, er å ikke stenge dette inne. snakk med noen, ikke nødvendigvis venner og familie. dem trenger du til alt det fine her i livet. Ikke kutt dem fullstendig ut, men finn noen som du kan tømme deg for. det er ikke noe galt i å snakke med profesjonelle. herregud, selv ringte jeg Kirkens SOS, bare for å kunne åpne dikene. senere fant jeg en psykolog, og etter noen samtaler var det som om hendelsen var langt tilbake i tid.jeg kan aldri glemme det som skjedde, men det gjør ikke noe. fordi jeg er så mye mer enn den hendelsen. drittsekken skal ihvertfall ikke ta resten av livet mitt, selv om han tok en time.Og vet du hva? her forleden stoppet jeg en voldtekt - på vei hjem. jeg fant dem i parken, og sparket ham av henne. han løp, og jeg tok henne med til politiet. hadde aldri våget å gjøre noe slikt tidligere.det er rart, men man kommer seg alltid på beina igjen. man må bare ikke være redd for å være redd, om du skjønner.ta vare på deg selv!

TarjaCassandra

31.07.2009 kl.23:52

Ja ta vare på deg selv, og husk at du er virkelig verdt noe!

MALIN

31.07.2009 kl.23:59

du har en slik fin blogg, men det er trist å lese hvordan du har det!begynn å skrive ned ting du er flink til å tenk positivt da blir alt bedre =)

Liliane Karlsen

31.07.2009 kl.23:59

Det var godt å høre!Er jo forståelig, men syntes virkelig du skal få vekk den følelsen? Er ikke noe som man bør gå rundt å føle! gjør nye ting møt nye personer gå steder du aldri har gått før! Hehee, NYT livet, altfor kort til å gå rundt å ha følelser som absolutt ikke eksisterer i min eller burde eksistere i din tankegang!=)spørsmålsrunde på bloggen min;)

Kathrine

01.08.2009 kl.00:06

Hjelpes,nå sitter jeg her med skikkelig gåsehud. Ingen skal ha det slik.Hvis jeg hadde trodd på noe over oss skulle jeg ha bedt for deg, men som sagt,det skjer for mye grusomt i verden til at jeg kan tro på noe som helst.- Bortsett fra mennesket.Og menneskehjernen. Den kan programeres, og jeg har tro på at dette til syvende og sist bare vil styrke deg på en eller annen måte. Nå flyr du sikkert i taket, men jeg foreslår at du skifter adr din til "Den Stolte"eller noe liknende(det ligger en del selvmedlidenhet i "mindreverdig".Det er et stygt ord,og jeg tror du er et veldig vakkert menneske, så tar du det der i fra. Ønsker deg virkelig alt godt!Kath

Synnøve

01.08.2009 kl.00:18

sv: takk :-D vet det kanskje blir feil å skrive, men wow. Du skriver virkelig bra! Håper det blir bedre, og at tankene og følelsene blir borte snart. Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har det, men jeg kan tenke meg at det sikkert er ganske jævlig.

stine

01.08.2009 kl.00:23

jeg støtter deg virkelig! jeg skjønner ikke at noen har hjertet til å gjøre noe sånt mot deg! er enige med de andre; du er ikke mindreverdig! du er like mye verdt som oss andre! jeg er sikker på at du kommer deg igjennom det, og kommer tilbake sterkere enn noen gang. jeg skjønner at du har det vondt! det tar kanskje tid, men det vil gå bra etterhvert! hilsen en som støtter deg!

Malin

01.08.2009 kl.00:49

takk for det, og takk for at du vil besøke hennes blogg. søt blogg, dessverre har jeg ikke tid til å lese alt nå, men du skriver bra!

KONTAKTE MEG, MINDREVERDIG? SKRIV BARE DETTE JEG SKRIVER I ET INNLEGG OG BE MEG OM Å KONTAKTE DEG!!!

01.08.2009 kl.01:01

Stakkars jente. Selvom du tenker at du skal lide gjennom dette, og ikke klare det, mp du inse at det går over. Jeg kjenner en dame som har blitt voldtekt tre ganger, og hun har kommet seg gjennom det. Hun kom gjennom det ved å tenke på at det ikke var hennes skyld. Du må bare ha selvtilitt, og virkelig tro på deg selv. Du må vøre sterk, Jeg vet du prlver så godt du kan, men du må bare holde ut en stund. Tro meg, du vil få det godt. Hvis du vil snakke med meg en det bare å ta kontakt. Du føler deg kanskje at du er innestengt i et rom som er et rom med voldtekt. Då må bare tenke positivt og holde deg sterk gjennom alt. Jeg tenker ofte på voldtekt. Jeg tenker på at det er utrolig let å bli utsatt for det, hvis man ikke tenker med hodet sitt hele tiden. Det må man gjøre. Husk, det var VIRKELIG ikke din feil om voldtekten. Og du betyr like mye som alle andre i verden. Så tenk deg. MANGE har det virkelig fint, og nesten alle har det. De er glade og positive. Hvis du bare er glad og tenker positivt å fortsetter å ha det kjempe gøy, tror jeg du vil klare dette. Du kan veldig fint være en som har det bra. Du tenker, en lien jente sier dette. - men tro meg. Jeg føler at det kommer noen å slaø voldta meg, jeg har vonde drømmer på rad, så kommer de gode. Jeg sliter med å få sove. Jeg liker å se på skrekkfilmer, meg blir kjempe redd etterpå. Jeg SLITER virkelig med å få sove. Jeg har store problemer med det. Men beklageligvis klarer jeg ikke si det til noen. Hvis noen har tips til meg, er det fint hvis dere kan skrive tips til meg her, så skal jeg titte OFTE innom.. hvis dette er greit mindreverdig? :) JEG SLITER!!!!!! jeg trenger tips. jeg har det kjempe gøy og er kjempe glad, men når natten kommer over oss, og jeg skal legge meg, kommer det. Jeg blir redd, og jeg har store problemer med å sove. Jeg blir lei meg. Du tenker sikkert; er det ikke bare å tenke at det ikke skjer. -men det går ikke. beklager for mine problemer i en kommentar i ditt innlegg. Håper noen kan hjelpe meg! Bare skriv en bitteliten hilsen, som jeg kan lese, så blir jeg kjempe glad :-D

vakkertmareritt

01.08.2009 kl.01:27

hei. Tusen takk, ble glad når jeg hørte du likte bloggen min.Det du skriver er lett og kjenne seg igjen i, uansett hva man har vært igjennom. Jeg har selv ikke blitt voldtatt. Men har opplevd andre fælte ting. Uansett. Jeg håper det går bedre med deg snart. Ingen fortjener ha det sånn som dette=)

Guro

01.08.2009 kl.01:36

uff! Utrolig sterkt innlegg.. Jeg har nok ikke opplevd noe i nærheten av så vondt som du, men allikevel kjenner jeg meg igjen med at tankene bare skal fokusere på vonde minner. Hater det, og kan ikke forstå hvorfor det er sånn :( Ønsker deg lykke til videre, og håper virkelig du finner tilbake til deg selv igjen :D

emmieverlasting...

01.08.2009 kl.01:38

Sv: Hei! Tusen takk for flott tilbake melding! Og takk rosen:o)Noen ganger skulle jeg ønske at min var 100% anonym, at ingen i familien eller noe visste om den, hadde vært lettere og skrevet rett fra hjertet da! I ditt tilfelle forstår jeg veldig godt at du velger å være anonym! Men det må være flott å ha ett sted å få ut tankene, og følelsene sine da! Følger med på bloggen din, og det er sterkt det du skriver der!Ha en god natt.o)

sirill

01.08.2009 kl.03:22

Mindreverdig ? Du .. alle er like verdige..og HAN er bare dom..Du fortjener og leve livet ditt , uten noen vanskelige hindringer.Vær sterk , det finnes ett håp i alt ! :-)
SV - hehe, enig der ;-)

Tiger

01.08.2009 kl.10:56

Du har sikkert hørt det før, og akkurat nå er det nok vanskelig å tro på, MEN det vil bli bedre, det lover jeg deg. Du er flink som skriver om det, det viktigste og beste du kan gjøre er å "snakke ihjel" opplevelsen, snakke den ut av systemet. Det er klart at det vil alltid være med deg gjennom livet at du har opplevd dette, men det vil komme en dag hvor du igjen er deg selv.Det er viktig at du sier til deg selv at du skal klare deg gjennom dette, ikke la voldtektsmannen vinne og ta over framtiden din, jobb deg ovenpå selv om det føles hardt, du kan klare dette!Jeg vet det er vanskelig og det er vondt, det kan ta årevis, men en dag blir du deg selv, kanskje ikke helt den jenta du var, du har bagasje nå, men du vil bli ett styrket menneske og du vil bli lykkelig igjen! Jeg ble misbrukt seksuelt i mange år, og jeg trodde aldri jeg skulle komme over det, trodde aldri jeg skulle bli ett menneske med verdi og jeg plagdes enormt over opplevelsene. Men i dag, når jeg en meget sjelden gang tenker på det jeg opplevde, føler jeg ingenting annet enn likegyldighet overfor overgriperen. En dag vil du også komme til det punktet! :) Lykke til, dette klarer du:)

tinaiselin

01.08.2009 kl.11:18

uff :( det er alltid sånn at du tenker på det verste som har skjedd i livet ditt. men jeg vet du kan klare det. det tok 10 år for moren min og komme over det samme. det hjalp kanske ikke og si. men jeg VET at du kan klare det du også. lykke til :- Dhttp://tinaiselin.blogg.no

Tiger

01.08.2009 kl.11:44

Jeg har forresten skrevet ett innlegg om voldtekt, jeg håper det var greit at jeg la linken til din blogg i det. Si fra om det ikke er greit så skal jeg selvfølgelig ta den bort.Tok med linken med tanke på å sette mer lys på viktigheten av at vi bryr oss om de som blir voldtatt.

ronja :)

01.08.2009 kl.12:51

jeg øsnker deg all lykke!

Milla

01.08.2009 kl.15:37

Huff ... Lykke til (:Sv; Vent og se :D Takk

Mamma Leth'

01.08.2009 kl.20:41

Jeg har bare lest litt av innleggene dine og slikt, og skulle gjerne kunnet hjulpet deg om jeg følte jeg kunne. Det eneste jeg kan si, er at DU skal ikke føle deg noe mindreverdig. Alle føler seg mindreverdig en gang i blant, men de er ikke det. Derimot vil jeg kalle et så sterkt og modig menneske som deg (Jeg synes iallefall du er sterk!) er veldig mye OVER mange-mange andre. Kanskje til og med de fleste. Du har ikke med en god grunn "rett" til å føle deg mindreverdig, fordi.. Tro meg, det er du ikke. Og jeg tror ikke folk ser på deg som noe særlig mindreverdig heller ;)Jeg er ikke akkurat noen psykolog eller noe (takk gud for det!), men jeg håper virkelig du er litt ute med folk og morer deg. Du fortjener det, og du trenger det nok egentlig.Ha det gøy. Ikke bare utendørs og slikt, men se morsomme filmer, spill morsomme spill og chat med morsomme mennesker :) Du aner ikke hvor mye positivt det kan komme ut av ting når du virkelig fokuserer deg på det ;) Bare nyt det livet du har, og KOS deg! :)Om du forresten trenger noe fint å tenke på en gang du ikke har det så bra, er denne en bra side å se på (synes jeg);http://www.givesmehope.com/

cheetah

01.08.2009 kl.21:30

Dette var et sterkt innlegg, uff. Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. Nå skal jeg sannelig sette meg ned å skrive et brev til tankene og følelsene mine jeg også, takk for inspirasjon. Det er så lett at tankene og følelsene låser seg fast i det vonde, mens det gode bare sklir forbi. Det er noe underlig ved det. Jeg holder mye på med teater og der får man mye negative tilbakemeldinger, og der er litt den samme greia. Hvis jeg foreksempel hadde fremført noe også fikk jeg 10 kjempe positive og herlige tilbakemeldinger, men så fikk jeg 1 negativ, da er det den negative som graver seg inn i hodet mitt og virkelig setter seg fast. Det er rart med det. Men det var noe spesielt med dette innlegget. Jeg vil takke deg for det, fordi det fikk meg til å virkelig prøve å finne de stundene som får meg til å smile, og prøve å finne de minnene som er gode, og noen minutter klarte jeg det, kanskje du også klarer det bittelitt? :) Jeg vil du skal tenker på at her hvor jeg sitter foran pcen på rommet mitt, sitter jeg å smiler, ja jeg smiler til deg og kun deg. (og jeg sitter faktisk å smiler nå, kall meg gjerne rar:P) Og det smilet sender jeg til deg gjennom pcen, og siden jeg har hørt at smil er veldig smittsomt forventer jeg å få et lite et tilbake. Og nå når jeg sitter her å smiler for meg selv føler jeg meg litt teit i grunn så nå begynte jeg å le litt :P Men jeg vil bare at du skal tenke deg smilet mitt, som bare er til deg nå, og jeg vil du skal få følelsen av at du smiler litt selv. Takk for fantastisk innlegg. Jeg heier på deg som alltid. Du er så sinnsykt sterk! Stort smiil fra meg :)

Natalie

01.08.2009 kl.22:35

Tenk på alt det fine som kommer i fremtide, ikke tenk så mye på fortiden, tenk på alle som bryr seg om deg og de som er glade i deg, ikke tenk på det vonde, jeg skjønner at det er vanskelig sånn som du har hatt det i de siste årene, jeg har alldri blitt voldtatt selv og jeg håper det alldri skjer med meg, derfor er jeg forsiktig når jeg går alene ute. Men uansett det kommer til og ordne seg til slutt bare tenk på det gode som en morsom film du har sett, tenk på alle som bryr seg om deg og er glade i deg som ønsker deg all godt : )Stor klem fra jente fra Molde : )

02.08.2009 kl.04:07

stakkar deg lille venn..er sant det som folksier,ta tiden til hjelp..som oftest går det bra,men skjønner absllutt du sliter..ønsker deg alt godt i livet..livet er både opp og ned,men mest ned..men du gjør ditt beste for de rundt og det ska du være stolt over...bare gla eg ikke kjenner deg..ikke misforstå meg,men hadde du vært min dame,eller venn hadde ikke han grisen vært til stedet...helt forferdelig og ødelegge et liv på den måten..du må sørge for og ha positive folk rundt deg..ting som har skjedd i livet kan aldri glemmes,men gå langt bak i minnet..blir kansje litt bedre vist du åpner deg opp for andre folk i samme sitvasjon..for de som ikke har blitt det eller opplevd noe sånn på nærthold skjønner ikke..skulle så gjerne hjulpet deg..du er forsatt ung og har hele livet foran deg..så håper ting ordner seg for deg med tiden..så ønsker deg alt godt..

Nathalie

02.08.2009 kl.22:41

Første gangen jeg er på bloggen din nå, og jeg sitter med tårer i øynene. Jeg har selv blitt voldtatt. Da jeg var 14, jeg sliter enda den dag idag, og jeg fyller snart 20. Jeg kjenner meg utrolig godt igjen i hva du skriver..INGEN FORTJENER Å BLI VOLDTATT, OG DET ER ABSOLUTT IKKE JENTAS SKYLD, slik endel vil ha det til.For å komme med noe positivt til deg, så vil jeg si at jeg hadde det like vanskelig som deg de første årene. Det er nå gått 5 år siden, men ting har blitt betrakelig bedre. Jeg er ikke lenger deprimert, mere sint og frustert. Men jeg lover deg at ting blir bedre med årene. "Arret" forsvinner aldri, men ting blir enklere... Jeg leste om kampanjen din mot voldtekt, og vil du skal vite at du har min støtte 110% !! Er det en ting som må komme mer ut i media og få opp øya til folk for å forstå hva dette innebærer. Strengere straffer, og bedre hjelp for offrene! Du virker som en utrolig tøff og sterk jente, som absolutt ikke fortjener dette her. Vit at mange støtter deg i dette, og jeg vet godt hvordan du har det..:( Du er ikke alene, søta..Klem fra en som er fastleser fra nå!!

Anita

03.08.2009 kl.05:10

Hei jeg ble faktisk annbefalt å lese denne bloggen. Jeg har aldrig lest denne bloggen før, men leste hele nå. Du høres ut som en UTROLIG sterk jente og du er helt unik. Jah du er faktisk ikke alene og jeg vet ikke hvordan du har det, men bare av og lese det fikk meg til å gråte så kan ikke tenke meg hvordan det er og være den som fakitsk har blitt voldtatt. Jeg vet hvordan selvmordstanker er, for jeg har det ikke så lett selv, men ikke i nærheten av samme grunn som deg. Men vet du hva? Fortsett å vær like sterk som du er! Jeg er utrolig stolt av deg ! (:

¨synne

03.08.2009 kl.12:11

jeg og har blitt anbelfalt denne bloggen. før jeg leste denne blogget tenkte jeg liksom ikke på å bli voldtatt. For "jeg blir ikke det". Men det skjer jo hele tiden, rundt oss! Nå er det nesten sånn jeg ikke liker og gå alene ute. Selvom denne bloggen gjorde meg reddere' så gjorde den meg også mer observang. Verden er sm du sa fæl, men den kan også vvære den beste, jeg vet det er hardt og fokuserepå de gode tingene i livet akkurat nå, men det er utrloig bra at du prøver! Men det her må du vite; Du er utrloig sterk! O at du blogger om dette! At du faktisk beskrev hva som skjedde i ett tidligere innlegg, fyfaen, om jeg hadde blitt voldtatt, selv om det er umulig for meg og sette megi den situasjonen, så ville nok jeg ligget inne i flere år, stengt meg ute fra verden g syns synd på meg selv, DU ER UTRLOLIG STERK!Jeg har lest om det her å bli voldtatt mange plasser, men når det kommer fra en person som har opplevd det, gir det deg et helt annet inntykk! At en person kan voldta noen, er helt utrolig, hvem vil gjøre dette mot noen!!? Jeg håper virkelig at han som gjorde dette mot deg, lever et forferdelig liv!!!!!!!!Btw, bare lurte på en ting; Vet foreldrene dine att du blogger?

Malin

04.08.2009 kl.22:04

Jeg tror jeg kjønner hva du mener med dette. Jeg har ikke opplevd det samme som deg, men det er noe annet som ligger under overflatenog gnager hele tiden. Hver gang jeg ikkehar noe å tenke på så er det det som bryter gjennom, hvis du kjønner hva jeg mener??Jeg vilat du skal vite at jeg føler ed deg og jeg tror jeg kjønner hva du mener.For meg pleier det å hjelpe å være med andre, lese bøker til jeg sovner inni dem om kvelden, laste ed en serie å se på når jeg ikke har noe å gjøre.. Få tankene på andre ting hele tiden. Men det må jo kanskje ut til slutt, men så langt har ikke jeg kommet endå, da....Ta vare på deg selv og vennene dine.Hilsen MalinPS: Takk for kommentar

Www.Xcookies.blogg.no

05.08.2009 kl.22:23

Jeg vet hvordan det er.Jeg ble selv voldtatt da jeg var 6år av en mann på 23.Det er noe som er der hele livet ,det går ikke vekk.Kanskje du glemmer det med tiden,men du greier aldri og glemme det helt.Jeg går forsatt redd hele tiden,og stoler ikke på meg selv eller noe etter det.Det ødelegger jo en stor del av deg..Men ønsker deg all lykke! Og at du kommer deg videre,selvom det er en liten sjanse for det. Jeg har forsatt problemmer med det,så jeg vet hvor jævlig det er.Stå på,vær sterk,så går alt din vei!

11.08.2009 kl.06:17

Så jævlig vondt å lese, dette innlegget:( Jeg ble helt tykk i halsen, det knøt seg sammen, jeg har så vondt av deg! Min yngste søster er også 19 år, like gammel som deg og jeg hadde faen meg DØDD om det var hun som hadde opplevd noe så forjævlig - hjertet mitt hadde knust så fullstendig av å vite at min elskede jente hadde opplevd noe så vondt, så kan ikke storesøsteren få gjøre noe med det - uff, det stikker som en gal bak øynene bare ved tanken, og jeg blir kvalm! Jeg er så JÆVLIG lei meg over at du har opplevd et slikt rent helvete som du har - TYVE jævla minutter - det var det som skulle til for at du skal slite muligens hele livet med det:-0 Det er bare så forbanna vondt:((( Hadde jeg hatt voldtektsforbryteren(e) foran meg, skulle jeg kastrert dem sakte og veldig sikkert - og de skulle selvsagt få kjenne selv hva det vil si å bli voldtatt - FLERE ganger og med langt verre ting enn den møllinfiserte schtøggasaken mellom bena deres! FAEN som jeg hater gutter til tider:( Men, det finnes jo fantastiske gutter også, og jeg ER så glad for at kjæresten din er så god som han er, det fortjener du VIRKELIG! Og til det dumme horetrynet som har kommentert i innlegget over dette, tror jeg det var - der hun sier at hvis du liksom har laget en blogg og 'skryter' på deg at du har blitt voldtatt for å krydre tilværelsen din - HVA I INNERSTE HELVETE er det som er gale i hodet på noe slikt?!?! Er det virkelig MULIG å bli SÅ jævlig dum i hodet????!! TAKLER ikke slike idioter som ikke eier dybde eller empati:( DRIT så loddrett i henne, dumme kjerringen!DU ER VERDT ALT GODT!!!

Skriv en ny kommentar

hits