Nå er jeg hjemme igjen=)

Heisann alle sammen=)

Nå er jeg utskrevet fra den psykiatriske avdelingen. Jeg ble det i går=)

Jeg føler jeg har blitt litt bedre av å ha vært der og det er en utrolig god følelse! jeg føler at innleggelsen var vende punktet!

nå har det bare gått nedover i flere år og det er på tide at dette snur og at ting begynner å gå oppover igjen!

Jeg har virkelig nådd bunnen, og det gjør vondt å være så langt nede!

Jeg vil ikke ha det slik lengre, jeg er lei av å gå rundt med følelsen av håpløshet og følelsen av at jeg ønsker å dø!

Jeg har begynt på nye medisiner og jeg håper at disse vil hjelpe meg å gjøre veien opp lettere!Jeg er tross alt bare 19år og jeg har hele livet mitt forran meg, og det er viktig at jeg tar tiden til hjelp, det har jeg fått beskjed om, men jeg syntes det er så jævlig kjipt at ting skal ta så utrolig lang tid. for livet mitt ble ødelagt på 20 minutter, og det kan ta flere år og gjør livet mitt godt igjen!

Jeg drømmer om å få tilbake livsgleden min, jeg drømmer om å bli den jenten som jeg egentlig er! og mest av alt så drømmer jeg om å begynne å leve igjen!

For slik ting er nå, så føler ikke jeg at jeg lever for meg selv, men jeg lever for de rundt meg, og de som er glad i meg!

Jeg er lei meg for at ting har blitt slik det har blitt, og jeg er sint for at en drittsekk har ødelagt livet mitt bare fordi han hadde sine behov!

Jeg vil skrike og grine skikkelig, men jeg klarer det ikke! jeg er alt for sint, det eneste jeg klarer er å la tårene trille ned over kinnet fordi jeg har ondt og føler håpløshet!

Jeg fikk et brev av kjæresten min, det var et utrolig fint brev med mange fine ord, jeg kan skrive noe av det han skrev, men det gjør jeg litt seinere i dag, for nå skal jeg ta meg et bad og ligge å slappe av på badet og ta litt vare på meg selv=)

ha en fin dag

hilsen mindreverdig

9 kommentarer

Så bra at ting ser lysere ut! Håper virkelig du "får livet ditt tilbake", hvis jeg skal si det sånn. Som du sa har du hele livet ditt foran deg, ingen fortjener å få livet ødelagt! Stå på videre :-)

Marit - sånn passe sprø

03.10.2009 kl.14:43

Håper alt går bra. Det er virkelig flott å lese at ting går bedre :)

Ha en super helg!

:-) Silje Dericham

03.10.2009 kl.15:08

jeg er så stolt av deg.

du fortjener virkelig dette!

caroline - din hverdagshelt

03.10.2009 kl.15:59

Så fint. Håper at du får det enda bedre etterhvert!

Hilde

03.10.2009 kl.23:52

Kjempe fint ! <3

håper alt snur seg nå å går rett vei!...

Jeg har noe jeg må si deg =) men det kan jeg fortelle deg på msn / e post eller noe! :)^^

Håper du koser deg videre i kveld :)

Oda

07.10.2009 kl.08:18

Jeg er veldig glad på dine vegne for at du har det litt bedre. Du har virkelig en flott familie høres det ut som, og en kjæreste alle drømmer om. Utrolig flott at du begynnet å se litt lysere på livet! Jeg støtter deg 100%, og håper at du får et bedre liv en det som har vært. Det håper jeg virkelig! Du fortjene så mye bedre, og det var, og er, galt og voldta, og gjøre andre onde ting mot folk. Det ødelegger hele livet til den personen, og alle rundt. Jeg kan selvfølgelig ikke forestille meg dette skikkelig, men det jeg tenker om det er jo helt forferdelig, og du må ha det enda verre høres det ut som. Lykke til, og husk på hvor mange som støtter deg, og er glade i deg! Jeg er en av de.

Klem odakrn.blogg.no <3

Kirsti-Marie

07.10.2009 kl.15:48

du FØLER deg kanskje mindreverdig etter alt som har skjedd, men du ER IKKE mindreverdig!! Du er verdt masse!!:) Og det brevet kjæresten din sendte deg viser jo hvor mye du faktisk betyr for alle rundt deg. Hver gang du er nedenfor å lei, så ta fram det brevet, og ta innover deg alle de fine ordene og omsorgen bak det:) Putt den gode følelsen i lommen din og bær det alltid med deg videre på din ferd:) klem.

Nikoline :)

07.10.2009 kl.20:07

Så bra at du er tilbake! :)

12.10.2009 kl.22:28

Lykke til videre! Får hjelp jeg også nå, etter et år i stillhet...

Skriv en ny kommentar

hits