Jeg fikk et brev av kjæresten min

Jeg fikk et brev av kjæresten min når jeg var innlagt, jeg kommer ikke til å legge ut hele for det var på 8 sider, men jeg skal skrive litt av det han skrev!

Hei *****, hvordan kan jeg begynne, det er så mye jeg vil si , men ikke orker å tenke på. Jeg har gått rundt å gjort alt annet enn å skrive nå i en og en halv dag, fordi jeg syntes alt er for trist. Det er helt utrolig hva vi har vært igjennom vi to, vi har vel nesten vært sammen i 2 år nå.  Vi har gjort mye fint sammen og du har lært meg masse ting som jeg sitter veldig stor pris på. Du har hjulpet meg å stresse mindre og slappe mer av. Jeg husker da vi satt på garasjen din å så på film å tulte oss, det var veldig koselig.

 

Jeg kommer til å skrive det jeg tenker på, kanskje ikke alt vil virke helt logisk, men håper no det då. Det er ikke så gøy å skrive syntes jeg, det er ondt å tenke tilbake på ting som har gjort meg sur eller gjør meg sur og lei meg.

 

 

En ting skal være sagt og det er at jeg aldri har elsket en annen jente før deg *****, og jeg har aldri hatt noe spessielt forhold med noen jenter eller gutter før deg heller hehe. Lenge har jeg vært redd for å åpne meg opp til en jente eller slippe meg helt løs, men det har du fått til. 

 

Du er en veldig fin og flott jente ***** og jeg ønsker deg bare gode ting hele tiden. Jeg håper virkelig at du kommer til å oppnå alt du skulle sitte deg utpå, om det no skulle være politi då. Før jeg ble sammen med deg misslikte jeg politi, men det har du klart å endre på, nå syntes jeg politi bare er litt teit. Men dine intensjoner med å bli politi er veldig gode syntes jeg. Du er godt og snilt menneske, kanskje litt bortskjemt, men hvem er ikke det. Mange blir politi bare får å ta igjen på verden for tiår med mobbing eller usikkerthet, men du blir det for å gjøre verden et bedre sted. Og selvom det er en stor verden er du realistisk, du begynner i Bergen og jobber der til den er trygg. Kanskje du tar andre byer til slutt hvem vet.

 

En ting er sikkert og det er du kommer til å bli en enormt stor ressurs uansett hvor du skulle havne opp. Se hva du klarte å oppnå i ******, og på skolen. Folk har alltid likt deg og folk vil alltid like deg. Du er et utadvent,morsomt og et omsorgsfullt menneske.

 

 

 

Jeg kunne virkelig ønske at ingenting hadde skjedd med deg *****, du er virkelig den jenten i verden som fortjener det beste livet du kan få. Verden er dessverre er jævlig urettferdig sted, og hadde verden vært en person hadde jeg slått han i fjeset.

 

 

Etterhvert som jeg ble kjent med deg skjønnte jeg at det var noe som plaget deg, og merket det spessielt en dag hvor vi var hjemme hos meg. Du må vite det at jeg angrer ikke et sekund på at jeg har spurt deg om hva som har plaget deg. Jeg er heller mer glad, du kunne aldri ha gått rundt hele livet ditt med alt inni deg.  Det er bra at du fikk ting ut. Jeg har prøvd til min beste evne å hjelpe deg. Naiv som jeg var trodde jeg selvsagt at jeg kunne hjelpe deg med å snakke med deg og nesten være en liten psykolog. Skjønnte fort at det ikke gikk. Det går ikke ann å si at jeg forstår deg eller skjønner hvordan du har det. For det er det bare du som gjør. Det er så dumt  å høre på leger eller psykologer som nikker å sier ?skjønner? etter hver settning. Du kan ikke skjønne din situasjon med mindre du har opplevd det samme. Jeg kunne virkelig ønske å skjønne hvordan du virkelig har det, for da kunne jeg kanskje hjulpet deg bedre.

 

Jeg syntes du er modig som turde å fortelle meg hva som skjedde, og du er modig som har forsatt kampen.  Selvom livet kanskje ikke ser lyst ut eller vært steg er så tungt at du bare vil ligge deg ned å gråte, må du aldri gi opp.

Husker du da du fortallte meg på rommet mitt i sengen om den dagen ute på sotrabroen? Tror aldri jeg har grenet så mye i mitt liv, all hyperventilleringen og alt. Etter den dagen fikk jeg et helt sykelig behov for å passe på deg. Det er jo på måte veldig bra, men sammtidig veldig slitsomt.

 

 

Vær dag fantaserer eller dagdrømmer jeg om folk som prøver å gjøre oss ondt, og jeg skader dem på de sykeste måter. Det er ikke noe kjekke tanker og ha surrende inni hodet hele tiden. Du må ikke tro at jeg er noe sosiopat eller kommende morder. Jeg klarer bare ikke å stoppe med å tenke negativt.  Orker såvidt å være ute med vennene mine eller deg fortiden vil heldst bare sitte inne her på rommet. Og igjen jeg vet at alt dette ikke er bra.

 

 

Jeg syntes det er veldig trist å si, men slik som forholdet har vært i det siste året har det gjort sånn at jeg har mistet masse følelser for deg. og tro meg jeg har virkelig prøvd alt jeg kan får å vinne mange av de tilbake, men det er så vannskelig. Jeg får ikke tilfredstilt noen av de tingene jeg ønsker i forholdet.  Hele forholdet vårt har nesten blitt et venneforhold i steden. Ikke kysser vi, vi klemmer nesten ikke  og ingen kosing. Det jo såvidt jeg får ta på deg. Selvfølgelig har jo dette en grunn jeg vet det. Men siden vi aldri gjør noen av de tingene føles det mer ut som venneforhold syntes jeg. Kan tenkte meg at du tenker ? faen er det de eneste tingene han tenker på?? men som jeg har sagt før, så er det nærkontakt og være intim som er det jeg trenger, slik er det bare, har alltid vært sånn.

 

Jeg lurer er det virkelig ondt når jeg tar på deg eller er det bare noe du sier for du ikke ønsker noe kontakt? Værsåsnill å fortell meg dette, jeg tror jo at alle jenter får ondt av alt. Jeg føler at du er som et glass, at jeg såvidt kan ta på deg uten at du går  i stykker, blir helt stresset av det.

 

 

Jeg er veldig veldig glad i deg og hvis noe skulle skje mellom oss, vil jeg at vi alltid skal være venner. Jeg  får ikke håpe du blir sur på meg å hater meg. Det er veldig viktig at vi begge finner en løsning som passer for oss begge.

 

Beklager å måtte ta alt dette opp på et så upassende tidspunktL men jeg trenger svar. Jeg blir bare mer og mer deprimert for hver dag som går. Kunne virkelig ønske at jeg var så sterk som deg. Da kunne jeg kanskje holdt ut mye lenger.

 

Jeg har valgt å ikke ta opp noe av det du vet ettersom det er alt for tung for meg å ta opp nå, og hvis jeg skulle ta det opp vil jeg gjøre det skikkelig slik at det ikke blir noe tull.

 

Jeg er ubeskrivelig glad i deg min spessielle lille bokstavkjeks=) jeg vet at du får til akkuratt det du vil når du vil! Og jeg er helt enig med hun damen, du er til å spise opp! så vakker og intellegent som du er, og får å ikke nevne skjarmerende. Du klarer det hver gang, uansett hvor hardt jeg prøver å la vær, blir jeg alltid skjarmert av deg;)  du skjarmerte meg til og med med å lokke bli sammen med meg;) din tøyse kjeks=)

 

Jeg får håpe jeg ikke har gjort noe verre for deg i den tiden vi har vært sammen! får håpe du har sett at det går ann å elske og bli elsket selvom dumme ting har skjedd før. du har vist meg at jeg kan bli elsket til tross for ***** mine! og det har hjulpet veldig mye ***** tusen takk for at du er den du er! og for at du lever og er her. du bringer mer lykke til alle rundt deg enn du tror=)

 

Ikke la noen tro noe annet om deg! du er elsket av meg og din famile og alle andre, beklager så mye på hvordan jeg har reagert på alt, og prøver å ikke la det gå ut over deg til mitt beste! forsett med det du driver med *****. alt kommer til å bli bedre forsett å lev, du betyr så ubeskrivelig mye for alle sammen rundt deg!

 

 

Elsker deg utrolig høyt *****, aldri glem det!

 

 

34 kommentarer

Beauty Capturer

07.10.2009 kl.10:18

Du er antagelig ikke på din mes positive plass i livet (mildt sagt), men håper du ser at du er ei heldig jente likevel.

Dette var nydelig, og mye mer enn man kan tørre be et menneske om. Og langt mindre enn gutt.

caroline - din hverdagshelt

07.10.2009 kl.10:32

Helt enig med Beauty Capturer; dette var nydelig.

Og som han skriver i brevet, du må aldri gi opp! Du kommer så langt du vil, om du bare fortsetter å tro på det :) Du har en fantastisk kjæreste høres det ut som!

sara

07.10.2009 kl.10:59

Utrolig fint skrevet, av han (:

Du er kjempe heldig som har en som bryr seg så mye om deg, og elsker deg så høyt ^^
Så fint brev! Du er heldig som har en gutt som ham, det er nok ikke alt for mange av dem der ute som ville skrevet et 8 siders langt brev til kjæresten sin!: )

Amanda Åsberg

07.10.2009 kl.12:43

Jeg ble sittende en stund å lese dette brevet. Det var bare helt vakkert skrevet. Jeg håper du får det bedre, fortsett kampen din, aldri gi opp.

Tinaiselin - Weird me!

07.10.2009 kl.13:15

ntå!! så søtt, og sterkt skrevet av han!

Thea aa f

07.10.2009 kl.14:47

fast leser av bloggen din :)

Emilie jørgensen

07.10.2009 kl.15:21

Dette var kjempe søtt skrevet. Utrolig nydelig.

Spørsmåls runde på bloggen min !

www.mewi.blogg.no
Det var modig av han å skrive, et flott brev. Han virker helt fantastisk da, reflektert og oppegående.
Gi aldri opp nei.
Håper det går bra med deg..

Klem fra Trine

Mia Kathrine

07.10.2009 kl.15:42

Det var utrulig fint skrevet (: Du er heldig som har han : )

SuperLine

07.10.2009 kl.15:43

Du er utfordret på min blogg :) : www.lineanais.blogg.no

Kirsti-Marie

07.10.2009 kl.15:45

Kjempevakkert brev. Mye følelser på godt og vondt. Men en ting er sikkert: han er vanvittig glad i deg.

Sender deg en støttende og energifylt klem:) Håper du får det godt igjen snart:)

linn'<3 :D

07.10.2009 kl.15:46

Håper alt går bra med deg!

aldri gi opp<3

du er en flott jente, uansett, husk det!<3

Mariam

07.10.2009 kl.15:46

SÅÅ utrolig søtt !

Bollerine

07.10.2009 kl.15:58

Herlig brev, følsomt, men det er det som gjør det så flott.

Stå på!

Hilde

07.10.2009 kl.16:03

å, håper virkelig dette ommr til å gå bra! brevet var virkelig nydelig, det var faktisk litt hollywood, og jeg venter fortsatt på the happy ending, som jeg vet vil komme en dag :) du skal klare dette!

Kirsti-Marie

07.10.2009 kl.16:50

sv: så søt kommentar du la igjen:) Jeg syns temaet voldtekt er kjempeviktig. Og jeg synd det er modig gjort av deg å skrive åpent om det. Det finnes et mørketall av voldtekter vi aldri får vite om, og jeg tror det er mange som kan finne hjelp, trøst og håp i bloggen din. Ikke bare voldtekstofre, men også folk som sliter med andre ting. Det er mange følelser som går igjen i flere psykiske lidelser, som tenker og føler det samme som deg (meg deriblandt). Har skrevet et innlegg og linket både til bloggen din og kampanjen:) klem:)

Nikoline :)

07.10.2009 kl.20:06

Nydelig og rørende! Jeg håper det kommer til å gå bedre, lykke til :')

08.10.2009 kl.14:51

Hei. Så utrolig bra at du skriver om det, det hjelpe mye når du ikke klarer å snakke om det. Det gjør det i alle fall for meg.. jeg har vært igjennom det samme som deg og jeg syns det er så fantastisk med underskriftskampanjen din og at du tør å stå frem slik.. det står det respekt av..

hilsen somethingintheway.blogg.no

Marita D. Nygård :)

08.10.2009 kl.21:10

Så nydelig skrevet av han !

Ikke gi opp, du kommer til å klare dette :)

MArtee

09.10.2009 kl.02:18

hærregud. du er sterk ass, du må være et av de sterkeste menneskene jeg har hørt om. jeg har mange ganger tenkt at det å bli voldtatt er ikke så ille, at det bare er å trekke på+ seg trusa og gå videre men etter at jeg nå har lest hele bloggen din. skjønner jeg at det ødelegger et menneske. Kjæresten din, det høres ut som om han virkelig elsker deg. men du må ikke glemme han . han trenger krops kontakt og kjærlighet. jeg skjønner at dette kan være vanskelig, men ikke glem. ikke alle gutter er vodtektsmenn.

stå på du kommer til og vinne denne kampen. jeg har troen på deg.

jeg har bare et spørsmål... ble han tatt han som voldtok deg, og satt i fengsel altså ?

stå på, you matter ! <3

Karoline

09.10.2009 kl.16:33

For en søt kjæreste du har! Utrolig søtt av han og skrive hva han føler gjennom et brev som gleder deg! Lykke til videre, minneverdig!

Malin Victoria

10.10.2009 kl.13:35

Så nydelig skrevet av kjæresten din! gjennom dette sjønner man at han virkelig elsker deg!

Jeg er sikker på at dette vil ordne seg en dag, en må bare ha tro på seg selv og ikke gi opp. Du er ei supertøff jente! Og jeg sier lykke til videre <3

Anette

10.10.2009 kl.19:37

Så utrolig fint skrevet av han! du er heldig som har en sånn gutt :)

anonym.

10.10.2009 kl.19:41

utrolig fint skrevet av ham!

høres ut som kjæresten din virkelig elsker deg. men du må ikke glemme han. han trenger kropskontakt og kjærlighet! jeg skjønner at dette er veldig vanskelig for deg..

håper det vil gå bedre med deg. og ikke minst at du ikke mister kjæresten din!

13.10.2009 kl.15:58

utrolig fint skrevet,er dere ikke sammen ?

mindreverdig

13.10.2009 kl.16:22

Sv: Anonym. Jo vi er fortsatt sammen=)

Hilsen http://www.mindreverdig.blogg.no

hei

15.11.2009 kl.23:06

men han skrev at han hadde mista følelser for deg det siste året, og masse sånn?

og at det var ett dårlig tidspunkt og ta det opp på og sånt. hva mente han da?

Gosia

20.11.2009 kl.20:37

Wow ! Jeg synes utrolig synn på deg ! Jeg vet faktisk hvordan du har det og det er ikke noe en vil at andre skal oppleve :S

Fortsett kampen din ! du er sikkert et fobilde for andre der ute. Ikke gi opp og fortsett med det du gjør ! Jeg synes du er helt fantastisk sterk !!

Mindreverdig

21.11.2009 kl.17:43

Sv: Gosia!

Trist at du vet hvordan jeg har det, for som du sier det er ikke noe en vil at andre skal oppleve!

men tusen takk for en utrolig fint og støttende kommentar, den varmet(L)

Hilsen htttp://mindreverdig.blogg.no

28.11.2009 kl.23:01

aldri gi opp mindreverdig, du er utrolig sterk! du er nok en utrolig nydelig jente!

stå på videre!

09.02.2010 kl.22:16

veldig fint brev

liv

18.06.2010 kl.14:30

Oi, dette var et utrolig fiint brev!

Sander 13 år..

06.10.2012 kl.23:32

WOOOOOOOW! Jeg er 13 år, gutt. å Elsket Hvert Eneste Ord! Har ikke så mye å si, men pass på denne gutten :)

Skriv en ny kommentar

hits