Blogg anbefalinger

Nå har jeg gått igjennom venne listen min og funnet de bloggene som har med voldtekt, deprisjon og angst å gjøre. Det var et ønske fra dere lesere at jeg linket til noen blogger og disse bloggene gir virkelig en mening og er VERDT å lese:
http://neopolitandreams.blogg.no/

http://glemmerei.blogg.no/

http://tatt.blogg.no/

http://dysterfortid.blogg.no/

http://ulykkerkommersjeldentalene.blogg.no/

http://tenkebloggen.blogg.no/

http://hardmemories.blogg.no/

http://trinecam.blogg.no/

Det kan henne jeg har glemt å ta med noen, men er ganske trøtt så klarer ikke helt å følge med=/ håper dere har en strålende kveld

God klem fra mindreverdig

10 kommentarer

FRKFRIDA.BLOGG.NO

14.10.2009 kl.21:34

Bra'e anbefalinger, en annen blogg jeg synes du burde anbefale er til ei jente som virkelig trenger det. Nemlig www.lesmalins.blogg.no - Er om ei jente som fikk bekreftet diagnosen anoreksia i julen 2008. Nå har hun startet en blogg for å hjelpe andre jenter med akkurat dette problemet. Jeg mener dette er en blogger vi burde ta godt vare på.

- Hilsen www.frkfrida.blogg.no
ÅÅ takk takk, så snill du er..

mimieb

14.10.2009 kl.21:50

veldig bra blogg;) sjekk ut min blogg. www.mimieb.blogg.no

Kaida -

14.10.2009 kl.21:50

åå, du hadde trist blogg :S

btw, tror jeg skal se på www.lesmalins.blogg.no

sandraslife

14.10.2009 kl.21:59

bra blogg!
Trines blogg er kjempebra :D

H O Y E S E N-Lykkeliten<3

16.10.2009 kl.20:25

Takk, ja det er veldig trist med naboen min.. han var alt for ung!

Chanett

17.10.2009 kl.09:30

Utrolig bra anbefalinger! En blogg jeg fant kan også være noe å lese Www.fuckthisshit.blogg.no Hun skriver om voldtekt og andre problemer hun har!

17.10.2009 kl.11:23

Duuuu, du kommer jo ingen vei ved å lese deprimerende blogger!! ikke begrav deg selv i selvmedlidenhet! les positive blogger!

Nathalie

18.10.2009 kl.11:16

Så utrolig fint gjort av deg! Det setter de nok stor pris på! =)

og til deg !anonym! .. Faktisk så er det BRA at folk som sliter eller ikke, leser om andre som sliter. Da får man innblikk i hvordan andre folk faktisk har det, og hvor mye voldtekt, mobbing, missbruk, u name it.. Faktisk ødelegger en person. Tenk om de har venner som det har hendt med, så blir de på en måte kjent med følelsene deres. Tenk litt lengre enn nesen du! + Det kan hjelpe andre som sliter med det samme og vi kan støtte hverandre gjennom en blogg. Det er faktisk veldig bra og god hjelp til oss som har det sånn!..

Ps: Mente ikke være sur eller for "hard" mot deg anonym, men syntes din kommentar var litt unødvendig. Du kunne hvertfall kommet med et navn ;) ..

Skriv en ny kommentar

hits