jeg har lært mye, av en vonde opplevelse

jeg skulle ønske av hele mitt hjertet at jeg hadde sluppet å bli voldtatt. men siden jeg først er blitt det og ikke kan gjøre noen ting for å endre på det, så har jeg bestemt meg for å prøve å finne noe positivt etter den vonde opplevelsen.

Jeg har tenkt mye på dette, og uansett hvor mye jeg har vridd og vendt på det så har jeg bare kommet på negative ting.

Men i dag når jeg våknet så kom jeg på noen positive ting.

Jeg har fått en livserfaring som ikke mange andre har, og jeg har funnet ut hvor skjørt livet kan være.

De fleste ungdommer på min alder går ut på byn og drikker seg full, jeg har lært meg at det er viktig å ta vare på vennene sine, jeg sitter mer pris på å ha en koselig kveld hjemme hos en og snakke og virkelig føle at du er med vennene dine, og jeg har funnet ut hvem mine virkelige venner er-

Før når jeg ikke viste bedre, så dømte jeg folk etter hvordan de kledde seg og så ut. men etter at jeg har vært en del innlagt på psykiatrisk avdeling, så har jeg lært at vi mennesker er like. det har ingenting å si hvordan du kler deg eller hvordan du ser ut. det er det indre som teller. dette lærte jeg forrige gang jeg var innlagt, det var en gutt der inne med rosa hanekam og kledde seg annerledes enn de andre. jeg tenkte ojsann med en gang jeg så han.

men så begynte jeg å snakke med han, jeg ble overasket over hvor normal han var. han var skikkelig grei. så jeg har lært at jeg skal ikke dømme folk før jeg virkelig kjenner dem!

hilsen mindreverdig

12 kommentarer

Anne : Perfect Memories

18.12.2009 kl.13:32

Tusen takk!

Ser at du har gjennomgått mye vondt.. :-( har ikke fått lest så mye på bloggen din enda, men jeg kan love deg at jeg kommer til å lese en god del når jeg har litt bedre tid :)

Stor klem fra meg

TONJE - mer enn bare ei mor

18.12.2009 kl.14:07

Ja, alle erfaringer er ikke like gode å ha med seg, men noen får en slik erfaring, å da er det lurt å snakke om det slik du gjør. Prøve å se positivt på ting, selv om ikke alt er like lett.

secretvip

18.12.2009 kl.14:07

I like your blog, but it also makes me feel bad. I really dont think the best you can do is keep writing and thinking about it. Time heal all scars, but the time will go slow if you think about it all the time. Hope you get better.

Linn

18.12.2009 kl.14:55

Hei :)

Jeg kom innom bloggen din, helt tilfeldig egentlig. Men jeg må virkelig si at du har en utrolig bra blogg. Husk at, uansett hva du har vært igjennom er det folk som er glad i deg og alltid kommer til å være der for deg! Jeg håper det går bra/bedre med deg. Ingen fortjener noe slikt piss du har vært igjennom. Stå på :) Fra nå av skal jeg bli fast leser, hehe.

Linn.

I r l i n -

18.12.2009 kl.15:48

sv; Hei flotte skapning! jeg er bare innom for å takke deg så kjempemye for kommentar på bloggen min! Jeg setter så uendelig pris på at du er så snill og etterlater deg dine spor på min blogg. Men jeg må også beklage til deg. Beklage at jeg ikke får gitt deg noe personlig svar og for at jeg er å kynisk når jeg nå ikke rekker å kommentere på ditt innlegg her på din blogg. Bekalger så mye! Er viktig for meg å få innblikk i din blogg når du kommenterer.. :( *føler meg dum nå* MEN, jeg gjør mitt beste med å hvertfall takke deg for det søte og snille du gjorde og håper at du er forståelsesfull nok til å forstå meg på det. Noe jeg tror du er ;D Håper du får en fantastisk helg og at vi blogges mer sere! :)

Ingvild

18.12.2009 kl.15:53

Off...

Ja det er viktig å ta vare på vennene sine og ikke dømme etter utseende.

SILJE DERICHAM GUNDERSEN

18.12.2009 kl.16:08

kjære deg, du har kommet langt! ALDRI GI OPP!

What About It ?

19.12.2009 kl.00:39

sv; tusen takk for kommentar.

du har en utrolig bra blogg !

- du har vertfall fått en ny leser :)

monaemmely95

19.12.2009 kl.16:57

din ønskede vurdering ligger ute på min blogg ; )

Hege

20.12.2009 kl.00:29

Så bra at du endelig kan se noe positivt :)

Leser bloggen din fast og blir alltid glad over å lese når du har det bra :)

Stå på!!!

deepinsidemyhead

21.12.2009 kl.11:49

Hei! Lenge siden jeg har kommentert hos deg nå! Men følger fortsatt med på hvordan du har det=) Det er godt du har funnet ut noe positivt også nå=) Hehe Er sånn jeg snudde på min erfaring... Jeg lærte at jeg ALDRI noensinne skal ha analsex haha=P EVER! hihi... Ellers så er det jo selvfølgelig en erfaring=) Også for meg var det den erfaringen jeg tydeligvis trengte for å nå min bunn... Så jeg endelig fikk en oppoverbakke=) hehe

Takk for tipset! Skal sjekke den ut jeg=)

andersen1993

21.12.2009 kl.15:52

Du skriver utrolig bra :)

jeg fikk noen sånne tankevekkere om hvem som var mine orgentlige venner når jeg var på psykiatrisk instutisjon selv.

Jeg syns også det er viktig å ikke dømme folk etter hvordan de kler seg eller utseende. Man bør tenke mye mer på innsiden om hvordan personen er og hvordan personligheten å slikt er.

Utrolig koselig at du gleder deg til jul. håper tiden fremover blir bedre. er så utrolig fint å lese bloggen din..

har opplevd mye av det samme som deg.

Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år =)

Skriv en ny kommentar

hits