Dagbok, fra tiden etter voldtekten

Jeg vet at jeg har skrevet dette innlegget før på bloggen min, men jeg føler for å poste det en gang til, Grunnen til det er fordi når jeg leser det, så kan jeg føle den smerten jeg hadde den gangen jeg skrev det! og i tillegg så kan jeg si At jeg har det mye bedre nå enn jeg hadde det i 2006.

Den 05.12.2006 skrev jeg:

Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt
Jeg har ikke blitt voldtatt

Jeg skrev dette fordi jeg ikke ville inse at jeg var blitt voldtatt, og jeg tenkte at hvis jeg skriver dette mange nok ganger så kanskje jeg kan tro på det, kanskje jeg kan tro at jeg aldri var blitt voldtatt! Men jeg tok virkelig feil! det vanskligste for meg var å virkelig innse at jeg hadde blitt voldtatt, og det var ingenting jeg kunne gjøre for å forandre på det =`(

Den 26.01.2007 skrev jeg:

Nok en dag har gått, jeg føler meg skitten, jeg har dusjet 5 ganger i dag, men jeg blir fortsatt ikke rein, hvorfor? kommer jeg aldri til å føle meg rein igjen? Jeg har skulket skolen hele denne uken, jeg har fortalt mine foreldre at jeg er dårlig, de sier at jeg må gå til legen, men det kan jeg ikke, fordi sannheten er at jeg ikke er syk, jeg vil bare være i fred:'(

Kjære dagbok, jeg holder ikke ut denne smerten, jeg vil dø, jeg vil ikke leve mer, alt er så jævlig. jeg føler hele verden min står i ro, mens jeg sitter å ser på alle andre som nyter livet! Hvorfor kan ikke jeg være som dem, hvorfor kan ikke jeg være med vennene mine og le og ha det kjempe kjekt slik som jeg hadde det før? kjære dagbok jeg skulle ønske du kunne svart meg på mine spørsmål, men jeg vet det ikke går! Hver dag siden voldtekten så har jeg følt meg skitten, jeg kommer alltid til å føle meg skitten! hvorfor? er det rettferdig, føler jeg meg skitten fordi det var min feil?

Jeg har lyst til å fortelle noen om hvordan jeg har det, men det går ikke, for du er den eneste som jeg er 100%sikker på at ikke vil si det videre! jeg føler meg skikkelig mindreverdt, jeg ungår alle vennene mine, og jeg finner på teite unnskyldninger for at jeg ikke kan være med de! alle de gøye festene og jente kveldene, alt det sosiale, det er det jeg prøver å unngå! Jeg orker ikke mer, jeg verker i hele kroppen min, jeg vil virkelig ha slutt på denne smerten, tårene mine triller hele tiden, er det kroppen min sin reaksjon på at jeg har det ondt? uansett hvor mye jeg prøver å la vær å grine så klarer jeg det ikke! Jeg føler meg som et mindreverdig missfoster! Jeg føler meg helt aleine i denne stygge verden! Jeg vet ikke om jeg holder ut lengre! Jeg vil ikke inse at jeg har blitt voldtatt, det er så utrolig ekkelt, men samtidig så klarer jeg ikke å slutte å tenke på det! bildene kommer opp i hodet mitt uansett om jeg vil eller ikke! Jeg føler meg skikkelig svak! hvorfor kan ikke jeg være som alle andre, hvorfor måtte han ødelegge meg! 

Kommer jeg noen gang til å føle meg glad igjen? jeg tviler på det, for alt er så mørk og trist, kanskje hvis jeg velger å ikke leve lengre, kanskje alt blir mye bedre? vil gud ta i mot meg? vil jeg slippe all den smerten?

Hvis jeg dør, vil noen bry seg? vil noen grine? vil det komme mange i begravelsen min? Jeg har det så ondt akkurat nå, smerten er virkelig uutholdelig=( jeg ligger her å griner og ønsker at jeg aldri var blitt født=(

Kan du kjære dagbok ta vekk smerten min, bare for en liten stund slik at jeg kan få en pause? jeg er nødt til å sove nå, klokken er 03.24! Jeg håper at alle de hodepine tabbelettene som jeg tok i ste gjør slikt at jeg slipper å våkne igjen! jeg håper dette er siste gangen jeg trenger å skrive i deg, og jeg håper at alt vil bli bedre når jeg kommer til himmelen!

God natt kjære dagbok, takk for at du hører på meg=)

hilsen mindreverdig

29 kommentarer

huff, sånn var det med meg også :/! klarte ikke å innse det som skjedde, jeg ville bare ha det vekk, men det ville ikke vekk, sliter fremdeles, men tror jeg har det bedre, jeg vet ikke.. Det er mange dager jeg sitter å sier jeg vil dø, jeg vil dø, vær så snill, hjelp meg og dø! Andre dager går dagene passe bra at jeg klarer å la være disse tankene.. Så skjønner akkurat hvordan det var, å det som er, er at man kan alltids føle seg litt bedre etter å ha sagt ting til noen eller skrevet et sted du vet at andre kanskje leser.. så ja :)!

Stå på videre :) En dag vil ALT være mye bedre enn det en gang har vært, bare man klarer seg :)
Uff, blir like trist hver gang jeg leser det der. Voldtekt er grusomt.

<3 m a r i e s t e i n k j e r

29.12.2009 kl.21:28

har ikke opplevd det du har, så derfor er det ikke så enkelt å sette ord på det jeg vil si. men jeg vet at en dag, vil alt se og være bedre. stå på. du må være en av de sterkeste jeg vet/har hørt om.

LENE DUUS

29.12.2009 kl.21:31

herreugd, jeg får helt vondt inni meg :(

Sofie

29.12.2009 kl.21:32

det er sikkert bedre ting du kan gjøre enn å dele det med hele verden..

Hanne

29.12.2009 kl.21:32

Stakkar deg : /

skjønner ikke at noen kan gjøre sånt : (

Gunn Siri

29.12.2009 kl.21:33

Så trist :( Jeg vil ønske deg lykke til videre i livet :D

Elzii

29.12.2009 kl.21:33

så trist :( det er så forferdelig hvordan folk kan ødelegge liv :(

sexualabuse

29.12.2009 kl.21:35

Stå på. Du er sterk

Trinh

29.12.2009 kl.21:35

Huff,stakkars deg :/
SV; Siden jeg vet hvordan det er, så måtte jeg bare skrive akkurat det jeg tenkte, så håper det ikke gjorde noe ille ved det :) å du sa jo selv en motiverende kommentar, så da håper jeg den ikke gjorde noen skade :) for jeg skjønner deg kjempe godt!

Ja, desverre det er nok det her også :/! usikker på om jeg klarte å svare deg på det, men det er noe annet å svare deg enn det hadde vært å svare noen andre for eksempel som ikke hadde opplevd det selv, de skjønner ikke hvordan det er noen av dem.. Men men :)

:-)

29.12.2009 kl.21:37

huff :((

får vondt i hele kroppen av å lese det :( er så grusomt !

tårene triller ned over kinnet alt det vonde du mågå gjennom :(

Lisa Nybakk

29.12.2009 kl.21:40

Det er helt grusomt og høre! Har ikke opplevd det selv, men veit hvordan det er å få opp bilder av ting som har skjedd :(

Håper det kommer til og gå bra!

Bare vær sterk, jeg har trua på deg :-)) <3

Anne Stine

29.12.2009 kl.21:40

Det er forferdelig å vite at livet kan snu så fort. Det er kjempefint at da har en sånn blogg, for jeg tror det er viktig både for deg og andre at du får fortalt hvordan du har det. Stå på!

henriette

29.12.2009 kl.21:41

Stå på! Voldtekt er forferdelig! Det er ikke din feil, noen folk bare er sånn. Du er sterk! :)

silje_wm

29.12.2009 kl.21:47

uff! stakkars deg! stå på ! <3

Tonje Lenore

29.12.2009 kl.22:48

Kjenner jeg blir utrolig sint av at en person kunne gjøre noe slikt mot deg, ødelegge livet ditt på den måten, men du er sterk, du er sterk som forteller hvordan du har det og hvordan dagene dine er. Og det er så utrolig bra at du har det mye bedre nå enn det du hadde det, viser jo hvor sterk du er.

En dag kommer du også til å ha det bra, det fortjener du!

lifeofsecrets

30.12.2009 kl.16:10

Huff vennen :(

Skjønner heftig godt hvordan det var og hvor mange ganger alle bildene dukker opp i hodet etter en slik hendelse.

Jeg ville heller ikke innse det.

Men jeg har lært at vi som har blitt utsatt en eller flere ganger, bare må innse det og akseptere at det skjedde oss, selvom det er utrolig vanskeli.

Tenker på deg <3

Sanne

30.12.2009 kl.16:21

Det går ikke an å forestille seg hvordan du har det !

Jeg synes så synd i deg !

Du fortjener ALT godt :)

lykkepillemor

30.12.2009 kl.19:29

Vennen, jeg vet hvordan du har det- og skyldfølelsen som kommer etter noe som i utganspunktet er smertefult og traumatisk- og følelsen av å være skitten og ekkel.... Det er ikke VÅR feil! VI er ikke skitne. At noen voldtar oss definerer ikke oss på noe som helst vis- det forteller INGENTING om oss som mennesker- det forteller noe om menneskene som utførte denne volden.

VÆR SÅ SNILL å fortell mamman din, rådgiver på skolen, eller NOEN om det. La menneskene rundt deg få lov til å hjelpe deg, og bevise for deg at de elsker og støtter deg i en veldig tung tid. Om du ikke gjør dette vil du forville deg mer inn i depresjonen, vennen. Håper du kan finne litt terapi i å skrive blogg, og i å lese blogger som omhandler det samme som deg. Er veldig godt for meg å lese alles blogger- alle som befinner seg i min situasjon.

Selv skriver jeg om selvskading, og selvmordstanker... :-) Det er mange av oss- se om du kan lese litt rundt her inne, og du vil finne ut av at du ikke er så alene. I fellesskap kan vi styrke hverandre.

KLEM

Ronja

30.12.2009 kl.23:23

Du burde fortelle det til noen, jeg loooover at du vil føle deg mye bedre! Jeg blir sikkelig lei meg etter at jeg leser hvor hardt du har det... Og jeg er helt enig med lykkepillemor at du burde fortelle det til noen!

Ronja

30.12.2009 kl.23:31

Og btw, du er ikke mindreverdig...

</3

31.12.2009 kl.14:05

Uff... Håper ting ordner seg for deg.

Kjenner at det stikker når jeg leser dette.

INGEN fortjener dette !

Og jeg trodde at jeg hadde det vondt...

Det er alltid bra å ha en dagbok som du kan skrive alt i :)

☮ CECILIE

01.01.2010 kl.22:32

ingen fortjener dette,voldtekt er grusomt!

ønsker deg et godt nyttår, stå på<3

Buket♥

06.01.2010 kl.16:07

ingen fortjener dette;s , det er Grusomt :/!

du kommer sikkert til å takle dette ass ! !:)..

Voldtekt er bare uff da ! :/

Silje

10.01.2010 kl.18:32

Oj.. Jeg tenkte litt på det der hvr du skrev: hvil Gud noen gang ta i mot meg?

Og det vet jeg han vil. Han venter på deg. Jeg har selv vært kristen hele livet, eller hele min "barndom" men når jeg har blitt 14- og nå som jeg er 15 snaart føler jeg ikke jeg tørr mer, men jeg ble lei meg når u skrev det, jeg vet ikke hvorfor, men jeg vet at han venter på å få ta deg inntil seg! JEg har selv aldri vært utsatt for voldtekt, men jeg vet det er forferdelig. eller jeg kan jo aldri vite, men jeg kjenner en som har blitt voldtatt. Det tok henne et år og innse at kanskje Gud kunne hjelpe henne gjennom smerten.

Prøv ;)

diaries

22.01.2010 kl.20:29

uff stakker deg !

for og sei det sånn så sitter jeg og griner, så seriøs! jeg veit kordan du tenker med og ikke leve.

jeg har hadd mang vonde stunder, men etter jeg leste dette. så veit jeg at du har hadd det så my være en meg, jeg kunne ønske at smerten ble borte, men det går bare ikke. men live må gå vidre, selv om man ikke ønsker det noen ganger.men du er ei modig jente som klarer og skive om here hær. nor jeg ser på here hær så ser jeg styrke, du har my styrke, enda du ikke veit at du har det . vist du ikke har hadde noe så har du brøttig sammen for lenge side. du modig og sikkert ei veldig pen jente <3 lykke til med resten av ditt live, håper du kommer en gang over dette der ! sånn du kan få leve i fred :)

klem charlotte-k

ingvild

05.02.2010 kl.21:19

Du må aldri gi opp !

du er like mye verdt som alle andre.

det er utolig tøft av deg at du står fram med det, og blogger om det.

håper virkelig det går bedre med deg etter hvert, jeg har skikkelig medfølese for deg.

og skjønner virkelig at du har det vondt.

Off, at noen kan gjøe noe sånt, ødelegge så mye for deg.

Men du er sterk og du må aldri gi opp <3

Chatrin (:

06.02.2010 kl.23:25

Herregud, Jeg får så vondt inne i meg når jeg leser dette.. :'/

Stakkars deg! :'(

Skjønner ikke hvordan folk kan være sånn! ;s

Skriv en ny kommentar

hits