Hva er i veien med folk?

det er en ting som jeg syntes er virkelig provoserende, når jeg er deprimert!

og det er hvis du forteller en person hvordan du har det

f.eks Du er hos psykologen din og forteller henne at du sliter med å tenke positivt. også får du til svar: Ja men du må prøve å tenke positivt alikevell.

Hvorfor kan ikke folk heller hjelpe til, i stedet for å gjøre meg mer deprimert.
Når jeg forteller at jeg er trist innvedig ikke svar med at det må du ikke være. fortell meg heller at du er glad i meg, og prøv å oppmuntre meg!

For ingenting er mer irriterende enn folk som forteller deg hvordan du skal ha det, når du ikke klarer å bestemme det selv en gang.

Prøv å vær litt forståelses full, folk som er deprimert trenger oppmuntringer og positive ting, ikke bli fortalt at de må gjøre det og det, når de nettopp har fortalt at de ikke får det til!

God nyttår til alle
klem fra mindreverdig

13 kommentarer

Marit - sånn passe sprø

02.01.2010 kl.12:27

Huff...Godt nyttår til deg også :)

anita anonym

02.01.2010 kl.12:37

Ja, du sier noe der! Det hjelper ikke at folk sier at "du må prøve".

Det "å prøve" å tenke positivt, er jo problemet! Det er det som er vanskelig liksom..

Så, jeg skjønner veldig godt hva du mener ..

Godt nyttår til deg også ^^

Eva

02.01.2010 kl.12:39

Ikke bra, håper virkelig det blir bedre!

SILJE DERICHAM GUNDERSEN

02.01.2010 kl.12:52

jeg har vært borti det der, og det er som du sier, det hjelper ikke en dritt. hvertfall for meg, føltes det som at jeg får et slag i magen, og blir skyve enda mer tilbake enn det jeg faktisk er.

Synne

02.01.2010 kl.13:09

Jeg forstår godt hva du mener.. Det hjelper ikke i det hele tatt å si man må gjøre det og det :/

lykkepillemor

02.01.2010 kl.13:20

hei hei :-) jeg knasker cipralex- en til dagen... men, har veldig farlige og kraftige depresjoner, dog. tror jeg kanskje må kombinere eller oppjustere dose ;-)

hvordan er din dose? =)

hilsen pilleknaskern lykkepillemor

lykkepillemor

02.01.2010 kl.13:37

ja seriøst! helt enig! akkurat som om vi ikke gidder å tenke positivt, liksom.... man kan ikke bare styre og kontrollere følelser, og disse tankene som sitter igjen etter traumer...

jeg har et bibliotek med selvhjelpsbøker, og tenk positivt bøker- blitt jævla reflektert, og psykologen min sier jeg hadde skremt vettet av en hvilken som helst psykolog, fordi jeg sier alt psykologen liksom skal fortelle meg. MEN, hva godt har det gjort meg- er jo like deppa i hjertet, selv om hjernen er reflektert....

bra innlegg !!

KLEM

Caroline

02.01.2010 kl.13:48

Jeg har litt delte meninger om psykiatrien, det har vært både bra og dårlig. Jeg for min del ville gjerne ha noen løsninger når jeg var langt langt nede. Jeg ville ikke sitte og gjenta problemene mine hver uke, jeg ville ha en løsning, men det var stort sett bare repeat i de timene der. Når jeg tok et kurs i selvrealisering og selvutvikling, og fikk de rett i trynet at mine følelser er mitt ansvar, først da kunne jeg få til en endring. For det spilte ikke lenger noen rolle hva folk sa/gjorde osv, for uansett så var jeg ansvarlig for mine følelser rundt det de sa.

Det er jo ikke slik at folk sier ting for å såre deg?! I allefall ikke folk flest, det er du som velger å la det såre deg?!

Men om det er noen som du aldri har noen positive følelser rundt lenger, så ville jeg vurdert å holde avstand. Jeg har måttet skygge unna noen av mine venner, da de ikke hadde noe positivt å bidra med.

Etter at jeg hadde vært på dette selvrealiseringskuset og kom til terapi timen min, så skjønte ikke dama en døyt! Der hadde jeg sitti et år, og bare følt håpløshet,og grini, i hver eneste time, og nesten ikke fått sagt noe. Og så kommer jeg til en time, og det er ingen tårer, bare smil, og optimisme?! Det ligger faktisk mye i det å tenke positivt, men det er ikke så lett, så jeg begynte min opptur med selvhypnose. Jeg våknet om morgen, så meg i speilet og stod der en stund og fortalte meg selv hvor utrolig fantastisk jeg var, selv om jeg ikke trodde på det til å begynne med. Men det funka faktisk!

Iselin M. Kalstad

02.01.2010 kl.14:52

Huffda :/ Godt nyttår.

Linn Thomassen `LT

02.01.2010 kl.14:56

Sv: Så bra :D hørtes koselig ut!

GODT NYTTÅR!

02.01.2010 kl.16:31

Jeg skal ikke fortelle deg at du skal være positiv men jeg har likevel noen positive ord til deg:)

Jeg syns du er forferdelig modig og en veldig sterk person. Det du har vært igjennom vil nok alltid være med deg, men du vil kommet styrket ut av dette. Og bloggen din er kjempe fin, du hjelper mange jenter som sliter med det samme. Jeg syns det er så fint av deg at du bruker dine negative opplevelser til å hjelpe andre!

Og selv om du kansje ikke føler det sånn syns jeg du mer en noen andre har grunn til å gå med rett rygg og hevet hode, for det du skriver her på bloggen hjelper andre å komme seg igjennom lignende. Og den eneste som er mindreverdig, ja ikke verdt en dritt er svinet som gjorde noe så grusomt mot deg. Du er av stor verdi, ikke bare for familien og vennene din, men også for alle leserne som setter pris på deg og dine inlegg!

Godt nytt år, ønsker deg alt vell! Og jeg har virkelig troen på at dette går så bra til slutt, fightere klarer seg!

http://www.youtube.com/watch?v=xB7pQpNx-F4

vampyrisis

02.01.2010 kl.16:37

Jeg skjønner hva du mener, og jeg er helt enig der. Åssen skal man tenke positivt når man har negative tanker. Noen skjønner ikke noe -.-

Silje Helen Helle

02.01.2010 kl.16:46

Jeg er så enig med deg .. Når jeg gikk til psykolog tidligere så kom jeg med nye ideer om noe jeg ønsket for meg selv fremover.. Jeg hadde liksom fått litt av livsgleden tilbake. Begynnte hun å stille meg spørsmål om selvmord like etterpå.. Hun virket ikke serlig inntresert i det positive. Hmm, føler selv at mange sier `` så dumt, så trist`` I stede kan de prøve å muntre oss opp litt.. Når de sier ting som stakkars deg, det var dumt.. Så er det akkurat som om de bekrefter det som er vondt.. Uff.. tenker på deg søte jente.. Klem fra meg..

Skriv en ny kommentar

hits