hvorfor er jeg her fortsatt?

Jeg tok for mange piller en gang
mange netter det ble en trang
Det var det du som fikk meg til å gjøre
Hvorfor måtte jeg på deg høre?

Hvorfor er jeg fortsatt der
når det er i himmelen jeg ønsker å være å ikke her
jeg vil ikke leve, jeg har det ikke godt
Jeg har mistet troen på at alt en dag vil bli flott

-Mindreverdig-

12 kommentarer

xena87

09.06.2010 kl.19:39

Det gjør vondt å lese. Jeg er glad du fortsatt er her :)
Det kommer en dag da alt vil forsvinne,
og det vonde vil bli til et fjernt minne.
Egentlig burde jeg ha dikta flere vers her, men jeg kommer ikke på noe mer. det er nå snart 9 år siden jeg opplevde marerittet. Og jeg lever fremdeles. Jeg har ei nydelig lita datter og verdens beste kjæreste. Livet smiler til meg i dag. jeg er på god vei til å oppleve drømmen min, og jeg har (riktignok etter mange nedturer) endelig klart å bruke min opplevelse til noe positivt.

UtenVerdighet - Anne Belinda

09.06.2010 kl.19:41

Tenker på deg vennnen<3

caroline - din hverdagshelt

09.06.2010 kl.19:42

huff.. jeg er også glad for at du ikke har gitt opp. Det blir bedre for deg og, det vet jeg, du må bare ikke gi opp å kjempe videre. LYKKE TIL, jeg heier på deg. uansett hvor lite sånt trøster. vet selv hvor små ordene kan være. men virkelig, vi som leser bloggen din ønsker deg alt godt videre på veien.

~.~W A T A S H I

09.06.2010 kl.19:52

Du er i hvertfall flink til å skrive dikt! Bra at du uttrykker deg igjennom det. Jeg tror også du vet at det ikke nytter å se bakover på hva som har skjedd, ikke sant? At du må se fremover, skape din egen fremtid, ditt eget liv. Jeg kjenner deg jo ikke selvfølgelig og har ingen rett til å si det men alikevel! Ta deg sammen. Folk i Norge trur alt handler om dem hele tiden..Det er da fler i verden som blir voldtatt og fint klarer å fokusere på posetive ting - kanskje hjelpe andre mennesker som har det vondt. Så ikke gjør deg selv så stakkarslig. Stol på andre mennesker. Litt etter litt kan du få det til. Selvmord hjelper ingen det heller. Du må jobbe med motivasjonen din! Se hva du faktisk kan gjøre. Kanskje du kan få jobb på et lite sted, tjene noen penger og ta deg en ferie fra alt eller noe? Du får vel lov til det selvom du har blitt innlagt? Til og med veninnen min som er innlagt hele tiden klarer å ha en liten fremtidsplan om å jobbe på sirkus i det minste. Er ikke det bra da? Og ha et lite mål i hvertfall?

Unnskyld om du hater meg nå, eller ble mer depresiv. Jeg har det med å bli depressiv når folk snakker sånn til meg jeg også, men oftes så hjelper det litt på en måte også. Uansett. Lykke til! Jeg håper finner din egen grunn til å leve. Alle mennesker er fantastiske invidider, og alle er like mye verdt! Selvfølgelig kan du jo si at kriminelle ikke er det, men de fortjener en sjangse til de også etterhvert. Kanskje.

unnskyld, truur(ganske sikker) jeg tok meg vann over hode nå. Kunne pratet i fler timer though. vet ikke hvorfor. Psykolog er noe jeg ikke skal bli.

SILJE DERICHAM GUNDERSEN

09.06.2010 kl.20:01

ikke skriv sånt. snakk med meg!

>T H E R E S E<

09.06.2010 kl.20:02

Huff, vondt men likevel nydelig dikt. Vi er glade du fortsatt er her :)
Det er bare bra at du fortsatt er her <3

Renate

09.06.2010 kl.20:35

Awww :/ Jeg er også glad for at du er her vennen! Nydelige jente! <3

Vang3n

09.06.2010 kl.21:51

Godt skrevet, men teksten er så klart ikke det man skulle ha ønsket..

Ingrid

10.06.2010 kl.18:21

Et fint dikt :) <3

Du er flink til å skrive <3

Jeg å skrev en del etter voldtekten, men for meg hjelper deg å danse da :)

Men du burde fortsette å skrive!

Klem Ingrid, 13 år .

Ronja Ch

10.06.2010 kl.23:56

Hei du! :)

Sjønner ikke hvordan det er å bli voldtatt, men har lest en del på nettet og sånt om andres historier for å sjønne og få innblikk på HVORDAN dere som er blit utsatt føler etter voldtekten.

Det er en tung prosess, et tungt skulder som henger over deg, en mørk hule som du aldri kommer deg ut av, en mørk sky som er over deg, mens andre har hvit feilfri sky.

Men slik burde det ikke være, det burde ikke vært slike mennesker som voldtar andre, som er helt respektløse. Live er hardt, og det blir enda hardere om du ikke fortsetter å kjempe mot lyset i tunellen. Sjønner at du kommer til å tenke på dette til du blir gammel, men prøv, i det minste prøv å klare deg. Jeg unner deg alt godt, og håper at du kommer det opp i livet. Men ALDRI, og jeg mener ALDRI la noe som har sjedd deg bli SVAKERE ENN DU ER!!! Du e sterk, og BEVIS det. Ikke la voldtekstmannen VINNE over din sjel, IKKE la noe gå ut over at du vil ta dit eget liv. ALDRI! Om du lar andre ta over deg selv, så er du en av de som kommer til å angre resten av sitt liv, for at de gjorde det. Feks, å ta livet av seg selv. Du må være en VINNER, ikke en som gir opp. Oppfyll drømmene dine, oppfyll alt det du ville før du ble voldtatt, oppfyll ønskende dine som du har nå. Du kommer altid til å huske og ha det inni deg det som sjedde, men du kan fortsatt være....... EN VINNER!

Mvh Ronja

14 år.

HÅPER DU LESTE ALT SAMMEN

Skriv en ny kommentar

hits