Hvordan er det å leve med flashbacks?

Hvis du bare kunne vært meg for en dag, slik at du forstod hva som foregikk inni hodet mitt.
Kanskje du ville sett på meg på en annen måte, jeg klarer ikke å beskrive det kaoset som foregår inni hodet mitt
Det er en blanding av flashbacks, dissosiasjon, stemmer, tanker, minner, angst! Med andre ord, det er bare totalt kaos.

Og jeg klarer ikke å sette ord på det kaoset som foregår, jeg finner ikke de rette ordene.
enkelte ganger kommer flashbacksene, med andre ord jeg faller helt vekk, jeg forsivnner fra sted og tid, jeg går inn i min egen verden, men det er ikke noe kjekk verden som venter meg, jeg havner tilbake til 2006 og den værste natten i mitt liv, jeg opplever hele voldtekten på nytt, det er så ekte, jeg føler den samme smerten, jeg ligger der og føler at jeg kjemper for livet, men jeg kommer meg ikke vekk! jeg føler slagene dine om igjen. jeg kjenner tårene presser på, men de renner ikke, jeg kjenner at livsgnisten sakte og smertefullt blir sugd ut av meg. jeg kjenner på følelsen av å bli krenket på nytt, følelsen av å miste friheten over eget liv. disse flashbacksene kan komme opp til flere ganger daglig, jeg klarer ikke å styre dem, så hverdag er som å oppleve voldtekten på nytt igjen, alle følelsene rundt den kommer tilbake og det er utrolig sårt, men på et vis etter 4år så har jeg klart å leve med dette, jeg vet at flashbacksene vil komme, og det er vondt hver gang det skjer, men samtidig ser jeg at jeg har klart å overleve dette i 4år, så hvorfor gi opp nå? jeg har ikke gått igjennom 4år med lidelse for ingenting. For jeg har et stort ønske om at flashbacksene en dag vil forsvinne. og når de gjør det så VET jeg at jeg vil få et mye bedre liv, enn jeg har akkurat nå.

jeg skulle egentlig skrive mer, men jeg klarer ikke å gjøre det akkurat nå:)

håper dere der ute har en fin natt <3

klem mindreverdig

 

10 kommentarer

rasende

02.10.2010 kl.02:48

Uff. jeg kjenner meg igjen i det du skriver. jeg håper du får det bedre. Lykke til og stå på videre, jobb for det bedre, for det fortjener du! klem <3

rasende

02.10.2010 kl.03:01

Tusen takk for kommentar kjære deg. Du er selv en kriger, og gi adri opp, det finnes håp! Klem <3 Håper du får bedre dager enn dette!

Anja Lidbom

02.10.2010 kl.08:46

Håper du snart får det mye bedre! Skjønner at du har det vanskelig.. klem anja<3

kathrine

02.10.2010 kl.12:18

uff, jeg har lyst å slå til fyren som har øderlagt deg =( <3
Kjempe bra at du har håp for framtiden. Jeg tror sterkt at du kommer til å få et mye bedre liv..

Har troen på deg.

Klem Charlotte. <3<3

Ida

02.10.2010 kl.19:29

Huffameien.. jeg sliter med det samme selv etter å ha blitt seksuelt misbrukt i 4 og et halvt år.. Skulle ønske du slapp å oppleve dette! det er noe jeg ikke unner noe menneske.. ikke en gang min værste fiende! Jeg tenker på deg, faktisk hver dag o.o Tenker på deg, og håper du kommer deg gjennom dagene..
- klem <3

min.vei.tilbake.

03.10.2010 kl.21:11

kjenner meg alt for godt igjen i dette med flach back:(

er forferdelig når alt kommer opp igjen og man ikke har kontroll:(

(orker ikke skrive så mye som jeg ønsker da jeg er ganske sliten for tiden)

vil gjerne legge deg til som venn slik at jeg kan følge bloggen din..

lykke til veidere klem*

Iselin

04.10.2010 kl.17:24

Kjenner meg også igjen i det du skriver. Håper du virkelig får det bedre og du er utrolig sterk. Lykke til videre :)

-

08.10.2010 kl.22:57

Har du prøvd EMDR? spør behandleren din om det - for det virker!!!! det reduserer intensiteten på flashbackene. Vet det sjøl, for jeg er i behandling etter gjentatte voldtekter. Og endelig begynner kroppen skjønne at det kanskje kanskje er over, sakte men sikkert, etter ca. ett år med veksling mellom traumebehandling/EMDR og stabiliseringssamtaler. Og uten medisiner!! Det er sinnsykt hardt arbeid, men det funker! Jeg unner deg sååååå veldig å få hjelp til å redusere de grusomme flashbackene!

rosaelefanterx

11.10.2010 kl.03:26

Det går ikke ann å sette seg inn i din situasjon, med mindre man han opplevd det samme.. Det går bare ikke, uansett hvor mye man prøver.. Men den dritten som gjorde dette her mot deg, skal ikke fortjene å ha det bra.. Jeg håper rett og slett han sitter med så sinnsykt dårlig samvittighet, ovenfor alt han har gjort. Jeg er helt sikker på at alle vil bare ditt beste. JEG vil i værtfall det.. Det gjør så sykt vondt å lese det du har vært igjennom.. Å jeg VET at du kan få det bedre.. men ting tar tid, som du selv har lagt merke til! Masse lykke til videre! :)

Skriv en ny kommentar

hits