det er deilig å være fysisk syk!

heisann vakre engler <3

I går hadde jeg så utrolige mage smerter på høyre side, en veninne fikk meg til å dra ned på legevakten for å sjekke hva som var gale. jeg hadde virkelig ikke lyst å gå på legevakten, for de siste gangene jeg har vært der har det endt med tvangsinnleggelse på sandviken psykiatriske sykehus.

Men etter litt overtalelse av henne, så bestemte jeg meg for å dra ned:)

Jeg måtte bare vente en halv time før jeg kom inn, jeg måtte ta urinprøve og blodprøve( fra sånn stikk i fingen)
det viste seg at jeg har hatt en urinveisinfeksjon, som har gått opp i urinrøret, og videre opp i nyrene, så jeg har en nyrebekken betennelse, det er jo selvfølgelig veldig vondt, men grunnen til at det er deilig å være fysisk syk, er at legen forteller deg akkurat hva som er i veien, han skriver ut en resept på noen piller, og man vet at etter antibiotika kuren er over så er man faktisk frisk igjen. og det er utrolig deilig å få et svar med en gang at dette feiler deg :)

Når man er psykisk syk, er det en lang prosses og det krever mange krefter av deg selv for å kunne fungere i det daglige livet igjen og bli frisk, mens fysisk sykdom går over med en pille kur noe som er helt fantastisk:D

håper dere forstår hva jeg mente :)

-Klem mindreverdig-

<3

18 kommentarer

♫Lene♫

03.10.2010 kl.16:17

Forstår hva du mener. Godt du gikk på legevakten, og kan bli kvitt infeksjonen.

KOWU

03.10.2010 kl.16:26

Jeg skjønte veldig godt hva du mente.. God bedring ^^
Skkjønner hva du mener, For meg er det nesten verre å være fysisk syk, jeg er alltid redd det er ALVORLIg, og det er en av grunnene til at jeg er psykisk syk.. huff, ikke lett. God bedring kjære deg og takk for kommentaren. Jo, det går opp og ned, litt opp nå, heldigvis.. Klem.

Caroline

03.10.2010 kl.17:03

skjønner hva du mener! bra du dro til legevakta - god bedring! :)

Lena

03.10.2010 kl.17:18

Jeg skjønner hva du mener:)

Bra du dro til legevakta da. Og håper deg god bedring videre:)

Klem Lena^^)

Viola

03.10.2010 kl.20:58

Hei

Jeg forstår alt om hvordan du har det! Jeg har selv sittet med akkurat de samme følelsene og samme tankene. Det er bra du ikke gir opp, for den kampen du nå kjemper er absolutt verdt det!! Det er du som bestemmer over ditt liv, og du kan forandre det! Jeg håper du har lest på bloggen min, og jeg vil gjerne støtte deg på alle måter jeg kan! Hvis du vil så kan du også bli fjern medlem av Anonyme Voldtektsofre slik at jeg sender deg all medlemsinformasjon og de forskjellige tingene som de andre får som kommer til å gå i grupper her i Østfold. Desverre vet jeg ikke om noen selvhjelps grupper i bergen, men kanskje du vet det?

Det er veldig viktig at du ikke gir opp, og at du kjenner på og bearbeider alle følelsene og tankene du har inni deg. Jo før jo bedre. Etter dette så er det veldig viktig å bli bevisst på seg selv, og se forskjell på offerrollen man er i og den egentlig "deg selv". Jeg merker ut ifra det du skriver, at du er i den delen av prosessen hvor du er dypt inn i offerrollen, ikke deg selv, du bearbeider følelser og tanker, noe som er ekstremt viktig. Men ikke la offerrollen ta overhånd! Når det gjelder angst og de psykiske plagene så vil de forsvinne i takt med fremgangen din i bearbeidelsen og selvutviklingen. Jeg har masse å fortelle deg fra min historie om du har lyst til å høre, kanskje det kan gi deg inspirasjon til nytenkning slik at du kan kaste offeret i deg til helvette og begynne å finne ut hvem du egentlig er! Jeg kan tenke meg at du føler at du mistet deg selv, og alt du var den gangen du ble voldtatt for fire år siden? Sånn hadde jeg det, og jeg fortrengte det i tre år frem til jeg holdt på å ta selvmord og møtte veggen. Derfra begynte jeg å jobbe med meg selv. Samtalegrupper og snakket problemene ihjel. Hehe. prosessen er laang og det er mye jeg kan fortelle fra min vei, men er det noe jeg har gjort i livet som jeg ikke angrer på så er det nettopp det, og det som venter deg når din prosess er ferdig er virkelig verdt all smerten og strevet. Så fortsett å stå på, selv i nedturene går det fremover, og du vil få oppturer og nedturer hele veien, men etterhvert vil det stabilisere seg! Jeg ønsker deg alt godt og masse lykke til på din vei!! Ikke gi opp, dette klarer du!!!!!! Håper du tar kontakt om du vil bli medlem av AV, eller om du bare har lyst til å sende mail eller noe så er jeg her for deg! =)
God bedring da..

Klem charlotte..

Jeanette Magnarsen!

04.10.2010 kl.17:01

Håper dette ordner seg, jeg blir så rørt av det du skriver vennen, det du skriver klarer og gripe meg , gripe hjerte mitt !

God bedring <3

-Magnarsen

tuva

04.10.2010 kl.19:10

Ja, jeg forstår veldig godt hva du mener! Det er befriende og bare kunne ta en pille og at det ikke krever en hel del tankesurr og mye tålmodighet for å bli frisk.

God bedring!

Klem:)

04.10.2010 kl.23:27

Skjønner hva du mener, og jeg synes du er en kjempesterk person som klarer å lage denne bloggen. Den er faktisk stor hjelp for meg når jeg føler meg neddafor. Hver gang jeg leser denne blogge skjønner jeg at det jeg er lei av er bare et lite sandkorn sammenlignet med dine problemer. du er en sterk person og du har fortsatt et liv å leve. livet er langt, stå på!! <3

Anonymio

05.10.2010 kl.15:50

Jeg er helt enig med deg... Gikk rundt over et halvt år med sosial angst, ble tvunget på skole, og der ble jeg tvunget til ting osv...

Men, du virker sterk :-) lykke til videre, hvis du vil snakke med noen, er det bare å sende et brev..

misskiwii

05.10.2010 kl.16:21

God bedring <3

Håper ALT ordner seg for deg en dag :)

Mari

06.10.2010 kl.17:03

urinveisinfeksjon er ikke noe godt i det hele tatt ! har hatt det 6 ganger i løpet av det siste året, men ikke så alvorlig som du har det nå da.

Håper du blir fort frisk, og at alt ordner seg !

Sølvi

06.10.2010 kl.23:51

Jeg har lest bloggen din en god stund, men grunnen til at jeg ikke kommenterer er fordi jeg aner ikke hva jeg skal si. Men jeg har en blogganbefaling jeg tror kan være til hjelp, hvertfall klikker jeg meg alltid innpå bloggen når jeg føler meg nedfor..

Bloggen er: www.eliseharila.blogspot.com

Hun blogger om selvtillit og selvbilde, deprisjon og tanker og hun kommer med veldig mange gode råd og sånt :)

Silje

07.10.2010 kl.11:11

masse god bedring, jeg får håpe du snart blir frisk <3 og husk, jeg er glad i deg!

Ane Østnes

07.10.2010 kl.13:37

sv. takk, jeg koser meg masse! :) god bedring <3

Frida

07.10.2010 kl.18:19

Skjønner hva du mener. God bedring! :)

rosaelefanterx

11.10.2010 kl.03:33

Det hørtes ikke godt ut i det hele tatt! Bra du kom deg til legen. God Bedring! :)

Skriv en ny kommentar

hits