Den mindreverdige jenten inni meg =(

Hei<3

Da er jeg kommet hjem fra vurderingsoppholdet. og jeg må si at det har vært noen tøffe dager for meg,
alt jeg måtte fortelle og snakke om, jeg kan ikke beskrive hvor slitsomt det er.
jeg tok mange tester og det viste seg tydelig på dem at jeg er alvorlig deprimert, lider av PTSD og jeg dissosierer mye.

det værste var når vi satt å snakket om stemmen inni hodet mitt, så begynte psykologen å spørre om det bodde en liten redd jente inni meg. jeg ble helt satt ut, for det er akkurat slik jeg føler det. jeg ble glad men samtidig veldig lei meg.
glad fordi hun forstod det, og lei meg fordi det er så trist, denne jenten inni meg er redd, mislykket, stygg, ubrukelig, mindreverdig, jeg kunne fortsatt med å skrive alt det negative om denne jenten for hun er totalt mislykket. og det værste er at denne jenta er meg=/ den tanken gjør meg utrolig lei meg!

 

-Mindreverdig-

<3

6 kommentarer

Eva

14.10.2010 kl.13:52

ååhh :( Håper virkelig alt ordner seg for deg herligheten! :) Du fortjener kun å ha det bra! Stå på videre! Du er en utrolig sterk jente! :)
Ååå du må ikke tenke sånn for du er ikke mislykket det er personen som gjorde dette mot deg som er mislykket..

Fortsett å håper på at du kommer til å få et bra liv etter alt dette..

Har troen på deg.

Og jeg er ening på ♥ EVA, du er en utrolig sterk jente..

Klem Charlotte <3<3

KOWU

14.10.2010 kl.13:56

Det at den jenta ikke føler seg noe bra, og at det er en negativ eller destruktiv side om du vil, ved deg, betyr ikke at det er ALT du er. Det eneste som er annerledes etter den timen er jo at noen andre har forstått og at du kanskje har fått litt mer innblikk i deg selv. Nå har du muligheten til å bli kvitt eller jobbe med den delen av deg som ikke er positiv, så det blir plass til mer av det gode (:

Anonymio

14.10.2010 kl.15:26

Uff, jeg vet ikke hva jeg skal skrive.. Det bor en sånn jente i meg og, kanskje på en litt annen måte, men jeg vet hvor fælt det er.

Det er en tøff kamp, man får tilbakefall, man får timer man har lyst til å kjempe... Men, man må bare ikke gi opp.. Jeg håper virkelig du får det bedre snart, for det fortjener du! :) <3
det jeg skulle si er sagt av alle de andre over meg...så..

Men jeg håper du klarer å få den jenta inni deg til å smile en dag ;D

Jeg håper du finner noen som er snill og kjærlig mot deg, og er alltid der for å støtte deg.

Noe den personen som gjordet alt vondt mot deg ikke var...

rosaelefanterx

15.10.2010 kl.02:51

Du må ikke tenke sånn! Du er like mye verdt som alle andre herlige personer! Du er langt fra det negative du sa. Du er tøff som står på og fortsetter. Den jenta trenger all den hjelp hun kan få! <3

Skriv en ny kommentar

hits