Overdose på tabeletter

En tabelett ble til to, to tabeletter ble til fler, fler tabeletter ble til mange, mange tabeletter ble til 130stk.

Sykebil med blålys, en mor som gråter, leger i hvite frakker, slanger, ledinger og sprøyter.

narkose, pumping, ligge på overvåkning, sove i 24 timer. en mor som sitter å klapper deg på hånden.

Døden ble lurt nok en gang, Faen hvorfor?

Hvorfor kunne ikke den mindreverdige jenten bare få fred?

-Mindreverdig-
<3

13 kommentarer

EmilieJohanne.

19.10.2010 kl.21:39

130 tabeletter?!?!?! Herregud, ble bekymret for deg nå. Skulle gjerne ha kjeftet på deg, gitt deg den skjennepreken, men jeg kan ikke. Fordi jeg er der selv.. Jeg har ikke noe jeg skulle sakt. Men jeg bryr meg, og jeg vil ikke at du skal fortlate verden.

Silje

19.10.2010 kl.21:42

du er slett ikke mindreverdig, og snart må du innse det selv. du må se den herlige, varme og gode jenta du er!! jeg er så glad i deg kjære, jeg kan ikke miste deg nå

Taja

19.10.2010 kl.21:43

fordi den du kaller mindreverdig er verdt veldig mye for noen.

Marielle Jørgensen

19.10.2010 kl.21:59

Fordi du ikke ER mindreverdig, du har nok en styrke ingen andre har. Du har opplevd noe ingen fortjener, men du har prøvd lenge og helt sikkert hardt for og glemme. Om det ikke går, så må du ikke gi opp! Du er kanskje tilogmed ENDA mer verdig enn mange andre, tenk han som gjorde dette mot deg, hvor verdig er han?! Vel, HAN er mindreverdig, hvertfall i veldig manges øyne. Kjære deg, du er virkelig ikke mindreverdig, du har alt alle andre har, men du ser det bare ikke. Som silje sier, prøv og se den herlige,varme og gode jenta du er!

Lill-Monica

19.10.2010 kl.22:21

Huff! Detta hva absolutt vondt og lese! Tenker masse på deg <3

imwaiting

19.10.2010 kl.22:27

Du har kommet så langt, ikke gi deg nå! Kjære deg!<3 Vær så snill, prøv litt til, også enda litt til.. Og, når du har kommet så langt.. Så prøver du enda litt! Ting vil kanskje ikke ordne seg med en gang, men plutselig kommer det en opptur, også enda en! Ting vil ordne seg for deg også<3 Du fortjener ikke det her,og den lille jenten som bor i deg, hun bor i meg også.. Du er ikke alene, og du vet.. Jeg, og mange andre støtter deg, og ønsker deg virkelig det beste!! <3 Jeg tenker mye på deg, stay strong: )<3

Klem

tuva

19.10.2010 kl.22:42

Fordi du er fantastisk, enestående og uerstattelig! Trist å lese at du har det så vondt.

Mange klemmer fra meg<3

Milla & Ada

19.10.2010 kl.23:02

Den eneste som kan ordne livet ditt er deg selv. Vil du gå rundt og kaste bort hele livet ditt så sorg, angst, medisiner osv osv? Det er ikke verdt det, du har hele verden forann dine føtter. Det er kun deg selv som har styringen på ditt eget liv! Jeg er der selv, men jeg jobber med meg selv i håp om at jeg skal leve livet mitt godt som dem fleste andre, jeg vil ikke være et offer lenger. Og sånn håper jeg du også kan prøve å tenke. Her i sarpsborg har vi en gruppe som kalles Anonyme Voldsofre - AV. Dette er noe du også kanskje hadde trengt? Jeg vet ikke hva du har opplevd?! Det er bare å skrive til meg her inne i såfall, det beste er å snakke med noen som er der selv og som vet akk hva du snakker om.

Stå på, og ta kontroll på ditt eget liv!

Malin

20.10.2010 kl.02:00

Du er elsket og er slettes ikke mindreverdig!

Ida Aurora

20.10.2010 kl.10:47

Du er ikke mindreverdig, du er VERDIFULL.

Sender en haug med styrkeklemmer din vei <3

Pain.

20.10.2010 kl.16:28

Du er ikke mindreverdig! Du betyr mye, det er bare å innse. selv om jeg selv vet at det er vanskelig. Du må ikke forlate denne verden, du er her for en grunn, det er vi alle. Sitter med en klump i halsen da jeg leste dette! Bare ikke gi opp!

Stay strong my friend <3

rosaelefanterx

20.10.2010 kl.16:44

Neeei! Du er ikke mindre verdig, du er veldig verdigfull! Jeg er så enig med "Pain" over her.. Vi alle er her for en grunn, ikke gi opp håpet! Jeg sitter her med tårer i øynene.. Ikke prøv å finn på det igjen, du betyr så masse, vær så snill å se det snart. Er så mange som bryr seg om deg! Vær sterk og aldri gi opp! <3

Tina Maylen

22.10.2010 kl.16:09

Jeg vil du skal tenke grundig over ALT du skriver og hva du gjør med enkelt individe. Det du opplevde, er noe ingen burde gå igjennom. Men det finnes også andre som sliter sykisk. Noen av de settningene dine, er alt for lite gjennomtenkt.Du oppfordrer andre sykiske, som er alene i veden til å ta sitt eget liv. Som å gi dem tanker som att de er mindreverdig, og burde få fred. Mange leser bloggen din, og ser opp til deg. Ikke skuff dem. Du er ikke mindreverdig fordi du måtte oppleve det du gjore. Men selvmord er INGEN løsning. ALLE probleme dine, eksisterer fortsatt. Om du er der, eller ikke. Teoretisk sett, er Selvmord en egoistisk løsning. Om du selv mener du er mindreverdig, er det ingen andre som synest det samme. Tenk over alle de som elsker deg mer en noe annet. De menneskene du setter igjenn som ga deg gaven "livet". De vil slite resten av livet, med et gegantisk tap, fordi akkurat du var missfornøyd. Selvmord er ingen løsning. Det gjør bare et problem til tusen.

Skriv en ny kommentar

hits