er du lei deg for at du overlevde?

Mange spørr meg det samme spørsmålet.
er du lei deg for at du overlevde?

Svaret er ja.
hadde jeg død hadde jeg sluppet denne dype depresjonen og smerten jeg lever med hver dag.
familien hadde sluppet å forholdt seg til en ustabil jente, de hadde sluppet alt stresset og alt de må gjennomgå fordi jeg ofte er innlagt. de hadde sluppet sinne utbruddene mine, og de kunne konsentrert seg om seg selv uten å ta hensyn til meg.

Jeg vet det er veldig egoistisk å tenke av meg, men det er slik jeg føler det!

Men samtidig så må det jo være noe inni meg som har lyst til å leve, fordi etter at jeg tok alle tabelettene så fortalte jeg det jo til mamma. Hvorfor gjorde jeg egentlig det hvis jeg ønsket så sterkt å dø? det vet jeg faktisk ikke helt svaret på.

Men i morgen så reiser jeg til Thailand med mamma og pappa, dette er noe jeg ser frem til og gleder meg til.
jeg ble ikke innlagt på psykiatrisk etter overdosen fordi jeg skulle få lov til å være med de til Thailand. og jeg er kjempe glad for at jeg kan reise i stedet for å sitte på psykiatrisk og spille kort. det er mye gøyere å være i Thailand å bade og Shoppe:)

-Mindreverdig-
<3

21 kommentarer

Eva

21.10.2010 kl.17:36

Kos deg på turen,du fortjener det!

Frida

21.10.2010 kl.17:43

Kos deg utrolig i Thailand! :D<3

UtenVerdighet - Anne Belinda

21.10.2010 kl.17:43

Kos deg på tur!! Du fortjener alt det beste, og spesielt en tur som vil gi deg avslapping! :)<3

KOWU

21.10.2010 kl.17:56

Kanskje du sa ifra fordi du egentlig ikke ønsker å dø, du bare vil ikke fortsette å leve som du gjør nå? Hvis det ga noen mening? Det er i alle fall sånn for meg. Jeg har konstante tanker om at jeg ikke vil mer hele tiden, i alle fall den siste måneden, men det er jo ikke egentlig å DØ jeg vil. Jeg vil bare ikke fortsette å ha og føle det sånn som jeg gjør nå..

GOD TUR TIL THAILAND! Jeg håper du koser deg masse, og at ting snur seg litt snart..

KOWU

21.10.2010 kl.18:32

sv; Det er da null problem. Det er ingen som krever at du skal svare, jeg skriver jo til deg fordi jeg selv har lyst (:

Tja... Det går vel strengt talt strakt åt helvete, jeg bare prøver å tenke og tvinge meg selv til å tro at det ikke gjør det eller at det kommer til å bli bedre en eller annen gang... meh..

Hvor lenge har du vært depprimert og suicidal da? "/ vet du HVORFOR du har det sånn? "/

Klem <3

hennieide

21.10.2010 kl.18:36

God tur og kos deg masse, det fortjener du:)

Håper alt ordner seg..Er jævlig å ha det sånn, det vet eg! Det var nok en liten del av deg som ville overleve, ellers hadde du aldri sagt noe.. Så innerst inne vil du nok det...

Hilde

21.10.2010 kl.18:50

koos deg masse vennen <3 tenker på deg.

Tynnere

21.10.2010 kl.20:33

Ha en kjempe fin ferie:)

Christiine

21.10.2010 kl.20:48

Jeg tror ikke familien ønsker at du skulle død, selvom du er ustabil som du sier. De vil heller oppleve innleggelsen og utbruddene og en dag få deg frisk. En å vite at de aldri var sterke nok til å klare det! Tro meg, det ville jeg iallefall tenkt om det var noen av mine nærmeste

Thailand er min drømmereise!! åå, du må kose deg masse :)

SlimingToBeSkinny <3

21.10.2010 kl.20:59

Får håpe du får ein kjempefinfin tur :) Kos deg masse, få tankane bort på noko heil anna, bad og opplev utlandet! Du er heldig som skal til Thailand. Dit drøymer eg om å få reise til!

Vilde

21.10.2010 kl.21:18

kos deg i thailand, det fortjener du virkelig! :)

retne

21.10.2010 kl.21:22

Kos deg i Thailiand :)

Det fortjene du ;)

klem <3

Ida Aurora

21.10.2010 kl.22:16

Thailand hørtes bare helt fantastisk ut, du er HELDIG.. Håper du får koblet litt av mens du er der nede :)

Klem

KOWU

21.10.2010 kl.22:36

sv; Auch da... "/ huff... JEg vet ikke hva jeg skal si en gang.. Det var så trist å lese...

Jeg tror det begynte da jeg var 9-10 år gammel. Jeg hadde det ikke noe bra og kom gråtende til skolen mer eller mindre hver dag pga. krangling osv hjemme.Sommeren til femteklasse ble jeg bestevenn med ei som fant ut at vi måtte slanke oss, og så sluttet vi å spise. Jeg var allerede ganske så langt nede fra før av og følte ikke at jeg hadde kontroll på noe som helst. Etterhvert antar jeg at det lave matinntaket resulterte i at deppresjoner osv ble forværret og jeg begynte med selvskading i løpet av femteklasse.

Ting gikk litt oppover første halvåret i syvende klasse, frem til jeg ble kjent med en som var en del år eldre og som ga meg oppmerksomhet. Jeg trengte være alle andre steder enn i krigssonen hjemme og gjemte meg der, noe som også resulterte i en rekke forskjellige overgrep.

Etter det gikk vel bare ALT rett vest.

Plutselig var det noen andre jenter som hadde anmeldt ham og jeg ble nevnt og måtte inn i avhør mer eller mindre samtidig som foreldrene mine skilte seg og hadde et par rettssaker og dommeravhør på den fronten. I tillegg måtte jeg sitte til vilt fremmede personer å legge ut i detaljer ting jeg ikke klarte innrømme hadde skjedd en gang..

Jeg jobbet meg gradvis oppover, men så ble jeg påkjørt og ødela ryggen, slet fremdeles med angst, deppresjoner og selvskading, men skolen hadde for første gang siden begynnelsen av 8. gått greit.. Deretter kom første innleggelse grunnet maten osv.

Ting begynte å gå litt bedre, men så fant jeg ut at jeg ikke ville leve mer og ble satt på antidepp og angstdempende, alt gikk regelrett rett vest poå alle andre fronter også, angsten ble så sterk at jeg ikke klarte gå inn klasseromsdøra og jeg droppa ut videregående andre gang. Deretter ble hele familien lagt inn i oslo på psyk i en måned, noe som bare gjorde alt værre, for maten begynte å gå nogenlunde OK, og så sa det pang en gang til grunnet psykotisk eks osv..

Etter det har det vel bare vært bølgedaler hele veien...

Blæh. det ble mye skriblerier og mye kaos.. MEn ja..

Klem <3

rosaelefanterx

22.10.2010 kl.01:17

kjære, kjære, kjære, kjære vennen.. Du kan ikke tenke sånn.. Du skal være glad for at du overlevede.. Tenk på alle de fine minnene du kommer til å få videre.. Tenk på det, hadde du ikke overlevd, kunne du ikke fått være med til Thailand for eks.. Du kommer til å oppleve så utrolig mye bra, du må aldri gi opp håpet! Å folk bryr seg om deg, de vil ikke miste en så herlig jente som deg, det må du snart skjønne! Folk er glad i deg, og du betyr mye for de! Det er derfor de tenker på deg og vil hjelpe deg så godt som mulig! Jeg håper alt kommer til å bli bra snart, det fortjener du virkelig, søte.! <3 Jeg ønsker deg kjempe masse lykke til videre! <3

meg;)

22.10.2010 kl.09:03

Det er sykt kos i Thailand, ha en super tur!:D Har vært i Thailand to ganger, utrolig nydelig steed!<3

Stå på!: )<3

sol cornelia kh

23.10.2010 kl.16:52

God tur og kos deg utrolig masse. Det fortjener du ! <33

Anonym

24.10.2010 kl.20:24

Jeg synes det er utrolig bra at du tar deg ferie! Det blir fint å få fokusert på noe annet, det fortjener du virkelig. God tur, du må kose deg masse :)<3

Tonje

24.10.2010 kl.21:22

Ikke dø.. Vær så snill.. Du har så mye å leve for, selvom det nesten er umulig å se! Vær så snill! Du er så SYKT sterk og fortjener ALT godt! <3 <3

Ha det fint i Thailand: Kos deg masse, masse! <3

Klem fra meg :)

GivemeFreedom

26.10.2010 kl.19:05

høres ut som du har det veldig vondt..

jeg har lest bloggen din en stund, men har aldri klart å kommentere..

vet aldri hva jeg skulle skrive:(

håper du en gang blir bra! og stå på!

kos deg masse i Thailand!

Svart Sol

31.10.2010 kl.12:30

Hei!

Jeg vil bare si at jeg kom over bloggen din, og klarer ikke å la være å poste en kommentar selv om det sikkert ikke betyr noe. Jeg er selv innlagt etter et selvmordsforsøk, og nå er jeg utrolig glad for at jeg overlevde. Det kommer du også til å være - senere, når ting bedrer seg. Du har sikkert hørt dette tusen ganger før, men jeg må bare si det: det er ikke familien din som gjennomgår for at du er deprimert og har det forferdelig, det er du. Og det er ikke din skyld at du har det sånn som du har det. Det du har opplevd er grusomt, men det har ingenting med deg og gjøre. Det er voldtektsmannen som er mindreverdig. Du har verdi, og du kommer til å få det bedre senere. Hold ut! Bare noen enkle tanker fra meg til deg. Smertehjerte fra Svart sol, 20

Skriv en ny kommentar

hits