En beskrivelse av meg!

Hei<3 i går ble jeg innlagt på psykiatrisk igjen, så det er der jeg er nå:) Jeg skrev ned noen punkter som jeg føler beskriver meg selv:) så tenkte å dele de med dere:) Ekkel Ensom Hat Sint Stygt hår Mangler alt Mindreverdig Ubrukelig Misslykket Upopulær Ingen venner Ond Gal Alene i verden Slem Overvektig Feit Stygg Skitten Trist -mindreverdig-

8 kommentarer

BlueLips

18.11.2010 kl.12:55

slik jeg har oppfattet deg, stemmer ikke særlig mange av disse - når det gjelder utseende vet jeg ikke hvordan du ser ut (mht overvektig..), men stygg er du garantert ikke!!!! :O

Christiine

18.11.2010 kl.16:00

skriv heller ned positive punkter om deg selv! Dette gjør deg bare enda mere deprimert kjære deg :/
Helt enig med BlueLips det er ikke sånn jeg har oppfattet deg, og jeg håper de hjelper deg til å føle deg bedre for du er overhode ikke noe av de delene..
SV: GRATULERER DU BLE EN AV DE 5 MED I BLOGG VS BLOGG!

Da er det bare å krysse fingrene for mest mulig stemmer, det er lov til å linke om du vil ha større sjangse for å vinne en vurdering som også følger med en linking:)

Andrea

19.11.2010 kl.08:24

Hei!

Jeg har aldri blitt voldtatt før og jeg vet ikke hvordan du føler det inni deg. Men jeg vet at det er vondt å vite at noe slikt har skjedd. Ekkel følelse.

Men noe jeg tror hadde hjulpet litt er å skrive ned litt positive ting på bloggen også. Hvis du f.eks har hatt en fin dag, så kan du blogge om det og heller stenge ut alt det vonde. Nå er ikke jeg noe psykolog, men det er noe som har hjulpet meg når jeg er trist.

PS. Jeg syns ikke du høres feit, slem, overvektig og alt det der i det hele tatt! Du høres ut som en kjempesnill person som bryr seg om andre mennesker rundt seg.

SMIL TIL VERDEN OG VERDEN SMILER TIL DEG! : -)

Ha en fortsatt fin dag! <3

Katrine

22.11.2010 kl.20:43

Du må virkelig slutte å skrike om oppmerksomhet!! du skriver sånn bare for at du vil at vi skal si: "neeeei, du er ikke sånn. du er vakker." osv osv. please, for ditt eget beste. slutt med slike innlegg.

23.11.2010 kl.19:17

Du må ikke si sånn om deg selv, for jeg vet at det ikke er sant! Nå kjener ikke jeg deg, men jeg er 100% sikker på at det finnst utrolig mye posetivt om deg <3

Malin <3

30.11.2010 kl.20:06

Det jeg syntes du bør gjøre er å skrive positive ting og fokuserer på det positive!

vet det er utrolig vanskelig og stenge ut det harde og vonde med livet, og det er deilig og skrive det ut til verden så de kan hjelpe deg på din vei!

men eneste som egentlig kan hjelpe og ordne opp er DEG!

Det er du som er personen, vi kan gi deg råd og saker og ting, men alt i alt er det DU som bestemmer.

Lev livet , det er bare en gang! :-)

Bra du har fått ''hjelp'' av psykiatriske folk ( eller noe ), dette kommer til å gå bra!

Forresten, hvem er Grete ? ;-) <3

Klem <3

Skriv en ny kommentar

hits