Hvorfor jobber slike mennesker i psykiatrien?

Jeg er mildt sagt ganske i fra meg akkurat nå!
I hele dag har jeg vært på avdelingen, for det første fikk jeg en mannlig kontakt, noe som er helt latterlig fordi jeg stoler ikke på menn!
Men det som irriterer meg mest er at de som har vært på jobb i dag, gir en så god faen i de som er innlagt!
Ikke en eneste gang i hele dag har noen vært inne hos meg og spurt hvordan jeg har det!
Det er helt på trynet! I tilegg så er det ingen som har fått meg til å ta medisinene mine, og da blir jo alt enda mer for jævlig!
( nei jeg kan ikke bare gå å spørre om medisinene mine, fordi jeg har en stemme inni hodet mitt som nekter meg å ta dem)
Og siden ingen her inne bryr seg, så har det endt opp med minimalt mat inntak og kutting!
Fy faen, skulle virkelig trodd at de jobbet innen for psykiatrien fordi de vil hjelpe andre mennesker, men det er jævlig tydelig at de bare gir en god faen og tenker på seg selv!

Fuck psykiatrisk!

-en sint og frustrert mindreverdig-

4 kommentarer

hennieide

20.11.2010 kl.21:11

slitsomt når det er sånn :( eg har og fått en mannlig fysioterpaeut - selv om eg ikkje stoler på menn. men har er faktisk ganske grei. har gått så lenge hos han at eg begynner å stole på han nå.... men vanskelig det er det. legger ikkje skjul på det!

Songbird

21.11.2010 kl.01:02

Trist at det skal være sånn for deg! :/

confused4991

21.11.2010 kl.23:47

livet i psykiatrien er et helvete. Noen få bryr seg kaanskje, eller gjør de det? Jeg tviler også på det. Det bare nekter deg ting og tang du har lust til, som gjør deg glad, og når du ikke "skal" gjøre. Driter de bare i det. En kan gjør så mye drit en vil med seg selv, men de bryr seg ikke, bare beser til alle andre rundt seg, men ingenting annet skjer enn det... Det er tragisk, men jeg håper det snart vil gå over til noe positivt. at de kanskje begynner å tenke. at de vet hva de driv på med. Jeg mener ikke å klage alt for mye, men jeg håper de snart vil ta et skikkelig tak viss de virkelig vil at noen skal være der inne.... heh.....

bloggsafolk

24.11.2010 kl.19:30

Forferdelig at noen skal måtte oppleve slik sviktende omsorgsvesen som du gjør her. Men husk at for det meste er det rett og slett manglende ressurser det går på. Jeg har selv en mor som ofte kommer gråtende hjem fra jobb fordi hun ikke føler hun strekker til. Hun jobber på en psykiatrisk avdeling hvor hun ofte må gå alene på en helv avdeling. Da er det ikke like lett å være hos alle på en gang. Men for all del, skjønner hvor forferdelig det må oppleves.

Skriv en ny kommentar

hits