Alt er mye bedre i dag :)

I går var en helt grusom dag.

Har det heldigvis mye bedre i dag, er hjemme på permisjon nå=)
også skal jeg bort til kjæresten min snart=) gleder meg til å se han<3

Håper dere der ute har det bra=)?

-Mindreverdig-

9 kommentarer

BlueLips

21.11.2010 kl.16:05

ååh, jeg blir så glad av å høre at du har det bra :D

epione

21.11.2010 kl.16:06

Så fint at du har en bra dag!

Christiine

21.11.2010 kl.16:33

Så bra! blir glad av å høre dette :)

tfl.blogg.no

21.11.2010 kl.20:41

så bra at du har det bra ! blir virkelig glad av å høre det. godt å vite at man kan få gode dager også <3

Kristine

22.11.2010 kl.00:18

Heisann! kom over bloggen din i dag. Vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg hadde lyst å legge igjen en kommentar.. Jeg vet at dette kanskje ikke hjelper deg men jeg er villig til å prøve, med en liten kommentar.. og forhåpentligvis få et lite smil om munnen din :) Jeg vil bare at du skal vite at du ikke er alene! Dette skjer hver dag med mange kvinner i hele verden og dette ødlegger mennesker innvendig.. Men uansett hvor mørkt du ser på ting så vet du at ting blir bedre og lysere.. du har en kjæreste som sikkert elsker deg, og helt sikkert mange gode venner. vil ikke uttale meg om ting jeg ikke vet noe om, men jeg vil så gjerne at du skal vite at uansett hvor du går så kan du alltid få trøst og støtte. og du er STERK! du kan klare ALT du vil!! du skriver blogg om hvordan dette endret livet ditt, og hvor vanskelige enkelte dager kan være, er du klar over hvor MODIG du er som gjør det? :) Bare en sterk og modig person gjør dette, og det er du! Uff, jeg vet ikke hva jeg skal si fordi jeg vet så lite om dette og vet ingenting om hvordan du har det nå, fordi jeg har vært her for første gang i dag, men du er utrolig og unik. Du kommer til å få et langt og godt liv, det er jeg sikker på!! Jeg vil ikke fokusere på noe negativt her, og er kjempe glad for å se at du har hatt en fin dag og skal til kjæresten din!! :-) Helt ærlig så føler jeg meg litt dum her fordi jeg sitter her med tårer i øynene (Ja, faktisk) og skriver som om det var til min beste venn. hehe.. Håper av hele mitt hjerte du bedres med hver dag som går, og husk at enkelte dager er vanskeligere enn andre, men det kommer til å gå sååå bra med deg til slutt. Jeg skal be for deg og for at hver dag skal bli lysere! Masse kjærlighet!!

scorsese86

22.11.2010 kl.10:18

Godt å høre at du føler deg bedre. Det varmer:)
Koselig at du har sånne dager også. :)

Stå på videre, klem Charlotte

<3

23.11.2010 kl.17:37

Hei! det er meg du har snakket litt med på e-post.. 14 år you know!

Blir utrolig glad når jeg hører du har det bra i dag. å at du klarer være iet forhold med noen er en utrolig god ting ! <3

Jeanette..

24.11.2010 kl.10:32

Åh, så bra da vennen! At du faktisk har det bra! Håper at du blir bra psykisk! Det er ikke noe morsomt! Men jeg selv har blidt innlagt på psykiatrisk sykehus i Bodø! Det hjalp når jeg var der - men med en gang jeg kom hjem , så ble alt til et helvete! Det sliter innpå meg at det faktisk er sånn det er.. Men jeg går til psykolog.. Men ikke alltids det hjelper på en som faktisk sliter så sykt! Mange rundt meg sier de vet hvordan jeg har det - men neei, der tar dem feil! De gjør ikke det! De vet ikke hvordan jeg selv har det - fordi dem er ikke meg.. Jeg selv kunne ønske jeg faktisk var frisk psykisk og fysisk. Men det går dessverre ikke. Jeg sliter jeg også.. Mange ganger.. ja! Men du lillevenn!

Alt ordner seg for snille jenter! Og du er så utrolig snill <3

Tenk på hva som kommer til og bli OK igjen, det vet jeg! Jeg støtter deg 100 % venne, husk at vi er her vi også ! <3

Klem en du har snakket med på E-mail før! : ))

Skriv en ny kommentar

hits