gir du pakke kalender til noen du er glad i?

Heisann vakre sjeler der ute <3

I dag var jeg først på kurset jeg går på=)
jeg syntes selve kurset er veldig bra og interresangt. Men de menneskene som er der liker jeg virkelig ikke, De tror de er så mye bedre enn andre, og slike folk takler jeg bare ikke.
Når jeg er på kurset så sitter jeg for det meste for meg selv i min egen verden, så får ikke med meg så mye av kurset heller. Men jeg skal ikke være negativ=) det er jo greit å fylle dagene med noe, slik at jeg ikke bare blir liggende i sengen:)

Etter kurset dro jeg til psykiateren min. jeg ga henne et brev jeg hadde skrevet, og vi ble enig om at jeg skulle fortsette å gå til henne 2 ganger i uken:) vi bestemte også at vi neste time skal begynne å snakke litt om voldtekten. Dette gruer jeg meg utrolig mye til, men jeg må jo bare gjøre det hvis jeg noen gang skal få et bra liv igjen.

Etter at jeg kom hjem så dro meg og mamma ut å kjøpte gaver til julekalenderen:) jeg skal gi en pakke kalender til kjæresten min=) og en til min kjære mormor på 85 år :D Så nå skal jeg pakke inn gavene også skal jeg ned til mormor og levere den, jeg tror hun kommer til å bli kjempe glad:D for det er hun som alltid har gitt julekalendere til andre, og jeg syntes det er på tide at hun får enpakke kalender tilbake :D

Dagen er helt okei i dag, det har skjedd mye, og det føles godt å tenke tilbake på dagen og det at jeg faktisk har gjort noe i dag:)

Gir du julekalender til noen du er glad i?

 

-Mindreverdig-
<3

5 kommentarer

sofiesrareverden

30.11.2010 kl.20:28

Du er så sterk vennen min<3 skjønner at du gruer deg<3

- Glad i deg!

UtenVerdighet - Anne Belinda

30.11.2010 kl.20:29

Jeg tenkte kanskje jeg skulle gi en til mamma :o) Fordi hun er så super mot meg, og jeg er veldig glad i henne :o)

håper mormoren din blir glad - noe jeg tror :D

epione

30.11.2010 kl.20:54

Så koslig med pakkekalender til mormor! Hun blir sikkert kjempeglad! <3

icedexta

30.11.2010 kl.21:23

Har kjøpt en til samboeren, han ble superglad ^^,

Nødda

30.11.2010 kl.23:28

Skjønner at du gruer deg. Du må bare fortsette å være sterk! Du kan klare det :) Tenker på deg!

Skriv en ny kommentar

hits