Går jeg i riktig retning?

hei <3

Hvordan skal jeg vite hvilken rettning som er riktig å gå i?
Jeg føler jeg er i midten av en tunell, der det er helt mørkt, og jeg ser ingen av utveiene, hvordan kan jeg vite om jeg går i den riktige retningen, tenk hvis jeg plutselig er tilbake der jeg begynte, fordi jeg har gått feil vei?

jeg er så utrolig lei av å ha det slik som jeg har det nå. jeg har ingen overskudd eller energi, jeg orker ikke ta kontakt med vennene mine, vil bare ligge i sengen og vente på bedre tider.
men jeg vet også at hvis jeg skal få bedre tider så må jeg gjøre en innsats selv, me jeg vet faktisk ikke hva jeg kan gjøre?

Jeg har vært innlagt i 2 uker på psykiatrisk, jeg føler meg ikke så mye bedre etter det, føler bare tiden flyr forbi meg, mens jeg sitter på side linjen å ser meg selv ikke komme noen vei

Faen jeg er oppgitt, i kveld skal jeg på julekonsert med min nydelige mormor <3
Har egentlig mest lyst til å bare ligger under dynen å gjemme meg, men jeg vil ikke skuffe min kjære mormor, så jeg blir nok pent nødt til å gå=)
Kanskje jeg får litt julestemning, det hadde jo vært deilig :D

-Mindreverdig-
<3

3 kommentarer

Kristine - add meg som venn

02.12.2010 kl.21:30

Jeg har fått inntrykk av at du har blitt bedre! :-) <3

villbassen92

03.12.2010 kl.11:20

ja du går rett vei <3!
glad i deg! <3

Ida

03.12.2010 kl.12:07

Hei! Går du feil vei kan du alltid snu og gå tilbake, eller om du vil, ta en helt annen retning, det er egentlig aldri for sent @-'-,--

Skriv en ny kommentar

hits