Det er vondt å leve, når du ikke er her :'(

Savnet er stort, var å besøkte dine foreldre i går, vi alle savner deg!

Uten deg er ting blitt veldig vanskelig for meg, det å gå fra å se hverandre hver dag til å ikke se hverandre på over 3 uker, Det gjør virkelig vondt!

Jeg vet at du kommer tilbake, og det er godt å vite
Men jeg føler meg så utrolig ensom, føler jeg er aleine i denne stygge verden.
Stemmen tar kontroll over hodet mitt, jeg faller bare mer og mer inn i min egen verden.
Du var den som fikk meg til å forstå at jeg var verdt noe.

Det er vondt å vite at du er på en helt annen side enn meg, det er vondt å ikke kunne være nermt deg
Kjenne varmen din, og de fantastiske klemmene og kyssene.

Det jeg savner utrolig mye er når du holdt meg i armene dine, og kysset meg på pannen og sa at du er trygg nå jenten min. Du fortalte meg at vi skulle klare dette, og at du alltid ville være der for meg<3

Jeg er helt knust inni meg, for det eneste jeg vil er at du skal komme tilbake og holde meg og fortelle meg at dette kommer til å gå bra. Jeg tror på deg når du sier det, jeg elsker når du støtter meg, alt er så mye enklere da.

Men nå er jeg overlatt til meg selv, og jeg skal gjøre deg stolt kjæresten min <3
Jeg skal kjempe denne kampen for oss begge, slik at vi kan så et normalt kjærlighetsforhold igjen!
Det eneste jeg vil er å dele mitt liv med deg, fordi du er helt ubeskrivleig fantastisk og jeg elsker deg!

-Mindreverdig-
<3

 

10 kommentarer

Little Miss Hjulstad

27.01.2011 kl.14:49

awe, så søtt, forstår at det må være sykt vanskelig, men en fin måte å få skrevet dette opp på da, vil at du skal ha det bra!

Love Writing

27.01.2011 kl.17:23

Det er veldig bra at du føler deg verd no, når en nær person av deg sier det til deg. Håper det vil vare! Lykke til, du kommer sikkert til å klare deg <3

Nødda

27.01.2011 kl.18:10

Er så glad for at du har han!

Terese

27.01.2011 kl.23:02

Du er så utrolig egoistisk som prøvde å ta livet ditt!!!

fyfaen, tenker du bare på deg selv?? du fortjener ikke en så god kjæreste som du har, når du vil såre han på den måten. er bra for han at han har dratt langt vekk. han har ikke godt av å være med deg.

Susanne

28.01.2011 kl.14:49

Slutt å kalle deg selv mindreverdig. Det hjelper ikke i det hele tatt når du vil bli bedre, for da forteller du deg selv at du er mindre verdt. Selv om du syns det må du slutte å skrive det, og si det, du drar deg selv mer ned.

Poem

30.01.2011 kl.23:02

Så søtt skrevet da. Stå på! Tenk på deg selv og på hva du kan gjøre for å føle deg bra igjen! Vær egoistisk. Man må tenke på seg selv før man kan hjelpe andre. Drit i de slemme kommentarene over du *-*

Maren

31.01.2011 kl.23:34

jeg synes du er flink jeg! hun Terese er bare teit! hun ane ingenting om hvordan forholdet deres er! og jeg, jeg synes dere er søte sammen! uansett om jeg ikke hvet hvem dere er! stå på jenta mi! dette skal du greie! Det var kjempe søtt det du skrev om kjeresten din! Det jeg kunne ønsket, er at vi hadde blitt GODE VENNER, for jeg ville ha vært der for deg, da du trengte noen å snakke med! jeg kunne ha jort mye for å blitt kjent med deg!

Men husk ; Gjør ting som føler deg bra! for jeg vil ikke at du skal ha det vondt! <3

Knut

02.02.2011 kl.13:40

Susanne: Jeg kjenner ikke Mindreverdig som skriver bloggen, men jeg vet hvordan hun har det og hvor vondt det er. Så jeg kan bare svare for meg selv, og også til meg har mennesker sagt "ikke si sånn og sånn om deg selv". Da blir jeg bare enda tristere, fordi jeg opplever at disse menneskene ikke aksepterer meg slik jeg er og at de faktisk krever at jeg skal være en annen enn den jeg er. Og ikke bare det, men de fratar meg retten til meg selv. Og jeg innerst inne forstår jeg at disse menneskene egnetlig ikke i det hele tatt forstår hvordan jeg har det. Og da blir jeg bare enda mer ensom i mitt eget helvete. Jeg er helt sikker på at du mener det godt, Susanne, men jeg tror det er misforstått godhet. Ville bare si det. Vet ikke hvorfor. Unnskyld hvis det sårer. Det er ikke meningen i det hele tatt.

Ann Helen

05.02.2011 kl.20:12

Knut sin kommentar likte jeg. Jeg likte måten han beskrev det på.

Frida

07.02.2011 kl.20:42

Terese :
du er ikke bedre, som sier det......
nej ! det er absolutt ikke bra eller ok at hun prøvde det.. men det er heller ikke rettferdig at han har reist fra henne.. hun trenger han mer enn noen gang ! kanskje hun faktisk tenkte på han ! hva vet vell vi ?..

Skriv en ny kommentar

hits