Han har ikke godt av å være med deg.

Terese om Det er vondt å leve, når du i...

Du er så utrolig egoistisk som prøvde å ta livet ditt!!!

fyfaen, tenker du bare på deg selv?? du fortjener ikke en så god kjæreste som du har, når du vil såre han på den måten. er bra for han at han har dratt langt vekk. han har ikke godt av å være med deg.


Denne kommentaren fikk jeg på forige innlegg. og jeg reagerte ganske mye på den.

For det første jeg er fullstendig klar over at selvmord er en egoistisk løsning!
Men når man er psykisk syk og har det vondt hvert jævla minutt i døgnet, så ønsker du bare å få fred, få en pause fra det helvette jeg lever i! Det har ingenting å gjøre med at jeg ikke bryr meg om de rundt meg, for det gjør jeg virkelig!
Uten dem hadde jeg ikke vært her den dag i dag.

Jeg lurer på hvilken rett har du til å skrive det du skriver? Du vet absolutt INGENTING om forholdet våres.
Du aner ikke hva jeg faktisk gjør for han
Tror du virkelig at han ville vært sammen med meg hvis jeg bare var helt jævlig for han?
Kjærligheten i dette forholdet går begge veier!
Jeg syntes du er frekk som kommer her og fortelle at han ikke har godt av å være med meg, fordi det aner du INGENTING om!

Og jeg syntes du er feig som skriver som anonym, hvis du virkelig mener det du skriver bør du stå for det, og ikke gjemme deg bak det å være anonym!

-Mindreverdig-
<3

 

13 kommentarer

mylifeinbloodandtears

31.01.2011 kl.14:31

enig der , hu har ingen ting med deres kjærlighetsliv. men må si deg at du er heldig som har han da ^^ misunner deg litt der

Chatrine

31.01.2011 kl.14:32

Jeg er helt enig med deg ;)

Mislykket

31.01.2011 kl.14:42

Helt enig med deg!:)

mylifeinbloodandtears

31.01.2011 kl.14:48

sv: kanskje men trenger å vite det :(

Lotta dah kitteh

31.01.2011 kl.14:48

Det er så utrolig dårlig gjort, man merker at denne personen ikke har peiling eller bare går virkleig inn for å såre.

Det er tydeligvis en som ikke har opplevd noe særlig på den vonde siden av livet (?)

Klem Lotta <3

Juici

31.01.2011 kl.14:53

Enig med deg! Ikke bry deg om sånne folk.. noen er bare...........idioter.

epione

31.01.2011 kl.15:14

Når man skriver på nett, så må man tåle en del tullete kommentarer, desverre. Håper du klarer å ikke la det gå for mye innpå deg.

Jeg reagerer litt på at du sier "få en pause fra det helvette jeg lever i!" når du snakker om selvmord. Det er ikke en pause. Det er så endelig som det går an. Og ja, jeg vet hvordan det er å trenge en pause. Jeg håper bare at du finner andre måter å få denne pausen på.

Ønsker deg alt det beste, vet du <3

This is my shadow..

31.01.2011 kl.17:34

1: selvmord er ikke egoistisk

2: anonyme kommenterer er ikke verd å lese. -.-

hvorfor er ikke selvmord egoistisk? Vell om man har det så tungt at man velger å avslutte livet HAR MAN DET TUNGT. Jeg mener det er mer ego og si at den avdøde er egoist enn at man begår selvmord. For da tenker man bare på sin egen smerte man har etter h*n døde, og ikke hvor smerte fult det var for vedkommende.

Hvorfor er ikke anonyme kommentarer verd å lese? øh,når en person deler sine meninger uten å skrive navn eller adresse vil ikke vedkommende ta ansvar for sine ord.

Mine ord, min mening.

SILJE DERICHAM GUNDERSEN

31.01.2011 kl.19:07

nå har jeg ikke skrive til deg på lenge, men føler at det er på tide nå. hvordan går det med deg, kjære?

dette innlegget satte meg egentlig ganske ut. jeg kjenner jeg blir irritert, opprørt og lei meg på en gang. hvem er det som sender sånt til andre?! enkelte ganger er det best å holde meningen for seg selv. og dette er absolutt et av disse tilfellene! jeg får lyst til å filleriste denne personen, og få henne til å forstå at enkelte ting, verken skriver eller sier man. og hvis hun hadde tatt seg tid til å lese nedover på bloggen din, vil hun se at du har det fryktelig vondt, og til tider er utrolig langt nede. men det var tydelig ikke verdt "bryet" og i stedet for å lese, slenger hun dritt.

sånne mennesker provoserer meg så inni gleden, at det skulle ikke vært lov!!!

du er sterk, og lar deg ikke påvirke av anonyme kommentarer. hvert fall ikke når det bare står dritt på de, sånn som denne her. og husk, sånne kommentarer sier mer om de som sender dem, enn om deg.

DU ER FANTASTISK, VENNEN MIN!
enig, du er skikkelig sterk! stå på! du fortjener han!

Sabine

03.02.2011 kl.17:30

Da du skrev innlegget "Mine siste timer er kommet" ble jeg utrolig urolig. Jeg har lest bloggen din lenge, så jeg vet at du har det vondt. Men jeg ønsker deg ikke døden. Jeg ønsker deg lykke. Jeg ønsker at du kan leve et normalt liv uten stemmer og depresjon. Et lykkelig liv, sammen med kjæresten din. Selv om jeg ikke kjenner deg som person, så vil jeg si at du er en snill og godhjertet person. Men du har det vondt. og du er ikke egoistisk!

Jeg ønsker deg mye lykke til videre og håper at alt blir bra med deg! <3

Du fortjener det!

mammato

06.02.2011 kl.01:36

IKKE (!!!!) bry deg om slike kommentarer! Vedkommende som har skrevet det der må være fullstendig tappet for empati og sympati. Hun burde SKAMME seg som skrev noe slikt! Snakk om å slå noen som ligger nede. Nei fy faen , nå ble jeg sint her!!!!

Å bli voldtatt er et HELVETE. Det er det verste som kan skje. Og det gnager i hodet til evig tid. Man må bare prøve å leve med det på en måte. Men det er IKKE lett!

Bruk de nære og kjære du har rundt deg så godt du kan. Familie, kjæreste og venner. Det er god medisin!

Håper livet ditt blir bedre framover og at du klarer å leve med dette i fremtiden.

Prøv å tenke på at han som ødelagte livet ditt med å voldta deg ikke må få gleden av å ødelegge resten av livet ditt også! Såklart er det sårt, kjempe sårt! Det ødelegger et vakkert menneske, som deg! Men PRØV.. alt du kan å ikke la han få vinne.

Og ta en dag av gangen og ikke vær for streng med deg selv og forvent for mye av deg selv.

Ting tar tid.

Roma ble ikke bygd på en dag :)

Masse, MASSE klemmer til deg!!!!!!!! <3

THEA- CAMMILA

09.02.2011 kl.17:35

du er et utrolig godt mennske:)<333 men noen av inleggene kan gjøre oss lesre utrolig redde faktisk bare for å side!!:( men det er bra at du fortleller om historien din til andre det er fælt det du har oplevd:( STÅ PÅ OG IKKE LA FRYKT STYRE LIVET DITT DU BETYR MYE FOR MANGE ANDRE!!! 200 milioner klemmer fra en 11år gammel jente som heter Thea-Cammila og det er meg yea!!

Skriv en ny kommentar

hits