Hvordan kan jeg stole på andre, når jeg ikke stoler på meg selv?

Hei engler <3

Jeg har det helt greit for tiden, er egnetlig veldig likegyldig og følelsesløs, jeg vet ikke om det er en bra ting.

Men hvordan kan jeg stole på andre, når jeg ikke stoler på meg selv i det heletatt?
Jeg føler jeg lever i en uvirkelig verden, en kald og følelsesløs verden.
Jeg liker ikke meg selv i det hele tatt, når jeg ser meg selv i speilet ser jeg bare feil.
Jeg prøver å fortelle meg selv at, ja øynene dine er litt fine, nesen er helt grei den kunne jo vært verre.
Men stemmen i hodet mitt forteller meg noe helt annet.
Du er stygg, teit, feit, Horete, du fortjener ikke å ha det bra, Du fortjener å lide fordi du er ikke verdt en dritt, Du er ubrukelig og mindreverdig.

Faen jeg hater stemmen i hode, men hvorfor hører jeg på han?
Grunnen er at jeg ikke har noe valg, tenk deg at det står et menneske ved siden av deg 24 timer i døgnet og visker inn i øret ditt, hvor stygg, ubrukelig og mindreverdig du er. Etter en stund begynner man selvfølgelig å tro på det, fordi det er det eneste man hører.

Alt er verre om dagene også fordi jeg orker ikke å ta medisinene mine=/
Jeg hater å gå igjennom dagene som en neddopet zombie. Når jeg tar medisinene blir jeg sløv og lat, også blir jeg sykt sulten.
Jeg vill ikke være trøtt å lat. Jeg vil være oppegående, Være med venner og trene.

Kjære gode liv, kan jeg få deg tilbake?

-Mindreverdig-
<3

6 kommentarer

Little Miss Hjulstad

03.02.2011 kl.13:12

awe, jeg forstår det må være vanskelig, jeg aner ikke hva jeg kan si eller gjøre, jeg blir bare så lei meg på tanken av hvordan det må være for deg :/<3

mindreverdig

03.02.2011 kl.13:15

Little Miss Hjulstad: du er god <3

Takk for at du bryr deg det varmer virkelig :)

-Mindreverdig-

Ida

03.02.2011 kl.22:28

Å herregud, jeg fikk helt frysninger da jeg leste det her.. Det er akkurat sånn jeg har det! Til og med at du prøver å fortelle deg selv at øynene dine ikke er så ille. Akkurat samme jeg har prøvd å si til meg selv noen ganger. Jeg skjønner hvor jævlig og slitsomt det er. Du fortjener virkelig ikke å ha det sånn! :( Stygge stemme, hvorfor kan han ikke bare la deg være i fred?

Men du skal klare dette! Hold ut, du er sterk! <3

my hard life

07.02.2011 kl.01:22

jeg kjenner igjen den følelsen,.. jeg sliter med veldig mye psykisk selv, og har blitt seksuelt misbrukt,...

vi må stå på

men det er ikke lett...

Frida

07.02.2011 kl.21:08

Jeg leser bloggen din hver dag ! fordi jeg virkelig bryr meg om deg ! komenter ikke mye , fordi jeg ikke vet hva jeg skal skrive. det eneste jeg vet er at jeg ikke skjønner hvordan du har det men jeg bryr meg ! Hvis jeg hadde kjent deg ! jeg vil være din venn ! være dær for deg når du trenger meg ! også når du ikke egentlig trenger meg ! vil bare være dær for deg !
alle varme tanker til deg ! å du er absolutt ikke mindreverdig !
-Frida , sender varme tanker <333

Har det dårlig.. vil vekk..

08.02.2011 kl.14:54

Stååpå vidre.. du klarer dette!

jeg er en jente som er med venner meste parten av tiden.. men nå den siste månden har jeg bare vært hjemme, hvis de vennene jeg har vil være med meg så for de komme til meg, jeg orker ikke noe. jeg føler meg helt forlatt og ensom! når jeg legger meg på kvelden tenker jeg "kanskje jeg ikke fortjener og leve.." jeg har det jo ikke bra i det heletatt.. jeg hører ofte " du vill jo ikke være med familien din engang" og det var bare fordi jeg ikke ville være med på en tur. jeg er sur og vil ha viljen min hele tiden. om det skjer noe jeg ikke liker synes jeg synmd på meg selv. jeg vil bare sveve laangt vekk og leve mitt egent liv, der jeg kna gjøre hva jeg vill uten om og få konsikvenser. jeg orker ikke skolen lengre, og jeg likte meg på skolen før. tenker ofte på att nåå vil jeg slutte. men da blir jeg kanskje sett ned på av familie og venner.. alle vennene mine har en jobb, de har alltid noe og gjøre.. men jeg, sitter hjemme på rommet mitt og depper over livet mitt.. klarer ikke tenke på det gode med det. jeg skjønner ikke åssen jeg skal klare det. jeg klarer ikke si det til noen!! hva skal jeg da si, jeg har det ikke bra.. og hvem skal jeg si det til! og hva skal jeg svare når de spøørr "hvorfro ikek?" ååh, hadde vært bedre om jeg bare sla med ned i sengen og sovnet inn.. eller forsvant bare helt plutselig, for jeg vill ikke døø.. det vill jeg ikke! men jeg vil bare vekk.. fra alt og alle.. VIL veeekkk!! ååh.. kan du "mindreverdig" gi meg noen råd?..

Skriv en ny kommentar

hits