Årets morsomste kommentar på legevakten

God kveld engler :)

Jeg var nettopp på legevakten med min kjære Grete, hun hadde kuttet seg dypt, og måtte sy 20 sting

Når legen spørr henne om hun kan ta Stivkrampen sprøyten, så svarer hun: Gjør ikke det veldig vondt?
Legen snudde seg, med det utrykket i fjeset og spurte: Kødder du nå eller?

Og det spørr hun om etter å ha kuttet seg veldig dypt på armen.

Hahaha jeg tror jeg dør av latter, sikkert ikke alle som skjønner at dette her er morsomt, men etter mange depressive stunder på legevakten var denne gangen helt genial!

Natta klem

-Mindreverdig-
<3

7 kommentarer

- Little Miss Hjulstad -

09.02.2011 kl.21:08

aweee, :C <3

sol cornelia kh

09.02.2011 kl.21:09

Hahaha, jeg skjønte den! Døde litt der jeg xD

gretesliv

09.02.2011 kl.21:14

Hehe, vi hadde det kjekt da;) Fy flate har aldri ledd sånn på legevakten!

Kristine - add meg som venn

09.02.2011 kl.21:15

Haha, jeg skjønte den!

- Den fortjente dere! <3

Camilla

09.02.2011 kl.23:36

Hehe var litt genialt da og ønsker dere begge en god vei videre, dere hoder ut og blir sterkere for hver dag føler jeg, på hvordan dere på en måte formulerer innleggene deres på <3 to streke jenter ! Hvis ikke dere er stolte over dere selv, så vær stolte over hverandre. For dere skal klare dette ikkesant?:)

Ada Gundersen

10.02.2011 kl.11:56

Haha, tipper at sprøyta ikke var det værste =) God bedring til deg med kuttet!

Pia

10.02.2011 kl.12:52

He he skal ikke være greit:) vi "på den andre siden av bodet" klarer ikke sette oss inn i selvskadingen, for oss er den smerte så fjærn, noe vi aldri har opplevd, eller kan sette oss inn i! Når noen leger sier: "jeg forstår hva du går gjennom" så mener jeg det er så sinnsykt feil sakt, det kan vi ikke forstå, men vi kan "prøve å forstå".

Jeg ble selv mobbet pågående og hardt i barnealder, var den minste og svakeste som letters kunne brukes som klatrestang,, det henger igjen enda. Gikk så rett inn i et dominerende forhold som holdt virkelig på å ta meg med nedenom å hjem,, men takket være gode venner tidlig i mitt liv og en stabil familie har jeg nå en slik "fandenivoldsk" holdning,, INGEN skal fortelle meg hvordan jeg best skal være, hvordan jeg bør forholde meg til dem/tiden/verden osv.. Problemet i begynnelsen var at jeg ikke viste hvilke holdninger jeg skulle ha, hva andre forventet jeg skulle si/gjøre, andrengte meg til det yttereste, men følte meg alltid misslykket.. men etter 3-5 år har jeg endelig funnet meg selv, så det går ann! HOLD UT! Kjenner enda stikk når noen ler på bussen eller når jeg gjør noe domt blandt andre mennesker,, da presser jeg meg til å tenke: det er heller dem som er usikker, det er ikke noe med meg!!

Allt høres kansje enkelt ut, og dette har fungert for meg, ikke nødvendigvis for andre, men vi er alle verdifulle, selv når det ikke ser sånn ut!!!!

Pia

Skriv en ny kommentar

hits