Du som voldtok meg, Hvem faen tror du at du er?

Noen dager orker jeg masse, men som oftest orker jeg ingenting,


Men det er akkurat som om kroppen min er splittet i to, Jeg har kroppen min, som ønsker å gå ut og trene, og være med venner. men inni meg, der tankene og følelsene mine er. der er det bare veldig rotete, tankene inni meg sier, Du fortjener ikke å gå ut du er ekkel, du vet selv at du er stygg, ingen liker deg, du har ingen venner. du er misslykket og mindreverdig, du greir ikke en gang å gjøre kjæresten din glad. og ALT du tar i blir ødelagt! Og følelsene min sier: Du er et trist menneske, du kommer alltid til å være trist, du føler deg mindreverdig fordi du er det, du er sint og lar det gå ut over de som betyr mest for deg du er patetisk. du har ingen grunn til å leve for alle hater deg, til og med du hater deg selv!

Jeg er så lei, av alle tankene og følelsene, skulle ønske jeg bare kunne få en liten pause fra dem, tankene og følelsene mine er ond mot meg, de ødelegger meg! Det som er værst er at han som voldtok meg, puttet disse tankene og følelsene inn i meg, akkurat som om han spillte de inn på en telefon svarer i hjernen min og satte den på repit, slik at alt bare gikk om igjen og omigjen! det er helt for jævlig!!! det er helt utrolig hvor mye han har klart på de 20 minuttene! Jeg håper virkelig at han er fornøyd, for han har klart å ødelegge så uendelig mye, kan ikke gutter slutte å VOLDTA jenter!!!! hvorfor i helvette gjør dere det? ER DET NOEN SOM KAN SVARE MEG PÅ DET????

Hvorfor voldtar gutter jenter??? er det kjekt`? føler du deg mer mandig? eller er du bare så jævlig desperat at du ønsker å ødelegge liv fordi du er så desperat???

TIL alle som har voldtatt eller kommer til å gjøre det!!!!! TENK DERE VIRKELIG OM!!! les bloggen min og se hvor jævlig dere ødelegger et menneske!!! dere ødelegger ikke bare meg, men hele familien min! Du ødelegger min mor, Du ødelegger min far, DU ødelegger mine to brødre!!! og mest av alt så ødelegger du KJÆRESTEN MIN og MEG!!!! du ødelegger forholdet til meg og kjæresten min!!! DU stjeler livs gleden våres, du får alle til å grine, og alle til å føle seg skyldig, og føle at de burde gjort noe!!! Du får familien min til å føle at de har sviktet meg! Og du ødelegger så mye for meg at jeg aldri igjen klarer og stole på noen, og hver JÆVLA dag i snart 3 år så har jeg slete, hver jævla dag har vært en kamp for meg, skal jeg leve? eller skal jeg dø? ER DET VIRKELIG VERDT Å ØDELEGGE SÅ UTROLIG MYE, FORDI DU BARE MÅ DYPPE KØLLEN DIN????

Tenk deg om flere ganger før du velger å gjøre noe sånt! Det er ingen unnskyldning at du er full eller har drukket, du ødelegger det menneske like mye uansett!!!

Det er det samme som å drepe en person og mene du er uskyldig fordi du var full!!! Det er rett og slett uakseptabelt uansett hvilken tilstand du er i!!!!

Og en ting til gutter som voldtar, dere ødelegger utrolig mye for andre gutter, som bare ønsker jentene godt!!! foreksempel kjæresten min! dere ødelegger for han fordi jeg ORKER IKKE å ha sex med han!!!! og du som selv er gutt vet vel hvor viktig sex er i et forhold!!!!

SLUTT Å ØDELEGG FOR USKYLDIGE MENNESKER!!! det finnes så utrolig mange andre muligheter, Det er alltid en jente som ønsker å ha sex, og da kan dere ha sex med de som vil!!! HVEM FAEN er det dere tror dere er egentlig, siden dere kan utnytter jenter på den måten!!!

OG en ting til, HVEM FAEN ER DET DU TROR DU ER, DU SOM VOLDTOK MEG!!!? Hva er i veien med deg, du begynner ikke å ha sex med den som SOVER!!!! Jeg vil gjerne vite hva du tenker med? selv om jeg vet at det er pikken din!!! Hvordan kan du virkelig gjøre sånt mot et annet menneske? det er helt utrolig, men tusen takk skal du ha, du har ødelagt meg og familien din, håper virkelig at du er fornøyd!!!

-Mindreverdig-
<
3

11 kommentarer

Martine & Emilie ♥

17.02.2011 kl.15:08

ha en fin dag :D

Christine Mehlum

17.02.2011 kl.15:22

Jeg vet at voldtekt ødelegger mye for et menneske, men man kan faktisk ikke "synes synd" på seg selv i evig tid etterpå. Nå sier ikke jeg at du gjør det, men en dag må man gå videre. Som du sier selv, denne hendelsen tok 20 minutter. Hvorfor skal disse 20 minuttene ødelegge livet ditt?

Snu tankene dine og tenk at det er 20 minutter av livet ditt.. legg dem i glemmeboka, og aldri tenk på det igjen. (jeg vet at dette er vanskelig, men en dag må du glemme det, eller lære deg til å leve med det)

Jeg håper du får det bedre snart - jeg heier på deg.
stakkars deg ♥

håper du har det bra! ♥

helt enig med deg i at gutter skal slutter å voldta jenter.

dei ødlegger bare livene til andre, det er så dumt!

ha en fin dag! :)

Knut

17.02.2011 kl.17:13

Christine Mehlum: det er 20 minutter som fortsatt pågår. Det er sånn det er.

idatv

17.02.2011 kl.18:20

off, stakkars deg! jeg klarer så vidt tanken på voldtekt, det er så forferdelig! og jeg håper at jeg aldri kommer i samme situasjon som deg!

Håper det går bra me deg :( <3

Nødda

17.02.2011 kl.20:35

Begynte å grine da jeg leste dette innlegget :(

Skjønner ikke jeg heller at en person kan gjøre noe sånt mot en annen!

BrokenHeart

17.02.2011 kl.21:01

Stakkars deg♥

Jeg skjønner heller ikke hvorfor de gidder å gjøre sånt. Tenk å ødelegge ett liv bare for å få stappet pikken i ett hull! Sorry hvis jeg bruker noe styggt, men det er helt forferdelig at noen gidder å gjøre noe sån mot noen andre!

Håper det går bra med deg<3 Ønsker deg lykke videre(L)

IsItMe

17.02.2011 kl.21:10

Jeg tror ikke det er så lett å glemme en sånn hendelse som ei over her mener... Men å "velge" å ikke la det styre deg er mer realistisk.

Jeg føler virkelig med deg. Og håper du en dag snart klarer å skifte navn på bloggen din. Det finnes håp, og du er på ingen måte mindreverdig. Det er det voldtektsmannen din som er.

Anonym

18.02.2011 kl.00:52

Det handler ikke om å glemme hendelsen, noe sånt kan aldri bli glemt. Kan overhode ikke si hvordan DU har det, men at noen tar seg rettiheten til å voldta en anne person når den sover er grusomt, det samme skjedde meg, lå og sov og ble vekt med det. Selv om du aldri glemmer de værste 20 minuttene av livet ditt, gjelder det å kunne leve med det. Aldri la det styre hverdagen din, han er ikke verdt det! Det tar tid, og alle har sin måte og bearbeide ting. Men aldri tru du er mindreverdig. For han som voltok deg er den som er mindreverdig, som ikke har nok vett i hue til å forstå forskjellen på rett og galt ! Bruk den tiden du trenger på dette, men aldri la han ta knekken på deg.. han er ikke vært det. Vært sterk, og hold ut .. så kan jeg love ting blir lysere etterhvert. Ting tar bare tid :)

Nanne

20.02.2011 kl.12:49

Christine Mehlum: Ble utrolig irritert. Tror ikke at du noen gang har blitt voldtatt. Ikke at du har sagt det heller. Leste du i det hele tatt teksten?

Det er så ubeskrivelig vondt å bli voldtatt. Det er det samme som et mord. Det ødelegger personeligheten. Og uansett, så går det ikke an å styre følelsene sine. Ja, det er riktig. Det er følelsen av å bli voldtatt. Ikke tanken. Okei, begge deler. Men følselsen er så ekkel! Sammentrykninger i underlivet konstant, sammentrekninger i musklene. Følelsen av å bli voldtatt 7/24 er ikke god. Vanskeligheter med å puste. Man ser og hører voldtektsmannen konstant. Hvordan går det an å glemme når du ser og hører ham hele tiden? Marerittene kommer hele tiden, og de går det hvertfall ikke an å styre. Leve med konstant frykt. Legge det i glemmeboka? hah. Må heller lære seg å leve med det. Vet selv ikke hvordan enda, men jeg skal. Jeg skal vinne denne krigen, og mindreverdig? du er masseverdig.

20.02.2011 kl.13:11

Hei!

jeg er enni med hun 2. men det er likom bare 20 minutter av ditt liv. og det har gått mange år.. så tenk litt vill du ødlege live ditt bare pga. 20 min at nogen voldtatt. jeg vett det er vanskeligt å glemme men gå videre livet går opp og ned men kofår lar du det bare gå ned når du kan la det gå opp!!

Skriv en ny kommentar

hits