Ingen ord kan beskrive mitt hat...

-Mindreverdig-
<3

4 kommentarer

stakkars deg! ♥

Christiine

17.02.2011 kl.15:30

Jeg føler selv et hat for han som voldtok deg! Tenk å ødelegge et så vakkert menneske bare for å tilfredstille seg selv, hvordan det er mulig kan jeg viirkelig ikke forstå.. Sto på kjære deg, jeg vet du klarer å kjempe deg ut av dette! :)

VeronicasBoble

17.02.2011 kl.15:47

Jeg veit faktisk ikke hva jeg skal si.. ble selv ''voldtatt'' for fem år siden (ble utsatt for alvorlige seksuelle overgrep av en kjæreste, såpass ille at politiet kalte det voldtekt. Har bare problemer med å bruke det ordet selv..)

Jeg vil egentlig bare fortelle deg at det finnes håp. For meg har det hjulpet å gå igjennom det og kjenne på følelsene, la meg selv gå litt til grunne.. for så å litt etter slippe taket på følelsene. Det han gjorde ødela meg og førte til spiseforstyrrelser, angst og alvorlige depresjoner. Jeg har selv slitt med paranoid angst og følelsen av å bli forfulgt. For meg hjalp det veldig når jeg klarte å tilgi ham. Jeg nektet ham å dominere livet mitt, og ga slipp på ham.

Å hate hjelper ikke. Det er en akseptabel og høyt forståelig følelse -men den gjør egentlig bare vondt verre. Jeg håper du klarer å gi slipp. Både tilgi deg selv (selv om det virkelig ikke er noe å tilgi sliter man gjerne med skyldfølselse) og ham, gi slipp på skammen, og få orden på livet ditt. Ønsker deg virkelig alt godt! Tar deg med i bønnene mine. Lykke til!

Det du har opplevd er blandt det verste en kan oppleve.. fordi det krenker selve menneskeligheten. Men det er mulig å komme videre, virkelig. Jeg er et levende bevis på det :)

Bestfriends for life ♥

17.02.2011 kl.15:47

Du skriver sykt fint da!

Du klarer deg, du er sterk! Husk på det :p

Gud har en plan for deg ; )

Skriv en ny kommentar

hits