Jeg vil begynne å leve igjen!

Dagene går avgårde, jeg skjønner ikke helt hvordan jeg klarer å komme meg igjennom dem, men på en eller annen merkelig måte så finner jeg min sti å gå på.
Nedturene kommer ofte, men jeg vil ikke bli innlagt på psykiatrisk, jeg vil og SKAL klare meg igjennom dette uten en innleggelse. Jeg kan ikke legge meg ned og bli innlagt hver gang det kommer en nedtur, Jeg vil ikke bli en psykiatrisk pasient resten av livet.

Tankene om at livet ikke er verdt å leve, de er der hver dag.
Jeg må virkelig kjempe mot meg selv for å klare å holde meg i livet,
Mange tanker kommer igjennom hodet mitt, er all denne kjempingen forgjeves? vil jeg noen gang bli bedre?
Vil jeg noen gang føle meg glad igjen?

Jeg og en av mine beste veninner Grete (www.grestesliv.blogg.no) vi har lovet hverandre at vi skal leve til vi er 30 år, og hvis alt fortsatt er jævlig da, så skal vi få lov å ta selvmord.
Det løfte der, er noe jeg setter veldig høyt, for jeg holder det jeg lover, jeg vil heller ikke la Grete være aleine i denne stygge verden, den slemme og vonde verden!

Jeg er så sliten om dagene, men det er akkurat som om den indre kraften min har kommet frem, en kraft jeg ikke trodde fantes. Men jeg skal klare dette, jeg vil begynne å leve igjen snarest mulig, jeg er lei av å gå igjennom dagene som en zombie, jeg er lei av å ikke føle meg levende

Jeg vet ikke hva som var meningen med dette innlegget, men jeg må bare få ut tankene mine...

Også vil jeg si en ting: Kjære Knut! Tusen takk for alle de fine kommentarene som virkelig gir mening, Det betyr mer enn du er klar over! og selv om begge har vært igjennom dette helvette så skal VI klare oss! takk for at du hjelper meg med å finne tilbake fighteren i meg selv, Håper du finner din også, Jeg heier på deg <3

-Mindreverdig-
<3

6 kommentarer

littlewill

24.02.2011 kl.00:00

Hold ut kjære deg, livet ditt er virkelig verdt å kjempe for! Ikke gi opp <3

sol cornelia kh

24.02.2011 kl.08:08

off, hold ut ! ikke gi opp, det kommer til å gå bedre :)

mindiary

24.02.2011 kl.09:40

I do understand. Men det er ikke over enda, du må holde ut, ting blir bedre, søte <33

Knut

24.02.2011 kl.10:59

Takk.

Nødda

24.02.2011 kl.12:15

Godt å høre fra deg igjen <3

Pål

24.02.2011 kl.14:02

Du vil føle deg glad igjen. Alt vil komme tilbake!

Det er tøft og vondt nå! Men om en stund kan du kanskje se tilbake og si at du lærte noe av dette også. Sånn har det vært for meg.

Go Girl!

Skriv en ny kommentar

hits