My Life Would Suck Without You...

Det som plager meg veldig om dagen og sårer meg utrolig mye er at du har sagt til alle de nye vennene dine der nede at du er singel
Mange tanker går igjennom hodet mitt da, er du flau over meg? er jeg for stygg? er jeg ikke god nok? eller elsker du meg ikke? betyr jeg ingenting for deg?
Er jeg bare i veien?

Jeg prøver å fylle dagene mine med aktiviteter for at de skal gå fortere, jeg gjør så godt jeg kan.
Men tanken på at vi ikke er sammen lengre den gjør meg kvalm, jeg tenker på alt jeg kunne gjort annerledes, angrer på alt jeg har gjort, og ikke har gjort.

Det eneste jeg vil er å dele resten av livet mitt med deg, for jeg elsker deg virkelig, mer enn alt i denne verden! og det mener jeg!

Men hvis du er mer lykkelig så singel, (så sårer det meg noe jævlig og jeg blir utrolig trist) Så er det greit for meg, for det viktigste for meg er at du er glad og har det bra!
jeg skal alltid klare meg, selv om jeg ikke helt vet hvordan enda, så skal jeg finne en sti og gå, selv om det er uten deg!

Jeg griner ofte om dagene, tenker på alt i begynnelsen av forholdet, når du lovte meg at vi skulle klare dette sammen, når du holdt rundt meg og jeg kunne grine og være helt fra meg, men du fortsatte å holde rundt meg og kom med beroligende ord, gode og snille ord om at du alltid skulle være der for meg.
Når du holdt meg i armene dine og fortalte meg at du er trygg nå jenten min.
Jeg savner det så ubeskrivelig mye, jeg savner deg, tryggheten du ga meg, lykken du ga meg ved å bare være deg.
Alle de koselige kveldene vi var våken, bilturene, gå turene og bare det å ligge i samme seng som deg, helt intil hverandre og kjenne varmen, Det savner jeg!
Og jeg håper jeg får oppleve det igjen, fordi det var godt!

når det er kveld gjør jeg alt for å bare sovne fort, vil ikke ligge våken, for da kommer domme tanker, føler meg ensom og aleine=/

Elsker deg selvom du ikke elsker meg!
Jeg tror og håper at vi kan finne sammen igjen...

Because My Life Would Suck Without You

-Mindreverdig-
<3

2 kommentarer

Nødda

24.02.2011 kl.20:47

Håper virkelig han innser at han har mistet en fantastisk jente, savner deg og angrer, og at det ordner seg!

mindreverdig

24.02.2011 kl.20:49

sv: Nødda tusen takk du er så god du <3

-Mindreverdig-

Skriv en ny kommentar

hits