Når jeg dør... Vil du bry deg?

(bilde er hentet fra google, redigert av mindreverdig)

5 kommentarer

Nødda

24.02.2011 kl.20:51

Jeg ville grått og savnet deg. Og det er bare etter sånn jeg kjenner deg gjennom bloggen din. Derfor vet jeg at familien og vennene dine ville blitt knust. Så det er ikke spørsmål en gang det du har skrevet her, det er jeg 100% sikker på :)

Ninapia

24.02.2011 kl.21:36

Ønsker du ikke en fremtid hvor du kan leve normalt? Og ha det bra med deg selv? Det er bare en person som kan gjøre noe med det! Og det er du! Det er mange som kan og vil hjelpe deg på veien, men det er bare du som kan ta det valget, om en bedre framtid. Jeg vet det ikke er lett å tenke slik nå. Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Ikke la andre ødelegge livet ditt!

Jeg synes du skal endre kallenavnet ditt, for du er slettes ikke mindreverdig!!! Du trekker deg ned i søla selv, uten at du ser det. Andre oppmuntrer deg og prøver å få deg på rett vei, men du fortsetter og trekke deg selv ned. Livet er en evig kamp for oss alle. Vi vil alle støte på motgang før eller siden. Men vi må ikke slutte å kjempe!! Det er hardt mens man er midt oppi det, men du er ikke alene om å ha det slik. Jeg ser jo hvor hardt dine bloggvenner kjemper for deg. Og jeg tipper venner og familie kjemper like hardt! Skulle ønske du også kunne gjøre det. Du kjemper ikke alene! - det er mange som er der på veien!

isitme

24.02.2011 kl.21:47

Jeg henger meg på innlegget til Ninapia her! Jeg kjenner deg ikke, og har hatt deg som bloggvenn kun en uke, men jeg ville brydd meg om det hvis du ble borte.

mindiary

24.02.2011 kl.22:27

Jeg håper du vet, virkelig. Innerst inne så vet du nok, det kan nok bare være (jævlig) vanskelig å tenke seg til fornufften i blant! Sier det igjen; Håper du vet, vil du skal vite<3

Knut

25.02.2011 kl.08:01

Nei, jeg kommer ikke i begravelsen din, men hvis du kutter ut nå går også jeg til helvete. Faen heller. Du lovet å holde ut til du ble 30.

Skriv en ny kommentar

hits