jeg vil ikke dø som et offer

god morgen engler<3

Jeg var på cafè med min kjære Grete i går, hun er helt fantastisk det må jeg bare for si, vi kan snakke om alt, og jeg setter utrolig stor pris på at hun er blitt en del av livet mitt<3

Men tilbake til overskriften, jeg vil ikke dø som et offer
Tar jeg livet av meg nå, så har han drittsekken som voldtok meg vunnet, og jeg blir bare en av mange i selvmords statistikken. Nok et offer.

Jeg vil ikke være noe offer, jeg vet jeg ikke klarer å snu alt på noen dager, men jeg håper jeg klarer det etterhvert. Jeg vil bruke den vonde erfaringen til noe positivt, jeg vil hjelpe andre mennesker, fordi jeg kan faktisk sette meg inn i hvor jævlig det er å bli voldtatt, jeg vet hva det vil si å ha en stemme i hode, trangen til å ta sitt eget liv, dissosieringen og alt det andre.
Jeg kan møte mennesker på en helt annen måte en andre faktisk kan
Så jeg håper jeg kan hjelpe andre, på grunn av de erfaringene jeg har fått i livet...
Kanskje jeg kan redde et liv eller to, da ville alt dette slite vært verdt det...

Men for å hjelpe andre må jeg først hjelpe meg selv, og det er jeg i god gang med
Så jeg må bare kjempe og stå på:)

-mindreverdig-
<3

18 kommentarer

Celine

27.02.2011 kl.13:12

<3

Janette

27.02.2011 kl.13:13

fint skrevet!

BENEDIKTE

27.02.2011 kl.13:14

håper du koser deg idag!

søtt med kommentar tilbake ;-*

Ingeborg Gulla

27.02.2011 kl.13:18

UFF!
Stå på ikke gi opp<3

watashi

27.02.2011 kl.16:42

Wow, gratulerer <3

Christiine

27.02.2011 kl.17:03

Ikke gi opp, en dag vil du klare å vinne over den drittsekken. Som du selv sier, ikke dø som et offer. Han er ikke verdt en dritt som lar deg dø, han fortjener det ikke. DU fortjener det ikke. Ingen fortjener den følelsen du har, ingen fortjener å bli voldtatt. Får du hjelp? Dette er virkelig noe du ikke kan gå gjennom alene, du kan ikke leve alene med denne følelsen. Du trenger noen som kan høre på deg, forstå og gi deg hjelp før det er for sent. Plutselig sitter du deg, sekunder før døden inntreffer og pga ingen har sett din sorg så for alle de dårlig samvittighet og må leve i sorg resten av livet. pga EN jævla drittsekk.

Skaff hjelp kjære deg, mest for din skyld, men også for alle rundt deg :) jeg heier på deg!

Ninapia

27.02.2011 kl.17:25

Godt å lese at du har snudd om litt på tankene. Du har opplevd noe vondt som man ikke kan gjøre om på, men du kan endre situasjonen slik at det kommer noe godt ut av den. Ingenting er gjort over natta, men du har et mål å jobbe deg fram mot :)

Anahi Andrea

27.02.2011 kl.19:57

hvorfor skal du dø?, det er han drittsekken som faen mæ skal dø, ikke du du har jo ikke gjort noe det er han som ødeleger andres liv...

du må få hjelp til dette, det kan bare ikke fortsette sånn, jeg hater å lese innlegg som det står noe trist jeg begynner bare å grine du trenger hjelp kunne ønske jeg kunne gjøre noen for deg, det er så dumt siden jeg sitter her og leser om og om igjen alle innleggene dine også kan jeg ikke gjøre noen det er noe dritt.

jeg er kristen og jeg tror gud at han skal hjelpe deg hele veien i livet ditt hvis du bare tror på deg selv, jeg skal be for deg vær natt, jeg heier på deg......!!! <3

Nødda

27.02.2011 kl.21:11

Utrolig godt å lese! Bra du tenker positivt <3

Knut

27.02.2011 kl.21:43

Det høres bra ut. Det ser ut som du er i ferd med å ta skrittet fra å være "mindreverdig" til å bli "Mindre Verdig", for så å ende opp med å bli "Verdig" om en tid. For meg er du allerede Verdig, for bloggen din har hjulpet meg til å holde ut de verste nedturene de siste ukene. Du skulle bare visst ... Så igjen takk.

isitme

27.02.2011 kl.22:35

Så godt å lese at du ser fremover. Holdt på det, for du har helt rett i alt du skriver :)

28.02.2011 kl.10:42

Hei

Godt å lese at du har hatt det bra med din venninne Grete, det er viktig å ha sånne i livene våre. Jeg er takknemelig for din del at du har en sånn venninne.

Tilbake til nemlig hovedpoenget i innlegget ditt. Jeg syns også du skal jobbe med andre som har vært i samme situasjon, de trenger det. De trenger å få snakke med noen som har opplevd det, vet hvordan det er.. Psykologer og psykraitere har jo kun lest seg opp til ulike diagnoser som de igrunn ikke har fult så mye kjennskap til. Flott! :) Forsett å se fremover, det kommer til å gå bra tilslutt c:

Klem, klem

Mona Charlotte

01.03.2011 kl.00:50

Dette er jo fantastiske tanker :-)

Camilla

01.03.2011 kl.01:31

Nå ble jeg utrolig glad ! Å høre at du vil hjelpe andre med samme promlemer er jo suuuuupert! Stolt av deg jeg:) har lest bloggen din i et halvt år nå og sitter enda og håper på at du skal få et fortjent lykkelig liv! Du har vært sinnsykt sterk<3

Fiberbabe

03.03.2011 kl.09:51

Godt å se at du har noen fine positive tanker og ser fremover! =)

K

15.03.2011 kl.23:33

Nok en gang må jeg bare få legge igjen en kommentar. Men vil først legge til at dette er første gang jeg leser bloggen din, og jeg har ikke lest lenger enn til dette innlegget, så jeg aner ikke din forhistorie, rent bortsett fra at du sier du har blitt voldtatt.

Jeg merker jeg blir litt satt ut over at du skrive slike ting på en blogg. Dette er ikke ting som alle bør lese, men noe du bør ta opp med psykolog/psykiater. Det har blitt vanvittig mye "løssluppenhet" rundt dette med å brette ut livet sitt. Ser også at du sier du vil være anonym, men likevel har du lagt ut flere bilder av deg selv (ja, de er blitt slettet, men flere har sett de), så da ser jeg ikke hvor anonymiteten kommer inn? Jeg jobber selv i helsevesenet innenfor tung psykiatri, og kjenner jeg blir litt satt ut av at du skriver dette så alle kan lese. Dette er ikke tanker man deler så detaljert med andre uten at det er et skrik om hjelp (vanligvis). Ville det da ikke vært bedre om du fortsatte å skrive, men skriv en dagbok eller slikt istedenfor? Jeg har selv opplevd overgrep, og jeg klarer ikke sette meg inn i tankene dine. Jeg klarer ikke forstå hvordan du er i stand til å la dette knekke deg så mye, når det ikke engang er din feil (tror jeg, aner jo ikke hvordan du ser ut eller hva du legger opp til/ikke legger opp til). En voldtekt er en voldtekt, det er ikke verdens undergang. Jeg forstår selvfølgelig at alle reagerer forskjellig. Men det er jo total krisemaksimering det jeg leser her. Og no offense, men du elsker denne gutten? Den samme gutten som slår deg? Dette er nok meget kynisk, men siden du deler det, så legger du litt opp til slike kommentarer selv, men dersom du fortsetter å være med en gutt som slår deg, så må du nesten skylde deg selv. Du kan når som helst forlate han, men om du velger å bli, så velger du også muligheten for å bli slått.

Beklager mye kyniskhet her, men alle skriver så positivt, så jeg følte at du kanskje trengte å komme litt ned på jorda igjen. Ingen har dødd av en voldtekt, døden har de valgt selv. Get back up, and just give a fuck. Det er ikke så veldig farlig, og dersom man klarer å slutte å være så destruktiv og oppmerksomhetssøkende, så klarer man å komme over det også. Jeg klarer meg fint, og har aldri hatt traumatiske opplevelser etter det, så det er fullt mulig å leve et slikt liv også..

Nok en gang; beklager negative setninger, men jeg følte en veldig trang til å skrive noe om det..

Skriv en ny kommentar

hits