Kjære mamma, jeg håper du vil pynte fint på graven min!

Kjære mamma du er alt for meg
jeg drømmer om å bli like sterk som deg
uten deg
vet jeg ikke hva som ville skjedd med meg
Men forstår du ikke at jeg er sliten?
jo selvfølgelig gjør du det, for du er bedre viten!

Men kjære mamma nå er det snart min tur til å dø,
Jeg håper ikke såret i hjertet blir så stort, at det aldri slutter å blø
Jeg vil bare ha hvile og ferd
jeg håper du vil pyntet fint på gravens bed.

-Mindreverdig-
<3

12 kommentarer

mudprinsess

08.05.2011 kl.18:51

kjære deg, måtte du få bli bedre <3

Eva

08.05.2011 kl.18:52

nei ååhh:( ikke skriv sånt søte og fine deg! :( du må ikke gjøre det :(

ååhh ..

Marte

08.05.2011 kl.19:00

Kjære deg! <3 jeg kan ikke si at jeg vet akkurat åssen du har det, for alle opplever ting forskjellig. Men jeg har også opplevd voldtekt, overgrep ol. Jeg vet åssen det er å ville dø,, jeg har prøvd, men blitt reddet.

Så værsåsnill søte deg, send meg en mail når du ting ser helt mørkt ut! jeg kommer til å være her for deg uansett. happypain@hotmail.no send en mail vennen <3

Ståpå! du skulle bare vist hvor sterk du er, selvom du kanskje føler deg svak.

Nødda

08.05.2011 kl.19:24

Huff, nydelige deg, dette er så vondt å lese!

"Hedda"

08.05.2011 kl.20:01

utrolig vondt å lese, kjære deg!!<3

anne

08.05.2011 kl.20:26

Sorry meg, men get over it. Du bruker jo denne voldtekten som unnskyldning for å ikke ta tak i livet ditt. Selvfølgelig vil livet ditt bli helt for jævlig når du fokuserer så mye på en voldtekt som hendte for 4 år siden...

Det å skrive et sånt dikt til mammaen din og poste på nettet er jo faen meg helt sykt. Sett deg litt inn i hennes situasjon.

Før du kommer med denne klassiske linjen "du vet ikke hvordan jeg har det" kan jeg fortelle deg at jeg har opplevd 2 voldtekter i livet mitt. En gang da jeg var 15 år av en mann jeg trodde var en venn og en gruppevoldtekt da jeg var russ.

Everybody hurts.

welcometomysillylife

08.05.2011 kl.22:30

Anne: HVORDAN I HELVETE KAN DU SKRIVE NOE SÅNT?! :@ Folk reagerer forskjellig på situasjoner. Leit at du har opplevd det også, men da har du taklet det på DIN måte. La henne takle det på sin. Hun må få bruke så lang tind hun trenger på å komme over det. Det er ikke en gang sikkert at hun klarer å komme over det. Folk er forskjellig vet du!

Hvis du har opplevd det, så vet du jo hvor jævelig det er! Jeg synes det hun skriver om moren sin er veldig bra skrevet jeg. Forhåpentligvis leser hun ikke bloggen din, for det ville nok ha skremt henne litt! MEN, det er utrolig fint skrevet til henne. Det er vanskelig for oss som ikke har opplevd det, å sette seg inn i en sånn situasjon. Moren din tenker nok det samme. Hun vil helt sikkert forstå, men jeg tenker også som deg at hun antagelig ikke gjør det. Det er for vanskelig! Det finnes omtrent ikke så mye empati at man klarer å sette seg inn i noe sånt, ville jeg påstått.

Jeg synes det er utrolig vondt at du har det sånn her lille venn :( <3<3 Du må ikke forlate oss. Døden løser ingenting. Du skal komme over dette her en gang du også, også skal du bli frisk og få et fint liv. Et liv som du vil leve! Kjære vakre deg. Fortsett å kjempe! <3

Emma !

08.05.2011 kl.23:03

kjære søte, deg ! du får ikke lov! du er så mye mer verdt enn du selv tror! får så vondt da jeg leser det der! kunne ønske du selv så hvor mye du var verdt ! at en kan ødelegge liv slik er helt forferdelig! men hversåsnill søte snille deg, ikke ta livet ditt! husk du er ikke bare et overgrepsoffer, du er en venn, datter, og for ikke å glemme en OVERLEVER! det sier alltid psykologen til meg.. hversåsnill søtedeg!!<3 ikke gjør noe dumt!

09.05.2011 kl.10:17

vær så snill og hold ut, du er et herlig menneske og du fortjener hvile jeg vet det.

men det er folk her i verden som er glad i deg og trenger deg. Ting vil bli bedere! Ja det kommer til å ta tid men jeg vet at du klarer det. Du er sterk, jeg er glad i deg <3

hilsen Exhausted

Silje Emelia

09.05.2011 kl.10:49

Vennen du skal ikke dø. håper du ikke tenker på å ta tanken en gang, du er så betydelig flott jente som fortjener det beste her i verden, mange som vil savne deg og trenger deg vennen.

Mange klemmer fra Meg

'' Line ''

09.05.2011 kl.11:53

Hei bloggskriver!

Måtte det beste skje med deg. Vanskelig for deg å tenke at ting vil bli bedre, og det vil de kanskje ikke bli heller? Savnet er sikkert stort for å leve det samme livet du hadde før situasjonen. Men jeg tror at med mange som støtter deg, og mange rundt deg vil du også kunne få det bedre. Kanskje er det vanskelig å tenke seg til det nå, og det forstår jeg. Men det er veldig viktig å prøve å se det positive. Du har etter det jeg har forstått noen sammen med deg, som er der. De vil deg kun ditt beste.

Jeg må også få si at jeg er veldig stolt av deg! Hvem som helst skriver ikke om følelsene. Mange klager til deg, og sier mye stygt. Jeg skjønner ikke hvorfor? Du er til nytte for mange. Kanskje er dette den måten du bruker for å få ut egne følelser? Kanskje synes du det er vanskelig å si det til noen at alt er slik det er. Du føler kanskje at flere ikke skal bry seg om situasjonen? Jeg vet ikke. Men du skal tro at det er mange her inne som beundrer din styrke!

Du er et sterkt menneske. Jeg synes du er tøff som tørr å ha denne bloggen. Du gjør deg selv bedre når du skriver kanskje. Men vær du trygg, du har hjulpet meg masse. Jeg føler meg ikke lenger alene.

Stå på vennen! Jeg er stolt av deg!

Love Writing

09.05.2011 kl.16:12

Det er utrolig trist å lese :( Men en ting er at døden vil ikke løse det som har skjedd deg. Det er jo noen jenter som har blitt voldtatt og har tatt selvmord rett etter det, fordi de har ikke klart å kjempe. Men derimot DU, du har klart det. Du har klart å kjempe i 4 år, vist du ikke hadde vært sterk nok hadde du sikkert kanskje tatt selvmord, men det har du ikke gjort. Det viser jo hvor sterk du er som har kjempet i 4 vonde år. Håper du klarer deg, ønsker deg alt godt<3

Skriv en ny kommentar

hits