Jeg føler ingenting ='/

Jeg sitter tett inntil gutten min, han gir meg et kyss på kinnet Jeg føler ingenting Han gir meg et kyss på munnen Jeg føler ingenting Hvor er følelsene mine blitt av? Vi to er så nær, men alikevell så langt i fra hverandre Det gjør vondt! Jeg var sikker på at det skulle være meg og deg i all evighet Men jeg har innsett og følt at vi to ikke passer sammen Hvorfor er det blitt slik? Vi som har hatt så mange gode stunder sammen, du som har vært lyspunktet i livet mitt Hvor er følelsene blitt av? Jeg blir trist og ulykkelig, jeg vil så gjerne elske deg! Men jeg klarer ikke... Du har vært hos meg hele livet, og vi har vært kjærester i 4 år Det er liksom blitt oss to... Det er skummelt at vi nå skal gå hver vår vei. Tanken på å være aleine mot verden, den er vond Jeg er redd Vil jeg noen gang bli elsket igjen? Jeg savner deg allerede, selvom jeg vet at dette er det rette=/ Takk for at du har gjort mine mest deprimerte år levelig, takk for at du har følgt meg og støttet meg i kampen mot helsevesenet Du er og forblir min helt, du er fantastisk! Du er virkelig en gutt jeg skulle ønske jeg skulle leve resten av livet sammen med Du vil for alltid ha en spesiell plass i mitt hjertet gutten min<3 -mindreverdig-

5 kommentarer

aldrigislipp

17.07.2011 kl.10:51

Jeg sitter her og gråter når jeg leser dette her.. "/

Du som hadde det så bra, så skjer dette...

Det skjedde det samme med meg da jeg var syk..

Jeg hadde en kjæreste, og vi var sammen i mange måneder..

Men hver og en måned så mistet jeg mine følelser for han, og jeg ville så sinnsykt mye få de tilbake, for han var jo perfekt for meg.. men det skjedde ikke.

Jeg kom frem til det at siden jeg var syk, og hadde så mange tanker og følelser rundt meg, og inni hodet mitt, så taklet jeg ikke enda en stor tanke, og følelse i livet mitt.. Jeg taklet det ikke. Jeg kunne ikke bli frisk om jeg hadde de der..

Jeg måtte rett og slett bare si det slik det var, og han forstod det. Det tok en stund, men jeg er her enda, og jeg er friskere enn noen gang!

Poenget mitt er " du må tenke på deg selv, hva som er best for deg, hva du virkelig vil, og ikke på andres beste. Du kan ikke gjøre andre godt så lenge du ikke har det godt! Da ødelegger du deg selv konstant!"

Jeg vil alltid være her for deg om du vil ha noen å snakke med.

Stå på søte deg!

Klem - aldri gi slipp <3

Knut

17.07.2011 kl.11:02

La det gå litt tid, Verdige Engel. Det ser ut som om du har kommet inn i den berømte tomhetsfølelsen som gjerne følger i stress-prosessen. Ikke slå opp med gutten din, men prat med ham om hvordan du har det. Kanskje han forstår, og også forstår at det må gå litt tid før ting ordner seg. Å skynde seg langsomt, er et klokt råd. Vil du ha flere puteklemmer?

mindreverdig

17.07.2011 kl.11:04

aldrigislipp:Takk vakre engel<3 jeg må tenke på meg selv, jeg må bli frisk...

Jeg har alltid gått rundt og tenk på alle andre, kanskje dette er vede punktet, der jeg lærer meg og tenke på meg selv og mine behov <3

Takk for at du er her nydelige engel<3

Mange gode klemmer<3

mindreverdig

17.07.2011 kl.11:07

Knut: min nydelige bror i krigen<3 jeg har allerede snakket med han, det som gjør så vondt så vondt, er at han føler det samme, jeg er jo i USA nå på besøk hos han, og vi bare krangler, vi ødelegger for hverandre mer enn vi gjør hverandre godt=\

Jeg vil ha mange puteklemmer! De er gode... Jeg tenker på deg før jeg legger meg og gir deg puteklemmer også <3

Secret Hard Life

17.07.2011 kl.17:00

huff:c<3 men du gjør vel det rette<3

Skriv en ny kommentar

hits