Vet ikke hvor lenge hun holder ut...

Du ser en lykkelig og utadvent jente, hun er elsket av sin familie og av sine venner...
Denne lykkelige jenten får alltid høre hvor mye hun betyr for dem rundt seg
Burde hun ikke satt pris på det og vært glad?

Svaret er: jo
Men sannheten er at jenten ikke er lykkelig, hun er ødelagt på innsiden, hun har nettopp kommet ut av en 3 måneders isolert innleggelse, og hun kommer ikke lengre så godt overens med sin tidligere kjæreste som hun har vært sammen med i 4 år

Grunnen til at dem rundt henne hele tiden forteller henne at hun er elsket, er fordi de flere ganger nesten har mistet henne, den lykkelige jenten er ikke stabil, seinest i går måtte ekskjæresten hennes holde henne igjen fra å løpe ut i veien for å bli påkjørt!

En tåre triller ned over hennes kinn, utslitt og utbrent sitter hun i et annet land, stemmene herjer i hennes hode, selvmordstankene er alltid til stedet, når skal hun få fred?

De to lyspunktene som skinnte i det fjerne, skinner ikke lengre

Det ene var å besøke ekskjæresten, men det har bare blitt et mareritt med mye elendighet og krangling

Det andre var et håp om å komme inn på et av hennes studie ønsker til høsten!
Men nok en gang har hun mislykkes

Ingenting går hennes vei, hun vet ikke hvor mye lengre hun faktisk klarer å holde ut...

6 kommentarer

Søtee ! Stå på:(

Grete

18.07.2011 kl.05:49

Vær så snill ikke gjør noe nå. Jeg klarer ikke miste deg, ting er helt jævlig nå. Vær så snill, jeg ber deg. Du kan være med meg til New York til neste år, det blir ingen problem, vær så snill.

Jeg klarer ikke miste deg, og jeg orker heller ikke høre noe tull som at jeg er sterk og klarer det uten deg osv. For det er ikke sant, og det vet du inderst inne.

Pinkangel

18.07.2011 kl.10:05

Stå på ikke gi opp. Det er en fremtid for deg også selv om alt er veldig mørkt akkurat nå. Tenk deg om hvorfor skal du gjøre ende på livet? Hva med alle de som er gald i deg og sitter igjen er det riktig? Du klarer det men må styrke å hjelp til å se det positive i livet hva har du å leve for hva går du glipp av. Skal de syke menneskene som ødela livet ditt få den gleden at de frarøvet deg livet? Bli sint å tenk de har ødelagt noe men de skal ikke få ta frem livet og menneskene som elsker meg. Var på et kurs en gang med Egil Søbye fantastisk mann som er ekspert på å få folk til å se det positive i livet og tenke positivt.. Ta kontakt med ham. Han har egen nettside. Håper ikke du ser på dette som kritikk for det er ment godt av hele mitt hjerte.

Pinkangel

18.07.2011 kl.10:06

Ble litt skrivefeil her. Skrev litt fort. Men du skjønner sikkert hva jeg mener alikevel:)

Secret Hard Life

18.07.2011 kl.10:14

Hold ut, du har kommet så langt og du kan ikke gi opp<3 Tenk på hvor langt du har kommet, all jobben det har tatt å komme hit du er i dag<3

Knut

18.07.2011 kl.10:15

Du har lovet å holde ut til du minst blir 30 år gammel. Stemmene i hodet ditt klarer ikke å leve så lenge. Det betyr at du vil overleve krigen, Verdige Engel.

Skriv en ny kommentar

hits