Drømme psykolog!

Jeg lurer veldig på hvordan du ser for deg din drømme psykolog?
Hva må til for at du skal klare å åpne deg for en psykolog?
Hvordan ønsker du å bli møtt?
Hvilke spørsmål ønsker du at du skal bli stilt?

Min drømme psykolog, må være mennesklig og gi litt av seg selv
Hun må ha humor og være kreativ og nesten viktigst av alt, være oppriktig interessert i å ønske å hjelpe!
For meg, er en god klem, eller et klapp på skulderen godt, da blir det med en gang litt mer personlig og jeg føler meg ikke som bare jobben hennes! Jeg må også bli respektert, trodd og tatt på alvor

I mine øyne er en person med livserfaring bedre å snakke med, enn en som har lært seg alt etter boken.

Men hvordan ønsker du å bli møtt?
Hvilke spørsmål er viktig for deg at blir stilt?

-mindreverdig-

7 kommentarer

spirasblogg

14.10.2011 kl.22:55

Å gud fader,jeg har ofte tenkt på hva slags behanling og hvor lenge og bare tanken på og ta tak og søke om hjelp,er bare ikke lett,blir mentalt sliten bare og tenke på PROSESSEN,vil helst at en form for behanling skjer over kort tid,(ikke evig snakker skjønner du)men at en drømme ekpertis som kan behandle de traumene jeg sliter med, kan gi meg de nødvendigste verktøy som trengs bare for og overleve,er det viktigste i min situasjon.For og være helt ærlig jeg aner ikke hvordan det og bli møtt?hva slags spørsmål som er viktigst og bli stilt?mmm er usikker det viktigste for meg er at jeg ikke dør,vil prøve og søke meg inn på Modum bad,men kvier meg for og ta den besluttningen.

iselin olsen

14.10.2011 kl.23:01

så fin blogg du har!

ha en fin kveld<3

-kommentere tilbake?hadde vært fint<3

Marielle Jørgensen

14.10.2011 kl.23:05

Jeg er helt enig, har vært innom utallige psykologer, og jeg sitter enda fast i den samme deprisjonen bare enda verre etter fire år. Ingenting har hjulpet og det tror jeg kommer av nettopp det at psykologene jeg har hatt bare tar meg som en jobb, ikke tror på alt jeg sier og bare blånekter på hva som er rett og galt " for meg " Det er også viktig for meg at personen har livserfaring, og jeg tror ikke det hjelper stort for meg og ha en på 40 år og snakke med heller. Tross alt vokste den personen opp på en helt annen måte enn meg, det var ikke like mye press og ikke et så forjævli samfunn for 40 år siden. Nå er det jo vold som løser et problem, og jeg skal ikke nekte for at jeg ikke har løst mine sånn heller. Jeg har gått på mange smeller men ingen har kunnet hjelpe eller forstått. Selv vet jeg ikke helt hvilke spørsmål jeg ville skulle blitt stilt, men jeg vet jeg trenger en som er personlig, ikke tar meg som en jobb, som kan få meg til å le og ikke bare sette diagnoser og si jeg trenger tabletter, har adhd og er psykisk syk. Det er ikke alt jeg trenger å få vite diagnoser, jeg trenger hjelp, jeg trenger ord, jeg trenger støtte og veiledning. Ingen hittill har klart det med meg, og du kan tenke deg hvor mange jeg har vært innom i løpet av fire år.

Eline Steinnes

14.10.2011 kl.23:09

Min drøm er og bli psykolog og hjelpe andre..

Magnarseen

15.10.2011 kl.00:00

Det er utrolig godt å se at du er tilbake! Har vært så utrolig bekymret over siden du ikke har blogget på en stund! Håper at alt er bra med deg :- )..

myhiddenpain

16.10.2011 kl.13:21

Jeg er så enig i at en psykolog bør gi av seg selv og ikke minst ta en på alvor. Jeg synes også det er viktig at hun ikke er for profesjonell, men også er litt personlig, for det er enklere for meg å åpne meg for noen som også gir litt av seg selv. Da føles litt mer naturlig på en måte. Jeg synes også det er fint med klemmer eller et klapp på skulderen. Jeg får ikke klemmer eller et klapp på skulderen av behandleren min, men det kan jo også være fordi hun er usikker på hvordan jeg vil reagere liksom, hvis du kjønner...

16.10.2011 kl.21:17

har bare vært hos en psykolog, og hun tok meg ikke på alvor, men virket også redd for å såre meg. og det blir litt feil.
om jeg hadde fått en ny psykolog, ville jeg at h*n skulle vært som legen min; med humor, tar meg på alvor osv. jeg vet ikke om han har egne erfaringer, men har forstår. jeg synes en psykolog også skulle vært mer enn .. ja, at jeg bare var en jobb, men at jeg også er en venn. jeg er den som åpner meg lett, men det er lettere til en slik person. jeg vil ikke at de skal være redde for å spørre, men heller ikke at de skal bli for harde eller snakke sånn som "du er dum" om jeg misforsto et spørsmål.

Skriv en ny kommentar

hits