Det tar bare noen minutter å ødelegge mange år!

Det tar bare noen minutter å ødelegge mange år...

Det er ikke overgriperen som er problemet, heller ikke selve voldtekten, men det er følelsen det ga meg

Jeg kan bearbeidet selve overgrepet, jeg kan sette ord på det og fortelle om det, men uansett hvor mye jeg vil og prøver så klarer jeg ikke å få andre til å føle det jeg følte der og da, fordi det er mine følelser og min reaksjon. Det er det som er utrolig smertefullt for meg

De rundt meg kan forstå mye, men langt i fra alt!

-mindreverdig-

5 kommentarer

deveny

21.11.2011 kl.18:50

Dette skjønner jeg godt, jeg har vært igjennom noe ikke så greit selv, og det er faktisk ikke mulig for andre å gå i dine sko......men noe kan gå ved din side når du forsøker å jobbe med det vanskelige......klemz Deveny :-)))

Hanna Banana

21.11.2011 kl.22:25

Oi, lenge siden jeg har vært inne på denne bloggen ja, men du skriver fortsatt veldig bra selv om dette var et kort innlegg, og jeg forstår deg på en måte. Jeg kan jo ikke si at jeg føler med deg, for jeg aner ikke hvordan du føler det, men jeg forstår det du prøver å si.

Jeg håper virkelig at du en dag kan klare å komme deg helt over alt dette, selv om det kan være vanskelig og lenge til. Men du fortjener det! Stå på <3

kinam

24.11.2011 kl.01:05

jesus vil og kan hjelpe deg.

kinam

Inger

26.11.2011 kl.22:04

Du har rett i at vi som ikke har gjort lignende erfaringer fullt ut kan forstå deg. Det er det samme som med den som er født blind. Han kan aldri forstå hvordan fargene er.

Det er likevel lett å føle tiltro til ærligheten din, og respekt for den fryktelige kampen du må kjempe.

Benedicte

09.01.2012 kl.23:23

Har gått gjennom voldtekt selv, kjenner meg igjen i det du skriver om i dette innlegget! Stå på :)

Skriv en ny kommentar

hits