To sider av samme sak!

Synet fra en lærer

Jeg forstår faktisk at lærere blir dritt lei, Mille var frekk i munnen, lagde bråk og uro, og hun gadd ikke å prøve å rekke timene en gang, hun skulket fordi hun trodde hun var kul.

 

Hun viste ingen respekt ovenfor lærere, hun gikk ut av timen når hun følte for det, og kom ikke alltid inn igjen når det ringte inn.

 

Mille var utrolig stygg i munnen når lærerne fortalte henne hva hun skulle gjøre.

 

i midten av 9 klasse så ikke skolen noen annen løsning enn å sette henne inn i en annen klasse, for hun og læreren klarte ikke å gå overens, det var mange møter med foreldre, rektor, lærere og skole psykolog.

 

Men for læreren var det beste å bare "kvitte" seg med problemet og sende henne over til noen andre.

 

 

Mille sitt syn på ungdoms skolen

Da hun begynte på ungdoms skolen, så var hun nødt til å begynne å ta bussen, det var et stykke og gå ned til buss stoppet, men alle forventet av henne at hun skulle klare det.

 

Tilslutt fant Mille en løsning, da moren vekket henne om morgenen så forsov Mille seg med vilje, for det å ha dårlig tid skjøv angsten litt vekk, for da måtte hun fokusere på å rekke skolen, hun kastet på seg noen klær og løp alt hun kunne for å rekke bussen, og som oftest mistet hun den, slik at hun måtte løpe opp igjen til huset og få moren til å kjøre henne.

 

Det handlet ikke om at Mille var lat og skulle skulke for å være tøff, det handlet om at angsten hemmet henne og hun fant sin egen måte å takle det på.

?Grunnen til at Mille var så frekk i munnen, var fordi hun var traumatisert og fikk panikk når voksne personer skulle fortelle henne hva hun skulle gjøre, fordi hun ble seksuelt misbrukt som 9åring.

 

Grunnen til at hun gikk ut av timene, og ikke alltid kom tilbake når det ringte inn, var ikke fordi hun skulle være kul og provosere, det var så enkelt at hun låste seg inne på toalettet for å gråte sine modige tårer og lime sammen masken igjen slik at ingen andre kunne se at den slo sprekker.

 

Da hun var nødt til å bytte klasse, så var det fordi hun ble sett på som et "problem barn"

i stedet for å forstå eller finne ut hvorfor ting var som det var.

 

Det mille trengte var hjelp, hjelp til å forstå og sette ord på hennes opplevelser i livet, forstå at hun ikke var unormal og annerledes. Hun trengte å Bli sett på som den hun virkelig var og ikke Mille med maske på.

 

Men det var ingen som tok på seg ansvaret for å finne grunnen til at ting var blitt slik, de bare skjøv henne vekk og satt henne i kategorien "problem barn"

 

-Skrevet av mindreverdig-

3 kommentarer

Magnarseen

11.01.2012 kl.19:52

Det var utrolig bra skrevet! Har nå ventet lenge på at du skulle blogge igjen! Har vært urolig for deg om du ikke var i live! Men nå ble jeg utrolig glad igjen for å se at du var i live og skrive smått igjen. Denne teksten kjenner jeg meg selv igjen i, bare det ikke er skolen... Jeg håper at du har hatt det fint i jula og på nyttårsaften! Jeg ønsker deg ett fint år videre! ^^, <3

-Suicide-

12.01.2012 kl.23:42

Utrolig bra skrevet<3 Du er så flink til dette:D

Jeg kjenner meg selv litt i den teksten, husker 7 klasse:L Bare at jeg var frekk og alt fordi jeg var så sint på alt og alle, fordi lærerene ikke brydde seg, fordi elevene mobba..

Men nå er jeg ikke på skolen, ingen som snakker til meg nå:p

Håper det går bedre med deg<3
så utrolig bra skrevet!

Skriv en ny kommentar

hits