kjære meg selv: jeg savner deg!

jeg er helt fjern for tiden, jeg tror jeg er veldig lite "ordentlig" tilstedet.
dagene forsvinner fra meg, jeg klarer ikke å fokusere, klarer ikke å tenke eller planlegge.

jeg må finne konkrete ting å gjøre, foreksempel: lakkere neglene, da kan jeg fokusere på en og en negl, og jeg vet hvilken farge jeg skal ha på, så jeg slipper å ta valg underveis, og da har jeg arbeid, for hver negl skal ha samme farge og to strøk.
Det er godt å vite, at jeg kan sitte i en liten time og ha noe konkret å gjøre, noe å fokusere på. og det beste med å lakkere neglene, er at jeg kan se resultatet med en gang, for faller jeg vekk, så vet jeg, at når jeg kommer tilbake at jeg ikke er ferdig å lakkere, og jeg vet hvor jeg skal begynne å lakkere igjen.

når det gjelder møter og behandling, så aner jeg ikke hva jeg holder på med, har fått flere meldinger om at jeg skulle ha hatt et møte som jeg ikke deltok i, men når jeg får en sånn melding, så kan jeg ikke huske at jeg visste om at det skulle være møte en gang, jeg tenker ikke på det, får det rett og slett ikke med meg!
Jeg har en bok jeg skriver det opp i for å huske, men jeg glemmer til og med å se i den, for å se om jeg skal noe...

hva jeg gjør om dagene? jeg aner ikke, jeg husker ikke
Det eneste jeg vet er at jeg er konstant redd, redd for alt, for at noen skal ta meg, eller gjøre meg vondt, redd for å miste noen jeg er glad i, redd for at mennesker skal gå fra å være snill til plutselig å bli slem og gjøre meg vondt.
Jeg er redd for dem jeg er glad i, redd de jeg er glad i fordi de er for snill, jeg venter bare på at de skal bli sint og ukontrollert...

før klarte jeg til en viss grad å kontrollere dissosiasjonen, men akkurat nå er den ganske ute av kontroll.
Og jeg vet faktisk ikke hva jeg driver med, jeg er fjern, jeg ser ikke meg selv når jeg ser i speilet.

 

Til meg selv:
kjære meg selv, jeg savner deg, jeg vet at du finnes inni denne kroppen, det er ikke farlig å komme tilbake, jeg vet at du er der inne, vær så snill å kom tilbake til meg, jeg trenger deg så sårt!
Jeg lover deg, jeg skal passe godt på deg, du er trygg, bare vær så snill å kom tilbake og ta kontrollen igjen! <3

-Mindreverdig-

 

Én kommentar

Olivia

21.02.2012 kl.18:21

kjenner meg igjen i veldig mye av det du skrive her, og det du har skrevet til deg selv, var utrolig sterkt og nydelig skrevet på en sår måte!!

klem <3

Skriv en ny kommentar

hits