det er ikke feigt å be om hjelp...

jeg har det ikke så bra. innleggelsen hjelper veldig, det er godt å bare få et lite avbrekk fra hverdagen, snakke med noen, og få troen og håpet tilbake.

-Mindreverdig-

10 kommentarer

meetthefear

01.03.2012 kl.00:35

Noen tror man er feig når man ber om hjelp, men det er faktisk det motsatte. Man er sterk når man ber om hjelp.

Du er et sterkt menneske <3

victoriasecret1707

01.03.2012 kl.00:56

jeg synes du skal gjøre det hvis du føler dette vil hjelpe deg :)

minsvarteboble

01.03.2012 kl.02:00

Det er så sant i det du sier! Du er langt ifra feig om du ber om hjelp!:) Hvis du tror det kan hjelpe deg, så må du gjøre det! Fagfolkene vil virkelig ta deg på alvor når du ber om den hjelpen, og de vil skjønne at du virkelig ikke har det bra..

Jeg kjenner jeg blir stolt når jeg leser at du vil be om innleggelse.. Du er så sterk! Stå på, søte!<3

am

01.03.2012 kl.19:09

du er modig så jævlig sterk om du gjør det. jeg ligger her og bare venter på at ingenting skal skje...ingen vet noe jeg klarer ikke ta det skrittet som du klarer og ta. jeg er stolt av deg og ser opp til deg <3

Louise

02.03.2012 kl.04:16

Du må være en veldig sterk og modig person som faktisk vill ta det skrittet på egenhånd!

Jeg får ikke sove så jeg googlet litt på de tingene som plaget meg. Og da kom jeg fram til bloggen din, så den siste timen har jeg lest litt på bloggen din. Og jeg lurer på om du har noen råd eller "veiledning" til meg.

Helt siden jeg var liten har min mor vært syk, hun har gjennomgått en del av de tingene du selv har. Mine søsken og meg har flyttet fram og tilbake mellom mamma og pappa, men nå så bor oss eldste for oss selv og min lillebror hos pappa.

de siste månedene har mamma vært nok så frisk, men nå skal min stefar og hun skille seg. I helga som var prøvde hun og ta selvmord og havnet på sykehuset. Nå så har hun blitt innlagt. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg er sint. Veldig sint og skuffet over at hun prøvde på noe sånt. At hun ville forlate oss. Men jeg er også veldig redd, redd for hva som vill skje. Om hun vill klare seg når hun kommer ut.

Hun har vært innlagt før og hun virker nesten sykere når hun kommer ut derfra enn når hun blir innlagt. Hun virker neddopet på alle de medisinene de gir hun. Og hun virker ikke lykkelig.

Derfor så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, jeg er redd hun skal begynne å drikke igjen . Og jeg kan ikke gjøre noe med det! Jeg bor ca 3 timer fra mamma så jeg kan ikke stikke innom hun flere ganger i uka for å se hvordan hun har det. Jeg er virkelig redd for at hun skal prøve på noe som dette igjen.

Søsteren min og meg skal besøke henne til uka, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal oppføre meg eller hva jeg skal si.

Selv er jeg veldig følsom og jeg har lett for og begynne å gråte. Og jeg vill ikke gjøre hun noe mer trist.

Selv vill jeg ønske deg lykke til med alt og at du må stå på ! Du er et menneske som

man skal se opp til og ikke ned.

rosaelefanterx

06.03.2012 kl.23:17

Uffda, vennen! Jeg håper virkelig ting ordner seg for deg snart, å du må huske på at jeg er her for deg! Du er en sterk person, det vet jeg! Stå på og lykke til!<3

caroline severinsen

08.03.2012 kl.17:05

Be om hjelp, det syns jeg var en god ide <3

Knut

09.03.2012 kl.15:52

God idé å be om hjelp. Puteklemmer i haugevis oversendes deg :-)

waantu

10.03.2012 kl.15:24

Kul blogg, kommentere tilbake?

Marte

10.03.2012 kl.17:21

som andre sier over her, du er sterk! det er ikke feigt å ta imot hjelp, det viser hvor sterk du er! god ide når du har det såpass dårlig. Sender over masse masse klemmer og tanker til deg, håper du får noe ut av innleggelsen.

Skriv en ny kommentar

hits